Cautare: 1586 rezultate dupa tagul "delia"

I-a băgat mâna în gât și apoi l-a împins cu putere! Din senin, Bendeac se trezește pus la pământ de Delia

acum 19 ore

Mihai Bendeac se trezește pus la pământ de Delia, după ce artista i-a băgat, fără să se aștepte, mâna în gât!

Delia, surprinsă la o clinică de fertilizare. Ce spune artista despre copil

acum 2 zile

Îmbrăcată sport, nemachiată și cu părul prins, solista nu s-a camuflat cu șapcă sau ochelari, așa cum fac multe alte vedete, ci a mers, asumată, la destinație.

Primele declarații ale mamei Deliei, după ce artista a fost surprinsă la o clinică de fertilizare

acum 2 zile

Delia Tace și face. În timp ce toată lumea o sâcâie cu întrebarea "și, pe când un copil?", Delia își pregătește terenul și se ocupă de partea practică. Mai exact, Marți seara, în jurul orei 18.00, solista a fost dusă de șoferul ei la o clinică de fertilizare din buricul...

Delia, surprinsă la o clinică de fertilizare

acum 2 zile

Delia își pregătește terenul și se ocupă de partea practică. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la un centru de fertlizare in vitro, de pe strada Polonă, din București.

Botez în showbiz, în direct! Imagini din biserică. Cristina Spătar, cu un bebeluș în brațe, la apraope doi ani de la divorț

acum 5 zile

Cristina Spătar este nașă de botez. Vedeta a fost nașa de botez a micuțului Aiden, băiatul Deliei Antal, Delia a născut în America, dar a ales să-l boteze pe micuț în românia.

Weekend de coșmar pentru Delia. Vedeta, forțată să stea în aeroport

acum 6 zile

A fost un weekend de coşmar pentru Delia şi trupa ei. Artista şi colegii ei au trecut prin momente de criză, deoarece, din cauza vremii, au rămas blocaţi ore în şir pe aeroport.

Andrei Cojocaru, roast pe scena iUmor! Pe cât de tânăr, pe atât de creativ și de talentat!

acum 7 zile

Ultimul, dar nu cel din urmă concurent la „iUmor” a fost Andrei Cojocaru, un tânăr care a prezentat un roast pe scena iUmor! Pe cât de tânăr, atât s-a dovedit de creativ și de talentat!

Cosmin Niculae a făcut primul său număr de stand up din viaţă pe scena ”iUmor”!

acum 7 zile

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație în cea de-a treia ediție a celui de-al cincilea sezon „iUmor”.

Cheloo face un clip şi jurizează la „iUmor” în acelaşi timp! Un francez i-a pus capac cu talentul lui!

acum 7 zile

„Oamenii de valoare se adună!” Cheloo face un clip şi jurizează la „iUmor” în acelaşi timp! Un francez i-a pus capac cu talentul lui și acesta este Michael Goudeau, un artist de 59 de ani și un munte de talent să apară în scenă.

Michael Goudeau ne demonstrează cum poţi să jonglezi şi să mânânci mere în acelaşi timp!

acum 7 zile

A cântat la lumânări, a jonglat cu mere pe care le-a și mâncat, în mișcările superrapide. Ne-a demonstrat cum poţi să jonglezi şi să mânânci mere în acelaşi timp! E greu de explicat și de descris un asemenea număr, un adevărat show, care i-a impresionat pe jurați.

Gabriela Garlonta, o aparițe cum alta nu-i! Cu șal roșu de pene, concurenta a venit cu cea mai savuroasă poveste de dragoste

acum 7 zile

Aşa ceva, cu siguranţă, nu aţi mai văzut. Cel puţin, nu la iUmor! Gabriela Garlonta să îi deruteze pe juraţi, care abia şi-au găsit cuvintele la finalul numărului.

Ciorapi „Adesgo”, spirt medicinal „Mona”, hăinuțe și revistă „Playboy” transmise din frate-n frate! Ciprian Voiculescu, zis şi "Mogulul", un concurent care vrea să câştige iUMor ca să-şi deschidă o "sărmălărie"

acum 7 zile

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație în cea de-a treia ediție a celui de-al cincilea sezon „iUmor”.

Cheloo şi-a păcălit colegii din juriu cu o piftie de caracatiţă! Delia și Bendeac: „Hai, dă-ne și nouă o gură, să degustăm!”

acum 7 zile

În culise, înainte de a ocupa scaunele de jurați, Bendeac, Delia și Cheloo petrec în culise mult timp cu echipa „iUmor”, mănâncă împreună și fac glume.

Bordea, Bordea, ai revenit la „iUmor” și l-ai lăsat pe Capatos fără coprezentator?

acum 7 zile

Cătălin Bordea este invitatul special al serii la „iUmor”, actorul venind cu „directive de acasă” și cu un număr savuros de stand-up! Jurații l-au primit cu nerăbdare în scenă, acolo unde actorul se simte în largul lui, iar publicul l-a aplaudat chiar înainte de a începe...

Prima apariţie pe scenă a Oanei, sora Deliei, imediat după naştere!

acum 10 zile

Cele două au făcut un duet de excepţie, iar ce a ieşit a fost cu totul şi cu totul special! Priviţi imaginile

Delia, în rolul de mamă! Imagini de pus în ramă cu artista și nepoțica ei!

acum 14 zile

Delia Matache este "nebună" după nepoţica ei. Artista face tot posibilul să petreacă mult timp cu fetiţa Oanei. Chiar dacă nu îşi doreşte un copil în momentul de faţă, noi spunem că nu i-ar sta rău.

Delia Antal, culmea opulenței: ”În America plătesc o chirie în valoare de 4.000 de dolari”

acum 20 zile

Delia Antal vorbește despre viața ei în Statele Unite ale Americii. Vedeta urmează să plece în vacanță într-o destinație de lux.

El Tipo, femeie sau bărbat? Delia: „Nu pot să cred!”

acum 21 zile

Concurentul El Tipo face spectacol pe scena iUmor. Cei trei jurați nu își pot da seama dacă Judita Latigos este femeie sau bărbat.

De ziua ei de naștere, Delia primește un buchet de flori din partea Antoniei

acum 21 zile

Antonia vine la iUmor cu un buchet de flori pentru Delia, cea mai bună prietenă a ei, pentru ai fi alături în cea mai specială zi.

"Doar noi doi", piesa dedicată Deliei, de către concurentul Mihai Marin

acum 21 zile

Delia are parte de dedicații la iUmor. Concurentul Mihai Marin a scris piesa "Doar noi doi" special pentru ea.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV