Cautare: 235 rezultate dupa tagul "dinti"

Albește-ți dinții cu ingrediente din bucătărie: „Este recomandat uleiul de cocos și măsline pentru întreținere”

acum 51 zile

Albește-ți dinții cu ingrediente din bucătărie. Cele mai multe persoane folosesc bicarbonatul de sodiu și zeamă de lămâie. Ce sfaturi ne dă specialistul.

Delia către Bendeac: "De ce nu mi-ai spus că am mac între dinți?"

acum 84 zile

Delia se supără pe colegii săi de la masa juriului. Bendeac și Cheloo nu au observat macul între dinții colegei sale și au lăsat-o să râdă fără să o oprească.

Tinerii care aleg să-şi albească dinţii acasă fără un consult stomatologic riscă probleme grave

acum 90 zile

În căutarea unui zâmbet impecabil, tot mai mulţi tineri aleg să-şi albească dinţii acasă fără un consult stomatologic. Benzi care promit rezultate miraculoase într-un timp record sunt intens promovate pe internet.

Românii merg la stomatolog doar când rămân fără dinți!

acum 126 zile

Prea mulţi românii merg la medic doar atunci când îi doare ceva. Aşa s-a ajuns în situaţii dramatice. Jumătate dintre români sunt în pericol de a-şi pierde dantura. Principala cauză este parodontoza, o boală care nu doare şi de care mulţi nici nu ştiu că suferă. Doctorii...

S-au bătut parte în parte! Dinții lui Liviu Vârciu i-au lăsat urme adânci pe brațul lui Nea Mărin: ”Am crezut că leșin de durere!”

acum 137 zile

Liviu Vârciu și Nea Mărin s-au bătut parte în parte! ”Am crezut că leșin de durere!”, a exclamat nea Mărin în timp ce cerea insistent o pungă de gheață pentru a-și acoperi rana de pe braț.

Atenție! Dulciurile de sărbători cresc riscul cariilor!: ”Este recomandat să îi dai copilului ciocolată amară”

acum 157 zile

Beatrice Gâsman vorbește despre sănătatea dentară a copiilor. Aceștia trebuie să își perieze dinții cu o pastă de dinți potrivită.

Andreea Bănică, de urgență la spital. Un dansator i-a spart dinții

acum 173 zile

Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital după ce un dansator a lovit-o cu microfonul și i-a spart dinții din față. Din fericire, vedeta este într-o stare mai bună.

Se spune că dinţii sunt cartea de vizită a oricărei persoane, mai ales pentru vedete

acum 174 zile

Tocmai de aceea, multe staruri nu s-au ferit să poarte aparatul dentar chiar şi pe covorul roşu. Ba chiar au creat din asta o modă. Astfel că aparatul dentar a devenit unul dintre cele mai cool accesorii.

Sfatuiri de la Nicoleta Luciu: „Nu veți face niciodată carii”

acum 190 zile

Toată lumea își dorește să aibă dinții albi, dar și sănătoși. Dacă vă imaginați că trebuie să cheltuiți o avere pentru a obține o dantură perfectă, Nicoleta Luciu ne învață cum să ne albim dinții cu un ingredient pe care îl avem în bucatărie.

Emilia Ghinescu, ultimatum pentru logodnicul ei: "Pe 20 noiembrie te aștept cu inelul în dinți"

acum 199 zile

Emilia Ghinescu i-a dat un ultimatum logodnicului! Interpreta de muzică populară i-a transmis un mesaj în direct şi i-a spus ce va întâmpla dacă anul acesta nu se căsătoresc!

Stomatologul lui Cristian Boureanu: ”Are șapte dinți afectați, iar unul dintre ei este retezat de la nivelul gingiei”

acum 335 zile

Coffi Dima este omul care s-a ocupat de dantura lui Cristian Boureanu de aproape zece ani! ”Fotografiile le-am primit de la prietena lui, de la Laura, sunt făcute de el şi din ce am observat în fotografia respectivă sau în fotografiile respective, sunt şapte dinţi afectaţi. Afectaţi...

Misterul dinţilor distruşi ai lui Boureanu se adânceşte! Martor: ”Nu avea nicio umflătură, niciun plasture”

acum 335 zile

O femeie l-a văzut pe Cristian Boureanu chiar în dimineaţa în care a fost dus la un spital din capitală. Doamna Nicoleta este foarte revoltată şi, spune ea, avocaţii omului de afaceri mint când declară că ar avea dinţii şi arcada sparte. Femeia susţine că l-a văzut la distanţă...

Doctorul lui Cristian Boureanu: "Un dinte a fost retezat, şapte afectaţi"

acum 338 zile

După ce a dat cu genunchiul, Boureanu a primit un pumn în figură, lovitură în urma căreia s-a ales cu şapte dinţi lipsă şi cu o leziune la ureche.

Unul dintre bătăuși copilului de 14 ani: ”A zis că îmi rupe dinții pe care îi mai am în gură!”

acum 360 zile

Unul dintre bătăuși copilului de 14 ani a intervenit telefonic la Acces Direct pentru a-și spune versiunea. ”A zis că îmi rupe dinții pe care îi mai am în gură!”, a afirmata cesta.

Mama adolescentului mutilat: ”Trei băieți l-au bătut până i-au rupt dinții din gură!”

acum 360 zile

Mama Florica îşi doreşte să vadă chipul fiului său aşa cum era înainte să fie bătut cu bestialitate, însă asta nu se va întâmpla vreodată. Copilul ei a fost mutilat! Și totul a pornit de la un. telefon pe care l-a dat la schimb, cu un alt telefon, unui așa zis amic.

De ce este important să îndreptăm dinţii la copii?

acum 360 zile

A avea dinţi drepţi este important nu numai pentru felul în care arătăm. Dinţii care nu stau drepţi, sunt înghesuiţi şi ies din linia normala a arcadelor afecteaza modul în care o persoană mestecă, vorbeşte sau zâmbeşte.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV