Cautare: 92 rezultate dupa tagul "frigider"

Taxa pe frigider este noua pretenţie a hotelierilor de la mare, care le cer turiştilor bani cu ora, pentru răcirea alimentelor

acum 2 zile

Degeaba avem plaje frumoase, dacă pe litoral ne aşteaptă hoteluri vechi, murdare şi scumpe, cu mobilier rupt şi saltele distruse. O spun chiar turiştii care sunt cazaţi la malul mării în condiţii revoltătoare. Pe lângă preţul piperat al cazării, unii hotelieri percep şi taxe...

Dani Oțil a descoperit cum se uită fetele în cuptor și în frigider

acum 21 zile

Dani Oțil a descoperit cum se uită fetele în cuptor și în frigider. Cele mai amuzante ipostaze surprinse de prezentator pe internet.

Un artist şi-a propus să creeze un cer din magneţi de frigider!

acum 98 zile

Tot românul care pleacă în vacanţă în străinătate se întoarce acasă cu cel puţin un magnet care să-i reamintească, peste ani, pe unde a umblat şi ce a văzut! Desigur, magneţi de frigider primesc şi rudele sau prietenii apropiaţi. Iar anul acesta, la Festivalul Internaţional de...

Sora lui chef Cătălin Scărlătescu își ține pantofii și gențile în frigider: ”Așa se conservă cel mai bine. În congelator e și mai bine!”

acum 100 zile

Sora lui chef Cătălin Scărlătescu își ține pantofii și gențile în frigider. ”Așa se conservă cel mai bine. În congelator e și mai bine!”, a dezvăluit aceasta.

Frigidere de lux pentru aeronava lui Trump

acum 174 zile

Abia întors de la forumul economic de la Davos, Donald Trump se confruntă deja cu o nouă controversă, de data aceasta legată de faimosul avion Air Force One.Fortăreaţa aeriană aflată non-stop la dispoziţia preşedintelui american va fi dotată cu frigidere în valoare de. 24 de milioane...

Smiley News! Husky la frigider. Cățelușilor chiar le place!

acum 191 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit.

Gustare și desert cu... resturile din frigider

acum 228 zile

Nu mai arunca resturile de mancare, iata ce poti face cu ele.

Imagini senzaţionale din cuibuşorul Calinei, fata Catincăi Roman

acum 260 zile

Am pătruns în casa Calinei Roman. Fata Catincăi ne-a prezentat fiecare colţişor al apartamentului în care locuieşte: dressing-ul impresionant, dormitorul, dar am tras cu ochiul şi în frigider, să vedem ce mănâncă de arată atât de bine.

Bucătărie vandalizată de un urs flămând

acum 378 zile

Un american din statul Colorado s-a trezit cu bucătăria complet vandalizată. În primă fază, proprietarul a crezut că locuinţa sa a căzut pradă hoţilor, însă când a urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere a ramas uimit. Un urs a intrat în bucătărie, a deschis...

Smiley News: Atac la pepene! Un copil pofticios a intrat cu totul în frigider!

acum 417 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani, un clip inedit.

Deschiderea frigiderului în miez de noapte dăunează grav sanătăţii!

acum 442 zile

Deschiderea frigiderului în miez de noapte dăunează grav sanătăţii!

Flavia Mihășan, gest periculos: ”Nu pot pe frigider, mă ţin blugii"

acum 452 zile

Flavia Mihasan, frumoasă vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a venit îmbrăcată în emisiune într-o pereche de pantaloni galbeni.

Gheorghe Burnei, medicul care ţinea oasele copiilor în frigider, o nouă victimă

acum 528 zile

O noua lovitura sub centura pentru Gheorghe Burnei.

Apocalipsă din grotă! Frații băiatului mort în frigider, în pericol!

acum 583 zile

După ce au văzut ieri mizeria în care trăiau doi dintre ei, Mara Bănică şi Daniel Ionaşcu au pus piciorul în prag. Încărcaţi cu plase pline cu alimente și câteva produse de curățenie, cei doi au găsit prăpăd în casa mamei Gica!

Mama băiatului mort în frigider a fugit cu copiii!

acum 583 zile

Au mers să-i ajute, dar au aflat un adevăr tulburător! Copilul care a murit închis în frigider avea cinci, ci șapte frați! Culmea, asta în timp ce Gica, femeia care a adus pe lume opt copii, umbla brambura

Ioana, sora femeii copiilor din grotă: "Am căutat copilul o săptămână şi l-am găsit mort în frigider"

acum 584 zile

Un copil i-ar fi murit închis în frigider şi pe doi îi creşte în mizerie, fără pic de educaţie. Ioana, sora femeii copiilor din grotă, a povestit la Acces Direct despre cu a murit copilul!

Tatăl copiilor din grotă: "Nu renunţ la niciunul dintre ei!"

acum 584 zile

Gica şi Vergil Ioniţă, părinţii copiilor din grotă, nu par să fie afectaţi de situaţia celor mici şi nici nu vor să renunţe la ei!

Smiley News: Cu frigiderul pe bicicletă

acum 606 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant.

1
2
3
4
5