Cautare: 2436 rezultate dupa tagul "dragoste"

Dragoste cu năbădăi! Ea are 60 de ani, el, doar 48!

acum 7 ore

Dragoste cu năbădăi, dar şi cu șopârle şi broaşte. E povestea halucinantă în care o soacră e foc şi pară pentru că fiul ei şi-a găsit aleasă: o femeie cam de o seamă cu ea. Mai exact. în vârstă de 60 de ani. Asta în timp ce fiul ei are doar 48.

"Iubire mea secretă", o piesă inspirată din povestea de dragoste a Ralucăi de la Bambi

acum 12 ore

Fetele de la Bambi au lansat o nouă piesă, "Iubire mea secretă". Melodia este inspirată din povestea de dragoste a Ralucăi.

Liviu Teodorescu, suferă din dragoste? „Niciodată nu voi uita de unde am plecat”

acum 2 zile

Se pare că și Liviu Teodorescu suferă din dragoste. Artisul a postat pe o pagină de socializare un mesaj emoționant: „Niciodată nu voi uita de unde am plecat”.

Simona Trașcă, despre povestea de dragoste a fiului ei: "Este foarte fericit în Canada"

acum 5 zile

Fiul Simonei Trașcă, în vârstă de 20 de ani, s-a stabilit în Canada. Băiatul vedetei este foarte îndrăgostit de iubita sa, dar și de țara în care se află.

Natașa Raab, peste trei decenii de iubire necondiționată. Împreuna au trecut prin toate greutățile vieții

acum 5 zile

Natața Raab vorbește despre dragostea ei de o viață. Vedeta vorbește despre începutul relației sale și despre cum au ajuns să petreacă 38 de ani împreună.

”Dragostea poartă pantofii roșii”. De Ziua Iubirii, în ajutorul victimelor violenţei în familie, au sărit sute de oameni

acum 5 zile

Iubirea poartă pantofi roşii. Mai ales când roşul înseamnă că ne pasă de cei din jurul nostru şi când sărbătorim dragostea fără violenţă. Am trăit momente emoţionante pe Calea Victoriei, unde împreună am umplut cu pantofi roşii treptele Muzeului de Istorie, cu gândul la...

Diana Munteanu, dedicație de dragoste de Valentine's Day: "Iubitul meu..."

acum 5 zile

Diana Munteanu, dacă ar avea "iubit", a făcut o declarație de dragoste de Valentine's Day.

Ramona, dedicație de dragoste de Valentine's Day: "Dragul meu..."

acum 5 zile

Ramona, frumoasă asistență de la "Prietenii de la 11", a făcut o dedicație de dragoste "soțului" de Valentine's Day.

Ana Morosanu, sfaturi de Valentine's Day

acum 5 zile

Valentine's Day este Ziua îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie. Ziua comemorează pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi.

Annes sărbătorește Ziua Îndrăgostiților singură

acum 5 zile

Annes este o cântăreață de muzică pop/dance din România. Ea a devenit cunoscută odată cu apariția albumelor Înger bun și Dependentă de tine " Rază de soare".

Povestea Sfântului Valentin. Ce este Ziua îndrăgostiților

acum 5 zile

Valentine's Day este Ziua îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie. Ziua comemorează pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi.

Ce lucruri nebunești au făcut din dragoste vedetele de la Asia Express

acum 5 zile

Asia Express a început, iar picanteriile nu întârzie să apară. Cea mai tare aventură abia a început pentru vedetele care au pornit la drum cu Asia Express. Liviu Vârciu, Cruduța, Vica Blochina, dar şi Andrei Ştefănescu sunt doar câţiva dintre cei care se iau la întrecere, într-un...

Dragostea poartă pantofii roșii. Statistica spune că în România, la fiecare 30 de secunde, o femeie este bătută!

acum 6 zile

Miercuri este Valentine's Day, ziua pe care şi românii au ales-o de câţiva ani încoace să fie acea zi din an în care se vorbeşte cel mai mult despre dragoste. Pentru mii de românce însă, mâine este o zi ca oricare alta. O zi în care vor fi umilite, insultate şi lovite aşa cum s-a...

Românce care și-au găsit dragostea peste mări și țări

acum 6 zile

Sunt românce, sunt frumoase de pică şi şi-au găsit dragostea peste mări şi ţări. Nu a contat că dragostea e mai scundă cu un cap decât ele. Nu a contat decât sufletul mare! Şi poate, spun gurile rele, contul din banca. şi mai mare decât sufletul. Vorbim azi despre Alina, Lavinia...

Jessie - "Ultima noapte de dragoste"

acum 6 zile

Jessie cânta la Prietenii de la 11 "Ultima noapte de dragoste"

Angela Rusu sparge gheața! Povestea primei căsnicii: ”Am rămas tânără și divorțată, cu un copil de doi ani”

acum 8 zile

Angela Rusu vorbește despre prima ei căsătorie. Vedeta rememorează momentele frumoase, dar și cele mai puțin frumoase din prima căsnicie.

Maria Constantin, față în față cu bărbatul care îi știe destinul: ”Norocul și-l mai face și omul cu mâna lui”

acum 9 zile

Maria Constantin, faţă în faţă cu bărbatul care îi ştie destinul. Acesta i-a spus tot artistei: ce va face în viitor, dacă va mai avea noroc în dragoste şi dacă va mai ajunge sau nu în faţa altarului.

Fata de 17 ani, GRAVIDĂ în 7 luni, a fost trimisă la produs de mama ei?!

acum 10 zile

E îngrozitor ce povestește această biată fată. O copilă care acum se pregătește să nască un copil, după ce ar fi fost obligată să întrețină relații intime cu bărbați în toată firea.

Gravidă la 17 ani! La bărbați, pe mâncare, cu acordul mamei

acum 10 zile

Un tată din Giurgiu spune cã se află la capătul puterilor. Fiica lui de 17 ani este gravidă în şapte luni si habar nu are cu cine. Bărbatul îşi acuză soţia că nu a avut grijă de fată. Situaţia familiei este una disperată. Cei trei trãiesc de pe o zi pe alta, în condiţii greu...

Probleme în dragoste? Flavia își vindecă rănile sufletești prin meditație: ”M-am lămurit legat de iubirea romantică. O perioadă...”

acum 10 zile

Flavia are probleme în dragoste? Vedeta își vindecă rănile sufletești prin meditație. ”M-am lămurit legat de iubirea romantică...”, a spus aceasta.

1
2
3
4
5
»