Cautare: 99 rezultate dupa tagul "detalii"

Betty Salam și Cătălin, logodnicul ei, detalii despre cununia lor civilă

acum 5 zile

Parcă mai zâmbitori ca niciodată Betty, fiica lui Florin Salam, și logodnicul ei, Cătălin, au dezvăluit publicului larg detalii despre cununia lor civilă, care va avea loc în ziua în care mireasa va deveni oficial majoră.

Bat clopotele de nuntă în showbiz? Roxana Ionescu a primit un inel special de la iubitul ei: ”O să am două rochii în ziua nunții

acum 36 zile

Se pare ca bat clopote de nuntă pentru Roxana Ionescu şi logodnicul ei. Detaliiul care a dat-o de gol se află chiar pe degetul vedetei.

Detaliul care i-a dat de gol pe Tuncay și Sandra

acum 63 zile

Tuncay încearcă să ne convingă că între el și Sandra nu este absolut nimic, dar imaginile vorbesc de la sine. Mai mule detalii i-au dat de gol pe cei doi.

Celebrul cântăreț Mihalis a recunoscut că a fost înșelat de femeile din viața sa

acum 65 zile

Unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi a spus lucrurilor pe nume! A recunoscut că a fost înşelat de femeile din viaţa lui. Dar a oferit şi alte detalii picante.

Cine ar fi crezut! Detalii neștiute din copilăria lui Carla's Dreams: ”La grădiniță eram micul contabil”

acum 87 zile

Noi detalii neștiute din viața lui Carla's Dreams sunt prezentate chiar de juratul X Factor. ”La grădiniță eram micul contabil”, afirmă întrăgitul artist.

Liviu și Bianca au refuzat să dea detalii despre relația lor

acum 120 zile

După ce au plecat din emisiune, Liviu și Bianca au refuzat să mai dea vreun detaliu despre relația lor.

Detalii în cazul psihologului acuzat că ar fi abuzat 90 de paciente. Bărbatul le-ar fi dat pastile din plante afrodisiace pentru a putea profita mai uşor de ele

acum 132 zile

Detalii şocante ies la iveală din dosarul psihologului acuzat că ar fi abuzat 90 de paciente. Şi că le-ar fi dat pastile din plante afrodisiace pentru a putea profita mai uşor de ele. Mai mult, ar fi pretins că este şi ginecolog şi le spunea victimelor că mai au şi alte afecţiuni.

Andrei Ștefănescu, detalii de la botezul fiului său

acum 132 zile

Andrei Ștefănescu a făcut câteva dezvăluiri de la pregătirile petrecerii date pentru fiului său.

Noi detalii ies la lumină în cazul morții lui Chester Bennington. Ce au descoperit anchetatorii în locuința sa

acum 142 zile

Anchetatorii americani au descoperit ca solistul trupei Linkin Park nu a consumat alcool sau droguri inainte de a se sinucide.

Bianca Drăguşanu a pus la punct toate detaliile pentru botezul micuţei Sofia

acum 281 zile

Bianca Drăguşanu a pus la punct toate detaliile pentru cel mai aşteptat moment al anului: botezul micuţei Sofia. Ştie deja cum va arăta decorul, ce va purta şi a ales chiar şi meniul.

Detalii șocante despre cearta dintre Vasile Turcu si amantă!

acum 283 zile

O nouă ipoteză şocantă a apărut în cazul gestului extrem făcut de Vasile Turcu. După ce ar fi pus pe numele ei o bună parte din avere, amanta fostului acţionar de la Dinamo l-ar fi părăsit

Mihai Morar îţi face o nuntă ca la Hollywood! Iată detalii!

acum 290 zile

Telespectatorii care vor sa isi surprinda persoana iubita cu o cerere inedita.

Carmen Negoiță, detalii neștiute despre fosta căsnicie

acum 303 zile

Carmen Negoiţă şi-a deschis sufletul şi ne-a povestit totul despre divorţul prin care a trecut

Detaliile cerute de operatorii dispeceratului 112 au grăbit moartea unui bărbat de 72 de ani din Iaşi

acum 311 zile

Un om de 72 de ani din Iaşi a murit după ce a căzut în mijlocul străzii. Poate ar fi fost salvat, dacă ambulanţa nu ajungea în 20 de minute. Tânăra care a sunat la 112 a fost întrebată de operatorii dispeceratului dacă victima este curat îmbrăcată sau dacă pare a fi un om al...

Detalii explozive despre problemele dintre Antonia și Vincenzo Castellano!

acum 318 zile

Au apărut noi detalii explozive despre problemele cu care se confruntă Antonia în războiul cu tatăl fetiței sale, Vincenzo Castellano! Din tot acest scandal, fetița artistei are cel mai mult de suferit. De ce nu poate părăsi micuța Italia, aflăm chiar acum!

Noi detalii ies la iveală în cazul morții lui George Michael

acum 330 zile

Noi detalii ies la iveală în cazul morții lui George Michael. În ciuda carierei fabuloase pe care a avut-o, cântărețul și-a dorit de nenumărate ori să își pună capăt zilelor. Starea lui se agravase în special după moartea mamei sale, care suferea de cancer.

Apar detalii şocante legate de moartea celebrului George Michael. Artistul ar fi avut mai multe tentative de sinucidere

acum 343 zile

Apar detalii şocante legate de moartea celebrului George Michael. Iubitul lui, Fadi, a dat o serie de mesaje pe Twitter în care a spus că artistul ar fi avut mai multe tentative de sinucidere şi în ultima perioadă îşi dorea să moară.

1
2
3
4
5

Observator.TV