Cautare: 1395 rezultate dupa tagul "delia"

Adrian Mutu şi Sandra, nuntă ca-n basme! Adrian Mutu a tăiat tortul de nuntă pe ritmurile Deliei

acum 12 ore

Petrecere de 5 stele, cu un meniu briliant, muzică aleasă și invitați de seamă. Așa a fost noaptea trecută, noaptea în care peste 300 de invitați din toată lumea au luat parte la petrecerea anului, care s-a ținut în inima Bcureștiului. Adrian Mutu și soția lui, Sandra au dansat...

Delia a făcut show la nunta lui Adrian Mutu!

acum 12 ore

Petrecere de 5 stele, cu un meniu briliant, muzică aleasă și invitați de seamă. Așa a fost noaptea trecută, noaptea în care peste 300 de invitați din toată lumea au luat parte la petrecerea anului, care s-a ținut în inima Bcureștiului. Adrian Mutu și soția lui, Sandra au dansat...

Delia şi-a ieşit din minţi pe contul ei de Facebook. O persoană a creat o pagină falsă cu identitatea artistei

acum 15 ore

Delia este una dintre cele mai titrate şi apreciate artiste din România. Cu toate acestea, cântăreaţa nu duce lipsă de incidente neplăcute. Recent, cineva s-a dat drept Delia şi a creat un cont fals de socilaizare. De pe acel cont, persoana respectivă ,,punea la bătaie" 5000 de tricouri...

Momentul când Bendeac se pregătea să se bată cu un concurent! Delia a fost agresată verbal de un personaj de la iUmor mult prea nesimțit

acum 1 zile

Delia a fost agresată verbal de un concurent de la iUmor mult prea nesimțit, care i-a scos din sărite pe toți cei prezenți. Mihai Bendeac fiind, chiar gata să sară la bătaie!

Ioan Cojocaru s-a luat de Delia! Bendeac nu a mai rezistat: ”Te rog, ține-mă de mână”

acum 1 zile

Ioan Cojocaru s-a prezentat pe scena iUmor cu câteva glume total neinspirate, spre disperarea juraților. ”Te rog, ține-mă de mână”, a spus nervos Bendeac, după ce concurentul s-a luat de Delia.

Delia are puteri paranormale! Vedeta a intrat de mai multe ori în mintea lui Bendeac și a lui Cheloo

acum 1 zile

Delia are puteri paranormale! Jurata iUmor a intrat de mai multe ori în capul lui Bendeac și a lui Cheloo și s-a jucat cu mintea lor.

Delia îi citește mintea lui Bendeac cu iluzionistului Andrei Crăciun: ”Te distrug!”

acum 1 zile

Andrei Crăciun este un iluzionist care știe să facă show. Prezent la iUmor acesta a realizat și un număr de mentalism cu ajutorul lui Deliei.

Delia, în lacrimi. Carla's Dreams, cu gândul la mama lui. O concurentă de 75 de ani a făcut ravagii printre jurații X Factor

acum 3 zile

Delia, în lacrimi. Carla's Dreams, cu gândul la mama lui. O concurentă de 75 de ani a făcut ravagii printre jurații X Factor

Casa de un milion de euro a Deliei, invadată de gândaci! Cântăreața nu găsește nicio rezolvare

acum 3 zile

De luni bune, Delia se confruntă cu o serie de musafiri nepoftiţi, iar terasa imensă la care artista ţine extraordinar de mult, este invadată. Cu toate acestea, cântăreaţa face haz de necaz.

Delia , super show în cel mai tare club din Capitală

acum 4 zile

Delia a făcut un super show în cel mai tare club din Capitală. Cântăreaţa a incins atmosfera în stilul ei caracteristic.

Concurs inedit, la Neatza! Războiul studenţilor de la Politehnica: Bianca vs. Delia

acum 4 zile

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au lansat un nou concurs.

Cum se menţin în formă Delia şi Antonia

acum 6 zile

Delia şi Antonia arată spectaculos. Pentru a arăta perfect, cele două trag din greu! Ce fac artistele, unde îşi petrec timpul liber, dar şi cum se pregătesc pentru momentul în care urcă pe scenă, ne demonstrează chiar ele!

Curiozitățile Deliei la adresa lui Bendeac: "Ai mai avut relații amoroase?"

acum 8 zile

Delia vrea să știe daca colegul ei, Mihai Bendeac, a mai avut parte de relații sexuale în ultima perioadă, mai ales în timpul filmărilor de la serialul "Băieți de oraș".

State Ioana, număr de stand up comedy senzațional! Delia: "Minunăție, bine ai venit!"

acum 8 zile

State Ioana, număr de stand up comedy senzațional pe scena iUmor. Jurații nu se așteptau la astfel de glume scurte, dar atât de bune.

Așteptarea a luat sfârșit! Delia filmează videoclipul pentru piesa " Verde Împărat"

acum 11 zile

Cântărăreaţa a ales pentru videoclip o locaţie pe măsură! Mai exact în inima pădurii. Şi cum vedeta noastră iubeşte să fie originală, şi ţinutele au fost speciale, care s-au potrivit de minune cu machiajul ieşit din comu.

Delia se pregătește să dea din nou lovitura în muzică

acum 11 zile

Așteptarea a luat sfârșit! Delia filmează clip nou pentru piesa " Verde Împărat". Artista va da o nouă lovitură în muzică cu ceea ce pregătește pentru fani. Videoclipul se filmează într-o padure, amenajat special pentru un cadru de basm.

Delia a oferit pentru prima data un interviu atipic!

acum 16 zile

Cum este în viaţa de zi cu zi aşa este şi ca şoferiţă. Sigură pe ea, fără teamă şi tot timpul prima. Îi place să conducă atât la propriu cât şi la figurat. Fie că se află la volan sau în viaţa de zi cu zi, Delia ştie tot timpul ce are de făcut pentru a fi mereu "în top".

Lidia Buble se transformă în Delia - "Inimi desenate"

acum 16 zile

În a patra ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Lidia Buble a cântat melodia interpretată de Delia - "Inimi desenate".

Culise: Lidia Buble se pregăteşte să devină Delia

acum 16 zile

Delia este personajul pe care îl interpretează Lidia Buble în cadrul celei de-a patra ediţii a sezonului XII de la "Te cunosc de undeva!".

Delia, party ca pe vremuri. Artista a petrecut toată noaptea pe muzica formației „Azur”

acum 18 zile

Delia o ţine într-o distracţie continuă! Din vacanţe la petreceri! Dar de această dată nu este orice fel de petrecere. Ei bine acum vine surpriza! Artista a petrecut toată noaptea pe muzica formației „Azur”

1
2
3
4
5
»

Observator.TV