Cautare: 327 rezultate dupa tagul "europa"

Uraganul Ophelia ajunge în Europa, autorităţile irlandeze sunt în alertă

acum 1 zile

Fenomenele extreme sunt tot mai dese. Un uragan se îndreaptă către Europa. Uraganul Ophelia, format în zona centrală a Oceanului Atlantic, se pare că va ajunge în Irlanda.

"Greu în România", o campanie marca Observator despre obezitatea infantilă

acum 1 zile

"Greu în România" o campanie de conștientizare a obezității infantile și de educare a societății. România a ajuns să fie pe locul doi în Europa, la obezitatea infantilă.

Austria ar putea avea cel mai tânăr premier din Europa şi chiar din lume!

acum 2 zile

La 31 de ani, actualul ministru de Externe speră să câştige alegerile parlamentare care au loc astăzi în această ţară. Şi să preia apoi şefia Guvernului. Partidul lui se clasează pe primul loc, arată sondajele efectuate la ieşirea de la urne.

De marți, harta Europei s-ar putea schimba! Catalonia vrea să-şi proclame independenţa

acum 8 zile

Doar câteva ore ne mai despart de un moment istoric, ce ar putea schimba soarta şi mai ales harta Europei. Liderul Cataloniei este hotărât să proclame independenţa acestei regiuni şi ar putea să o facă mâine. Madridul nu face nici el paşi în spate.

Lady Gaga şi-a amânat toate concertele din Europa

acum 28 zile

Lady Gaga şi-a amânat cele 18 concerte europene pe care le avea programate în turneul ei mondial. Decizia vine după ce vedeta a dezvălui recent că suferă de o boală incurabilă: fibromialgie - o afecţiune care îi provoacă dureri fizice insuportabile. În urmă cu doar câteva zile...

Prima zăpadă a căzut în Europa

acum 28 zile

Dacă ne-am bucurat câteva luni bune de temperaturi de peste 30 de grade, acum se pare că vremea devine din ce în ce mai capricioasă, peste tot. Furtuni, rafale de vânt şi. deşi este abia jumătatea primei luni de toamnă, avem şi prima zăpadă! Exact, aţi auzit bine, deja iarna vrea...

Avem cea mai poluată mare din toată Europa. Tonele de gunoaie pe care le lăsăm pe plajă în fiecare vară se întorc în organismul nostru şi ne otrăvesc!

acum 32 zile

Marea Neagră e cea mai poluată din Europa. Şi noi suntem vinovaţi. După un singur sezon estival, lăsăm în urmă zeci de mii de tone de deşeuri care plutesc în larg. Ce nu ştim e că ele se întorc în organismul nostru. Sarea de mare şi peştele sunt contaminate cu plastic.

România, cea mai frumoasă țară din Europa

acum 37 zile

România poate fi considerată cea mai frumoasă ţară din Europa, potrivit unui articol publicat pe pagina online a publicaţiei Huffington Post

Lipsa educaţiei duce la moartea copiilor

acum 43 zile

România este pe primul loc în Europa, atunci când vine vorba despre bebeluşi care pierd lupta cu viaţa. Dublu faţă de media europeană. Iar cele mai multe cazuri sunt înregistrate în mediile defavorizate.

Românii sunt în topul certăreţilor din Europa, Doar turcii ne întrec

acum 43 zile

Dacă v-aţi certat vreodată cu vecinii din cauza muzicii date la maximum sau a zgomotului produs de copii, aflaţi că este cât se poate de normal! Cel puţin asta reiese dacă citiţi studiul intitulat "Trăind în Europa", potrivit căruia 73 la sută dintre români au avut - cel puţin o...

România, cimitirul rablelor din Europa! Numărul mașinilor vechi înmatriculate a crescut cu 52 de procente față de 2016

acum 60 zile

România devine cimitirul de maşini vechi al Europei. E semnalul de alarmă tras de specialişti, care dezvăluie că importăm rable mai mult ca niciodată. Autoturismele la mâna a doua, aduse din Germania, Marea Britanie sau Franţa, emit noxe poluante ridicate.

Spania a pornit vânătoarea de teroriști! Moussa Oukabir, cel mai căutat om din Europa

acum 60 zile

Existau informaţii totuşi că vor fi atacuri şi în Spania. Acum sunt date că suspecţii plănuiau atentate în lanţ, de o şi mai mare amploare. Există o vânătoare masivă în toată ţara şi pe creierul atacurilor încă liber.

Furtuni și ploi ucigașe în Europa și Asia

acum 65 zile

Canicula din ultimele săptămâni este urmată, în câteva ţări europene, de furtuni care au făcut şi victime. În Polonia, cinci persoane, între care două adolescente, au murit strivite de copaci doborâţi de vânt.

Un val de caniculă a pus stăpânire pe Europa

acum 73 zile

În mai multe ţări din Estul, Centrul şi Sudul continentului, au fost emise Coduri Roşii de temperaturi extreme. S-au înregistrat chiar şi 42 de grade Celsius în unele zone iar temperaturile nu vor scădea în următoarele zile.

Untold, cel mai mare festival din sud-estul Europei

acum 75 zile

Sute de mii de oameni au ocupat "inima Ardealului" pentru că începe cel mai mare festival din sud-estul Europei. CFR a anunţat de două zile că nu mai are bilete pe ruta către Cluj Napoca, iar terasele şi restaurantele din zonă au dublat proviziile de băutură şi de mâncare.

Caniculă în nouă țări din centrul și estul Europei

acum 76 zile

Va fi caniculă şi în Europa în aceaste zile. Ministerul Afacerilor Externe a emis avertizări de călătorie pentru opt ţări de pe continent. Românii sunt sfătuiţi să evite deplasările lungi, să nu se expună excesiv la soare şi să aibă rezerve suficiente de apă.

Europa fierbe! Este cod roşu de caniculă în nouă ţări din Estul continentului

acum 76 zile

În Balcani, temperaturile vor depăşi peste 40 de grade Celsius la umbră, în această după-amiază. Şi ieri a fost cald, iar pentru a scăpa de disconfortul termic, oamenii s-au refugiat pe unde au găsit o oază de răcoare.

Mai mulţe ţări europene se confruntă cu incendii de vegetaţie violente

acum 82 zile

Focul ameninţă o arie extinsă de pe Riviera francază, inclusiv oraşul St. Tropez. Mii de oameni au fost evacuaţi din calea incendiilor, iar printre aceştia s-a aflat familia regală din Luxemburg. În Portugalia, peste 1.500 de pompieri au fost mobilizaţi ca să lupte cu flăcările care...

Europa, sub imperiul focului

acum 83 zile

Europa este pârjolită de sute de incendii de vegetaţie. Franţa se luptă cu focul în unele dintre cele mai frumoase zone turistice, iar Italia şi Portugalia abia fac faţă flăcărilor care nu ţin cont de nimic

Mâncare de mâna a doua pentru România

acum 83 zile

Suntem consumatori de mâna a doua. Au confirmat-o chiar autorităţile române. 9 din 29 de probe alimentare analizate în laborator sunt de calitate inferioară aceloraşi produse de pe pieţele din vestul Europei.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV