Cautare: 76 rezultate dupa tagul "filmulet"

Filmulețul în care Jennifer Garner mănâncă un ardei iute a ajuns viral pe internet

acum 20 zile

Un filmuleţ amuzant postat de actriţa Jennifer Garnăr a ajuns rapid viral pe internet. În videoclip, vedeta de la Hollywood mănâncă un ardei ce pare să fie foarte iute, judecând după reacţia actriţei. Filmuleţul a strâns rapid peste un milion şi jumătate de vizualizări pe Instagram

Filmulețul care i-a adus Shakirei titlul de ”Miss Posterior” în Columbia! Așa s-a remarcat artista în urmă cu peste 20 de ani!

acum 173 zile

Intr-un costum de baie minuscul, Shakira cucerea audienta la cel mai popular concurs!

Un blogger român a postat pe Facebook un filmuleţ pamflet destinat preşedintelui Donald Trump

acum 371 zile

America pe primul loc, iar România pe al doilea. Ăsta a fost mesajul transmis de un blogger român, pe reţelele de socializare. Cunoscutul Bromania a postat pe facebook un filmuleţ pamflet prin care îi explică preşedintelui Donald Trump, de ce merită România un loc atât de însemnat în...

Viral: Bătrânica din piaţă, reacţii de impact

acum 379 zile

Unul dintre cele mai impresionante mesaje din ultimele zile nu a venit din partea autorităţilor sau a manifestanţilor din stradă. Ci de la o bătrânică. Un filmuleţ postat pe reţelele de socializare a devenit viral şi a emoţionat sute de oameni solidari cu protestatarii.

Alina Eremia a lansat primul filmuleț de making of la videoclipul "Vorbe pe dos"

acum 402 zile

Alina Eremia a lansat primul filmuleț de making of la videoclipul "Vorbe pe dos". Artista a îndurat frigul la malul mării.

Doi tineri au postat pe Facebook un filmuleț în care fură dintr-o mașină

acum 463 zile

Mare e grădina Internetului şi mulţi neştiutori sunt în ea. Un adult şi doi adolesenţi au jefuit o maşină live, pe Facebook. Adultul s-a ocupat cu discursul şi transmisiunea în direct, iar copiii cu fapta

Video VIRAL: Acest polițist i-a salvat viața unui copil de trei ani. IMAGINI INCREDIBILE

acum 484 zile

Filmuletul, in care un politist i-a salvat viata unui copil de trei ani, a devenit viral.

VIDEO: Relație bizară în lumea necuvântătoarelor! Rămâi MASCĂ după ce o să vezi ce legătura poate exista între un cal și o pisică

acum 603 zile

Prietenia nu cunoaște limite sau diferențe de orice gen. Asta este concluzia la care vei ajunge și tu când vei urmări filmulețul din acest material. Imaginile surprind o pisică și un cal, care au ajuns să fie de nedespărțit.

Thalia, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Uite cum se distrează cu cei mici în grădină!

acum 611 zile

Thalia a demonstrat cu fiecare ocazie că este o familistă convinsă şi nu pierde nicio ocazie de a petrece timp preţios cu copiii mei.

VIDEO: Bărbatul ĂSTA este un adevărat erou! S-a aruncat să-l salveze de la înec. E incredibil ce a descoperit în apa îngheţată

acum 626 zile

Puţini sunt cei care îţi oferă o mână de ajutor atunci când eşti la necaz. Dar, din fericire, există şi astfel de oameni. Iar acest bărbat este un caz concret, gestul lui fiind unul de admirat!

VIDEO: Și tu îi vei da un mare LIKE după ce îl vei vedea! A plecat să înoate, dar nu s-ar fi gândit că va păți ASTA. Ce se afla în spatele femeii

acum 628 zile

A plecat cu cei doi copii la mare, însă nici prin gând nu i-ar fi trecut că va păți asta! Surpriza trăită de Bethany Bronson a fost una de proporții! Momentul a fost înregistrat și acum ți-l arătăm și ție! Ai video în materialul de mai jos!

VIDEO viral: Reacția lui este de MILIOANE! Nu ai cum să rămâi indiferent când îl vei auzi pe ACEST husky spunând "I love You"

acum 629 zile

Acest video a făcut ravagii pe internet, fiind vizualizat de peste 99 de milioane de persoane pe youtube. A făcut înconjurul lumii, iar toți cei care l-au văzut au rămas fără cuvinte.

Cea mai ingenioasă metodă de a tăia pepenele roșu! Rapid și fără nicio urmă de mizerie

acum 632 zile

Pepenele roșu este cel mai așteptat fruct al verii, dar pe cât este de dulce și zemos, pe atât este de dificil să îl tăiem fără să umplem masa de sâmburi și coji.

1
2
3
4

Observator.TV