Cautare: 621 rezultate dupa tagul "facebook"

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV

acum 1 zile

Cazul misterios al morții soției primarului din Județul Iași deschide topul celor mai vizualizate știri de pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV. Tânăra mamă a fost înmormântată ieri, dar cauzele morții rămân necunoscute pentru anchetatori.

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV

acum 2 zile

Descoperirea anunțată de NASA - un sistem solar cu 7 planete asemănătoare Terrei, cei ar putea găzdui viață, e în topul celor mai vizualizate știri de pe WWW.OBSERVATOR.TV. Planetele orbitează în jurul unei stele aflată la 40 de ani lumină, iar trei dintre ele ar fi într-o zonă...

Cel mai tare mesaj de pe Facebook: "Zâmbetele false mi-au lăsat cicatrici de bomfaier..."

acum 2 zile

"Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus” este rubrica celor mai neinspirate mesaje de pe Facebook.

Iertați pentru comentariile de pe Facebook

acum 3 zile

Cele şapte persoane identificate de poliţiştii locali din Gorj după ce au adresat injurii şi au scris expresii jignitoare la adresa agenţilor, pe o reţea de socializare, au fost iertate după ce şi-au recunoscut faptele. Ieri bărbaţii au fost chemaţi la sediul instituţie. Putea fi...

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV

acum 4 zile

Spectaculoasele imagini cu un râs filmat în pădurile României, deschid topul ştirilor virale de pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV. Înregistrarea video, extrem de rară, a fost făcută cu o cameră de monitorizare, instalată în Parcul Naţional Semenic.

Facebook ne poate arunca în depresie

acum 5 zile

Teoria, aparent, o ştim bine: postările de pe Facebook nu au întotdeauna legătură cu realitatea. O ştie şi actriţa Diana Dumitrescu, posesoarea unuia dintre cele aproape două miliarde de conturi existente pe Facebook.

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV

acum 5 zile

Imaginile dramatice, cu un miniavion prăbuşit pe o stradă a oraşului american New Jersey, deschid topul ştirilor virale, pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV.

Asta da BOMBĂ! Horia Brenciu vrea să fie PREȘEDINTE! ”Văd că totul se află repede...”

acum 7 zile

Horia Brenciu a marturisit care este marele lui vis: acela de a fi presedinte.

Facebook, o platformă pentru joburi

acum 7 zile

Facebook devine mai mult decât o reţea de socializare - un spaţiu virtual în care utilizatorii vor putea să-şi găsească un serviciu.

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV

acum 8 zile

Aţi văzut vreodată un milion de pinguini strânşi la un loc? Intraţi pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV, pentru a vedea spectaculoasele imagini care deschid topul ştirilor virale.

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV

acum 8 zile

Cazul românului mort în dramaticul accident de marţi din Ungaria, de lângă Nădlac, deschide topul celor mai vizualizate ştiri pe WWW.OBSERVATOR.TV. Din cauza birocraţiei, trupul bărbatului nu poate fi, deocamdată, repatriat, spun surse judiciare.

Efectele negative ale reţelor de socializare

acum 8 zile

Potrivit unui studiu recent, petrecerea unui timp îndelungat pe reţelele de socializare ne poate afecta sănătatea mentală, dar ne poate influenţa şi aspectul fizic

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV

acum 9 zile

Imaginile spectaculoase, cu un român care înfruntă cu mâinile goale un hoţ înarmat, într-o farmacie din Italia, sunt în topul celor mai vizualizate ştiri pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV. Pentru curajul său, conaţionalul nostru e acum considerat erou de către presa italiană.

Un copil de doi ani a fost ucis live pe Facebook în mașina condusă de mama lui

acum 9 zile

Incident înfiorător şi deopotrivă şocant, în Statele Unite. Un băieţel de doar doi ani şi unchiul lui au murit împuşcaţi în maşina condusă de mama copilului. Totul s-a întâmplat în timp ce femeia transmitea live pe o reţea de socializare.

Dacă tinerii de astăzi îşi caută iubirea pe Facebook, cei din trecut sperau să îşi găsească perechea în grotă

acum 10 zile

În peştera Biserica Fetelor, tinerele încă mai merg an de an, să-şi afle ursitul. O legendă veche de când lumea spune că izvorul din grotă are puteri magice. Nu e singura minune din Ţinutul Pădurenilor, o zonă idilică, încărcată de istorie.

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV

acum 10 zile

Accidentul teribil din Ungaria, în care a fost implicat un autocar şi alte maşini româneşti, deschide topul celor mai vizualizate ştiri de pe site-ul nostru, WWW.OBSERVATOR.TV. Cel puţin un român a murit, iar alţi şase au fost răniţi, şi acum sunt trataţi în două spitale din Ungaria.

Păsările mov au invadat Facebook-ul!

acum 11 zile

Dacă le vedeți pe Facebook, să nu vă speriați! Păsările mov sunt cea mai nouă fiță a rețelei de socializare și au creat deja isterie cu aparițiile lor. Haideți să vedem mai exact despre ce este vorba!

Cele mai vizualizate știri pe Observator.TV

acum 11 zile

Scenele jenante cu fanii britanici ai seriei Fifty Shades, deschid topul ştirilor virale pe WWW.OBSERVATOR.TV. Potrivit presei, de la lansarea noului film, numărul de urgenţă e bombardat de persoane blocate în cătuşe ori legate de pat. Pe locul al doilea în topul viral de pe...

1
2
3
4
5
»