Cautare: 887 rezultate dupa tagul "fata"

S-a fotografiat în ipostaze indecente în faţă fiicei sale! Este acuzaţia gravă adusă chiar de soţul femeii!

acum 1 zile

ea cu care s-a căsătorit, se pare că nu ar fi nici pe departe uşă de biserică. Femeia ar fi plecat la amant, cu tot cu copiii ei. Iar acum, tata Mihai vrea cu orice preţ să-şi salveze fetiţa, ca să nu ajungă mâine- poimâine să facă și ea ce o vede pe mama ei că face....

Bărbatul de 35 de ani dezminte acuzațiile: "Începusem să o iubesc pe fata asta"

acum 10 zile

Bărbatul acuzat de viol se bate cu pumnii că a și avut o relaţie cu adolescenta cu 20 de ani mai tânără decât el. Totodată, acesta se apără şi susține că el nu ar fi singurul bărbat din viaţa fetei.

Petrecăreţii de la Oktoberfest au ales-o pe cea mai frumoasă fată de la festivalul din Brașov

acum 11 zile

Petrecăreţii de la Oktoberfest au premiat-o pe cea mai frumoasă fată de la festival!Au uitat pentru câteva minute de mâncare şi bere pentru a privi pe noua Miss Oktoberfest!Printre pretendentele la titlu s-a aflat şi Elena, o doamnă trecută de prima tinereţe

Mirela Vaida, dispusă să-și dea rochia de mireasă unei fete dornice să se căsătorească

acum 12 zile

Dezvăluirile Mirelei Vaida continuă! Vedeta nu vrea să vândă rochia sa de mireasă, în schimb este dispusă să o dea unei fete care urmează să se căsătorească și are nevoie de așa ceva.

Dana Roba, din nou mamă de fată!

acum 15 zile

Ultima vizită la medic a întristat-o pe Dana Roba. Însărcinată cu al doilea copil, a primit o veste care i-a dat planurile peste cap. La primul ecograf, medicul i-a spus ca va avea un băiețel. La cel de-al doilea, Dana a primit vestea ca va avea din nou o fetiță.

Mădălina Pamfile, în formă maximă! Cine a zis că s-a făcut fată de casă?

acum 17 zile

Mădălina Pamfile s-a întors la viaţa de club! Se pare că aceasta s-a vindecat repede după despărţirea de soţul ei şi petrece mai tare ca niciodată în compania prietenelor, dar cel mai important în compania altor bărbaţi!

Un copil de 16 ani, orfan de mamă, omorât în bătaie de o gaşcă de adolescenţi

acum 19 zile

Un copil de 16 ani, orfan de mamă, a fost bătut până la agonie de o gaşcă de adolescenţi şi aruncat pe marginea drumului, într-o localitate din Vrancea. O vecină l-a găsit din întâmplare dar era prea târziu, băiatul murise deja.

O fetiţă de numai 12 ani a fost convinsă să îşi omoare părinţii în somn, chiar de iubitul ei

acum 28 zile

Un bărbat cu 14 ani mai în vârstă, pe care copila îl cunoscuse pe internet. Individul a fost ridicat de autorităţi în urmă cu puţin timp.

Fata lui Kate Backinsale îi calcă pe urme mamei

acum 30 zile

Kate Backinsale este o mamă foarte mândră, pentru că Lily, fiica sa, îi calcă pe urme. Are numai 18 ani, dar este o deja bombă sexy şi face ravagii cu fiecare fotografie pe care o postează! Şi culmea, în majoritatea tânăra Lily apare în costume de baie provocatoare!

Mama Dianei, iubita lui Robert, către fata sa: "Am venit să văd cât ești de ruptă"

acum 39 zile

Părinții lui Dee Dee nu pot să creadă ceea ce fata lor a făcut pe insulă. Aceștia nu știu ce să spună sau cum să reacționeze.

