Cautare: 100 rezultate dupa tagul "forma"

Anca Țurcașiu, surprinsă pe plajă în cea mai bună formă: "Am simțit nevoia de timp pentru mine"

acum 67 zile

După ce a muncit un an întreg, Anca Țurcașiu se relaxează la mare, alături de fiul ei, Radu. Vedeta are un trup de invidiat.

Fitness la Neatza! Antrenamentul de reintrare în formă

acum 159 zile

Instructorul de fitness Florin Neby a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Miruna şi Amalia, ne prezintă o serie de exerciţii pentru cei care vor să reintre în formă, după perioada pascală.

Celebritățile fac sacrificii uriașe pentru a se menține în formă

acum 224 zile

Imaginea este totul în showbiz, iar celebrităţile de la Hollywood îşi doresc să aibă mereu un trup perfect. Motiv pentru care apelează la cele mai extreme metode de slăbit, chiar dacă îşi pun în pericol sănătatea

Ciprian Marica apelează la tratamentele faciale pentru a se menține în formă

acum 226 zile

Fostul fotbalist, Ciprian Marica, a apelat la tratamentele faciale pentru a se menține în formă.

Test: Alege un RUJ şi vezi ce spune forma lui despre tine!

acum 236 zile

Secretele stau ascunse in forma rujului tau.

Andreea Bănică se recuperează pentru a reveni în formă maximă!

acum 253 zile

Andreea Bănică se recuperează pentru a reveni în formă maximă! Artista are grijă de sănătatea ei mai mult ca oricând! Blonda arată demenţial după cea de-a doua naştere!

Metoda Deliei de a se menține în formă

acum 317 zile

V-aţi întrebat vreodată cum se menţine Delia în formă? Vedeta nu face orice fel de fittnes, ci mişcările sale parcă ar fi făcute să îi incite pe privitori. Atât de flexibilă nu aţi văzut-o prea des pe cântăreaţă.

Horoscopul zilei 05/09/2016. Taurii au multe pe cap şi nu sunt în cea mai bună formă!

acum 384 zile

Astăzi ar fi bine să nu luaţi decizii importante! Nativii din taur au multe de făcut, atât acasă, cât şi la serviciu, dar se pare că nu sunt în formă. Sunt sfătuiţi să nu îşi impună punctul de vedere în faţa celor din jur!

Patru fizionomii: tu ştii ce tip de sprânceană ţi se potriveşte?

acum 418 zile

Sprâncenele sunt un element extrem de important pentru fizionomia unei persoane. Ele îţi pot defini expresia facială şi diferă de la persoană la persoană, în funcţie de forma feţei.

Ce dezvăluie SCRISUL despre personalitatea ta! Cei care au semnături ilizibile sunt…

acum 455 zile

Poate scrisul unui om să dezvăluie amănunte importante despre pesonalitatea sa? Evident că da, sunt de părere grafologii!

Ce dezvăluie DEGETUL MIC despre tine! Poți fi ”oaia neagră” sau ”vedeta” grupului

acum 500 zile

Oricât de straniu ar părea, mărimea și forma degetului mic al mâinii pot dezvălui multe despre caracterul unei persoane.

Sprâncenele, cheia personalităţii! Ce spune forma lor despre tine

acum 506 zile

Există numeroase moduri prin care poţi află caracterul unei persoane. De exemplu, în chiromanţie, se crede că mâinile, palmele şi degetele pot dezvălui personalitatea unui individ, susține secretele.com.

"Escape rooms", o nouă formă de distracţie

acum 520 zile

Românii o iau pe urmele lui Sherlock Holmes. Măcar pentru o oră, cât se lasă încuiaţi într-o cameră complet neiluminată şi li se dau doar câteva indicii pentru a găsi ieşirea.

Ce spune FORMA urechii despre tine. Dezvăluiri incredibile despre personalitatea ta

acum 536 zile

Forma urechii determină anumite trăsături despre personalitatea fiecărui individ. Specialiștii au făcut o clasificare, prezentând pentru fiecare caz semnificațiile respective.

Casa asta MINUSCULĂ te va surprinde cu interiorul ei! La exterior, este CIUDATĂ, dar înauntru este WOW

acum 539 zile

Această casă din Japonia poate fi considerată cu ușurință una minusculă, având în vedere suprafața pe care o are, 594 metri pătrați. Forma ei ciudată, cu siguranță, nu dă pe spate pe nimeni, însă interiorul ei îi va cuceri pe mulți.

Fii atentă la forma buricului tău! Poate indica apariţia unei boli grave

acum 552 zile

Te-ai gândit vreodată că forma buricului tău poate spune câteva lucruri foarte interesante despre corpul tău? Buricul nu este o parte a corpului care să îți atragă neapărat atenția, dar o inspecție mai atentă îți poate dezvălui detalii importante despre posibilele boli incipiente.

Există 7 tipuri de sâni. Cum arată "sânii lacrimă"

acum 562 zile

O cunoscută companie de lenjerie intimă a realizat o clasificare a tipurile de sâni existenți. Astfel, în funcție de formă, dimensiune, dar și de alte criterii, sânii au anumite denumiri. Așadar, există 7 tipuri de sâni.

Special! Antrenamentul la sac, ideal pentru a te menține în formă

acum 593 zile

"O adevărată doamnă nu trebuie să fie violentă verbal, cu atât mai mult fizic", scrie negru pe alb în manualele de maniere elegante! Partea bună e că nu există o prevedere privind doamnele care practică sporturi de contact.

1
2
3
4
5