Cautare: 355 rezultate dupa tagul "europa"

Cel mai vechi târg de Crăciun din Germania. Este considerat cel mai frumos din Europa

acum 1 zile

În Germania se află cel mai vechi târg de Crăciun din lume! Mii de turişti vin anual pentru a se bucura de toate preparatele!

Furtuna Ana a făcut ravagii în Europa

acum 2 zile

Zboruri anulate, şcoli închise, transporturi paralizate şi sute de mii de oameni rămaşi în frig şi întuneric. În drumul său pe continent, furtuna Ana a perturbat serios viaţa de zi cu zi a europenilor.

Ramona Gabor a plecat în vacanță. A dat destinațiile exotice pe Europa

acum 5 zile

Ramona Gabor duce o viaţă de lux! Fie că se află în America sau este plecată în vreo vacanţă, sora Monicăi are aceleaşi standarde de trăi. De această dată, Ramona a dat o fugă în Germania. Cu această ocazie şi-a reînnoit garderoba şi a cinat la cele mai fiţoase restaurante...

Moartea Regelui face înconjurul lumii! Jurnaliştii străini laudă rolul decisiv pe care Majestatea Sa l-a avut în istoria Europei

acum 8 zile

Moartea Regelui Mihai face înconjurul lumii! În cele mai importante publicaţii internaţionale, jurnaliştii străini laudă rolul decisiv pe care Majestatea Sa l-a avut în istoria Europei. Ultimul şef de stat care a văzut ororile celui de-al Doilea Război Mondial este acum omagiat în...

Dezlegare la peștele de import! Sute de kilograme de somon, macrou şi merluciu, aduse din toată Europa, ajung zilnic pe rafturile magazinelor din România

acum 10 zile

În postul Crăciunului, avem dezlegare la peştele de import! Sute de kilograme de somon, macrou şi merluciu, aduse din toată Europa, ajung zilnic pe rafturile magazinelor din România.

Veste tristă pentru toți pofticioșii! Shaorma ar putea fi interzisă în Europa

acum 10 zile

Pofticioșii vor primi o veste foarte tristă. Shaorma ar putea fi interzisă în Europa din cauza aditivilor alimentari care pot provoca afecțiuni cardio-vasculare și multe alte probleme de sănătate.

Românii, cei mai mari producători de prune din Europa. Însă, recolta nu ajunge în borcanele cu magiun, ci în cazanele de ţuică

acum 12 zile

Suntem cei mai mari producători de prune din Uniunea Europeană. O spun statisticile oficiale. Care n-au arătat, însă, şi câtă ţuică şi palincă facem din ele. Pentru că cea mai mare cantitate de prune ajunge în cazane, şi nu în borcanele cu magiun.

Cel mai vechi târg de Crăciun din Europa şi-a deschis porţile

acum 14 zile

Cel mai vechi târg de Crăciun din Europa şi-a deschis porţile în oraşul german Dresda. Visul de decembrie al oricărui turist care aşteaptă sărbătorile de iarnă, acest târg are o tradiţie de aproape 600 de ani.

Copiii românilor, cei mai săraci din Europa

acum 24 zile

Avem cei mai mulţi copii săraci din toată Europa. O spun statisticile internaţionale, chiar astăzi, de Ziua Mondială a Drepturilor Copiilor. Aproape jumătate dintre minorii din ţara noastră trăiesc la limita sărăciei, în case mici şi murdare, fără apă sau lumină.

Românii sunt campionii Europei la rezistenţa la antibiotice

acum 24 zile

În faţa infecţiilor, medicii nu mai au arme. Pentru că antibioticele luate în exces îşi pierd în timp efectul. Organizaţia Mondială a Sănătăţii cere măsuri urgente pentru stoparea fenomenului care omoară pacienţii cu zile.

Mentenanța unei aeronave din unul dintre cele mai mari hangare din Europa

acum 28 zile

Miruna a realizat un material din dintre cele mai mari hangare din Europa. Reporterul de la Neatza a aflat cum se face mentenanța unei aeronave.

România are o problemă cu greutate, ocupă locul doi în Europa la obezitate infantilă

acum 32 zile

Suntem ceea ce mâncăm. Din păcate însă, în România, lipsa educaţiei nutriţionale în şcoli se traduce într-o realitate cruntă. Unul din doi copii are probleme cu greutatea. Alimentaţia sănătoasă rămâne în sarcina părinţilor, însă nu e o misiune uşoară.

Nor radioactiv peste Europa

acum 34 zile

Europa este în alertă, după ce un nor de poluare radioactivă a fost detectat în mai multe ţări. Experţii au o singură explicaţie: un accident produs la o instalație nucleară din Rusia, ţinut ascuns până acum. Norul radioactiv ar fi traversat deja continentul

Cel mai sexy antrenor din Europa. Toata fetele suspină când își face el apariția

acum 34 zile

Doamnelor şi domnişoarelor, luaţi un loc pentru că urmează să-l vedeţi pe cel mai sexy antrenor de personal din Europa. Haideţi să urmărim acest bărbat ce este idolul fetelor din lume!

Vremea rea face ravagii şi în Europa

acum 45 zile

Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar altele au fost rănite, după ce furtuna Hertwart a lovit centrul continentului şi a provocat pagube materiale însemnate. Cele mai afectate ţări au fost Germania, Cehia şi Polonia.

România se află pe locul doi în Europa la accidente rutiere

acum 47 zile

România se află pe locul doi în Europa la accidente rutiere şi multe dintre ele se petrec din cauza stării jalnice a drumurilor. Gropile, lipsa marcajelor sau parapeţilor au ucis zeci de oameni iar dupa tragedie, cei rămaşi în urmă nu mai pot decât să cearp daune de la statul care n-a...

Copiii români, cei mai terorizați din Europa

acum 51 zile

Ţara noastră ocupă primul loc în Europa la capitolul agresiuni pe Internet. Şi aici discutăm despre jigniri, umiliri şi chiar ameninţări cu moartea. Nu mai discutăm despre abuzurile de natură sexuală.

Uraganul Ophelia ajunge în Europa, autorităţile irlandeze sunt în alertă

acum 59 zile

Fenomenele extreme sunt tot mai dese. Un uragan se îndreaptă către Europa. Uraganul Ophelia, format în zona centrală a Oceanului Atlantic, se pare că va ajunge în Irlanda.

"Greu în România", o campanie marca Observator despre obezitatea infantilă

acum 59 zile

"Greu în România" o campanie de conștientizare a obezității infantile și de educare a societății. România a ajuns să fie pe locul doi în Europa, la obezitatea infantilă.

Austria ar putea avea cel mai tânăr premier din Europa şi chiar din lume!

acum 60 zile

La 31 de ani, actualul ministru de Externe speră să câştige alegerile parlamentare care au loc astăzi în această ţară. Şi să preia apoi şefia Guvernului. Partidul lui se clasează pe primul loc, arată sondajele efectuate la ieşirea de la urne.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV