Cautare: 1505 rezultate dupa tagul "delia"

Connect-R pregătește o piesă noi. Cei mai tari artiști pregătesc o surpriză

acum 19 ore

Connect-R a postat o fotografie alături de numeroși artiști români. Vedeta a declarat că se pregătesc de colinde, semn că artistul pregătește o surpriză.

Delia a împodobit bradul de Crăciun

acum 2 zile

Delia se se pregăteşte să întâmpine sărbătorile aşa cum se cuvine! Vedeta a împodobit bradul de Crăciun şi vorbim despre un brad ca în poveştile de iarnă. Cele mai dragi persoane i-au fost alături artistei.

Imagini de senzație cu cei mai cunoscuți artiști. Delia, Inna și Carla's Dreams s-au dezlanțuit

acum 4 zile

Delia, Inna şi bineînţeles Carla's Dreams au făcut un show spectaculos la petrecerea de la care nimeni n-ar fi vrut să lipsească.

Omul care, la doar 30 de ani, conduce industria muzicală. Cele mai tari filmări de la cea mai tare petrecere

acum 4 zile

Lucian, omul care la 30 de ani a ajuns să controleze aproape toată industria muzicală din România şi-a serbat ziua de naştere, ia Delia, Inna, Corina au făcut un show incendiar. Fetelor li s-a alăturat şi Răzvan, soţul Deliei.

Vedetele au făcut show până dimineață. Inna, Antonia și Delia l-au sărbătorit pe cel mai important om din industria muzicală

acum 4 zile

A fost mare petrecere azi noapte în capitală! Fostul iubit al Innei şi-a sărbătorit ziua de naştere într-un club de fiţe. La party au fost prezente multe nume din industria muzicală şi nu numai.

Aventuri obscene în trafic, cu Mincu: ”Înjuram des, așa că mi-am pus cruciuliță, o icoană mare. A funcționat...”

acum 6 zile

Și cum am avut-o pe Maria Popovici, câștigătoarea celui de-al doilea sezon „iUmor”, pe scenă, nu putea lipsi Mincu, iubitul ei.

Maria Popovici, câștigătoarea sezonului al doilea a revenit pe scenă: „M-a întrebat Cheloo dacă sunt însărcinată...”

acum 6 zile

Maria Popovici, câștigătoarea sezonului al doilea a revenit pe scenă: „M-a întrebat Cheloo dacă sunt însărcinată...”, a început Maria în forță.

Baletul Furnica și Felea Gina, vă puteeeeți imagina: „Mbună, aș dori o spovedanie în grup!”

acum 6 zile

Chiar dacă un preot, însuși Iisus au urcat pe scenă, baletul Furnica nu a pregătit un moment de dans pe muzică acapella. Nicdecum!

START VOT! E timpul să vă alegeți câștigătorul sau câștigătoarea!

acum 6 zile

A fost un sezon plin de concurenţi talentaţi, dar a venit timpul să aflăm cine a fost cel mai amuzant de la iUmor. Pe lângă celebritate, acesta va câştiga şi 20 de mii de euro. Telespectatorii vor decide care din cei cinci concurenţi merită să plece acasă cu marele premiu, prin SMS.

Râzi cu lacrimi! Ana-Maria Calița: ”Am intrat pe You Tube să văd cum sărută pe Bendeac. Tot mai mulți bărbați vor să mă sărute, de parcă-s moaștele Sfintei Parascheva!”

acum 6 zile

Ana-Maria Calița este ultima  finalistă a emisiunii, dar nu cea din urmă, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Radu Bucălae își dorește să doarmă mult, nu poate: ”Eu cred că femeile se trezesc înaintea noastră pentru că noaptea le crește barbă și trebuie să se bărbierească...”

acum 6 zile

Un alt finalist, Radu Bucălae, încearcă să convingă jurații și pe voi, telespectatorii, că el merită să câștige cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Ștefania Dumitru, probleme cu soțul infidel: ”Pămătufule, eu am plecat de acasă pe vecie. Am luat cu mine câteva lucrușoare, să nu le mai cauți: lenjeria de foc, zahărul, becurile..”

acum 6 zile

Ștefania Dumitru este o altă finalistă a emisiunii, dar nu cea din urmă, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Cheloo și-a acoperit fața, iar Bendeac sare pe Delia! Cei trei jurați iUmor sunt pregătiți de marea finală: ”Am mare chef să râd”

acum 6 zile

Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, cei trei jurați de la iUmor, se pregătesc pentru marea finală. ”Am mare chef să râd”, spune Delia.

Cum își răsfață Delia colegii de la „X Factor”. Artista vine cu sacoșa plină la filmări

acum 6 zile

Delia face piața pentru Brenciu și Bănică jr! Înainte de fiecare ediție “X Factor”, cântăreața cumpără fructe exotice și fructe de pădure, mixuri de alune și prăjituri, pe care le duce în platoul emisiunii și le împarte cu colegii de juriu.

Delia a ales! Alina Mocanu și Teodora Sava merg în semifinalele X Factor!

acum 8 zile

Delia a decis să meargă la Dueluri cu Alina Mocanu, Ioana Mirţi, Teodora Sava și Francesca Nicolescu. Așadar, perechile care s-au duelat în această seară au fost Alina Mocanu - Teodora Sava și Ioana Mirţi - Francesca Nicolescu.

Teodora Sava și Alina Mocanu, fața în față cu jurații X Factor. Delia: ”Ce s-a întâmplat pe scenă a fost spectacol, în ambele cazuri”

acum 8 zile

Grupul Ad Libitum și trupa Flashback stau față în față cu jurații X Factor. Interpretările lor sunt atent comentate de Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr.

Francesca Nicolescu și Ioana Mîrţi, fața în față cu jurații X Factor. Delia: ”Ați cântat ca și cum nu arde nimic...”

acum 8 zile

Francesca Nicolescu și Ioana Mîrţi stau față în față cu jurații X Factor. Interpretările lor sunt atent comentate de Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr.

1
2
3
4
5
»

Antena 1

a1.ro


Observator.TV