Cautare: 1019 rezultate dupa tagul "divort"

Angelina Jolie și Brad Pitt, răsturnare de situație! Divorțul merge mai departe

acum 1 zile

Dacă vestea suspendării divorţului celebrului cuplu Angelina Jolie-Brad Pitt a făcut înconjurul lumii, iată că, la nici o săptămână, lucrurile se schimbă radical. Potrivit unor prieteni apropiaţi fostului cuplu, niciunul dintre ei nu doreşte să ofere o a doua şansă relaţiei. Mai...

Tânărul IT-ist sinucigaş şi-a torturat copilul de teama divorţului

acum 4 zile

Detalii terifiante ies la iveală în cazul tânărului IT-ist care şi-a înjunghiat copilul, iar apoi s-a sinucis. Bărbatul şi-a atacat băiatul de cinci ani în timp ce dormea, potrivit unor surse din anchetă.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! Ce a declarat Vincenzo Castelano despre Antonia și Velea. Italianul nu a mai rezistat și a spus TOT

acum 5 zile

Inca actualul sot al Antoniei a dat cartile pe fata despre relatia artistei cu Alex Velea.

Brad Pitt și Angelina Jolie nu mai divorțează

acum 9 zile

Brad Pitt și Angelina Jolie, cel mai iubit cuplu de la Hollywood, au decis să-și mai acorde o șansă. Cele două vedete au anulat divorțul.

După 10 ani de căsnicie, Roman Abramovich şi soţia lui se despart

acum 11 zile

Unul din cei mai bogaţi oameni ai planetei divorţează! După zece ani de căsnicie, Roman Abramovich şi soţia lui se despart, iar divorţul celor doi ar putea fi cel mai scump din lume.

Divorţul de amână! Ilie Năstase şi Bigitte Sfăt, mai fericiţi ca niciodată

acum 20 zile

împăcat, iar acum s-au afişat, mai fericiţi ca niciodată, la o petrecere de lux pe litoral. Prospăt întorşi din Saint Tropez, Ilie Năstase şi Bigitte Sfăt au sărbătorit, la Mamaia, cei 71 de ani împliniţi de fostul tenisman.

Angelina Jolie a vorbit pentru prima dată de BOALA care o macină! Din păcate, veștile sunt triste!

acum 23 zile

Actrita a povrstit tot intr-un intreviu acordat revistei Vanity Fair!

Cristina Spătar, apariție de senzație: "Toată lumea din jurul meu m-a ajutat să trec peste divorț"

acum 30 zile

Cristina Spătar a reușit să treacă peste momentele grele din viața sa. După divorț, vedeta a avut nevoie de o perioadă de refacere, iar prietenii i-au stat alături în orice moment.

Ilie Năstase nu crede în divorțul anunțat de Brigitte

acum 31 zile

Ilie Năstase, primul interviu după ce Brigitte a anunţat că va divorţa! Fostul tenismen ne-a spus în exclusivitate ce a decis în priviţa soţiei, chiar de ziua lui şi cu cine va petrece azi.

Antonia a primit o veste excelentă! Actele solicitate în procesul de divorț au sosit din Italia

acum 34 zile

Antonia a primit o veste excelentă! Actele solicitate în procesul de divorț au sosit din Italia

Brigitte Sfăt divorțează de Ilie Năstase: "Astăzi, 12 iulie, anunţ oficial divorţul de Ilie. Nu pentru că m-a înşelat. Pentru că m-am săturat de nesimţirile fostei soţii"

acum 37 zile

Brigitte şi Ilie! Cel mai tumultos cuplu din showbiz nu a stat liniştit nici în această zi toridă. Astăzi, la prânz când divele din Bucureşti îşi savurau salata la o terasă de fiţe, Brigitte anunţa, pe facebook, că divorţează! Iar!

Brigitte Năstase a anunţat oficial că divorţează de Ilie Năstase!

acum 38 zile

Brigitte Năstase a anunţat oficial că divorţează de Ilie Năstase! Anunţul a fost făcut în această dimineaţă pe contul său de socializare. În postare, fostul model a precizat că motivul nu este infidelitatea soţului.

Brigitte divorțează de Ilie Năstase: ”M-am săturat de nesimțirile fostei soții”

acum 38 zile

Printr-o postare pe Facebook, Brigitte anunță divorțul de Ilie Năstase. ”M-am săturat de nesimțirile fostei soții”, a scris vedeta.

Un tată, fost jandarm şi profesor de meserie, şi-a salvat copiii de la înec cu preţul propriei vieţi

acum 40 zile

E alertă pe Mureş unde, de aproape două zile, scafandrii caută trupul unui tată care şi-a salvat copiii de la înec cu preţul vieţii. Bărbatul, profesor de matematică şi fost jandarm în Bacău, se stabilise după divorţ în Sângeorgiu de Mureş, unde încerca să le construiască...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV