Cautare: 1154 rezultate dupa tagul "fiica"

Harper Beckham, mezina familiei, a fost filmată în timp ce cânta alaturi de tatăl ei, David

acum 1 zile

Aşchia nu sare departe de trunchi, iar zicala se aplică şi în familia Beckham. În vârstă de 7 ani, Harper, mezina familiei, a fost filmată în secret de mama ei în timp ce cântă în duet cu David. Adorabilul moment tată-fiică a fost postat pe contul de instagram al fostei Posh Spice....

Iubita de 60 de ani, înşelată de amorezul de 48, cu fiica ei? "Mircea, iubitul mamei s-a dat la mine!"

acum 3 zile

Una dintre fiicele Rodicăi face dezvăluirile absolut îngrozitoare despre mama sa, dar și despre mai tânărul iubit al femeii care a adus-o pe lume!

Cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua îndrăgostiților. Ultimul câștigător ”Chefi la cuțite” a devenit tătic

acum 9 zile

Cel mai recent câștigător al concursului ”Chefi la cuțite” vorbește despre cadoul pe care l-a primit de ziua îndăgostiților. Soția sa a născut o fetiță, iar chef-ul este în culmea fericirii.

Fiica Andreei Esca, surpriză din partea iubitului. ”Fiul adoptiv” al lui Velea a lăsat-o fără cuvinte

acum 9 zile

Fiica Andreei Esca a avut parte de o surpriză incredibilă din partea iubitului ei. Mario a aşteptat-o pe Alexia într-un mod cât se poate de romantic, cu lumânări aprinse, şi un mesaj cu "Te iubesc", scris doar din petale de trandafiri.

Fratele bărbatului care ar fi abuzat fiica iubitei lui: ”Acuzaţiile nu sunt adevărate. Ca să iasă ei din încurcăturile astea, dau vina pe noi”

acum 9 zile

Echipa Acces Direct a luat legătura şi cu fratele lui Ovidiu Dorneanu, cel despre care se spune că l-ar fi văzut pe bărbat în timp ce se atingea în faţa copilei de 6 ani. Ce are de spus acesta despre fratele său aflăm din materialul de mai sus.

Bărbatul care ar fi abuzat fiica iubitei lui: ”Acuzațiile făcute de socrii mei sunt foarte grave și nefondate”

acum 9 zile

Mama îşi vrea copilul de la părinţii ei care refuză să i-l dea, copilul a stat 5 ani la Botoşani la tatăl lui şi acum 2 săptămâni l-a adus la bunicii materni.

Mamă în șoc! Iubitul i-ar fi abuzat fiica, de negăsit: ”A zis că își ia ceva de la magazin și nu s-a mai întors”

acum 9 zile

Acuzația bunicilor l-a pus pe fugă pe iubitul mamei Mirela. Femeia care dădea de toți pereții cu părinții ei, cei care-i cresc fiul. Ovidiu a fugit! În această dimineaţă, bărbatul a lăsat-o pe Mirela şi pe copii şi a plecat unde a văzut cu ochii. După ce ieri se bătea cu...

Tata Florian este disperat pentru că fiica lui de doar trei anişori ar fi în pericol: ”Vreau să iau copilul. Acolo este traumatizată”

acum 11 zile

Tata Florian este disperat pentru că fiica lui, de doar 3 anişori, ar fi în pericol. Iar cei pe care-i consideră vinovați pentru acest lucru sunt chiar mama şi bunicii celei mici. Bărbatul povește că nu are voie să îşi mai strângă copila în braţe, aşa cum o făcea altădată,...

Fiica de cinci luni a Serenei Williams a participat la primul ei meci de tenis

acum 11 zile

Câştigătoare a 39 de trofee de Grand Şlem, Serena Williams atrage mii de fani la fiecare meci. Ieri însă, un admirator cu totul special i-a urmărit meciul, din tribune. În braţele tatălui ei, Alexis Olympia, fiica de 5 luni a sportivei a participat la primul ei meci.

Angela Rusu - Povestea celei de-a doua căsnicii: ”Soțul meu îmi iubea foarte mult fiica”

acum 12 zile

Angela Rusu vorbește despre cea de-a doua căsătorie și despre perioada de depresie prin care a trecut. Vedeta vorbește despre cum a trecut peste momentele grele.

Paula Chirilă, lăsată fără replică de fiica ei! Carla îşi pune mama la punct!

acum 15 zile

Paula Chirilă, lăsată fără replică de fiica ei! Carla îşi pune mama la punct!

Nico şi fiica ei, apariţie de senzaţie la "Rai da buni"! Totul despre legatura dintre cele două!

acum 15 zile

Nico nu stie ce s-ar face fara fiica ei. Vedeta tremura de fiecare data cand o vede sau o aude. Totul despre legatura mama-fiica!

Rita Mureșan, legătura incredibilă cu fiicele sale.

acum 15 zile

Rita Mureșan vorbește despre legătura pe care o are cu fiicele sale. Acestea vorbește despre cum fetele ei urmează să plece pe drumul lor în viață

La mulți ani, Cătălin Crișan! Fiica acestuia i-a transmis un mesaj emoționant

acum 16 zile

Cătălin Crişan trăieşte şi iubeşte ca la 20 de ani! A împlinit jumătate de secol, iar astăzi îşi sărbătoreşte ziua de naştere în platoul Agenţiei Vip!

Rita Mureșan, cu fostul soț în vacanță: „Eu și fiica mea am avut nevoie de o vacanță”

acum 17 zile

Rita Mureșan a mers cu fostul soț în vacanță. Vedeta a savurat o vacanță exotică malături de familie!

Tatăl acuzat că şi-ar fi abuzat fetiţa, dispus să facă un test poligraf: "Voi demonstra că nu am atins-o deloc!"

acum 17 zile

Acuzatii grave, între doi soti din Bacãu. Un tată este învinut cã si-ar fi abuzat fetita de doar 9 ani. Totul s-ar fi întâmplat cât mama era plecată la muncă, în străinătate.

Mama fetiţei abuzată de tată face acuzaţii grave la adresa soţului!

acum 17 zile

Ar fi fost abuzată de tatăl ei, la doar nouă anişori! Asta în timp ce mama se afla la muncă, în străinătate! Iar când copila i-a povesit orororile prin care ar fi trecut, cea care a adus-o pe lume a simțit că înnebunește. Acum, mama vrea să lupte până în pânzele albe, ca soţul...

Sclavă pentru plăcerile tatălui la nouă ani?

acum 17 zile

Ar fi fost abuzată de tatăl ei, la doar nouă anişori! Asta în timp ce mama se afla la muncă, în străinătate! Iar când copila i-a povesit orororile prin care ar fi trecut, cea care a adus-o pe lume a simțit că înnebunește.

Paula Chirilă și fiica ei, Carla, pregătesc ceva dulce, într-una dintre cele mai frumoase cofetării din București

acum 17 zile

Paula Chirilă și fiica ei, Carla, se pregătesc de Valentine's Day. Cele două s-au hotărât să facă ceva dulce, într-una dintre cele mai frumoase cofetării din București.

Are numai şase ani, dar fiica cea mare a lui Beyonce se poartă deja ca o vedetă

acum 23 zile

Aşezată între părinţii ei la gala premiilor Grammy, Blue Aivy a fost deliciul presei. Imaginile în care puştoaica le face semn părinţilor să înceteze să aplaude, în timpul galei, au devenit virale. Dar asta nu este totul. Jurnaliştii mondeni susţin că micuţa este tratată ca o...

1
2
3
4
5
»