Cautare: 117 rezultate dupa tagul "fructul oprit"

Ce înseamnă fericirea pentru Marian Râlea, alias Vasile Boască, din serialul ”Fructul oprit”

acum 11 ore

Actorul care îl interpretează pe Vasile Boască în serialul ”Fructul oprit” (difuzat miercurea, de la 20.00, la Antena1) a împărtășit definiția fericririi pe pagina sa de Facebook.

Mihai Călin: "Este foarte haios să lucrezi cu doamna Carmen Tănase"

acum 1 zile

Serialul “Fructul oprit”, difuzat în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00 la Antena 1, le-a oferit posibilitatea actorilor Mihai Călin și Carmen Tănase să formeze un cuplu pe platourile de filmare.

Cel de-al nouălea episod din "Fructul Oprit" pune la mare încercare căsnicia Soniei cu Tudor Caragea!

acum 6 zile

Bărbatul izbucneşte când află că soţia lui nu a mers singură în Turcia, ci însoţită de Alex Iova, pe care l-a crescut ca pe copilul său. Sonia refuză să îi spună că a plecat acolo pentru a se trata de cancer şi preferă să îi înapoieze verigheta.

Iată la ce apelează Michaela Prosan, Sonia din “Fructul oprit”, ca să iasã din rutină

acum 7 zile

La 26 de ani, actrița Michaela Prosan a cucerit repede telespectatorii odată cu apariția ei în serialul “Fructul oprit”, difuzat în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

A apărut ”Balada Fructul Oprit”. Iată ce a scris un fan inspirat de serialul ”Fructul Oprit”

acum 11 zile

 Serialul ”Fructul Orpit” a cucerit iremediabil telespectatorii din România. Că este așa, ne-o demonstrează nu doar audiențele serialului difuzat de postul Antena 1, în fiecare miercuri de la ora 20.00, ci și mesajele pe care actorii le primesc pe rețelele de...

Michaela Prosan, blondă. Iată cum arată cu părul bălai protagonista din ”Fructul oprit”

acum 14 zile

O stii din serialul ”Fructul Oprit”. O interpretează pe Sonia, bruneta cu ochii de un albastru hipnotizant. Iată cum arată actrița Michaela Prosan cu părul blond.

Carmen Tănase: ”Nu am nici o legătură cu ea, însă încerc de vreo două luni de zile să acționez ca ea”

acum 14 zile

Carmen Tănase a încercat să-și umanizeze personajul, oferindu-i o doză de umor. Îndrăgita actriță mărturisește că și ea a învățat o lecție importantă de la personajul ei din “Fructul oprit”.

"Sărut-mâna, mamă". Actorii din ”Fructul Oprit”, mesaje emoționante: "Mamă, îți mulțumesc că exiști. Ești cel mai puternic om din viața mea"

acum 14 zile

Înscrie-te cu o fotografie având tema “Eu și mama” și cu un mesaj de dragoste pentru această. Cele mai emoționante mesaje vor fi premiate la Neatza.

Surpriză de proporții pentru Michaela! Iată ce a pus Petru Păun la cale pentru actrița din ”Fructul Oprit”

acum 18 zile

Se iubesc in ”Fructul Oprit”, dar, in realitate, sunt doar colegi de filmare.

Iată ce mărțișoare a primit Cristina Ciobănașu

acum 19 zile

În prima zi al lunii martie, Criss a primit mărțișoare și flori de la cei dragi.

Alex (Petru Păun), tânărul cuceritor din ”Fructul Oprit”, a renunțat din nou la tricou: ”Zilele următoare trec pe la tine...”

acum 20 zile

Alex (Petru Păun), tânărul cuceritor din ”Fructul Oprit”, a renunțat din nou la tricou, pentru o discuție telefonică.

Roxana Baicu Popovici, cel mai controversat personaj din serialul "Fructul oprit"

acum 20 zile

Roxana Baicu Popovici, mama Soniei, este cel mai controversat personaj din serialul "Fructul oprit". Carmen Tănase, actrița care interpretează personajul, nu se identifică absolut deloc cu rolul ei, dar îi face o mare plăcere să-l joace.

Doinița Oancea: “Probez rochia de mireasă săptămânal”

acum 21 zile

Doinița Oancea, îndrăgita actriță din serialul “Fructul oprit”, care poate fi urmărit în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00 la Antena 1, își împarte programul între filmările pentru producția Antenei 1 și munca la atelierul cu rochii de...

AȘA vor arăta Criss și Vlad la bătrânețe! Vor fi niște bătrânei simpatici, nu?

acum 22 zile

 V-ați gândit vreodată cum ar arăta Criss și Vlad peste mulți mulți ani, când vor fi bunici? La fel de îndrăgostiți, nu? Dar cum vor arăta chipurile lor brăzdate de riduri și cu multe fire albe de păr vi-i imaginați? Ei bine, Cristina Ciobănașu și Vlad...

Cum a luat naștere scenariul serialului ”Fructul Oprit”

acum 25 zile

Radu Grigore, scenaristul serialului „Fructul Oprit” a povestit la emisiunea ”PoveștiCOOL” (difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 12.30) cum a luat naștere scenariul serialului, dar și cum este la filmări.

Din 28 februarie, “Fructul oprit” se va difuza în fiecare miercuri de la ora 20.00 la Antena 1

acum 26 zile

În fiecare miercuri, de la ora 20.00, în cadrul serialului “Fructul oprit”, telespectatorii vor asista la povești de iubire pline de emoție, intrigi țesute și momente încărcate cu suspans.

Adriana Trandafir: „Bucătăria e locul unde se petrec disperările, dramele și fericirile”

acum 27 zile

Adriana Trandafir povestește: „Într-o secvență, trebuia să facem o ciorbă. Am făcut-o pe bune și am mâncat-o cu toată echipa de filmare”.

Tudor Roșu, cel mai tânăr actor din serialul “Fructul oprit”, a reușit să salveze un... PlayStation la filmări

acum 27 zile

Tudor Roșu a fost invitatul Cristinei Ciobănașu la ”HappyCOOL”, rubrica de interviuri din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 12.30, la Happy Channel. Mezinul echipei serialului ”Fructul Oprit”, difuzat miercurea,...

Doinița Oancea s-ar tatua din cap până în picioare. Dar, iată de ce nu poate face acest lucru

acum 27 zile

Marele vis al Doinitei Oancea este acela de a-si umple corpul cu tatuaje. Din pacate, nu poate face acest lucru dintr-un motiv bine intemeiat.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV