Cautare: 107 rezultate dupa tagul "detalii"

Detalii incredibile din viața Irinei Rimes

acum 25 zile

Femeia cu care a fost înşelată Irina Rimes spune adevărul! Avem înregistrări bombă în care vorbeşte pentru prima dată despre relaţia cu soţul artistei. Susţine că bărbatul ar fi încercat să o convingă că se va arunca de la etaj, dar şi că Irina Rimes ar fi pierdut o sarcină.

Scenarii macabre în jocurile pentru copii

acum 27 zile

Zombi, cadavre, sinucideri, crime şi scenarii macabre. Sunt detaliile noilor activităţi pentru copii, care par să concureze cu cele mai brutale jocuri video. Pasiunea pentru board-games a făcut ca acest fenomen să crească şi în România.

Gina Pistol a dat cărţile pe faţă! Picanterii din viaţa intimă

acum 28 zile

Gina Pistol a dat cărţile pe faţă şi a vorbit direct despre viaţa ei aşa cum nu a mai făcut-o! Până acum, ori de câte ori era întrebată ezita să răspundă! Dar, gata, a rupt tăcerea şi a povestit tot cu lux de amănunte.

Kamara nu vrea să mai audă de soție?

acum 29 zile

Nu mai este cale de întoarcere! Kamara şi soţia lui au stabilit deja divorţul Chiar dacă nu au vrut să spună nimic, reporterii Spynews.ro au aflat totul!

Noi detalii despre divorțul dintre Laurette și soțul ei: „Nu cred că mai este cale de întoarcere”

acum 45 zile

Chiar dacă de ziua de naştere i-a făcut cadou un telefon încă soţiei sale Laurette, Ciprian Nistor este decis să divorţeze! În ciuda faptului că mulţi ar fi crezut că cei doi au căzut la pace, se pare că nimic nu îl înduplecă pe soţul vedetei!

Scandal de proporții între Florin Marin și soțul său. Preotul englez i-a dăruit un apartament de 100.000 de Euro

acum 50 zile

Scandal de proporţii între Florin Marin şi soţul său. Preotul englez i-a dăruit un apartament de o sută de mii euro, iar el a ajuns să trăiască din mila oamenilor. Vedeţi acum toate detaliile celei mai controversate telenovele din showbizul românesc.

Betty Salam și Cătălin, logodnicul ei, detalii despre cununia lor civilă

acum 73 zile

Parcă mai zâmbitori ca niciodată Betty, fiica lui Florin Salam, și logodnicul ei, Cătălin, au dezvăluit publicului larg detalii despre cununia lor civilă, care va avea loc în ziua în care mireasa va deveni oficial majoră.

Bat clopotele de nuntă în showbiz? Roxana Ionescu a primit un inel special de la iubitul ei: ”O să am două rochii în ziua nunții

acum 104 zile

Se pare ca bat clopote de nuntă pentru Roxana Ionescu şi logodnicul ei. Detaliiul care a dat-o de gol se află chiar pe degetul vedetei.

Detaliul care i-a dat de gol pe Tuncay și Sandra

acum 131 zile

Tuncay încearcă să ne convingă că între el și Sandra nu este absolut nimic, dar imaginile vorbesc de la sine. Mai mule detalii i-au dat de gol pe cei doi.

Celebrul cântăreț Mihalis a recunoscut că a fost înșelat de femeile din viața sa

acum 134 zile

Unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi a spus lucrurilor pe nume! A recunoscut că a fost înşelat de femeile din viaţa lui. Dar a oferit şi alte detalii picante.

Cine ar fi crezut! Detalii neștiute din copilăria lui Carla's Dreams: ”La grădiniță eram micul contabil”

acum 155 zile

Noi detalii neștiute din viața lui Carla's Dreams sunt prezentate chiar de juratul X Factor. ”La grădiniță eram micul contabil”, afirmă întrăgitul artist.

Liviu și Bianca au refuzat să dea detalii despre relația lor

acum 188 zile

După ce au plecat din emisiune, Liviu și Bianca au refuzat să mai dea vreun detaliu despre relația lor.

Detalii în cazul psihologului acuzat că ar fi abuzat 90 de paciente. Bărbatul le-ar fi dat pastile din plante afrodisiace pentru a putea profita mai uşor de ele

acum 200 zile

Detalii şocante ies la iveală din dosarul psihologului acuzat că ar fi abuzat 90 de paciente. Şi că le-ar fi dat pastile din plante afrodisiace pentru a putea profita mai uşor de ele. Mai mult, ar fi pretins că este şi ginecolog şi le spunea victimelor că mai au şi alte afecţiuni.

Andrei Ștefănescu, detalii de la botezul fiului său

acum 200 zile

Andrei Ștefănescu a făcut câteva dezvăluiri de la pregătirile petrecerii date pentru fiului său.

Noi detalii ies la lumină în cazul morții lui Chester Bennington. Ce au descoperit anchetatorii în locuința sa

acum 211 zile

Anchetatorii americani au descoperit ca solistul trupei Linkin Park nu a consumat alcool sau droguri inainte de a se sinucide.

Bianca Drăguşanu a pus la punct toate detaliile pentru botezul micuţei Sofia

acum 349 zile

Bianca Drăguşanu a pus la punct toate detaliile pentru cel mai aşteptat moment al anului: botezul micuţei Sofia. Ştie deja cum va arăta decorul, ce va purta şi a ales chiar şi meniul.

Detalii șocante despre cearta dintre Vasile Turcu si amantă!

acum 351 zile

O nouă ipoteză şocantă a apărut în cazul gestului extrem făcut de Vasile Turcu. După ce ar fi pus pe numele ei o bună parte din avere, amanta fostului acţionar de la Dinamo l-ar fi părăsit

1
2
3
4
5
»