Cautare: 316 rezultate dupa tagul "exercitii"

Fitness la Neatza! Antrenament de tip flow

acum 2 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna un antrenament de tip flow.

Roxana Vancea surprinde din nou. Vedeta face cele mai grele exerciții de întreținere

acum 2 zile

Roxana Vancea munceşte din greu în sala de sport. Vedeta ne învaţă câteva exerciţii pentru a avea picioare tonifiate, fără celulită, dar şi un posterior bombat.

Fitness la Neatza! Exerciții diferite pentru mușchi, dar lucrați cu o tensiune egală

acum 9 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby, a venit în platoul de la Neatza și a prezentat un antrenament care pune aceeași tensiune pe mușchi, chiar dacă se folosesc diferite greutăți.

Sora Deliei nu se lasă. Sexy-graviduța face exerciții la sală

acum 9 zile

Deși mai are puțin și naște, sora Deliei reușește să se mențină în formă. Frumoasa blondină face exerciții la sală în fiecare zi.

Cum se relaxează Andreea Marin la sală

acum 11 zile

Deşi este week-end şi ar putea şă-şi petreacă timpul relaxându-se, Andreea Marin se antrenează de zor în sala de fitness. Vedeta şi-a luat echipamentul de sport şi s-a pus pe treabă. Acestea sunt exerciţiile pe care bruneta le face pentru a avea o siluetă perfectă.

Ce eforturi face Silviana Dumitrescu pentru a arăta bine

acum 11 zile

Silviana Dumitrescu face foarte mari eforturi ca să arate bine. Ea declară că se simte foarte bine când face sport și merge la sală de plăcere, acolo unde face și înot.

Exerciții rapide pentru graviduțe

acum 11 zile

În platoul matinalilor, Alex a venit să învețe gravituțele câteva exerciții pentru perioada de sarcină, dar și pentru cea postnatală.

Monica Anghel, exerciții pentru recuperare: „Așa a fost să fie, să trebuiască să mă operez”

acum 12 zile

Monica Anghel ne-a arătat care sunt exerciţiile pe care le face şi care au ajutat-o să îşi revină după operaţie. Cum decurge un antrenament din viaţa artistei.

Fitness la Neatza! Exerciții de stretching pe care le poți face și la birou

acum 23 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby a venit în platoul de la Neatza pentru aprezenta câteva exerciții de stretching care se fac și la birou.

Cele mai eficiente exerciții care te ajută să slăbești

acum 28 zile

Ștefan și Alex ne învață cele mai eficiente exerciții care ne ajută să slăbim. Lucrăm toate grupele de mușchi în diferite moduri pentru rezultate excelente.

Vrei să arăți bine? Jojo îți arată ce trebuie să faci

acum 30 zile

Jojo se antrenează intens! Dar nu la sala de fitness, ci acasă, acolo unde de ani buni apelează la această metodă!! Vedeta arată spectaculos, iar corpul ei este unul perfect! Pentru asta, nu face prea multe sacrificii, ba chiar lucrează doar 5 minute pe zi.

Giulia Nahmany, lecția de meditație yoga

acum 36 zile

Actrița Giulia Nahmany a postat recent o fotografie pe o rețea de socializare, aceasta este surprinsă în timp ce meditează intr-o poziție yoga.

Alessia mai are puțin și naște. „M-am obilnuit cu durerile”

acum 36 zile

Alessia povestește cum se simte în perioada sarcinii. Au apărut deja primele semne de oboseală și durerile. Vedeta face și exerciții care o ajută la naștere.

Antrenamentul toamnei cu instructoarea de fitness a vedetelor, Luminița Nicolescu

acum 42 zile

Luminița Nicolescu, antrenoarea de sport a vedetelor, ne dezvăluie secretul unei siluete perfecte. Aceasta ne arată care este antrenamentul ideal pentru acest sezon.

S-a dus vara, dar la modă e mișcarea. Exercițiile care te ajută să slăbești rapid

acum 48 zile

Vara a luat sfârșit și e timpul sa ne apucăm de mișcare serios. Alex Florescu și Vera ne învață secrete și exerciții care ne ajută să slăbim rapid.

6 exerciții care te scapă de celulită în 2 săptămâni. Doar că trebuie să te apuci ACUM

acum 128 zile

Aceste exercitii au dat rezultate in cazul multor femei.

Fitness la Neatza! Exerciții care se pot face în vacanță

acum 133 zile

Instructorul Florin Neby a prezentat la Neatza, alături de fete, un antrenament perfect pentru atunci când suntem în vacanță.

Fitness la Neatza! Exerciţii pentru întărirea muşchilor ce susţin coloana vertebrală

acum 168 zile

Instructorul Florin Neby a prezentat la Neatza, alături de fete, un antrenament pentru întărirea muşchilor ce susţin coloana vertebrală.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV