Cautare: 2460 rezultate dupa tagul "dragoste"

Nicu Paleru, declarație de dragoste pentru familie: "De la ei îmi iau puterea"

acum 1 zile

Nicu Paleru duce o viaţă lipsită de griji alături de familia lui. Artistul a povestit cine îi dă putere să continue în fiecare zi şi a făcut în direct cea mai frumoasă declaraţie de dragoste.

Ilie Năstase, din nou îndrăgostit: "Ioana este ultima mea iubire!"

acum 1 zile

Fostul mare tenisman Ilie Năstase revine în centrul atenţiei într-un mod spectaculos! Nasty boy, aşa cum îl alintau marile gazete occidentale pe vremea când făcea legea pe terenul de tenis, mărturiseşte că este mai îndrăgostit ca niciodată de noua sa cucerire, Ioana Simion!

Cristina Spătar, adevărul despre viață ei amoroasă

acum 3 zile

Cristina Spătar pare mai fericită ca niciodată. Parcă înfloreşte pe zi ce trece.

Iubita lui Cătălin Botezatu vorbeşte, în exclusivitate, despre drama pe care o trăieşte în China!

acum 4 zile

Iubita lui Cătălin Botezatu vorbeşte, în exclusivitate, despre drama pe care o trăieşte în China. Monica Hill a avut prima reacţie, după ce toată presa a scris că este tratată ca o prizonieră, de organizatorii unui concurs de miss!

Horoscopul Dragostei, 9 Noiembrie 2018

acum 5 zile

Berbec. În viața sentimentală, sunteți capabil să priviți lucrurile cu detașare și obiectivitate și să găsiți soluții la problemele care v-au frământat în ultima vreme.

Brigitte Năstase, aprobare de la pastor ca să facă dragoste cu Cornel, iubitul ei

acum 6 zile

Lumea mondenă bucurelteană a tresărit la ştirea că Brigitte Năstase s-ar fi căsătorit cu tânărul ei iubit, Cornel, la nici două luni de la divorţul de Ilie Năstase!

Horoscopul Dragostei, 7 Noiembrie 2018

acum 7 zile

Berbec. Încercați să fiți precaut și să evitați discuțiile aprinse cu persoanele apropiate, este posibil să se ajungă la ceartă dacă nu sunteți diplomat.

Bibi și-a adus iubitul la TV! În premieră , la "Prietenii de la 11"!

acum 9 zile

Invitați la "Prietenii de la 11", Bibi a venit cu iubitul, în premieră, la TV. Bibi și Tony au început relația în urmă cu șase luni.

Dani Oţil, speriat de partida de amor a vecinilor de hotel

acum 9 zile

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a povestit, în direct, cum a fost trezit din somn la ora șapte dimineața de doi amorezați.

Dezamăgirile în dragoste ale lui Dani, din timpul adolescenței: "Fata venea foarte rar, în rest era doar video"

acum 13 zile

În adolescență, Dani Oțil nu a avut foarte mare succes la fete. De cele mai multe ori, tinerele nu mai veneau la întâlnire.

Maria Constantin şi Dacian Varga s-au mutat împreună

acum 14 zile

Când te loveşte dragostea, să te ţii bine! Aşa s-a întâmplat şi cum Maria Constantin şi Dacian Varga. Am aflat cum s-a înfiripat povestea lor de iubire.

Maria, ispita de la "Insula Iubirii", i-a citit în palmă lui Răzvan Simion. "Nu e prea bine"

acum 20 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Maria, ispita de la "Insula Iubirii", a venit să dea proba pentru postul de "ucenică".

Maria, ispita de la "Insula Iubirii", i-a citit în palmă lui Dani Oțil. "O să trăiești mult"

acum 20 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Maria, ispita de la "Insula Iubirii", a venit să dea proba pentru postul de "ucenică".

Burlacul Laurențiu Matei a dat-o afară din cameră pe Alexandra! "Sunt șocat, voia să dormim dezbrăcați"

acum 21 zile

Alexandra este una din cele 4 pretendente atrăgătoare care vor încerca să-i cucerească inima burlacului Laurențiu Matei, el, la rândul lui, confruntânu-se cu provocarea de a reuși să ia cea mai bună decizie. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro...

Cristina și Gabriela, surpriză delicioasă! I-au pregătit burlacului un mic dejun la pat!

acum 21 zile

Gabriela și Cristina sunt doua dintre cele 4 pretendente atrăgătoare care vor încerca să-i cucerească inima burlacului Laurențiu Matei, el, la rândul lui, confruntânu-se cu provocarea de a reuși să ia cea mai bună decizie. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi...

Alexandra s-a dezbrăcat complet de haine în fața burlacului Laurențiu Matei

acum 21 zile

Alexandra este una din cele 4 pretendente atrăgătoare care vor încerca să-i cucerească inima burlacului Laurențiu Matei, el, la rândul lui, confruntânu-se cu provocarea de a reuși să ia cea mai bună decizie. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro...

Dani Oţil, șocat de bronzul unei domnișoare după o noapte de amor

acum 21 zile

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a dezvăluit, în direct, cum și-a petrecut noaptea cu o domnișoară dată cu prea mult fond de ten.

Dragoste cu forța nu se poate! Iulian: "Mai bine nu veneam aici, ne-am fi despărțit acasă și gata"

acum 24 zile

Iulian susține că îi pare rău că a venit în emisiune să afle ce fel de femeie este Mari, femeia pe care a iubit-o foarte mult.

1
2
3
4
5
»