Cautare: 235 rezultate dupa tagul "diana munteanu"

Florin Ristei, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Olivia Păunescu și Valentin Butnaru fac cea mai bună frișcă

acum 15 zile

Anca Lungu îi pune pe Florin Ristei, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Olivia Păunescu și Valentin Butnaru să-i facă cea mai bună frișcă.

24 de ani de Antena 1! Diana Munteanu: "Acum 24 de ani îmi făceam buletinul"

acum 15 zile

În urmă cu 24 de ani, Diana Munteanu își făcea buletinul, iar Florin Ristei învăța să cânte la vioară.

Diana Munteanu, cu ochii în lacrimi: "Am jucat alături de Stela Popescu într-un serial, chiar aici la Antena 1"

acum 20 zile

Decesul actriţei Stela Popescu a marcată şi pe Diana Munteanu, prezentatoarea de la Prietenii de la 11, care îşi aminteşte cu ochii în lacrimi de colaborarea cu steaua teatrului românesc într-un serial difuzat de Antena 1

Numărul de magie a lui Magitot i-a provocat un leşin Dianei Munteanu!

acum 22 zile

Numărul de magie a lui Magitot i-au provocat un leşin Dianei Munteanu!

Adina Buzatu, sfaturi pentru bărbați! Ce flori se oferă mamei, iubitei sau soacrei. Diana Munteanu: "Am fost florăreasă"

acum 27 zile

Adina Buzatu oferă câteva sfaturi pentru bărbații care nu știu să ofere flori iubitei, mamei sau soacrei. Toate femeile iubesc florile, așa că nu este greșit în niciun moment să dăruiești un buchet.

Florin Ristei și Diana Munteanu primesc de la Neagoe Gogu câteva caricaturi de excepție: "Par a naibi rău în poza asta, zici că sunt Cruella"

acum 28 zile

Neagoe Gogu, caricaturist, a venit la Prietenii de la 11 să realizeze câteva caricaturi pentru Florin Ristei și Diana Munteanu. Asemănarea este izbitoare.

”Vine omul la noi, sari pe el din prima...! Diana Munteanu, declarație neașteptată. ”Reacția invitatului: ”Prima oară formele legale, după aceea mai vorbim...”

acum 30 zile

Diana Munteanu a încercat să facă o glumă, însă nu ia ieșit, a greșit contextul. ”Prima oară formele legale, după aceea mai vorbim...”, a fost reacția invitatului.

Diana Munteanu, atinsă și surprinsă de Ristei: ”M-ai făcut să-mi dai căldură (hohote de râs)... Asta e, m-am ars!”

acum 30 zile

Diana Munteanu este atinsă pe piciorul proaspăt bronzat de colegul ei de platou, Ristei Ristei. ”M-ai făcut să-mi dai căldură (hohote de râs!)... Asta e, m-am ars!”, a spus aceasta amuzată.

Diana Munteanu, despre piesa "Tocame" a artistei Seeya: "Atinge-mă, e cam periculos de spus azi din partea ta. La ce decolteu..."

acum 31 zile

Odată cu succesul pieselor ei, "Chocolata", "Boca Boca" sau "Tocame", Seeya a început să cunoască tot mai mult succesul internațional.

Diana Munteanu, la petrecere împreună cu iubitul! Florin Ristei: "Te-ai trezit, ești ok?"

acum 31 zile

Diana Munteanu a fost cu iubitul ei la onomastica unui prieten. Florin Ristei nu întârzie cu glumele la adresa colegei sale de platou.

Florin Ristei şi Diana Munteanu, realizatorii de la "Prietenii de la 11", au luat premiul pentru "Cea mai distractivă şi educativă emisiune"

acum 35 zile

Florin Ristei şi Diana Munteanu, realizatorii de "Prietenii de la 11", au luat premiul pentru "Cea mai distractivă şi educativă emisiune" la Gala Excelenţei 2017

Traficul de weekend pe principalele ieșiri din București! Diana Munteanu: Când văd haină de poliția rutieră încep să plâng"

acum 41 zile

Comisarul-șef George Grigore, directorul adjunct al Direcției rutiere din Poliția Română, atenționează șoferii să meargă prudent în acest sfârșit de săptămână.

Diana Munteanu: "Membrii de la trupa Provincialii mă vor suna și îmi vor cânta în direct, în timpul concertului lor"

acum 41 zile

Trupa Provincialii are în palmares sute de concerte, șase albume, două participări la Eurovision și două premii la Mamaia.

Jasmine, lecție de dans pentru Rona Hartner și Diana Munteanu

acum 42 zile

Jasmine a ajuns una dintre cele mai cunoscute dansatoare de bellydance din țară. Vedeta a vrut să se facă medic sau stewardesă, dar părinții nu au fost de acord.

Diana Munteanu, despre pana de curent care a invadat Bucureștiul: "Când să cumpăr ceva dintr-un magazin, beznă"

acum 42 zile

Diana Munteanu și Ramona, asistenta de la "Prietenii de la 11", s-au panicat din cauza problemelor de curent care au invadat Bucureștiul cu o zi în urmă. Prezentatoatea se afla într-un centru comercial, dar a fost nevoită să plece rapid către casă.

Florin Ristei, declarații spumoase: "Mă pierd când văd femei!"

acum 43 zile

Diana Munteanu și Ramona, asistenta de la "Prietenii de la 11", fac glume pe seama lui Florin Ristei cu privire la vârstă, iar artistul este puțin dezorientat.

Diana Munteanu către Florin Ristei: "Ai vreo teamă în legătură cu vârsta?"

acum 43 zile

Diana Munteanu, prezentatoarea de la "Prietenii de la 11", vrea să afle de la colegul ei de platou, Florin Ristei, dacă este îngrijorat că a făcut 30 de ani și în curând va ajunge și la 40 de primăveri.

Diana Munteanu, despre replicile de agățat din 2017: "Nu mai există bărbați galanți care vor să cucerească o femeie?"

acum 44 zile

Diana Munteanu este foarte dezamăgită de bărbați. Vedeta își dorește să fie curtată, cucerită cu melodii și poezii de dragoste, dar din păcate în 2017 nu se mai poate spera la așa ceva.

Mișcări provocatoare la "Prietenii de la 11"! Florin Ristei către Diana Munteanu: "Dansul este viața ta"

acum 44 zile

Diana Munteanu dansează non stop în platoul de la "Prietenii de la 11". Colegul ei, Florin Ristei, îi face câte un compliment de fiecare dată când poate.

Cristian şi Mihaela Ciobanu, antrenament în cuplu alături de Ristei şi Diana Munteanu

acum 49 zile

Cristian şi Mihaela Ciobanu, cuplul de antrenori, atât la sala de fitness, cât şi în viaţă, au efectuat la Prietenii de la 11 un set de exerciţii alături de Ristei şi Diana Munteanu

1
2
3
4
5
»

Observator.TV