Cautare: 105 rezultate dupa tagul "forma"

Cum se menține Ramona Gabor. Românca trage din greu la sala de sport

acum 1 zile

Ramona Gabor duce o viaţă de lux în America. Pentru a arăta impecabil de fiecare dată, Ramona petrece multe ore în sala de sport, dar are și o alimentație sănătoasă.

Ozana Barabancea, probleme după operație: ”După operație trebuie să mă mențin, să fiu disciplinată”

acum 16 zile

Ozana Barabancea, apariţie de senzaţie la un eveniment monden! Artista a transformată total după operaţia de micşorare a stomacului.

Cum se menţin în formă Delia şi Antonia

acum 44 zile

Delia şi Antonia arată spectaculos. Pentru a arăta perfect, cele două trag din greu! Ce fac artistele, unde îşi petrec timpul liber, dar şi cum se pregătesc pentru momentul în care urcă pe scenă, ne demonstrează chiar ele!

Se mai pregăteşte o taxă! Timbrul de mediu ar putea reveni, sub o nouă formă

acum 57 zile

Reprezentanţii Administraţiei Fondului de Mediu, dar şi cei ai Ministerului Finanţelor au confirmat informaţia, însă nu s-au gândit încă la o formulă finală. Una dintre variante ar fi introducerea unei taxe mai mari de înmatriculare, urmată de un impozit anual pe care îl vor plăti...

Anca Țurcașiu, surprinsă pe plajă în cea mai bună formă: "Am simțit nevoia de timp pentru mine"

acum 127 zile

După ce a muncit un an întreg, Anca Țurcașiu se relaxează la mare, alături de fiul ei, Radu. Vedeta are un trup de invidiat.

Fitness la Neatza! Antrenamentul de reintrare în formă

acum 220 zile

Instructorul de fitness Florin Neby a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Miruna şi Amalia, ne prezintă o serie de exerciţii pentru cei care vor să reintre în formă, după perioada pascală.

Celebritățile fac sacrificii uriașe pentru a se menține în formă

acum 284 zile

Imaginea este totul în showbiz, iar celebrităţile de la Hollywood îşi doresc să aibă mereu un trup perfect. Motiv pentru care apelează la cele mai extreme metode de slăbit, chiar dacă îşi pun în pericol sănătatea

Ciprian Marica apelează la tratamentele faciale pentru a se menține în formă

acum 286 zile

Fostul fotbalist, Ciprian Marica, a apelat la tratamentele faciale pentru a se menține în formă.

Test: Alege un RUJ şi vezi ce spune forma lui despre tine!

acum 296 zile

Secretele stau ascunse in forma rujului tau.

Andreea Bănică se recuperează pentru a reveni în formă maximă!

acum 313 zile

Andreea Bănică se recuperează pentru a reveni în formă maximă! Artista are grijă de sănătatea ei mai mult ca oricând! Blonda arată demenţial după cea de-a doua naştere!

Metoda Deliei de a se menține în formă

acum 377 zile

V-aţi întrebat vreodată cum se menţine Delia în formă? Vedeta nu face orice fel de fittnes, ci mişcările sale parcă ar fi făcute să îi incite pe privitori. Atât de flexibilă nu aţi văzut-o prea des pe cântăreaţă.

Horoscopul zilei 05/09/2016. Taurii au multe pe cap şi nu sunt în cea mai bună formă!

acum 445 zile

Astăzi ar fi bine să nu luaţi decizii importante! Nativii din taur au multe de făcut, atât acasă, cât şi la serviciu, dar se pare că nu sunt în formă. Sunt sfătuiţi să nu îşi impună punctul de vedere în faţa celor din jur!

Patru fizionomii: tu ştii ce tip de sprânceană ţi se potriveşte?

acum 478 zile

Sprâncenele sunt un element extrem de important pentru fizionomia unei persoane. Ele îţi pot defini expresia facială şi diferă de la persoană la persoană, în funcţie de forma feţei.

Ce dezvăluie SCRISUL despre personalitatea ta! Cei care au semnături ilizibile sunt…

acum 515 zile

Poate scrisul unui om să dezvăluie amănunte importante despre pesonalitatea sa? Evident că da, sunt de părere grafologii!

Ce dezvăluie DEGETUL MIC despre tine! Poți fi ”oaia neagră” sau ”vedeta” grupului

acum 560 zile

Oricât de straniu ar părea, mărimea și forma degetului mic al mâinii pot dezvălui multe despre caracterul unei persoane.

Sprâncenele, cheia personalităţii! Ce spune forma lor despre tine

acum 566 zile

Există numeroase moduri prin care poţi află caracterul unei persoane. De exemplu, în chiromanţie, se crede că mâinile, palmele şi degetele pot dezvălui personalitatea unui individ, susține secretele.com.

"Escape rooms", o nouă formă de distracţie

acum 580 zile

Românii o iau pe urmele lui Sherlock Holmes. Măcar pentru o oră, cât se lasă încuiaţi într-o cameră complet neiluminată şi li se dau doar câteva indicii pentru a găsi ieşirea.

Ce spune FORMA urechii despre tine. Dezvăluiri incredibile despre personalitatea ta

acum 596 zile

Forma urechii determină anumite trăsături despre personalitatea fiecărui individ. Specialiștii au făcut o clasificare, prezentând pentru fiecare caz semnificațiile respective.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV