Cautare: 49 rezultate dupa tagul "finlanda"

Imagini impresionate cu Aurora Boreală în Finlanda!

acum 32 zile

Fenomenul astral a fost imortalizat de cameramanii unei publicaţii de călătorie. Spectacolul de culoare a putut fi admirat de turişti în urmă cu câteva zile. Aceştia au fost încântaţi de nuanţele de verde aprins care au luminat cerul într-un mod spectaculos. Aurora Boreală este...

Narcisa Suciu, o femeie împlinită: ”Fiica mea mi-a zpus că se va mărita după 36 de ani”

acum 64 zile

Narcisa Suciu, exemplul femeii puternice care a lăsat totul şi şi-a urmat inima, fără a privi înapoi! Totul despre viaţa celebrei artiste din Finlanda, dar şi ce surprize le pregăteşte românilor, în videoul de mai sus.

O româncă a trecut printr-o situaţie incredibilă în Finlanda! I s-a refuzat cazarea la un hotel pentru că este româncă

acum 85 zile

Femeia şi-a făcut rezervare din timp într-un hotel din Helsinki, însă nicio clipă nu i-a trecut prin cap că nu se va putea caza acolo. Şi nu pentru că în hotel nu mai erau camere libere. I s-a refuzat cazarea pentru că este româncă.

Caz revoltător în Finlanda, unde o româncă a rămas fără rezervare la hotel din cauza naţionalităţii sale

acum 86 zile

Cu doar câteva ore înainte de a ajunge în Finlanda, conducerea hotelului i-a transmis că nu mai pot onora rezervarea. Cazul a atras atenţia autorităţilor care urmează să ia măsuri în acest caz.

Atacuri armate în Finlanda și Germania

acum 115 zile

După atentatele sângeroase din Catalonia, teroarea a lovit din nou în Europa. Ieri, două atacuri armate au avut loc în Finlanda. Doi oameni au fost ucişi şi alţi şase răniţi, în Turku. Autorităţile nu au precizat dacă incidentul are legături cu terorismul. Şi în Dusseldorf au...

Atac și în Finlanda! Doi oameni au fost uciși și opt au fost răniți

acum 116 zile

Teroarea pare să pună stăpânire pe întrega Europă după ce un om a fost ucis şi alţi cinci răniţi, într-un atac în oraşul finlandez Turku. *** Printre cei răniţi de individul înarmat cu un cuţit se află şi un copil.

11 artişti stradali din Finlanda, circ gratuit, din dragostre pentru copii din România

acum 171 zile

Unsprezece artişti stradali din Finlanda au parcurs trei mii de kilometri, cu rulotele, pentru un gest nobil. Vor să le aducă o bucurie copiilor din România pentru care viaţa nu a fost prea darnică.

Un medic din Piatra Neamţ, condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare în Finlanda pentru defăimarea autorităţilor

acum 227 zile

O româncă, medic în Piatra Neamţ, a fost condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare în Finlanda pentru defăimarea autorităţilor. Mai exact pentru că ar fi reacţionat violent când autorităţile i-au luat cu forţa copiii, după divorţul de soţul finlandez.

Un schior din Venezuela s-a făcut de râs la campionatele mondiale din Finalnda

acum 291 zile

Un schior din Venezuela a avut o prestaţie demnă de cascadori râsului la campionatele mondiale din Finalnda. A căzut non-stop chiar de la startul cursei de 10 kilometri şi a avut nevoie de ajutor de la spectatori ca să ajungă la linia de finish.

Narcisa Suciu se întoarce în România! Ea locuiește în Finlanda de mai bine de sase ani

acum 336 zile

De mai bine de sase ani, Narcisa Suciu s-a stabilit in Finlanda.

Finlanda devine prima ţară europeană care va plăti şomerilor 560 de euro pe lună

acum 342 zile

E un experiment unic care are drept scop reducerea sărăciei, dar şi gradul de ocupare a locurilor de muncă libere, spun experţii. Pentru că cei selectaţi vor primi aceşti bani şi dacă se vor angaja pe posturi mai slab plătite. Venitul mediu în privat, în Finalnda e de 3500 de euro.

Special! Aurora Boreală poate fi văzută din pat într-un complex hotelier din nordul Finlandei

acum 398 zile

După cum sunt oameni pentru care vacanţa înseamnă automat mare, soare şi un hotel all-inclusive, există şi oameni care nu se relaxează decât dacă sunt în comuniune cu natura! Iar cel mai simplu mod de a face asta este să mergi în concediu cu cortul

Copii români luaţi de statul finlandez! Camelia suferă, dar luptă pentru ei până la capăt!

acum 421 zile

Camelia suferă, dar luptă pentru copiii ei până la capăt. După o poveste de dragoste începută în Finlanda, mama a ajuns să vadă cum băiatul şi fata îi sunt smulşi de lângă ea, din cauza propriului tată, şi duşi în plasament.

Aurora boareală, deasupra Finlandei. Cerul a fost colorat în nuanţe de verde şi galben

acum 464 zile

Imagini rare surprinse în nordul Finlandei. Aurora boareală a apărut în toată splendoarea ei şi i-a încântat pe localnici, dar şi pe amatorii de fotografie. Cerul a fost colorat în nuanţe de verde şi galben în regiunea Laponia.

SPECIAL! Bărbaţii îşi aleg viitoarele soţii după tiparul mamei

acum 708 zile

Alegerea partenerei de viaţă nu este una întâmplătoare. Specialiştii din Finlanda au făcut cercetări şi au ajuns la o concluzie uimitoare. Bărbaţii îşi aleg viitoarele soţii după tiparul mamei.

Fiecare nou-născut din Finlanda doarme într-o cutie de carton dintr-un motiv uluitor!

acum 735 zile

Vă puteți imagina o lume în care fiecare nou-născut primește șanse egale, indiferent de culoare sau situație financiară? Ei bine, un astfel de loc există în Finlanda!

Echipele de medici din Norvegia şi Finlanda au venit în ţară la rugămintea unui român

acum 765 zile

Echipele de medici din Norvegia şi Finlanda au venit în ţară la rugămintea unui român. Pavel Popescu, un tânăr stabilit la Oslo, a aflat de tragedia din Colectiv şi şi-a dat seama că o parte dintre răniţi ar putea fi trataţi în peninsula Scandinavă.

Copiii români, educați ca în Finlanda

acum 787 zile

La patru ani, ştiu să gătească, să numere bani şi să se descurce singuri. Copiii care învaţă la singurul centru educaţional de inspiraţie finlandeză din România îşi câştigă încet-încet independenţa.

FOTO: Eroii Disney în viaţa reală. Cum ar arăta dacă ar exista cu adevărat

acum 865 zile

Un artist finlandez a încercat să îşi imagineze cum ar arăta eroii Disney dacă ar exista în viaţa reală, dându-le trăsături extrem de reale.

Românca lăsată fără copii în Finlanda: ”Copii mei au fost bătuți”

acum 937 zile

Copiii i-au fost smulşi din braţe fără drept de apel. Camelia, medic şi mamă, stabilită de ani buni în Finlanda, trăieşte un coşmar de câteva zile, de când autorităţile i-au luat cu forţa cei doi copii şi i-au dat fostului ei soţ. Soţ despre care femeia spune că este violent!

1
2
3

Observator.TV