Cautare: 140 rezultate dupa tagul "diva"

Catrinel Menghia a dat fiţele pe... sorţul de bucătărie! Împreună cu sora sa cea mică Lorena, divele s-au apucat de gătit!

acum 15 zile

Catrinel Menghia este din ce în ce mai hotărâtă să ne demonstreze cât este de pricepută în bucătărie. Aşa că, împreună cu sora sa, Lorena s-au apucat de gătit mâncare tradiţional românească, semn că nu şi-au uitat rădăcinile.

Angela Similea, decizie incredibilă! „A fost greu, s-a creat un gol imens”

acum 16 zile

Diva anilor 70 și-a croit o carieră fabuloasă, dar n-a aavut parte de o viața sentimentală pe măsură.

Pe Instagram păpușă, în realitate ... mătușă. Imaginile reale cu Diana Gureșoaie

acum 19 zile

Pe Instagram păpuşă. în realitate, mătuşă! Diana Gureşoaie face senzaţie cu fotografiile pe care le postează, dar în carne şi oase e cu mult diferită! Imagini neretuşate cu cea care se vrea divă.

Alina Ceușan, diva cameleon: "Cum se aranjează părul scurt?"

acum 20 zile

Este un cameleon al look-urilor şi a vrut să le arate şi fanilor cum poţi fi o altă persoană de fiecare dată. Alina Ceuşan dă tonul în materie de modă în lumea bloggerilor, dar nu a uitat că mai importanţi decât orice sunt privitorii.

Alina Ceușan și-a operat nasul! Divei nu îi este rușine să recunoască acest lucru

acum 31 zile

Și-a operat nasul și nu îi este rușine să recunoască acest lucru. Dacă unele vedete se feresc să spună ce intervenții estetice și-au făcut, Alina Ceușan, una dintre cele mai urmărite românce pe rețelele de socializare, în țară, dar și peste hotare, a vorbit despre operația ei...

Noua senzație a Instagramului. Ea este femeia cu chip angelic

acum 51 zile

Tatiana pare a fi o divă de la Hollywood. Dar nu doar corpul ei este piesa de rezistenţă. Chipul angelic te înmărmureşte. Tenul bronzat, ochii mari albaştri ce au o privire intensă şi buzele cărnoase trădează o frumuseţe naturală.ilustram cu pozele fata.

Nepoata lui Adi de la Vâlcea, sexy în orice moment. Diva își renovează apartamentul și nu poate sta deoparte

acum 69 zile

Nepoata lui Adi de la Vâlcea este mereu sexy și bine îmbrăcată. Artista își renovează apartamentul și nu poate sta deoparte. Înainte de a merge la cântări, aceasta face un tur al casei să vadă cum merge treaba.

Toți bărbații suspină dupa ea. Isabella, unul dintre cele mai frumoase modele din lume

acum 106 zile

Super senzaţia instagramului este o divă de doar 19 ani! Arată incredbil, iar pozele sale sunt cele care fascinează orice bărbat! Haideţi să vedem cine este domnişoara care primeşte zilnic mii de aprecieri, dar şi cum reuşeşte să facă asta!

Oana Zăvoranu, la TV, la fel ca în realitate: „L-am cerut și i-am zis: Puiu, vrei sa fii soțul meu?”

acum 114 zile

Evoluția Oanei Zăvoranu de-a lungul timpului este una spectaculoasă. De la diva de altădată care era tot timpul în lumina reflectoarelor, la femeia de astăzi, viața ei a devenit o poveste.

Elena Udrea știe să fie divă. A fost condusă la doctor de șofer și o amică

acum 115 zile

Elena Udrea este divă chiar şi la dentist! Paparazzii spynews.ro au surprins-o pe faimoasa blondă în timpul unei vizite medical. Dar nu problemele de sănătate le-au atras atenţia, ci modul în care diva şi-a făcut apariţia în cabinetul medicului şi cum a fost escortată până acolo

Cea mai reuşită sosie a lui Jennifer Lopez, în carne şi oase

acum 121 zile

Vă facem cunoştinţă cu cea mai reuşită sosie a lui Jennifer Lopez, în carne şi oase! Asemănarea este incredibilă! Nu este la fel de cunoscută şi nu este, cu siguranţa, la fel de bogată precum diva de la Hollywood, însă se poate mândri oricând cu un fizic la fel de atrăgător!

Trucuri de divă de la Victoria Beckham

acum 131 zile

Dacă unele dive de la Hollywood preferă să se lase pe mâinile specialiştilor atunci când vine vorba despre look-urile lor, altele sunt mai încrezătoare şi se se aranjează acolo unde pot. Victoria Beckham ne-a arătat tuturor că o femeie poate arăta ca scoasă din cutie chiar dacă se...

Adio fițe de mare divă! Diana Gureșoaie s-a cumințit!

acum 133 zile

Cine şi-a fi închipuit aşa ceva? Diana Gureşoaie s-a făcut fată de casă. Un bărbat a reuşit să o cuminţească.

Andreea Marin, mai fericită ca niciodată

acum 159 zile

Andreea Marin a primit inelul! După ce a recunoscut că iubeşte, diva a apărut cu frumoasa bijuterie. Inelul Andreei valorează peste 2.000 euro.

Oana Zăvoranu, din divă s-a transformat în gospodină

acum 164 zile

Oana Zăvoranu nu mai e Oana Zăvoranu! Vedeta s-a transformat din divă în gospodină de succes. Şi-a luat soţul şi au plecat la cumpărături, ca doi oameni obișnuiți.

O divă autohtonă suportă dureri groaznice din cauza implanturilor

acum 178 zile

S-a vrut perfectă, acum trece prin momente cumplite. O divă de la noi are dureri cumplite și nu poate dormi noaptea.

Adelina Pestrițu se mută din România: "Viitorul are foarte multe lucruri programate"

acum 180 zile

Adelina Pestrițu și-a făcut bagajele și se mută tocmai în America. Vedeta este hotărâtă să stea câteva luni acolo, după care să se întoarcă în țară. Diva consideră că va avea parte de foarte multe colaborări în domeniul în care activează și în prezent.

Legendara Aretha Franklin se retrage din muzică

acum 185 zile

Legendara Aretha Franklin se retrage din muzică. La cei 75 de ani, diva muzicii soul a ales să le dedice mai mult timp nepoţior ei.

Această rochie a fost cusută direct pe Marilyn Monroe pentru că era prea strâmtă! Orice mișcare bruscă putea rupe rochia de pe ea

acum 212 zile

Rochia pe care Marilyn Monroe a purtat-o la aniversarea presedintelui John F. Kennedy era cusuta direct pe ea.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV