Cautare: 473 rezultate dupa tagul "gemeni"

Marina Dina, prima vacanţă alături de gemeni. În ce destinaţie de lux şi-a dus mămica îngeraşii

acum 5 zile

Dacă până acum ea era pe primul loc şi se plimba peste tot în lume, de când a devenit mămică lucrurile s-au schimbat. Marina Dina nu poate sta departe de gemeni şi vrea să îi înveţe cu luxul de mici!

Elena Udrea, nerăbdătoare să devină mamă

acum 19 zile

Elena Udrea este gravidă în prima lună, însă visează cu ochii deschişi la momentul în care îi va aduce pe lume pe băieţei. Duminică dimineaţă a postat pe contul de Facebook o fotografie cu gemeni, semn că numai la asta se gândeşte.

Horoscopul Zilei, 21 februarie 2018. Gemenii se afirmă în plan profesional

acum 24 zile

În prima parte a zilei, intuiția și imaginația îi pot ajuta pe nativii gemeni să se afirme în plan profesional. Trebuie să profite de acest proces, dar să nu forțeze lucrurile.

Horoscopul Zilei, 20 februarie 2018. Apar neînțelegerile cu cei apropiați

acum 25 zile

Gemenii nu se simt în formă fizic și intelectual de aceea sunt foarte nervoși. Ar fi bine să nu își asume niciun risc pentru că vor avea șanse minime să reușească.

Iubitul Elenei Udrea, dezvăluiri despre gemeni! "Sunt pregătit! Îmi asum tot!"

acum 25 zile

Nu mai este niciun secret! Cea mai controversată blondă din România, Elena Udrea va deveni mamă! Şi nu doar de unul, ci de doi copii. Bãieti, amândoi.

Elena Udrea este însărcinată cu gemeni!

acum 27 zile

Elena Udrea este însărcinată cu gemeni! Este anunţul făcut chiar de ea, din Costa Rica, acolo unde s-a retras între două proceduri medicale. Fostul ministru îşi monitorizează sarcina într-o clinică din Grecia şi se pregăteşte să devină mamă pentru prima oară.

Elena Udrea a recunoscut! Este însărcinată și va avea gemeni

acum 27 zile

Elena Udrea a rupt tăcerea şi a spus adevăratul motiv pentru care a plecat din ţară. Blondina este însărcinată cu gemeni şi se tratează la o clinică din străinătate! Anunţul fericit a fost făcut tocmai din Costa Rica, unde se află în acest moment.

Horoscopul zilei 17/02/2018. Pentru gemeni situaţia nu e aşa de roz. Sedentarismul şi stresul şi-au cam pus amprenta asupra lor

acum 28 zile

Vărsătorii ştiu că timpul trece foarte repede.şi mai ales weekendul! Aşa că dacă şi-au propus să înceapă o activitate nouă. Acum e momentul!

Marina Dina, momente de coșmar! Căt de greu i-a fost frumoasei blonde cu gemenii ei

acum 28 zile

Marina Dina a trecut prin momente de coşmar pentru orice mămică! A trecut un an de când i-a adus pe lume pe gemeni, iar acum a povestit în detaliu cât de grea a fost toată această perioadă!

Marina Dina trece prin momente grele. Vedeta este în spital cu gemenii

acum 36 zile

Marina Dina trece momente dificile după ce gemenii săi s-au îmbolnăvit. Vedeta a declarat că este greu să crești gemeni.

Un tată amenință că se omoară cu tot cu gemenii lui, dacă nu va fi ajutat să-și găsească soția!

acum 42 zile

Amenință că se omoară cu tot cu gemenii lui, dacă nu va fi ajutat să-și găsească soția! Soție despre care tatăl copiilor crede că ar fi ținută sechestrată pentru. prostituție. Asta după ce, bărbatul de 51 de ani ar fi primit un telefon misterios, chiar de la femeia dispărută,...

Horoscopul zilei 28 Ianuarie 2018. Pești: Primiți o declarație de dragoste

acum 48 zile

Nativii din zodia Pești se bucură din plin de locurile descoperite, de persoanele întâlnite pentru prima oara cu care o conversatie se leaga cu usurinta. Peștilor le-au ramas în minte niște vorbe auzite recent sau unele idei surprinzatoare și vor reflecta la adevarul din spatele acestora.

Horoscopul zilei 27 Ianuarie. Planetele din zodiil de aer scot la iveală adevăruri ascunse. Vărsător: Vă gătiți pentru un eveniment

acum 49 zile

Nativii Gemenii ar putea lua pe loc hotărârea să pornească la drum ca să ajungă din urmă un grup de prieten. Începe o perioadă dinamică în planul relațiilor de tot felul; în cuplu, mai ales.

Florin Ristei fuge de copii, însă Diana Munteanu îl pune pe gânduri: ”Vărul meu vorbea ca tine și a avut gemeni!”

acum 51 zile

Florin Ristei fuge de copii, însă Diana Munteanu îl pune pe gânduri. ”Vărul meu vorbea ca tine și a avut gemeni!”, a spus vedeta tv.

Runda finala la "Guess My Age – Ghicește vârsta". Cu ce sumă au plecat acasă gemenii Alexandru și Valentin Sen?

acum 58 zile

Doi frați gemeni, Alexandru și Valentin Sen, în vârstă de 29 de ani, au venit să-și testeze intuiția, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru.

Runda 4. "Guess My Age – Ghicește vârsta" următoarei necunoscute

acum 58 zile

Doi frați gemeni, Alexandru și Valentin Sen, în vârstă de 29 de ani, au venit să-și testeze intuiția, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru.

Horoscopul zilei 14 Ianuarie 2018. Gemeni: Cereți sfatul familiei pentru o finanțare

acum 62 zile

Consiliu de familie sau doar un tete-a-tete cu partenerul de viață pe teme financiare mai ales, despre finantarea unei afaceri eventual.

Horoscopul zilei 10 Ianuarie 2018. Zodiile care demarează proiecte importante. Gemeni: O perioadă aglomerată

acum 66 zile

O zi neasteptat de incarcata pentru nativii Gemeni, cu schimbări de plan sau de program, cu urgente diverse. Gemenii își propun poate chiar ei saă devanseze un termen de predare sau să depășească așteptările șefului.

Horoscopul Zilei, 07 ianuarie 2018. Distracția, cuvântul zilei pentru nativii Leu

acum 69 zile

Veşti foarte bune pentru Gemeni! În mod neaşteptat, primesc o sumă importantă de bani. Aşadar pot plănui o vacanţă la munte sau de ce nu în ţările calde!

1
2
3
4
5
»