Cautare: 2278 rezultate dupa tagul "dragoste"

Kaira, despre dragostea pentru muzică și drumul anevoios

acum 2 ore

A cunoscut celebritatea în urma colaborărilor cu nume mari ale muzicii româneşti, dar Kaira s-a apucat de muzică dintr-o simplă întâmplare. A fost aleasa să facă muzică în favoarea prietenei pe care o însoţea la probe.

Lucian Colareza: „Am fost rănit în iubire, dar m-am vindecat prin muzică”

acum 1 zile

Lucian Colareza este artistul care a cucerit lumea cu vocea sa. Invitat la Star Matinal, acesta a vorbit despre dezamăgirile lui în dragoste și despre modul în care s-a vindecat.

Daniela Crudu, primele declarații despre noul iubit: ”O să-mi fie dor și de cațeluș și de el”

acum 4 zile

Când vine vorba de Cruduţa, nici nu ştii la ce să te mai aştepţi. Viaţa ei e ca un maraton. S-a despărţit de iubit, dar nu a suferit prea mult că a apărut altcineva în viaţa ei.

Şapte minori de la un Centru de Plasament din Sibiu au fost abuzaţi sexual de un bărbat de 43 de ani

acum 4 zile

Individul îi ademenea în locuinţa sa, le dădea să bea, îi droga şi apoi îi batjocorea. Abuzurile erau filmate şi apoi vizionate cu prietenii pentru distracţie.

Daniel, copilul doamnei Lucia: "Tata a sărit cu toporișca să-mi dea în cap"

acum 4 zile

Tortură fizică şi psihică, în fiecare zi! Bătăi, violuri, înjurături, suspiciuni şi ameninţări cu moartea! De asta spune că a avut parte doamna Lucia, chiar din partea soțului ei. Motivul? Ei bine, bărbatul o acuză pe femeia sa,ÎN VÂRSTĂ DE 62 DE ANI, că îl înșeală pe...

Acuzată de trădare cu 65 de bărbați!

acum 4 zile

E prima declaraţie a bărbatului despre soţia sa. Acesta e singurul gând care nu-i dă pace! Acesta e motivul pentru care, spune el, nu doarme noaptea şi pentru care s-a și. îmbolnăvit.

Acuzată chiar de soțul ei, de amantlâcuri, fără număr, la 62 de ani, doamna Lucia a ajuns la capătul puterilor!

acum 4 zile

Tortură fizică şi psihică, în fiecare zi! Bătăi, violuri, înjurături, suspiciuni şi ameninţări cu moartea! De asta spune că a avut parte doamna Lucia, chiar din partea soțului ei. Motivul? Ei bine, bărbatul o acuză pe femeia sa,ÎN VÂRSTĂ DE 62 DE ANI, că îl înșeală pe...

Picanterii din căsnicia Danei Nălbaru: „Eu nu mă pot raporta decât la Dana”

acum 5 zile

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt împreună de mai bine de zece ani, iar de când s-au întâlnit prima dată, cei doi sunt de nedespărțit. Dragoș a povestit recent picanteriile din căsnicia lor.

Marian Mexicanu' şi Paula Lincan, din nou împreună

acum 6 zile

Au îngropat securea războiului de dragul fiului lor care astăzi îşi creştinează cel de-al doilea copil? Iubita acordeonistului îl va însoţi la marea întâlnire? Va fi bal sau se va încheia botezul la spital? Vedem imediat, la Agenţia Vip! R

Paula Chirilă a fost la un pas de divorț, dar a găsit puterea să salveze relația

acum 6 zile

Paula Chirilă a apărut întotdeauna zâmbitoare şi veselă în faţa telespectatorilor, însă nu mulţi cunosc dramele prin care a trecut.

Laurette, primele declaraţii după vestea că divorţează!

acum 7 zile

Modelul ne-a oferit un interviu în exclusivitate şi ne-a spus ce mari schimbări plănuieşte să facă în viaţa ei.

Ioana Grama, despre complexe și cumpărături din magazine vintage: ”Intru în second hand. Acolo găsești adevărate comori!”

acum 7 zile

Nu doar Alina Ceuşan ne-a dezvăluit trucurile ei pentru a arăta mereu ca scoasă din cutie, ci şi altă fashion bloggeriţă celebră. Ioana Grama nu ne-a vorbit însă doar despre modă, ci şi despre dragoste.

Dragoste și numerologie. Compatibilitatea ta și a iubitului în funcție de data de naștere

acum 7 zile

Romeo Popescu a venit la Prietenii de la 11 și a vorbit despre dragoste și numerologie.

Maria Simion și Cosy înterpretează cea mai nouă piesă a lor, ”Înger”

acum 7 zile

Maria Simion și Cosy înterpretează cea mai recentă piesă a acestora. Piesa poartă numele de ”Inger” și are ca subiect dragostea.

Doinița Oancea, despre copilărie și iubire: ”Eu am fost un copil cuminte”

acum 7 zile

Doinița Oancea, vorbește despre copilărie și iubire. Vedeta susține că a fost introvertită și timidă până la vârsta de 15 ani.

5 zodii care redescoperă dragostea în 2018 – Cea mai iubită zodie este…

acum 7 zile

Uneori dragostea vine când ne așteptăm cel mai puțin. Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care vor fi iubite și vor iubi la rândul lor în anul ce urmează. Află dacă ești și tu una dintre ele!

Dacă o iubeşti cu adevarat, NU O DISTRUGE! Toţi bărbaţii ar trebui să citească asta!

acum 7 zile

„Dacă am iubit vreodată o femeie, cu cât am iubit-o mai mult, cu atât mi-am dorit mai mult să o fac să sufere. Frida a fost victima acestei atitudini a mea dezgustătoare.” – Diego Rivera

Primele probleme dintre Mădălina Ghenea şi iubitul ei

acum 8 zile

Primele probleme dintre Mădălina Ghenea şi iubitul ei au apărut la începutul lunii septembrie, când frumoasa vedetă şi-a luat fetiţa şi s-a mutat din paradisul de la Snagov al familiei Stratan. Tot atunci s-a zvonit că cei doi ar fi rupt logodna, iar mutarea brunetei ar fi intervenit...

Gina Pistol, despre dragoste și copil: ”Eu am fost întotdeauna vedeta familiei”

acum 8 zile

Gina Pistol, dezvăluiri despre relaţia cu Smiley. Vedeta ne-a vorbit despre nuntă şi despre momentul când va deveni mămică.

Eugen și Noemi, dovada că dragostea adevărată trece dincolo de cuvinte. Au o chimie incredibilă și două suflete frumoase

acum 10 zile

Eugen și Noemi sunt doi oameni frumoși ce au o chimie incredibilă și un plan comun: de a-i ajuta pe cei din jur. Au venit hotărâți șă lupte umăr lângă umăr să câștige, chiar dacă motivația din spatele participării lor în concurs nu are un scop personal.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV