Cautare: 108 rezultate dupa tagul "forma"

Diana Bișinicu nu ascunde nimic! Ce a făcut pentru a arăta atât de bine

acum 9 zile

Diana Bișinicu vorbește despre cum a reușit să slăbească și să se mențină în formă. Vedeta a folosit un regim strict, dar eficient.

Pentru unii oameni, să se menţină în formă pare uşor ca bună ziua

acum 31 zile

Da, genetica şi abonamentul la sală joacă, fără îndoială, un rol important. Potrivit unor studii făcute recent, însă, există o legătură între forma fizică de invidiat şi câteva elemente. surpriză. Haideţi să le aflăm împreună.

Cum se menține Ramona Gabor. Românca trage din greu la sala de sport

acum 89 zile

Ramona Gabor duce o viaţă de lux în America. Pentru a arăta impecabil de fiecare dată, Ramona petrece multe ore în sala de sport, dar are și o alimentație sănătoasă.

Ozana Barabancea, probleme după operație: ”După operație trebuie să mă mențin, să fiu disciplinată”

acum 104 zile

Ozana Barabancea, apariţie de senzaţie la un eveniment monden! Artista a transformată total după operaţia de micşorare a stomacului.

Cum se menţin în formă Delia şi Antonia

acum 132 zile

Delia şi Antonia arată spectaculos. Pentru a arăta perfect, cele două trag din greu! Ce fac artistele, unde îşi petrec timpul liber, dar şi cum se pregătesc pentru momentul în care urcă pe scenă, ne demonstrează chiar ele!

Se mai pregăteşte o taxă! Timbrul de mediu ar putea reveni, sub o nouă formă

acum 145 zile

Reprezentanţii Administraţiei Fondului de Mediu, dar şi cei ai Ministerului Finanţelor au confirmat informaţia, însă nu s-au gândit încă la o formulă finală. Una dintre variante ar fi introducerea unei taxe mai mari de înmatriculare, urmată de un impozit anual pe care îl vor plăti...

Anca Țurcașiu, surprinsă pe plajă în cea mai bună formă: "Am simțit nevoia de timp pentru mine"

acum 215 zile

După ce a muncit un an întreg, Anca Țurcașiu se relaxează la mare, alături de fiul ei, Radu. Vedeta are un trup de invidiat.

Fitness la Neatza! Antrenamentul de reintrare în formă

acum 307 zile

Instructorul de fitness Florin Neby a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Miruna şi Amalia, ne prezintă o serie de exerciţii pentru cei care vor să reintre în formă, după perioada pascală.

Casa asta MINUSCULĂ te va surprinde cu interiorul ei! La exterior, este CIUDATĂ, dar înauntru este WOW

acum 322 zile

Această casă din Japonia poate fi considerată cu ușurință una minusculă, având în vedere suprafața pe care o are, 594 metri pătrați. Forma ei ciudată, cu siguranță, nu dă pe spate pe nimeni, însă interiorul ei îi va cuceri pe mulți.

Celebritățile fac sacrificii uriașe pentru a se menține în formă

acum 372 zile

Imaginea este totul în showbiz, iar celebrităţile de la Hollywood îşi doresc să aibă mereu un trup perfect. Motiv pentru care apelează la cele mai extreme metode de slăbit, chiar dacă îşi pun în pericol sănătatea

Ciprian Marica apelează la tratamentele faciale pentru a se menține în formă

acum 374 zile

Fostul fotbalist, Ciprian Marica, a apelat la tratamentele faciale pentru a se menține în formă.

Test: Alege un RUJ şi vezi ce spune forma lui despre tine!

acum 384 zile

Secretele stau ascunse in forma rujului tau.

Andreea Bănică se recuperează pentru a reveni în formă maximă!

acum 401 zile

Andreea Bănică se recuperează pentru a reveni în formă maximă! Artista are grijă de sănătatea ei mai mult ca oricând! Blonda arată demenţial după cea de-a doua naştere!

Metoda Deliei de a se menține în formă

acum 465 zile

V-aţi întrebat vreodată cum se menţine Delia în formă? Vedeta nu face orice fel de fittnes, ci mişcările sale parcă ar fi făcute să îi incite pe privitori. Atât de flexibilă nu aţi văzut-o prea des pe cântăreaţă.

Horoscopul zilei 05/09/2016. Taurii au multe pe cap şi nu sunt în cea mai bună formă!

acum 532 zile

Astăzi ar fi bine să nu luaţi decizii importante! Nativii din taur au multe de făcut, atât acasă, cât şi la serviciu, dar se pare că nu sunt în formă. Sunt sfătuiţi să nu îşi impună punctul de vedere în faţa celor din jur!

Patru fizionomii: tu ştii ce tip de sprânceană ţi se potriveşte?

acum 566 zile

Sprâncenele sunt un element extrem de important pentru fizionomia unei persoane. Ele îţi pot defini expresia facială şi diferă de la persoană la persoană, în funcţie de forma feţei.

Ce dezvăluie SCRISUL despre personalitatea ta! Cei care au semnături ilizibile sunt…

acum 603 zile

Poate scrisul unui om să dezvăluie amănunte importante despre pesonalitatea sa? Evident că da, sunt de părere grafologii!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV