Cautare: 86 rezultate dupa tagul "detalii"

Bianca Drăguşanu a pus la punct toate detaliile pentru botezul micuţei Sofia

acum 115 zile

Bianca Drăguşanu a pus la punct toate detaliile pentru cel mai aşteptat moment al anului: botezul micuţei Sofia. Ştie deja cum va arăta decorul, ce va purta şi a ales chiar şi meniul.

Detalii șocante despre cearta dintre Vasile Turcu si amantă!

acum 117 zile

O nouă ipoteză şocantă a apărut în cazul gestului extrem făcut de Vasile Turcu. După ce ar fi pus pe numele ei o bună parte din avere, amanta fostului acţionar de la Dinamo l-ar fi părăsit

Mihai Morar îţi face o nuntă ca la Hollywood! Iată detalii!

acum 124 zile

Telespectatorii care vor sa isi surprinda persoana iubita cu o cerere inedita.

Carmen Negoiță, detalii neștiute despre fosta căsnicie

acum 137 zile

Carmen Negoiţă şi-a deschis sufletul şi ne-a povestit totul despre divorţul prin care a trecut

Detaliile cerute de operatorii dispeceratului 112 au grăbit moartea unui bărbat de 72 de ani din Iaşi

acum 145 zile

Un om de 72 de ani din Iaşi a murit după ce a căzut în mijlocul străzii. Poate ar fi fost salvat, dacă ambulanţa nu ajungea în 20 de minute. Tânăra care a sunat la 112 a fost întrebată de operatorii dispeceratului dacă victima este curat îmbrăcată sau dacă pare a fi un om al...

Detalii explozive despre problemele dintre Antonia și Vincenzo Castellano!

acum 152 zile

Au apărut noi detalii explozive despre problemele cu care se confruntă Antonia în războiul cu tatăl fetiței sale, Vincenzo Castellano! Din tot acest scandal, fetița artistei are cel mai mult de suferit. De ce nu poate părăsi micuța Italia, aflăm chiar acum!

Noi detalii ies la iveală în cazul morții lui George Michael

acum 164 zile

Noi detalii ies la iveală în cazul morții lui George Michael. În ciuda carierei fabuloase pe care a avut-o, cântărețul și-a dorit de nenumărate ori să își pună capăt zilelor. Starea lui se agravase în special după moartea mamei sale, care suferea de cancer.

Apar detalii şocante legate de moartea celebrului George Michael. Artistul ar fi avut mai multe tentative de sinucidere

acum 177 zile

Apar detalii şocante legate de moartea celebrului George Michael. Iubitul lui, Fadi, a dat o serie de mesaje pe Twitter în care a spus că artistul ar fi avut mai multe tentative de sinucidere şi în ultima perioadă îşi dorea să moară.

Special! Detaliile Royal sunt accentele pe care marii designeri le încurajează pe femei să le poarte în acest sezon

acum 216 zile

Chiar şi cea mai banală ţinută, dacă este accesorizată aşa cum trebuie, are toate şansele să devină excepţională! Bine, există şi reversul medaliei, când avem o rochie senzaţională şi ne atârnăm nişte tinichele în urechi, doar pentru că sunt la modă

Keo oferă toate detaliile despre nunta cu Misty

acum 224 zile

Keo oferă toate detaliile despre nunta cu Misty

Gabriel Cotabiţă, detalii despre relaţia cu soţia

acum 225 zile

Gabriel Cotabiţă ne-a povestit într-un interviu sincer detalii neştiute despre relaţia cu soţia sa, Alina. Artistul ne-a mai dezvăluit ce a realizat atunci când a trecut prin momentul de cumpănă din viaţa sa.

Oana Roman şi Marius Elisei, detalii intime

acum 230 zile

Oana Roman şi Marius Elisei au fost mereu discreţi cu relaţia lor, dar de data asta au dat din casă! Cei doi soţi au făcut dezvăluri din intimitate şi ne-au spus cine se impune în familia lor, şi cine ia de unul singur deciziile.

Detalii incredibile despre dispariția lui Liviu, soțul celebrei Israela

acum 238 zile

Soțul celebrei Israela este mort, așa pretinde parapsihologul Iordănescu. Acesta spune că spiritul lui Liviu l-a căutat.

Kim Kardashian, noi detalii despre atacul violent

acum 244 zile

După aproape o lună de când a tras sperieturaa vietii, Kim Kardashian se pare că a trecut peste momentele grele. Noi detalii au ieşit, însă, la iveală după ce vedeta a fost atacată.

Detalii neştiute din viaţa Patriarhului Daniel!

acum 252 zile

Este cel mai controversat personaj al Bisericii Ortodoxe! Se spală singur de păcate, dar imediat face altele noi! Detalii neştiute din viaţa Patriarhului Daniel

Noi detalii în cazul accidentului mortal din Galaţi, în urma căruia un tânăr de 31 de ani şi-a pierdut viaţa

acum 274 zile

Detalii importante ies la iveală în cazul accidentului mortal de sâmbătă dintr-o intersecţie din Galaţi. Au apărut imagini de pe camerele de supraveghere care surprind momentul impactului violent în urma căruia un tânăr de 31 de ani şi-a pierdut viaţa.

Principele Nicolae, detalii despre presupusul copil nelegitim

acum 279 zile

La mai bine de un an de când regele l-a îndepărtat din linia succesorală la tron, principele Nicolae vine cu primele lămuriri legate de speculaţiile apărute în presă.

1
2
3
4
5

Observator.TV