Cautare: 42 rezultate dupa tagul "finlanda"

11 artişti stradali din Finlanda, circ gratuit, din dragostre pentru copii din România

acum 53 zile

Unsprezece artişti stradali din Finlanda au parcurs trei mii de kilometri, cu rulotele, pentru un gest nobil. Vor să le aducă o bucurie copiilor din România pentru care viaţa nu a fost prea darnică.

Un medic din Piatra Neamţ, condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare în Finlanda pentru defăimarea autorităţilor

acum 109 zile

O româncă, medic în Piatra Neamţ, a fost condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare în Finlanda pentru defăimarea autorităţilor. Mai exact pentru că ar fi reacţionat violent când autorităţile i-au luat cu forţa copiii, după divorţul de soţul finlandez.

Un schior din Venezuela s-a făcut de râs la campionatele mondiale din Finalnda

acum 173 zile

Un schior din Venezuela a avut o prestaţie demnă de cascadori râsului la campionatele mondiale din Finalnda. A căzut non-stop chiar de la startul cursei de 10 kilometri şi a avut nevoie de ajutor de la spectatori ca să ajungă la linia de finish.

Narcisa Suciu se întoarce în România! Ea locuiește în Finlanda de mai bine de sase ani

acum 218 zile

De mai bine de sase ani, Narcisa Suciu s-a stabilit in Finlanda.

Finlanda devine prima ţară europeană care va plăti şomerilor 560 de euro pe lună

acum 224 zile

E un experiment unic care are drept scop reducerea sărăciei, dar şi gradul de ocupare a locurilor de muncă libere, spun experţii. Pentru că cei selectaţi vor primi aceşti bani şi dacă se vor angaja pe posturi mai slab plătite. Venitul mediu în privat, în Finalnda e de 3500 de euro.

Special! Aurora Boreală poate fi văzută din pat într-un complex hotelier din nordul Finlandei

acum 280 zile

După cum sunt oameni pentru care vacanţa înseamnă automat mare, soare şi un hotel all-inclusive, există şi oameni care nu se relaxează decât dacă sunt în comuniune cu natura! Iar cel mai simplu mod de a face asta este să mergi în concediu cu cortul

Copii români luaţi de statul finlandez! Camelia suferă, dar luptă pentru ei până la capăt!

acum 303 zile

Camelia suferă, dar luptă pentru copiii ei până la capăt. După o poveste de dragoste începută în Finlanda, mama a ajuns să vadă cum băiatul şi fata îi sunt smulşi de lângă ea, din cauza propriului tată, şi duşi în plasament.

Aurora boareală, deasupra Finlandei. Cerul a fost colorat în nuanţe de verde şi galben

acum 346 zile

Imagini rare surprinse în nordul Finlandei. Aurora boareală a apărut în toată splendoarea ei şi i-a încântat pe localnici, dar şi pe amatorii de fotografie. Cerul a fost colorat în nuanţe de verde şi galben în regiunea Laponia.

SPECIAL! Bărbaţii îşi aleg viitoarele soţii după tiparul mamei

acum 590 zile

Alegerea partenerei de viaţă nu este una întâmplătoare. Specialiştii din Finlanda au făcut cercetări şi au ajuns la o concluzie uimitoare. Bărbaţii îşi aleg viitoarele soţii după tiparul mamei.

Fiecare nou-născut din Finlanda doarme într-o cutie de carton dintr-un motiv uluitor!

acum 617 zile

Vă puteți imagina o lume în care fiecare nou-născut primește șanse egale, indiferent de culoare sau situație financiară? Ei bine, un astfel de loc există în Finlanda!

Echipele de medici din Norvegia şi Finlanda au venit în ţară la rugămintea unui român

acum 647 zile

Echipele de medici din Norvegia şi Finlanda au venit în ţară la rugămintea unui român. Pavel Popescu, un tânăr stabilit la Oslo, a aflat de tragedia din Colectiv şi şi-a dat seama că o parte dintre răniţi ar putea fi trataţi în peninsula Scandinavă.

Copiii români, educați ca în Finlanda

acum 669 zile

La patru ani, ştiu să gătească, să numere bani şi să se descurce singuri. Copiii care învaţă la singurul centru educaţional de inspiraţie finlandeză din România îşi câştigă încet-încet independenţa.

FOTO: Eroii Disney în viaţa reală. Cum ar arăta dacă ar exista cu adevărat

acum 747 zile

Un artist finlandez a încercat să îşi imagineze cum ar arăta eroii Disney dacă ar exista în viaţa reală, dându-le trăsături extrem de reale.

Românca lăsată fără copii în Finlanda: ”Copii mei au fost bătuți”

acum 819 zile

Copiii i-au fost smulşi din braţe fără drept de apel. Camelia, medic şi mamă, stabilită de ani buni în Finlanda, trăieşte un coşmar de câteva zile, de când autorităţile i-au luat cu forţa cei doi copii şi i-au dat fostului ei soţ. Soţ despre care femeia spune că este violent!

Imagini șocante! Copii smulși de lângă o mamă româncă stabilită în Finlanda

acum 820 zile

O româncă stabilită în Finlanda strigă după ajutor. Camelia este medic şi mamă a doi copii. Aflată în plin proces de divorţ cu soţul finlandez, s-a trezit cu executorii judecătoreşti şi poliţia la uşă. I-au luat copiii pe sus şi i-au dus într-un adăpost social.

VIDEO viral: Reacțiile DE MILIOANE a unor puști din SUA care gustă mâncăruri din diferite țări

acum 907 zile

Câţiva copii din Statele Unite au fost puşi să încerce diverse tipuri de mic-dejun. Mâncărurile specifice din Coreea de Sud, Brazilia, Finlanda, Vietnam, Polonia sau Olanda au stârnit reacţii amuzante din partea micuţilor.

Câţiva români de etnie romă, oameni de încredere la Helsinki

acum 942 zile

Câţiva români de etnie romă au câştigat încrederea unui patron de restaurant din Helsinki, care apelează, acum, la ei pentru curăţarea zăpezii. Deşi mulţi finlandezi îi privesc cu ostilitate pe romi şi, în general, pe imigranţi, patronul are numai cuvinte de laudă pentru români.

Kit-ul de maternitate care salvează vieți! Nu știai că ai nevoie de el!

acum 1132 zile

Ai primit vestea cea bună - ești însărcinată? Pregătește-te să devii mamă cu o consultație prenatală și un trusou de toată frumusețea. Acestea ar putea schimba viața pe care o duce copilul tău!

Nu se mai plictisește nimeni! Prima saună unisex într-un aeroport

acum 1148 zile

Există o lege nescrisă: clientul nostru, stăpânul nostru. Așa se face că responsabilii de aeroporturi caută idei peste idei pentru ca pasagerii care așteaptă să nu se plictisească, ba dincontră, să se relaxeze și să se distreze

Cei mai pricepuţi maeştri sticlari au făcut spectacol în Finlanda

acum 1192 zile

Cei mai iscusiţi maeştri sticlari din câteva ţări europene s-au întrecut la campionatul mondial al suflătorilor de sticlă. Competiţia este organizată de 18 ani la o fabrică de obiecte din sticlă din Finlanda.

1
2
3

Observator.TV