Cautare: 798 rezultate dupa tagul "fata"

Gonită pe străzi, în ultimele luni de viață!: ”Am simțit că nu mai are nevoie de mine și nici de fata lui”

acum 9 ore

E drama pe care o mamă de doar 46 de ani o trăiește de când a aflat că e grav bolnavă și că medicii nu ar mai avea cum s-o salveze. Însă această dramă n-o trăiește singură, ci împreună cu fiica ei, copila de 12 ani care se roagă pentru o minune, orice numai ca mama să-i...

Fata de 15 ani, care a trecut prin două avorturi, a recunoscut că a fost violată de tatăl vitreg!

acum 4 zile

Mama fetei de 15 ani care spune că a fost violată şi lovită de tatăl vitreg a făcut dezvăluiri şocante, ce te vor înfuria. Tot astăzi poliţia a bătut la uşa familiei, care au dus pentru la audieri, pe fiica de 15 ani care susține că a fost violată, mama ei și tatăl vitreg.

Două suflete calde trăiesc într-o căsuţă dărăpănată dintr-o localitate din Bistriţa

acum 4 zile

Sunt mamă şi fiică şi se au doar una pe alta. Lipsurile materiale nu le împiedică să fie fericite deşi. sunt multe. Exemplul lor de bunătate a deschis sufletul altor oameni care au vrut să le ajute

Smiley News: Jonglerii cu mingea. Această fată le dă clasă multor fotbaliști!

acum 4 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani, un clip inedit.

Din gelozie, un bărbat din Bacău şi-a ucis fiica vitregă de doar 11 ani

acum 5 zile

I-a luat viaţa fiicei vitrege de doar 11 ani, apoi s-a sinucis. O poveste desprinsă parcă din filmele de groază. n bărbat de 38 de ani, care trăia o poveste de dragoste de doi ani cu mama unei fetiţe, nu a mai putut suporta despărtirea de iubita sa aşa că a făcut un gest necugetat. A...

O mamă şi-ar fi vândut fiica de 14 ani pe 50 de euro, peste hotare!

acum 7 zile

Este acuzaţia adusă femeii de 55 de ani, după ce autorităţile spaniole au fost sesizate de cineva, că o copilă ar fi sechestrată și maltratată, într-o familie străină ei. Patru persoane au fost aruncate după gratii, în urma acestei descoperi de-a dreptul șocante.

O adolescentă a fost prinsă sub dărâmături, după ce o parte din tavanul unui pasaj pietonal subteran s-a prăbuşit

acum 8 zile

Cu răni la cap şi la picior, fata de 16 ani a fost dusă cu ambulanţa la spital. La acea oră, magazinele erau închise şi în pasaj nu se aflau si alte persoane. Potrivit primelor informaţii, tavanul s-a prăbuşit din cauza trepidaţiilor provocate de trafic. Poliţiştii au închis...

Părinții fetei de 13 ani, abuzată de unchi, nu cred declarațiile adolescentei: "Nu cred că ar putea să fie adevărat"

acum 13 zile

Mama fetei i-ar lua apărarea fratelui său, chiar dacă fiica ar spune sus și tare că unchiul ar fi abuzat de ea. În schimb, bunica vrea, cu orice preț, ca cel vinovat să plătească.

Bunica Elena, îndurerată de soarta nepoatei sale de doar 13 ani: "Fata i-a spus tatălui că a fost violată"

acum 13 zile

De necrezut! Curg lacrimi amare pe chipul bunicii Elena, iar inima îi este inundată de durere. Un nod i se pune, în gât, atunci când vorbește despre soarta nepoatei sale de doar 13 ani.

Viaţa Andradei, tânăra de 18 ani care şi-a pierdut viaţa săptămâna trecută pe şoseaua de centură a oraşului Oradea, putea fi salvată

acum 13 zile

Şoferii care circulă zilnic pe acolo spun că şi alte accidente tragice ar fi putut fi evitate dacă în zonă erau montate parapete. Poliţiştii rutieri spun că au eliberat avizul prin care solicită montarea la axul drumului a unor separatoare de sensuri pe întreaga porţiune a şoselei...

O fată de doar 14 ani, din Vaslui, a fost torturată și ucisă de cel care pretindea că îi este prieten

acum 14 zile

Crima din Vaslui a pus pe jar toată România! Disparută de trei zile, o fata de doar 14 ani a fost găsită într-un şanţ, fără suflare, după ce a fost torturată de cel care pretindea că îi este prieten.

Noemi și Mihai Mitoșeru stabilesc detaliile pentru nuntă: "Orice fată visează să fie ca o prințesă"

acum 15 zile

Noemi are pretenții de prințesă în ziua nunții. Soția lui Mitoșeru își dorește candelabre cu multe cristale, oglinzi spectaculoase și decor de poveste în localul în care se vor căsători.

Mihai Bendeac, preocupat de fața sa: "O să-mi fac operație"

acum 16 zile

MIhai Bendeac vrea să apeleze la operațiile estetice pentru față atunci când va avea nevoie. Juratul iUmor își dorește să arate bine și mai târziu când anii vor trece peste el.

Liviu Vârciu a aflat ce sex va avea al doilea copil! Prezentatorul va fi tată de fată

acum 22 zile

Liviu Vârciu mai are puţin şi devine tată pentru a doua oară dar nu are de gând să se schimbe. Rămâne la fel de glumeţ şi întârzie la fel de mult la filmări.

Anca Țurcașiu, la proba "Taci şi înghite!": "Gheorghe Gheorghiu m-a anunțat că mai vine cu o fată"

acum 26 zile

Au preferat să mănânce cele mai oribile lucruri decât să răspundă la întrebări dure, legate de viaţa lor intimă! Anca Țurcașiu, Catinca Roman, Daniel Buzdugan și George s-au aflat la masa cu bucate de nedigerat!

Daniel Buzdugan, la proba "Taci şi înghite!": "O fată mi-a oferit un milion să cânte la radio"

acum 26 zile

Au preferat să mănânce cele mai oribile lucruri decât să răspundă la întrebări dure, legate de viaţa lor intimă! Anca Țurcașiu, Catinca Roman, Daniel Buzdugan și George s-au aflat la masa cu bucate de nedigerat!

Dani Oțil, dezvăluire șoc: ”Am fost un copil foarte dorit. Trebuia să fiu fată....”

acum 32 zile

Dani Oțil, pus pe șotii, aruncă bomba. ”Am fost un copil foarte dorit. Trebuia să fiu fată....”, a afirmat matinalul de la Antena 1.

1
2
3
4
5
»

Program TV

Happy Channel

Observator.TV