Cautare: 221 rezultate dupa tagul "dinti"

Sfatuiri de la Nicoleta Luciu: „Nu veți face niciodată carii”

acum 7 zile

Toată lumea își dorește să aibă dinții albi, dar și sănătoși. Dacă vă imaginați că trebuie să cheltuiți o avere pentru a obține o dantură perfectă, Nicoleta Luciu ne învață cum să ne albim dinții cu un ingredient pe care îl avem în bucatărie.

Emilia Ghinescu, ultimatum pentru logodnicul ei: "Pe 20 noiembrie te aștept cu inelul în dinți"

acum 16 zile

Emilia Ghinescu i-a dat un ultimatum logodnicului! Interpreta de muzică populară i-a transmis un mesaj în direct şi i-a spus ce va întâmpla dacă anul acesta nu se căsătoresc!

Stomatologul lui Cristian Boureanu: ”Are șapte dinți afectați, iar unul dintre ei este retezat de la nivelul gingiei”

acum 151 zile

Coffi Dima este omul care s-a ocupat de dantura lui Cristian Boureanu de aproape zece ani! ”Fotografiile le-am primit de la prietena lui, de la Laura, sunt făcute de el şi din ce am observat în fotografia respectivă sau în fotografiile respective, sunt şapte dinţi afectaţi. Afectaţi...

Misterul dinţilor distruşi ai lui Boureanu se adânceşte! Martor: ”Nu avea nicio umflătură, niciun plasture”

acum 152 zile

O femeie l-a văzut pe Cristian Boureanu chiar în dimineaţa în care a fost dus la un spital din capitală. Doamna Nicoleta este foarte revoltată şi, spune ea, avocaţii omului de afaceri mint când declară că ar avea dinţii şi arcada sparte. Femeia susţine că l-a văzut la distanţă...

Doctorul lui Cristian Boureanu: "Un dinte a fost retezat, şapte afectaţi"

acum 155 zile

După ce a dat cu genunchiul, Boureanu a primit un pumn în figură, lovitură în urma căreia s-a ales cu şapte dinţi lipsă şi cu o leziune la ureche.

Unul dintre bătăuși copilului de 14 ani: ”A zis că îmi rupe dinții pe care îi mai am în gură!”

acum 177 zile

Unul dintre bătăuși copilului de 14 ani a intervenit telefonic la Acces Direct pentru a-și spune versiunea. ”A zis că îmi rupe dinții pe care îi mai am în gură!”, a afirmata cesta.

Mama adolescentului mutilat: ”Trei băieți l-au bătut până i-au rupt dinții din gură!”

acum 177 zile

Mama Florica îşi doreşte să vadă chipul fiului său aşa cum era înainte să fie bătut cu bestialitate, însă asta nu se va întâmpla vreodată. Copilul ei a fost mutilat! Și totul a pornit de la un. telefon pe care l-a dat la schimb, cu un alt telefon, unui așa zis amic.

De ce este important să îndreptăm dinţii la copii?

acum 177 zile

A avea dinţi drepţi este important nu numai pentru felul în care arătăm. Dinţii care nu stau drepţi, sunt înghesuiţi şi ies din linia normala a arcadelor afecteaza modul în care o persoană mestecă, vorbeşte sau zâmbeşte.

Daniel Max Dragomir și-a făcut dinți noi, ca să semene cu Sore: "Am fost la stomatolog pentru acest număr"

acum 198 zile

Cat de bine o va imita Daniel Max Dragomir pe Sore, telespectatorii vor vedea sambata.

Gina Pistol nu-şi mai face planuri de căsătorie: "Lucrez la zâmbetul Playboy"

acum 239 zile

Gina a fost la stomatolog ca să îşi scoată măselele de minte. Şi-a pus un aparat dentar invizibil, de tipul gutierelor. Medicul ei stomatolog susţine că are zâmbet playboy.

Natalia Mateuţ, despre despărțirea de iubit: ”Mi-am pierdut mai mulți dinți de-a lungul relației!”

acum 248 zile

Întrebată ”Care sunt motivele pentru care te-ai despărţit de Dinte, după o relaţie tumultoasă de 6 ani?”, Natalia Mateuţ a răspuns extrem de sincer.

Scrâşnitul din dinţi dăunează grav sănătăţii

acum 262 zile

Să strângi din dinţi, atunci când îţi e greu. Nu este doar o expresie, ci o boală care afectează opt din zece români. Se numeşte bruxism şi are efecte grave asupra danturii, dar şi asupra psihicului.

Albirea bio a dinţilor este cea mai nouă armă pentru un zâmbet perfect

acum 269 zile

Bicarbonatul de sodiu, aloe vera şi sâmburii de struguri pot transforma complet dantura, spun specialiştii. Procedura nu se face la stomatolog, ci într-un salon de înfrumuseţare. Tratamentul promite dinţi cu până la 8 tonuri mai albi.

Estetica dentară, un must-have

acum 273 zile

Ne dorim să arătăm bine, să impresionăm prin simpla prezenţă şi să atragem toate privirile. Zâmbim larg, iar acela este momentul în care nu trebuie să ne pierdem încrederea în noi. Un surâs frumos trebuie să se potrivească cu aspectul întregii feţe.

Dinţi sănătoşi pe viaţă? Iată ce trebuie să faceţi!

acum 295 zile

Cum sa ne pastram cat mai mult zambetul?

Vrei să ai zâmbet de reclamă? Aparatul dentar este soluția!

acum 295 zile

Ce este aparatul dentar? Poate parea incomod, dar în momentul în care tratamentul este finalizat, dinţii vor fi perfect aliniaţi. Aparatul dentar este format din nişte brackeţi, amplasaţi pe suprafaţa vestibulară, ce pot fi de metal , sau de ceramică.

1
2
3
4
5
»