Cautare: 326 rezultate dupa tagul "dorian popa"

Dorian Popa este pus pe fapte mari. Artistul vrea să se mute cât mai repede în noua locuință

acum 4 zile

Dorian are probleme cu vila pe care şi-o construieşte. Totul din cauza muncitorilor. O vizită pe şantier l-a supărat pe artist, în condiţiile în care el spera să se mute cât mai repede în vila visurilor sale.

Amna feat. Dorian Popa - ”Nu poți să mă uiți”

acum 4 zile

Amna și Dorian Popa cântă la Acces Direct melodia ”Nu poți să mă uiți”.

Dorian Popa vrea să-şi schimbe look-ul! "Când o să am un nas nou o să ştie toată lumea"

acum 8 zile

Este visul multor doamne şi domnişoare, aproape că doarme în sala de sport pentru a avea pătrăţelele perfecte, dar tot mai vrea să schimbe ceva la el. Dorian Popa se gândeşte să apeleze la medicul estetician pentru a-şi opera nasul.

Cea mai mare slăbiciune a lui Dorian Popa!

acum 12 zile

Dorian Popa nu prea mănâncă dulciuri... dar, şi când o face nu poate să se mai oprească.

Cum s-au îmbrăcat vedetele la premiile muzicale Media Music Awards

acum 12 zile

Au stat ore întregi în faţa oglinzii pentru a arăta impecabil şi au purtat cele mai scumpe haine pe care le aveau în dulap pentru a impresiona, însă doar câţiva au fost cei care au reuşit să facă furori cu ţinutele lor la Media Music Awards.

Dorian Popa, despre casă şi căsătorie: "Până pe 20 octombrie, casă va fi gata la roşu"

acum 12 zile

Ne-am obişnuit să-l vedem pe Dorian Popa pe şantier, dar de data asta am aflat chiar de la el cât a investit şi cum va arăta casa visurilor lui

Dorian Popa a făcut un gest impresionant pentru mama sa

acum 15 zile

Dorian Popa are o atitudine destul de dură, dar când vine vorba despre mama lui, artistul devine sensibil și foarte grijuliu. Cel mai important pentru fiecare dintre noi este timpul și asta o știe și Dorian, cel care a decis ca zielele acestea să îl petreacă alături de frumoasa lui mamă.

Dorian Popa, inginer de şantier la construcţia casei sale: "Nu le-am făcut plata şi le-am dat liber muncitorilor"

acum 20 zile

Dorian Popa a demarat de ceva vreme construcţia la propria casă, pe pământ, în Domneşti, judeţul Ilfov. Vedeta de la Antena 1 a sistat momentan lucrările pentru că n-a făcut plata către muncitori. Prezentatorul emisiunii "Gahska Mare" ne-a făcut un tur al viitoare sale locuinţe!

Dorian Popa: ”Mă agită grija zilei de mâine”

acum 22 zile

Dorian Popa, deși nimeni nu a bănuit, are probleme. ”Mă agită grija zilei de mâine”, a afirmat artistul la Răi da buni.

Dorian Popa, eforturi pentru un look de milioane: "Vin în fiecare zi la sală, poate chiar şi de două ori pe zi"

acum 22 zile

Fanele lui Dorian Popa vor fi surpinse când vor descoperi cum arăta idolul lor în adolescenţă. La 16 ani, tânărul nu semăna deloc cu bărbatul plin de pătrăţele şi sex-appeal.

Dorian Popa, la un pas de a fi victima unui accident cumplit!

acum 23 zile

Dorian Popa a fost la un pas de a fi victima unui accident cumplit! Aproape a dat nas în nas cu un TIR! Cum a reuşit să scape ca prin minune vedem chiar acum.

Amna feat. Dorian Popa - Nu poţi să mă uiţi

acum 26 zile

Dorian Popa și Amna aduc în fața publicului cea mai nouă colaborare de pe piața muzicală românească. Este vorba de o piesă sensibilă, de dragoste, care spune povestea unei relații cu final nefericit.

Amna feat. Dorian Popa - ”Nu poți să mă uiți”

acum 27 zile

Amna și Dorian Popa cântă la Neatza melodia ”Nu poți să mă uiți”.

O vizită pe şantierul casei sale l-a supărat nevoie mare pe Dorian Popa

acum 41 zile

Dorian Popa are probleme cu casa pe care şi-o construieşte. O vizită pe şantier l-a supărat nevoie mare, în condiţiile în care artistul spera să se mute cât de curând în vila visurilor sale.

Dorian Popa are probleme cu casa

acum 41 zile

Dorian Popa are probleme cu casa. Deși el merge în fiecare zi pe șantier, s-a lovit de o problemă care nu îl lasă să se mute. Totul din cauza muncitorilor. Ce s-a întâmplat și ce i-au făcut muncitorii, aflați chiar acum.

Ramona, asistenta de la "Prietenii de la 11", pune întrebări indecente pentru Dorian Popa: "Este adevărat că promovezi stilul vestimentar fără lenjerie intimă?"

acum 42 zile

Întrebări indecente pentru Dorian Popa din partea Ramonei, asistenta de la "Prietenii de la 11". Artistul nu se ferește și răspunde sincer la toate provocările din partea reporterului monden.

Dorian Popa - "De amor"

acum 42 zile

Dorian Popa cântă la "Prietenii de la 11" piesa "De amor".

Videoclipul piesei "Noche Noche" este realizat de Dorian Popa

acum 42 zile

Piesa "Noche Noche", interpretată de Jimmy Dub feat. Jessica D., este realizat de Dorian Popa. Jimmy Dub a colaborat și cu Pepe la melodia "Iubire ca niciodată".

Dorian Popa s-a apucat de produs videoclipuri: ”I-am filmat clipul lui Jimmy Dub”

acum 46 zile

Dorian Popa este implicat într-un nou proiect. Solistul s-a apucat de produs videoclipuri. ”I-am filmat clipul lui Jimmy Dub”, a declarat vedeta TV.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV