Cautare: 762 rezultate dupa tagul "divort"

Adrian Mutu este din nou liber

acum 21 ore

Adrian Mutu se poate declară un bărbat liber! Fostul mare fotbalist și-a legalizat actele de divorț de Consuelo și de acum înainte, poate să își unească destinele în condiții normale cu Sandra Bachici

Cel mai scump divorț! Cuplul Jay-z - Beyonce se destramă!

acum 21 ore

Cel mai scump divorţ din toate timpurile e pe cale să se producă! La mijloc sunt miliarde de dolari! A suportat cât a suportat, dar gata, Beyonce pune punctul pe i şi vrea să divorţeze de Jay Z. Artista a luat foc când a aflat că bărbatul lângă care şi-a petrecut o mulţime de ani...

Andreea Marin a explicat motivul divorţului de Tuncay

acum 1 zile

Andreea Marin este mult mai mult decât o femeie frumoasă. Mereu a fost capabilă să-şi regăsească forţa interioară, în momente în care mulţi n-ar fi reuşit. Şi asta pentru că este o fire luptătoare.

Marius Elisei, faţă în faţă cu Oana Roman: "Sper să mă ierţi, iubita mea!"

acum 8 zile

După ce a anunţat pe Facebook că vrea să divorţeze, Marius Elisei şi Oana Roman au fost împreună la Xtra Night Show ca să lămurească secretul problemelor insurmontabile din mariajul lor!

Marius Elisei explică motivele divorţului de Oana Roman: "Din păcate, am făcut un rău!"

acum 8 zile

Căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei stă pe o bombă cu ceas! După ce a anunţat pe Facebook că vrea să divorţeze, soţul Oanei a venit la Xtra Night Show să lămurească secretul problemelor insurmontabile din mariajul cu aceasta!

Marius Elisei explică motivele divorţului de Oana Roman: "În acea dimineaţă mi-a sărit muştarul!"

acum 8 zile

Căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei stă pe o bombă cu ceas! După ce a anunţat pe Facebook că vrea să divorţeze, soţul Oanei a venit la Xtra Night Show să lămurească secretul problemelor insurmontabile din mariajul cu aceasta!

Oana Roman rupe TĂCEREA! Spune TOT despre căsnicia ei. Ce CONDIȚIE i-a pus soțului ei pentru a renunța la DIVORȚ

acum 9 zile

Oana Roman a dezvaluit de ce lucrurile au luat o asemenea intorsatura intre ea si sotul ei.

Oana Roman, primele declaraţii după divorţ: "Aştept să îşi asume public că a greşit!"

acum 9 zile

Divorţul care a zguduit showbizul românesc! Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit! Fiica lui Petre Roman a făcut primele declaraţii după separarea de soţul ei!

Oana Roman a fost sfătuită de mama ei să divorțeze de soțul ei, Marius Elisei

acum 9 zile

După zile de speculaţii, adevărul iese la iveală! Am aflat, în exclusivitate, cine a sfătuit-o pe Oana Roman să divorţeze, dar şi motivul pentru care vedeta i-a spus "la revedere" lui Marius!

Tuncay nu a iubit-o niciodată pe Andreea Marin

acum 9 zile

Tuncay și Andreea Marin se află în plin proces de divorț și doar o perioadă scurtă îi mai desparte pe cei doi de clipă în care nu vor mai formă un cuplu nici măcar în acte

Antonia recunoaște adulterul în instanță

acum 9 zile

Artista a fost de acord să dea o declarație în fața instanței, potrivit căreia Dominic este copilul lui Alex Velea, cu care avea o relație cu cel puțin nouă luni înainte să intenteze divorțul de Vincenzo Castellano.

Amănunte incredibile din divorțul Oanei Roman!

acum 9 zile

Detalii incredibile ies la suprafaţă din divorţul Oanei Roman. Marius Elisei, dar și alte femei din viața lui fac declaraţii şoc.

1
2
3
4
5
»

Neatza cu Razvan si Dani