Părinții lui Dee Dee află că fata lor a luat medicamente în combinație cu alcoolul

acum 39 zile

Moment tensionat la Insula Iubirii! Părinții lui Dee Dee nu pot să creadă că fata lor folosește înjurii în timpul filmărilor și mai ales că a luat medicamente în combinație cu alcoolul.

Intervenţie dificilă a autorităţilor din Bacău. Mai bine de patru ore, pompieri, poliţişti şi scafandri au muncit ca să scoată din râul Bistriţa un autoturism

acum 56 zile

Din fericire, nimeni nu se afla în maşină. Se pare că ar fi fost un act de răzbunare. Iar autorul ar fi un tânăr de 26 de ani, supărat pe proprietarul maşinii din cauza unei fete. Bărbatul ar fi furat autoturismul pe care l-a împins apoi în canalul de fugă al râului. Poliţiştii au...

Şocant! Cât costă iubirea lui Cristian Pomohaci? Troc murdar?

acum 59 zile

O tânără din Siubiu a făcut dezvăluiri cu privire la suma de bani pe care ar fi primit-o doi liceeni de la părintele Cristian Pomohaci, în schimbul unor favoruri interzise, după cum acuză femeia.

Dintr-o fată modestă de provincie, Gina Pistol s-a transformat într-o divă de oraş care a frânt inimile bărbaților

acum 63 zile

Gina Pistol este, fără doar şi poate, blonda supremă a showbiz-ului. Dintr-o fată modestă de provincie, s-a transformat într-o divă de oraş care a frânt inimile multor crai de Dorobanţi

Aurelia, mama fetei de 15 ani care a distrus o căsnicie: ”Nu mi-am dat fata să se prostitueze”

acum 65 zile

Aurelia, mama fetei care este acum pusă la zid că distrus o căsnicie spune că nu crede că fata ei e chiar oaia neagră în toată tărăşenia. Chiar dacă zice că nu e de acord cu relaţia dintre fata ei şi bărbatul Emiliei, ea crede că de fapt vecina ar fi cea care pune jar pe foc.

9 ani de chinuri şi teroare! Prin asta a trecut o adolescentă de 14 ani din judeţul Bistriţa Năsăud

acum 66 zile

Fata a fost violată periodic de tată, încă de la vârsta de 5 ani. În tot acest timp, mama a tăcut. Şi ea fusese violată, la rândul ei, de individul cu care are acum patru copii. Bărbatul a recunoscut totul. Însă a venit cu o scuză revoltătoare. Fiica lui este de vină, pentru că...

Şocant! O fată de 13 ani a fost violată, în repetate rânduri, de tatăl ei

acum 70 zile

Poveste înfiorătoare într-un sat din Dâmboviţa. O fată de 13 ani a fost violată, în repetate rânduri, de tatăl ei. Bărbatul îi promitea bani şi dulciuri în schimbul tăcerii. De teamă, fetiţa nu a spus nimănui prin ce trece. Totul s-a aflat abia după un an.

Caz şocant într-un sat din Dâmboviţa. O fată de 13 ani a fost violată, în repetate rânduri, de tatăl ei

acum 70 zile

Poveste înfiorătoare într-un sat din Dâmboviţa. O fată de 13 ani a fost violată, în repetate rânduri, de tatăl ei. Bărbatul îi promitea bani şi dulciuri în schimbul tăcerii. De teamă, fetiţa nu a spus nimănui prin ce trece. Totul s-a aflat abia după un an.

Presupusul tată al copilului fetei de 18 ani: ”I-am dat bani împrumut, că a zis că mi-i dă înapoi. I-am dat lui maică-sa”

acum 73 zile

Echipa Acces Direct a reuşit să stea de vorbă şi cu domnul Gheorghe, presupusul tată al copilului. ”Ea s-a prostituat de tânără. I-am dat bani împrumut, că a zis că mi-i dă înapoi. I-am dat lui maică-sa, i-am dat şi ei, că a zis că are sora în spital. Mi-a furat telefonul”,...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV