Cautare: 339 rezultate dupa tagul "exercitii"

Cum te ajută Yoga Tradițional să-ți găsești un job, dar și marea iubire

acum 3 zile

Cu ajutorul mișcărilor Yoga Tradițional, îți poți găsi un job potrivit, mare dragoste, dar și liniștea sufletească. Specialistul ne învață ce trebuie să facem.

Exercițiile care te ajută să slăbești

acum 4 zile

Faci puțină mișcare, renunți la mâncare și ai un trup de milioane! Iată care sunt exercițiile care te ajută să slăbești.

Dorian Popa nu are limite! Vedeta a postat imagini de la sala de fitness

acum 8 zile

Dorian Popa a postat imagini de la sala de fitness. Artistul își lucra mușchii de la picioare într-un exercitiu dificil.

Chinurile unui antrenament ca la carte. Exercițiile pe care trebuie să le faci dacă vrei să ai un corp de invidiat

acum 12 zile

Artista fenomen care a pus mâna pe trofeul star debut s-a pus pe treabă! Trage din greu pentru a avea forme de invidiat! La ce chinuri e supusa la fiecare antrenament ne arată chiar ea.

Antrenamentul care te slabește șase kilograme în șase săptămâni

acum 17 zile

Antrenamentul care te slabește șase kilograme în șase săptămâni. Sunt 5 exerciții pe care le facem, câte 2 persoane la fiecare exercițiu, 20 secunde se lucrează, 10 secunde pauză.

Antrenamentul dur care te ajută să slăbești rapid. Exercițiile care îți tonifiază trupul

acum 24 zile

Echipa Futura Gym face o demonstrație de exerciții de fitness în cadrul emisiunii Star Matinal.

Andreea Enache, sportul pe trambuline te menține în formă

acum 26 zile

Andreea Enache vorbește despre exercițiile fizice și despre cum aceste ne pot ajuta să slăbim într-un mod rapid și sănătos.

Fitness la Neatza! Exerciţii de stretching ca să mențineți starea de bine

acum 27 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna, câteva exerciții de stretching ca să mențineți starea de bine.

Pentru unii oameni, să se menţină în formă pare uşor ca bună ziua

acum 31 zile

Da, genetica şi abonamentul la sală joacă, fără îndoială, un rol important. Potrivit unor studii făcute recent, însă, există o legătură între forma fizică de invidiat şi câteva elemente. surpriză. Haideţi să le aflăm împreună.

Ralu și Naty, provocare să se antreneze, în direct!

acum 34 zile

Ralu și Naty au primit provocarea de a se antrena în direct. Cele două prezentatoare s-au cărat reciproc pe umeri în timp ce urcau scările.

Roxana Vancea, trucurile care o ajută să arate demențial. Exercițiile cu care topești grăsimile

acum 41 zile

Roxana Vance prezintă numeroase exerciții pentru slabit. Vedeta lucreaza alături de prietena ei, câștigătoarea unui concurs de miss din 2016.

Roxana Vancea ne arată cele mai tari exerciții

acum 43 zile

Roxana Vancea suceşte minţile tuturor prin formele ei de invidiat. Dar să nu credeţi că un asemenea trup se obţine cu uşurinţă. Focoasa brunetă îşi petrece foarte mult timp în sala de fitness. Am putea spune ca este a doua ei casă.

Roxana Vancea îți arată exercitiile care te ajută să slăbești rapid

acum 51 zile

Roxana Vancea a postat un clip video în care prezenta câteva exerciții fizice pentru slăbit rapid și usor după sărbători.

Exercițiile care te ajută să scapi de colăcei. Antrenorul vedetelor face instrucție cu matinalii

acum 52 zile

Exercițiile care te ajută să scapi de colăcei. Antrenorul vedetelor, Alexander Florescu, alături de proiectul ”Love Generation” face instrucție cu matinalii

Dieta Andei Adam! Cum reușește să slăbească rapid: „Nu mănânc mai nimic, beau doar un shake pe zi”

acum 61 zile

Anda Adam arată senzaţional, în ciuda faptului că este mămică. Artista face sacrifcii mari pentru a avea corpul perfect. Vedeta a dezvăluit dieta care o ajută să slăbească rapid.

Coreea de Sud şi Statele Unite au dat startul celor mai ample exerciţii aeriene comune de până acum!

acum 77 zile

Manevrele vor dura nu mai puţin de 5 zile.Aproape 230 de aeronave, inclusiv avioane "invizibile" F-22 şi F-35 sunt implicate în acest exerciţiu calificat de Coreea de Nord drept o "provocare totală". Manevrele comune ale amenicanilor şi sud-coreenilor au loc în fiecare an. Dar de această...

Fitness la Neatza! Exerciții realizate cu ajutorul unui prosop

acum 81 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia și Amalia un antrenament realizat cu ajutorul unui prosop.

Exercițiile care te pot ajuta să îți schimbi viața. Ei au reușit să slăbească zeci de kilograme!

acum 82 zile

În platoul matinalilor, doi antrenori de fitness au venit să ne dezvăluie câteva secrete care te pot ajuta să slăbești. Dietele sănătoase în combinație cu exerciții corespunzătoare, dau un rezultat miraculos.

Hipotermia, una din cauzele principale ale morții. Cum îți tratezi degerăturile prin exerciții

acum 83 zile

Hipotermia, una din cauzele principale ale morții pe timpul iernii. O altă problemă serioasă cauzată de degerături. Acestea trebuiesc tratate rapid pentru a evita numeroase probleme mai grave.

Fitness la Neatza! Antrenament de tip flow

acum 90 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna un antrenament de tip flow.

1
2
3
4
5
»