Cautare: 293 rezultate dupa tagul "designer"

Cea mai nouă colecţie vestimentară semnată de Larisa Dragna

acum 9 ore

Designerul Larisa Dragnea a lansat o nouă colecţie vestimentară! Fiecare colecţie a sa atrage după sine un mesaj înglobat în linii de croi şi forme stilizate

Răzvan Ciobanu, mărturisiri cutremurătoare. Totul despre dramele trăite din cauza orientării sale sexuale!

acum 5 zile

Este una dintre cele mai controversate şi excentrice vedete şi totodată unul dintre cei mai talentaţi desgneri din România. Răzvan Ciobanu i-a deschis uşa casei sale de vis Vicăi Blochina şi i-a făcut acesteia, în exclusivitate, mărturisiri cutremurătoare. Totul despre dramele...

Stil de succes! "Flori de ie", proiectul de suflet al designerului Cristina Chiriac

acum 7 zile

Cristina Chiriac, designer, a expus ia românească la Viena, Londra, Shanghai, Abu-Dhabi, New York, Tokyo, Dubai și Moscova.

Răzvan Ciobanu, acuzat că este dator vândut! Celebrul designer spune adevărul despre situația lui financiară

acum 8 zile

După ce s-a despărțit de fostul iubit cu mare scandal, acum Răzvan Ciobanu este acuzat că are datorii de mii de euro către prieteni. Este sau nu este în faliment? Celebrul designer face primele declaraţii şi spune care este adevărul despre situaţia lui financiară.

Vârsta și-a pus amprenta până și pe idolul femeilor, Cătălin Botezatu

acum 18 zile

Idolul femeilor nu mai este ce a fost! Chiar dacă arată impecabil, vârsta nu iartă pe nimeni.

Philipp Plein vrea să îi arate Biancăi Drăgușanu cât este de responsabil

acum 23 zile

Celebrul designer, Philipp Plein, se ocupă de afaceri, dar și de casele lui. Astfel vrea să-i arate Biancăi Drăgușanu cât este de responsabil.

Răzvan Ciobanu, declarații despre operațiile estetice

acum 39 zile

Răzvan Ciobanu a ajuns, din nou, pe mâna medicilor! De ce, aflăm şi noi în materialul următor, pentru că avem imaginile pe care le-au surprins paparazzii spynews.ro cu celebrul desginer!

Philip Plein trece la un alt nivel cu Bianca Drăgușanu

acum 52 zile

Philip Plein ar fi trecut la fapte! Celebrul designer i-ar fi făcut o propunere greu de refuzat Biancăi Drăguşanu. El şi-ar dori să îşi petreacă timpul în compania blondinei şi tocmai de aceea a făcut acest gest.

Designerul vedetelor are o casă-muzeu

acum 59 zile

Un palat plin de tablouri, haine scumpe şi mobilier adus din cele mai vânate destinaţii turistice din Europa! Creatoarea de modă a vedetelor reuşeşte să îi dea pe spate pe toţi cei care îi trec pragul, în casa unei mari familii boiereşti a României.

”Doina Levintza a fost școala mea”, spune designerul Corina Boboc, la ”PoveștiCOOL”

acum 61 zile

Corina Boboc a folosit pentru prezentarea colecțiilor sale artiști, actrițe, spune ea, din dorința de a ieși din tiparul prezentărilor de modă cu manechine slabe și înalte. De altfel, ea nu s-a limitat în a crea ținute doar pentru femeile cu un corp de fotomodel.

Rămas singur singurel, Philipp Plein o vrea înapoi pe fosta iubită, Andreea Sasu! Prin ce mijloace încearcă celebrul designer să se împace cu românca noastră

acum 66 zile

Rămas singur singurel, Philipp Plein o vrea înapoi pe fosta iubită, Andreea Sasu! Aflați prin ce mijloace încearcă celebrul designer să se împace cu românca noastră.

Cunoscutul designer Philipp Plein a fost prădat de hoți

acum 68 zile

O super vedetă a fost prădată de hoţi! Cunoscutul designer Philipp Plein a avut parte de un şocul vieţii lui, după ce a fost jefuit! Pagubele sunt mari, iar acum autorităţile îi caută pe făptaşi.

Sabina Lisievici, actriță, scriitoare și designer, a ajuns în patria filmului, la Hollywood, bifând un succes colosal

acum 76 zile

Sabina Lisievici, actriță, scriitoare și designer, a fost distribuită în rol principal într-un lungmetraj de mare succes, "I am not for sale".

Nelly Năstase a reușit ce niciun designer român nu a făcut până acum: „Am investit în jur de o sută de mii de euro în afacerea mea”

acum 76 zile

Nelly Năstase este primul model ce a reprezentant frumusețea româncelor pe catwalk-urile internaționale. Fostul manechin a reușit ce niciun designer român nu a făcut până acum: „Am investit în jur de o sută de mii de euro în afacerea mea”.

Landiana Yolo, manechin de succes la nivel internațional, susține tinerii designeri prin intermediul Feeric Fashion Week

acum 77 zile

Prin intermediul Feeric Fashion Week, cea mai mare prezentare de modă din Europa de Est, Landiana Yolo, manechin de succes la nivel internațional, susține tinerii designeri prin intermediul Feeric Fashion Week.

Designerul Răzvan Ciobanu și fostul iubit s-ar fi certat la cuțite

acum 80 zile

Relaţia lui Răzvan Ciobanu cu iubitul lui, care a durat șase ani, nu s-ar fi terminat în linişte. Între celebrul designer şi fostul lui partener ar fi fost un mare scandal. Ba mai mult decât atât, Răzvan Ciobanu ar fi fost bătut cu bestialitate de bărbat.

Dressingul designerului Lisa Adams costă cât un castel în România

acum 81 zile

Cu toate visăm să avem un dressing impresionant, așa a visat și designerul Lisa Adams, care a reușit să-și vadă visul împlinit. Frumoasa șatenă nu s-a mai uitat la bani și a făcut investiții majore în garderoba ei. Ținute de la cele mai renumite case de modă, dar și o mulțime...

Dorin Negrău, despre moda tradițională românească : ”Cel care și-a pus amprenta peste mine este tatăl meu”

acum 95 zile

Designer-ul Dorin Negrău vorbește despre moda inspirată de hainele tradiționale românești. Artistul are peste 2 decenii de experiență

A apărut broderia inteligentă. Colecție cu rochii inedite și sexy!

acum 105 zile

Colecțiile Mariei Amelian sunt un amalgan de tradiție și modernitate, de elemente clasice îmbinate cu cele avangardiste.

Adina Buzatu și Stephan Pelger taie în carne vie! Dorian Popa și Brigitte Sfăt luați la rost de cei doi designer

acum 111 zile

Adina Buzatu și Stephan Pelger taie în carne vie. Cei doi designeri critică vestimentație vedetelor din showbiz.

1
2
3
4
5
»