Cautare: 751 rezultate dupa tagul "fata"

Cristian Boureanu luptă pentru fiica sa

acum 2 zile

Discuţii aprinse, astăzi, la judecătoria sectorului 6, în procesul în care Cristian Boureanu şi fosta lui soţie se luptă pentru custodia Ioanei. Fostul deputat a adus-o în faţa judecătorilor pe Monica Tatoiu, să le povestească ea de ce viaţa adolescentei alături de mamă nu ar fi...

Cum să cucerești o fată! Dani Oțil, prima lecție pe care trebuie să o știe toți bărbații!

acum 3 zile

Cum săți alegi partenera. Lecția de la școala de dans pentru bărbații trecuți de prima tinerețe.

Dani Oțil, aventuri din Costinești: ”Ce eforturi făceam ca să țin o fată în brațe!”

acum 4 zile

Dani Oțil explică plin de nostalgie o întâmplare petrecută cu mai mulți ani în urmă. ”Ce eforturi făceam ca să țin o fată în brațe”, a afirmat prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Fata lui Giani Kiriță este răvășitoare! Cum arată fiica băiatului rău

acum 5 zile

Pe lângă toate realizările sale din carieră, Giani Kiriţă are un alt motiv de mândrie. Este nedespărţit de fiica sa, Roxana, şi se ocupă îndeaproape de felul în care fata lui creşte.

Molecula de succes: Cât de mult ne înfrumuseţăm de teama de a nu deveni urâte?

acum 10 zile

Tot multe femei apelează la operaţii estetice de teama de a nu-şi schimba înfăţişarea în rău! Acest lucru însă nu aduce numai avantaje!

Barbie de România: ”Eu nu îngraș, decât la față!”

acum 11 zile

Barbie de România nu mai e deloc păpuşă! A început să ia proporţii, iar falcutele nu şi le mai poate ascunde! Nu-i problema, vedetă s-a decis! Ajunge din nou pe masă de operaţii!

Nu te așteptai să auzi asta la un copil de vârsta ei! Rania, fata Denisei Nechifor: ”Acceptă-mă așa cum sunt pentru că eu te accept”

acum 18 zile

În această dimineață, Denisa Nechifor a fost prezentă în platoul emisiunii ”Star Matinal” de la Antena Stars alături de fiica ei, Rania. Cea mică este o micuță fashionistă și calcă pe urmele mamei sale.

Un bărbat de 42 de ani din judeţul Vaslui este cercetat de poliţişti după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani

acum 18 zile

Fata ar fi fugit din centru cu alte două adolescente mai mari, şi ele aflate în plasament, fără să fie văzute de nimeni. Dar situaţia se complică şi mai mult de aici. Una dintre fetele mai mari ar fi primit bani de la individ, ca s-o convingă cea mai mică să întreţină relaţii...

Bună dimineaţă, sănătate! Cele mai eficiente tratamente cosmetice

acum 18 zile

Tratamentele non sau minim invazive câştigă treptat teren în defavoarea intervenţiilor chirurgicale radicale, tratamentele laser şi cele injectabile redau un aspect natural pielii şi pot amâna cu 10 ani o intervenţie chirurgicală estetică.

Lucian Bute a devenit tătic!

acum 21 zile

Într-un mesaj postat pe Facebook, pugilistul român a anunţat venirea pe lume a fiicei sale, Ema Anabella. "Viaţa are o nouă semnificaţie pentru noi", a scris românul pe Internet. Mesajul este însoţit şi de o poză în care proaspătul tătic îşi ţine fiica în braţe.

Un bărbat va rămâne mutilat pe viaţă după ce a încercat să se sinucidă cu o petardă

acum 24 zile

Un bărbat va rămâne mutilat pe viaţă după ce a încercat să se sinucidă cu o petardă. Explozia i-a distrus jumătate din chip. Şi chiar dacă medicii vor încerca să i-l reconstruiască, e greu de crezut că îşi va recupera vreodată toate funcţiile feţei.

O tânără a ajuns desfigurată la spital, după ce a refuzat avansurile unui individ într-un club din Vaslui

acum 27 zile

Seara de distracţie în club s-a încheiat la spital pentru o tânără din Vaslui. Ioana a fost desfigurată în bătaie, de un bărbat ofensat că nu s-ar fi lăsat cucerită. Ar fi tras-o de păr şi ar fi lovit-o cu pumnul în faţă. Iar ca lovitură de graţie, a trântit-o cu capul de...

Alina şi Laurenţiu, la cuţite! Alina: "Nu am vrut să formez un cuplu cu Laurenţiu"

acum 29 zile

Alina şi Laurenţiu s-au acuzat unul pe celălalt că au discutat secretele relaţiei lor cu alţii!

Edith: ”Mă macină gândul că Geo a vrut să intre în fiecare sezon pentru câte o fată”

acum 31 zile

Edith explică în platoul ”Mireasă pentru fiul meu” nelămuririle pe care le are în legătură cu Geo: ”Mă macină gândul că el a vrut să intre în fiecare sezon pentru câte o fată”.

O fată critică școala și cucerește internetul cu postările ei

acum 33 zile

Opiniile adolescenţilor contează! Dacă sunt însoţite de argumente şi sunt spuse printr-un limbaj decent. Asta a demonstrat o elevă din Târgovişte care, la doar 14 ani, a ajuns un lider de opinie pe Facebook. Părerile ei despe şcoala românească au fost imediat luate în seamă. Şi nu...

Transplant de faţă realizat cu succes în SUA

acum 36 zile

O operaţie rară a fost realizată cu succes de către medicii plasticieni americani. Aceştia au reuşit un transplant de. faţă, pentru un tânăr din Statele Unite. Anterior, bărbatul era desfigurat.

1
2
3
4
5
»