Cautare: 148 rezultate dupa tagul "filmari"

Atunci când nu e pe scenă sau la filmări, Delia fuge în vacanţă

acum 7 zile

Artista îşi încarcă bateriile cu mici escapade pe cere le programează periodic. Delia şi soţul ei au ajuns la Veneţia. Aşa cum era de aşteptat, artista a publicat imediat câteva imagini din vacanţă, pe Instagram, spre bucuria fanilor artistei. Cei doi îndrăgostiţi s-au plimbat o...

Andreea Bălan, despre peripețiile prin care a trecul la filmările ultimului videoclip

acum 21 zile

Andreea Bălan, despre peripețiile prin care a trecul la filmările ultimului videoclip.

Momente inedite din timpul filmărilor de la Asia Express

acum 22 zile

Momente inedite din timpul filmărilor de la Asia Express

Vlad Gherman, despre filmările la -4 grade Celsius

acum 33 zile

” Nu am cuvinte pentru a vă descrie ce simt atunci când sunt la filmări! Este un sentiment atât de plăcut. Toți oamenii din echipă sunt oameni minunați, sufletiști, dedicați și profesioniști! E o bucurie să mă trezesc de dimineață ca să plec spre filmare! Chiar...

Filmări din intimitate! Cristina Rus duce o viață de lux

acum 42 zile

Cristina Rus a devenit o femeie de casă. însă, acolo unde o duce soţul ei, nu ajunge oricine! A ales una dintre cele mai scumpe pârtii din Franţa pentru a-şi răsfăţa soţia.

Mihaela Rădulescu din nou pe val. Ce face vedeta între evenimente și filmări

acum 52 zile

Face ce face şi mereu iese în evidenţă cu câte ceva! Iar de la tăvălitul prin făină până la saltul cu paraşuta, Mihaela Rădulescu le-a cam făcut pe toate.

Decizia radicală luată de Biserica Ortodoxă Română. S-a interzis filmarea momentelor din timpul slujbei

acum 68 zile

Decizia radicală luată de Biserica Ortodoxă Română. Toate cuplurile care vor să se căsătorească sunt afectate. S-a interzis filmarea momentelor din timpul slujbei.

Veşti bune pentru fanii seriei "Războiul Stelelor"

acum 70 zile

Filmările pentru cel de-al nouălea episod al poveştii science fiction. încep chiar în această vară. Confirmarea a venit chiar de la actorul Oscar Aizec, care îl interpretează pe pilotul Pou. în cele mai recente ecranizări ale seriei.

În culisele ”Fructul oprit”. Iată cum filmează frumușelul de Petru

acum 89 zile

Iata cateva imagini de la filmarile serialului ”Fructul Oprit”.

Super exclusivitate! Bombă! Imagini de pe camerele de supraveghere din casa lui Sile Cămătaru

acum 91 zile

Avem o super exclusivitate! Antena Stars vă arată imagini de pe camerele de supraveghere din casa lui Sile Cămătaru! Au surprins momentul în care au intrat mascaţii peste controversatul afacerist. Nici poliţia nu are aceste filmări!

Sofia Vicoveanca vorbește despre băiatul acesteia și despre experiențele de la filmări

acum 116 zile

Sofia Vicoveanca își amintește de perioada revoluției din 1989 și vorbește despre experiențele de la filmări. Artista a jucat în numeroase filme de-a lungul carierei.

Ce a descoperit Cristina Ciobănașu în Istanbul, la filmările pentru serialul ”Fructul orpit”. I s-a făcut instant dor de casă

acum 125 zile

Cristina Ciobănașu se află în această perioadă în Turcia , pentru a filma o serie de secvențe pentru noul serial ”Fructul Oprit”, serial ce se va difuza, în curând, la Antena1. Iubitoare de animale și posesoare de pisici, Cristina a fost cucerită...

Cum se distrează Doinița Oancea și Vlad Gherman la filmări. Imaginea asta te va face să râzi

acum 126 zile

Doinița Oancea și Vlad Ghermand fac din nou echipă pe platoul de filmare. După serialul ”O grămadă de caramele”, singurul serial românesc filmat cu telefonul mobil, Doinița și Vlad joacă, din nou, împreună. În această perioadă ei filmează de zor la un...

Ce face Vlad Gherman la filmările noului serial? Selfie cu întreaga familie

acum 131 zile

Vlad Gherman va reveni pe micul ecran într-un nou serial, prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Este vorba despre  Fructul oprit , în care Vlad are un rol inedit: acela de copil orfan. Realizat...

Încep filmările pentru Asia Express

acum 157 zile

Încep filmările pentru Asia Express, cel mai tare show de aventură pregătit de Antena 1 Vedetele şi echipele lor au ajuns la Hanoi, în Vietnam, şi au făcut cunoştinţă cu cei care îi vor însoţi în această aventură.

Andreea Ibacka face haz de necaz: ”Am luat o bușitură a-ntâia, dar a meritat!”

acum 196 zile

Andreea nu se supara cand cade, ba chiar e fericita ca i-a reusit... scena.

Delia se pregătește să dea din nou lovitura în muzică

acum 203 zile

Așteptarea a luat sfârșit! Delia filmează clip nou pentru piesa " Verde Împărat". Artista va da o nouă lovitură în muzică cu ceea ce pregătește pentru fani. Videoclipul se filmează într-o padure, amenajat special pentru un cadru de basm.

Francisca: ”Pregătesc o piesă nou. Săptămâna viitorare plecăm în Grecia să filmăm clipul”

acum 203 zile

Francisca se pregăteste pentru lansarea unei noi melodii. ”Săptămâna viitorare plecăm în Grecia să filmăm clipul”, a afirmat fosta concurentă X Factor.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV