Cautare: 42 rezultate dupa tagul "dovezi"

Marcel Toader: ”Asta mă doare pe mine cel mai mult, că nu a fost corectă de la început!”

acum 41 zile

Marcel Toader a făcut reconstituirea serii în care Maria Constantin i-a recunoscut că l-a înşelat: ”"M-am uitat la ea, rochia era foarte murdară în spate". Toate detaliile poveştii, le aflăm chiar acum.

Victimele lui Pomohaci, noi dovezi. De o la cerere de prietenie pe Facebook, până la propuneri indecente nu a fost decât. un pas!

acum 90 zile

A auzit că părintele Pomohaci ar avea şi alte înclinaţii decât cele ortodoxe, dar a vrut să se convingă, aşa că Ionuţ l-a abordat pe cel care credea că e părintele Pomohaci, pe o pagină de facebook care are la nume: Gersa Unu. O pagină care, susține atât el, cât și Andrei că...

Administratorii clubului Bamboo susțin că au dovezi că focul a fost pus

acum 268 zile

Ruinele unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din lume fumegă şi după două zile de la incendiu. Înăuntru, nimeni nu intră. Nici anchetatorii, care, între timp, au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă

Dovezi noi despre dispariția suspectă a lui Liviu, soțul Israelei

acum 348 zile

S-au găsit dovezi noi în dispariția lui Liviu, soțul celebrei Israela. Acesta se presupune că este mort.

Andrei susține că deține dovezile necesare pentru ”condamnarea” Anei-Maria!

acum 369 zile

Andrei s-a învârtit ca un leu în cușcă încercând să afle adevărul despre Ana-Maria.

Avem DOVEZILE. Este INCREDIBIL ce se întâmplă cu ORGANISMUL tău dacă bei CAFEA înainte de ANTRENAMENTE!

acum 530 zile

Cafeaua face magie nu doar atunci când o bei la o terasă, într-o companie plăcută, ci și dacă vrei să slăbești.

Ramona, prietena Iuliei: "Am găsit mesaje de la Narcisa către Nicuşor. Ea a pus totul la cale!"

acum 754 zile

Ramona, cea mai bună prietenă a Iuliei, a venit cu dovezi incendiare împotrivă Narcisei şi a fiului ei Nicuşor. Aceasta susţine că a umblat pe telefonul lui Nicu şi a găsit mai multe mesaje incriminatoare primite de la mama lui.

Cristi Caloianu, component al trupei etno Haiducii: "Nu cred că Oana a fost violată"

acum 812 zile

Inamic declarat al Oanei Lis, Cristi Caloianu, component al trupei etno Haiducii, nu este absolut deloc impresionat de mărturisirile zguduitoare ale soţiei ex-primarului general potrivit cărora ar fi fost abuzată sexual de către tatăl său în perioada adolescenţei. Cristi de la Haiducii a...

INTERZIS CARDIACILOR! Top 10 cele mai ÎNFRICOȘĂTOARE fotografii cu FANTOME

acum 863 zile

Există cu adevărat fantome? Entități inexplicabile au apărut de-a lungul timpului în tot felul de locuri, de la case bântuite, castele, păduri sau chiar oglinzile mașinilor.

Există cu adevărat FANTOME? 10 imagini CONTROVERSATE care nu au putut fi explicate până în prezent (GALERIE FOTO)

acum 926 zile

Fotografii adevărate sau trucaje? Iată care sunt cele mai impresionante imagini care surprind dovezi ale existenței a lumii de dincolo, după cum afirmă autorii lor. Imaginile au fost realizate atât de pasionați de fenomene paranormale, cât și de sceptici.

Sinteza Zilei: Primele 5 probe zdrobitoare împotriva vinovaţilor

acum 1351 zile

Mihai Gâdea a prezentat pentru prima dată opiniei publice adevăruri şocante despre tragedia aviatică din Apuseni, ascunse de unele autorităţi.

Mircea Badea râde de noile dovezi care susţin existenţa extratereştrilor pe Pământ

acum 1363 zile

Mircea Badea este amuzat de noile dovezi care susţin existenţa extratereştrilor pe Pământ.

Un grup de americani sustine ca legendarul BigFoot chiar exista

acum 1475 zile

Entuziastii au facut publice si dovezi. Imagini nemaivazute pana acum cu creatura. In inregistrari apar mai multe. animale, in timp ce se plimba, se hranesc sau dorm in padurile din statul Texas.

Silviu Prigoana: "Adriana si-a schimbat silicoanele anul trecut"

acum 1638 zile

Silviu Prigoana a iesit la atac si i-a raspuns Adrianei Bahmuteanu la toate acuzele aduse de cand a plecat de acasa, de la violenta, la vacante. El o pune la zid pe Bahmu, spunand ca are dovezi ca aceasta a mintit.

Silviu Prigoana: "Nu eu i-am luat masina inapoi, ci firma de leasing"

acum 1638 zile

Silviu Prigoana a iesit la atac si i-a raspuns Adrianei Bahmuteanu la toate acuzele aduse de cand a plecat de acasa, de la violenta, la vacante. El o pune la zid pe Bahmu, spunand ca are dovezi ca aceasta a mintit.

Ponta, dat de gol de Facebook. Premierul este rudă cu Robert Cazanciuc

acum 1648 zile

Oana Stancu a prezentat în cadrul emisiunii Exces de Putere câteva dovezi prin care arată că premierul Victor Ponta este rudă cu noul ministru al Justiţiei, Robert Cazanciuc.

Dovezile hoției de la Hidroelectrica!

acum 1671 zile

Au apărut documentele de Guvern care atestă pe ce fel de hârtii și-a pus semnătura fostulministru, Adriean Videanu în legătură cu Hidroelectrica. Acesta cerea zilele trecute dovezile care să ateste hoția de care au fost acuzați de actualul guvern.

Fara spaga la Casa de Asigurari de Sanatate

acum 1761 zile

Nu dati spaga. Este apelul pe care il fac oficialii de la Casa de Asigurari de Sanatate din Bucuresti catre asigurati. Asta, dupa ce mai multi romani s-ar fi plans ca angajatii casei le-ar fi cerut bani pentru adeverinte. Nu exista insa dovezi in acest caz.

Cristian Cioaca risca inchisoarea! Anchetatorii au gasit mai multe pete de sange in locuinta tatalui sau

acum 1784 zile

O decizie soc ar putea pune punct celui mai mare mister al Romaniei! Cristian Cioaca a fost ridicat de anchetatori si pus oficial sub acuzare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu. Procurorii spun acum ca au suficiente dovezi sa-l bage dupa gratii. Si-ar fi omorat violent, transat si ascuns...

1
2
3

Observator.TV