Cautare: 1143 rezultate dupa tagul "divort"

Soţia lui Ewan McGregor confirmă zvonurile conform cărora căsnicia lor s-ar fi terminat

acum 12 ore

Aceasta a fost surprinsă în Los Angeles, fără verighetă pe deget. Întâmplarea vine după ce actorul ar fi fost văzut la o cină romantică, sărutându-se cu partenera sa dintr-un serial. Actorul din seria Star Wars şi Eve Mavrakis au pus astfel stop unui mariaj care a durat mai bine de...

Rita Mureșan, despre desparțiri și divorțuri: ”Atunci cand esti pregatit să faci ceva, o sa îl faci”

acum 1 zile

Rita Mureșan vorbește despre prima despărțire și despre divorț. Vedeta consideră că uneori o despărțire este un pas înainte în dezvoltarea personală, dar și pentru dezvoltarea copiilor.

Gabi Enache a mers în Israel să se roage pentru carieră. Cum a împărțit averea cu soția Mădălina

acum 3 zile

Gabi Enache pare să nu fie în cea mai bună formă. Nici când vine vorba de fotbal, nici când vine vorba de psihicul său! Ce se întâmplă cu fotbalistul şi de ce este tot mai stresat în ultima perioadă?

Maria Constatin pare că şi-a revenit după despărţirea de Marcel Toade

acum 3 zile

Maria Constantin a intrat la Conservator între primii 6 iar acum se gândeşte doar la viaţa studenţească.

Răsturnare de situaţie în divorţul lui Marcel Toader!

acum 5 zile

Bărbatul a prezentat documentul de divorţ, în care încă soţia lui susţine că a fost victima violenţei. Dar nu sunt singurele acuzaţii grave pe care blonda i le-a adus.

Răsturnare de situaţie în divorțul anului! Marcel Toader, acuzat de către soție de violență și infidelitate

acum 5 zile

Răsturnare de situaţie în divorţul lui Marcel Toader. Bărbatul a prezentat documentul de divorţ, în care încă soţia lui susţine că a fost victima violenţei. Dar nu sunt singurele acuzaţii grave pe care blonda i le-a adus.

Un tată violent şi-a bătut constant copiii şi şi-a terorizat soţia

acum 5 zile

După câţiva ani de coşmar, femeia a divorţat de el. De coşmar, n-a scăpat însă. Individul bea şi îi ameninţă. În luna mai, bărbatul a primit ordin de restricţie pentru şase luni. Nu l-a respectat şi s-a dus peste copii. I-a lovit din nou. Tatăl a ajuns, în cele din urmă, pe...

Marcel Toader are proba incontestabilă a adulterului: "Am făcut testul ADN pe proba lăsată de soţia mea"

acum 5 zile

Zilele trecute, Marcel Toader a primit hotărârea de divorţ. Actuala soţie susţine că a fost snopită în bătaie şi sechestrată. După ce a primit această hotărâre, Marcel a decis să meargă la o clinică pentru recoltarea probelor ADN.

Marcel Toader a primit hotărârea de divorţ!

acum 5 zile

Zilele trecute, Marcel Toader a primit hotărârea de divorţ. Actuala soţie susţine că a fost snopită în bătaie şi sechestrată. După ce a primit această hotărâre, Marcel a decis să meargă la o clinică pentru recoltarea probelor ADN.

Marcel Toader, dezvăluiri extraordinare! "Am fost gentelman în noaptea de 1 august"

acum 5 zile

Zilele trecute, Marcel Toader a primit hotărârea de divorţ. Actuala soţie susţine că a fost snopită în bătaie şi sechestrată. După ce a primit această hotărâre, Marcel a decis să meargă la o clinică pentru recoltarea probelor ADN.

Antonia, despre iubire, căsnicie şi sacrificii: "Mereu ne arătăm afecţiune"

acum 6 zile

Antonia, într-un super interviu despre iubire, fericire şi sacrificii. Artista a vorbit despre începuturile relaţiei ei cu Alex Velea, despre fosta căsnicie a partenerului ei şi despre motivul pentru care, deşi erau amândoi căsătoriţi, s-au îndrăgostit unul de celălat.

De ce nu s-a recăsătorit Simona Florescu: "Nimeni nu s-a ridicat la nivelul lui"

acum 7 zile

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu a spus totul despre viaţa ei. Artista a povestit din ce motive nu a reuşit să se recăsătorească după ce a divorţat de fostul ei soţ.

Ce se va întâmpla cu Mădălina Pamfile după divorț

acum 9 zile

În urmă cu două săptămâni Mădălina Pamfile semna actele de divorț și părea că totul se prăbușește pentru focoasa brunetă. Nici măcar ea nu se aştepta la ce i se pregăteşte! Haideți să vedem ce prevziuni au fost făcute în ceea ce o priveşte!

Justin Timberlake şi Jessica Biel par să fie în pragul divorţului

acum 10 zile

După 5 ani de relaţie, s-ar fi declanşat furtuna în familia lor. Potrivit unor surse, cei doi se ceartă din cauza copilului, iar Jessica este convinsă că soţul ei o înşeală. Dacă zvonul se confirmă, despărţirea ar putea fi una dintre cele mai costisitoare. Şi asta pentru că cei...

Maria Constantin se declară o femeie fericită! Primul interviu după ce a depus actele de divorţ

acum 17 zile

Maria Constantin, primul interviu după ce a depus actele de divorţ. Soţia lui Marcel Toader vorbeşte despre viaţa ei şi despre cel mai important lucru pentru ea în această perioadă.

Părăsit de preotul englez, Florin Marin s-a mutat cu noul iubit

acum 18 zile

Nu a divorţat încă de soţul lui, că deja a făcut un pas important alături de noul iubit. Şi nu doar că s-a mutat în Spania, dar Florin Marin este tare mândru că a pus mâna pe un bărbat mai bogat decât preotul britanic.

Cu ce s-a ales Mădălina Pamfile în urma divorțului

acum 21 zile

A divorţat, dar nu a plecat cu mâna goală. După multe despărţiri şi împăcări, Mădălina Pamfile şi soţul ei s-au despărţit oficial. Fosta asistentă s-a ales cu 25 de mii de euro, bani pentru deschiderea unui salon.

Marcel Toader nu mai tace: "De ce pe capota maşinii mele? De ce în maşină mea?

acum 23 zile

Sunt despărţiţi, dar în acte, încă sunt soţ şi soţie. Iar dragostea lui. pare că nu se fi stins. Marcel Toader i-a spus verde-n faţă tot ce a avut pe suflet artistei.

Un elev eminent s-a sinucis pentru că nu ar fi reuşit să treacă peste divorţul părinţilor

acum 27 zile

La 17 ani, Mihai a fost găsit mort lângă şinele de cale ferată. Îşi anunţase sfârşitul pe internet, printr-un cântec ale cărui versuri nu le-au dat nimic de bănuit cunoscuţilor.

Soţia presupusului amant al nevestei lui Marcel Toader vorbește! „Nu s-a pus problema unui divorț”

acum 27 zile

Soţia presupusului amant al nevestei lui Marcel Toader iese la atac! Emilia Dorobanţu recunoaşte că situaţia din familia ei nu este tocmai bună. Ba mai mult, artista spune că ştie exact ce face soţul ei. iese la atac! Emilia Dorobanţu recunoaşte că situaţia din familia ei nu este...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV