Cautare: 1081 rezultate dupa tagul "fiica"

Fiica lui Stelian Ogică se pregătește de sărbători

acum 1 zile

Fiica lui Stelian Ogică a demarat pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Raluca Ropotan a dat o fugă până în Germania, acolo unde s-a bucurat de frumuseţiile celui mai frumos târg din Europa.

Cum se apără fiica adoptivă a femeii care amenință cu sinuciderea

acum 2 zile

Diana, fiica adoptivă a Florentinei Dumitru, femeia care amenință cu sinuciderea, se apără și spune că sunt niște acuzații lansate din ură!

Alin: „Fiica mea de 15 ani a intrat prima la cea mai tare școală de muzică de pe planetă”

acum 3 zile

Alin, invitat în cadrul emisiunii Star Chef, vorvește despre familia lui. Artistul spune că fiica lui de 15 ani a intrat prima la cea mai tare școală de muzică de pe planetă.

Betty Stoian are noroc la soacră: „Am o relație foarte bună cu viitoarea mea soacră”

acum 5 zile

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, are o relație foarte bună cu soacra ei. Aceasta spune că mama viitorului ei soț este deja și mama ei și se sfătuiesc mereu în orice situație.

Oana Roman: „Soțul meu e plecat mai mereu, iar eu mă descurc tot mai greu”

acum 5 zile

Oana Roman, invitată în platoul Răi da buni, vorbește depre familia ei. Vedeta spune că soțul ei e mai mereu plecat, iar ea se descurcă tot mai greu cu fetița lor.

Măriuca, fiica Danielei Gyorfi: „Mami stă prea mult în oglindă”

acum 5 zile

Daniela Gyorfi a fost invitată în platoul Răi da buni alături de fiica ei, Măriuca. Micuța spune ca mama ei stă prea mult în oglindă.

Măriuca o dă de gol pe Daniela Gyorfi: „Mami nu gătește”

acum 5 zile

Daniela Gyorfi a fost invitată în platoul Răi da buni alături de fiica ei, Măriuca. Micuța o dă de gol pe mama ei și spune că aceasta nu gătește acasă.

Măriuca, fetița Danielei Gyorfi: „Băieții sunt obraznici”

acum 5 zile

Daniela Gyorfi a fost invitată în platoul Răi da buni alături de fiica ei și vorbesc despre relația dintre ele două. Micuța spune că băieții din clasa ei sunt foarte obraznici.

Mămica de 16 ani care a zis că va rămâne în greva foamei până își va recupera fiica: ”Fetița trebuie să stea la mine, nu să o împărțim ca pe un sac de cartofi!”

acum 5 zile

Ionela, mămica de 16 ani, care a zis că va rămâne în greva foamei până își va recupera fiica, e lovită, parcă, din toate direcțiile! Lăsată fără fiica pe care ea a purtat-o în pântece nouă luni și distrusă de dor, Ionela refuză să renunțe la copilul ei. În plus, tatăl...

Alexandra, fiica Flaviei Mădălina Esztian: A zis că ne taie pe toți

acum 6 zile

Dezvăluiri scandaloase! Bărbatul acuzat ieri că a supus-o pe iubita lui unor torturi cum nici în Evul Mediu nu existau, acuzat chiar și de viol, viol pe care Mihai l-a și recunoscut, cu jumătate de gură, e bombardat azi cu acuzații și mai grave!

Cu gândul la fiica lui, Liviu Vârciu izbucnește în lacrimi: "A dormit pe mâna mea și nu m-am mișcat absolut deloc, de frică să nu o trezesc. Mort-copt, eu fără copilul meu nu mai stau"

acum 9 zile

Profund impresionat de micuții pentru care muncește, Liviu Vârciu își amintește în fiecare moment de fetița lui, Carmina. El mărturisește cu această ocazie că nu mai suportă să stea departe de copila lui.

Liviu Vârciu, momentului adevărului: "Nu voiam să o iau pe fiica mea în brațe, era foarte mică"

acum 13 zile

Liviu Vârciu, aşa cum nu l-aţi mai văzut niciodată! Anda Adam şi-a făcut debutul ca reporter şi a reuşit să pătrundă în vila, dar şi în sufletul său. Liviu şi-a dat masca de om dur jos şi nu a putut să-şi stăpânească lacrimile.

Le mai știi pe fiicele adoptate ale Elenei Cârstea? Cea mare are 20 de ani și a optat pentru o carieră militară! FOTO

acum 15 zile

„La mulți ani pentru 20 de ani, fată dragă!”, i-a urat Elena Cârstea.

Connect-R, de la trecut la prezent: „Tata are foarte mare grijă de mine”

acum 17 zile

Connect-R, invitat în cadrul emisiunii Cool Sunday Nights, vorbește despre viața lui de familie. Artistul este foarte mândru de familia lui și își răsfață fiica și soția în fiecare zi.

Denisa Nechifor, o mamă mândra: „ Fetița mea își face rugăcinea în fiecare seară”

acum 17 zile

Denisa Nechifor este o mamă mândră. Vedeta, invitată în cadrul emisiunii Cool Sunday Nights, vorbește despre relația ei cu fiica sa.

Test fulge pentru Paula Chirilă și fiica sa, Carla

acum 17 zile

Paula Chirilă și fiica sa, Carla, sunt invitate în cadrul emisiunii Cool Sunday Nights. Cele două au acceptat provocarea și vor lua parte la un test fulger.

Fiica și nepoata Stelei Popescu, declarații după înmormântare: „Trebuie să ne obișnuim cu gândul că nu mai este”

acum 17 zile

E doliu în cer și pe pământ. Stela Popescu este condusă pe ultimul drum, un drum fără întoarcere. Am crezut că e nemuritoare, dar nu, nu a fost așa. Acum a urcat să joace alături de îngeri.

Fiica Stelei Popescu, împietrită de durere

acum 17 zile

E doliu în cer și pe pământ. Azi, Stela Popescu este condusă pe ultimul drum, un drum fără întoarcere. Am crezut că e nemuritoare, dar nu, nu a fost așa. Acum a urcat să joace alături de îngeri.

Stela Popescu a fost găsită prăbuşită în holul de la intrarea casei de fiica ei adoptivă

acum 19 zile

Două echipaje SMURD au intervenit, dar nu au mai putut face nimic, pentru că, potrivit rezultatelor autopsiei, marea artistă murise deja de câteva ore.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV