Cautare: 351 rezultate dupa tagul "gemeni"

Horoscopul Zilei, 15 Octombrie 2018. Progres de ordin personal pentru nativii Gemeni

acum 2 zile

Se poate să achitați datorii sau restanțe ca să scăpați de o grijă. Progrese de ordin personal: este o perioadă excelentă pentru cei care vor să își șlefuiască talente de ordin artistic, pentru cei care vor să își formeze mâna ori să își creeze niște automatisme.

Mirela Vaida, mamă de gemeni?: ”E bine venit și un copil, și doi”

acum 26 zile

Are doi copii, dar îşi mai doreşte cel puţin unul. Cum este viaţa Mirelei Vaida cu doi prichindei, dar şi când vrea să devină mamă din nou, aflăm chiar de la ea.

Horoscopul zilei 20 septembrie 2018. Gemenii ar putea avea probleme cu partenerii de viață

acum 27 zile

Berbec. Este posibil ca o persoană apropiată să nu își respete o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiți să-i faceți reproșuri.

Horoscopul Zilei, 05 Septembrie 2018. Gemenii sunt irascibili în prima parte a zilei

acum 42 zile

Rac. Nu este exclus să aveți discuții cu partenerul de viață din cauză că acordați prea mult timp activităților profesionale sau afacerilor. Încercați să clarificați cu calm toate neînțelegerile.

Horoscopul Zilei, 30 august 2018. Racii sunt indispuși și nu sunt în cea mai bună formă fizică

acum 48 zile

Gemeni. În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să faceți câteva drumuri scurte care nu suportă amânare și care vă cam dau programul peste cap.

Horoscopul zilei 21 august 2018. Noutăți din trecut pentru Vărsători

acum 57 zile

Gemeni. Cheltuieli, investiții, plăți; vă gândiți poate să faceți acum un efort financiar semnificativ ca să scapăți de o grija sau să vă ușurați considerabil o situație, să inchideți un credit. Copiii par să fie în centrul atenției acum și nimic nu vi se pare prea mult sau...

Horoscopul zilei 23 iulie 2018. Semnificativă schimbare de tonus față de zilele trecute pentru Berbeci

acum 86 zile

Gemeni. Un început de săptămână destul de animat, cu întâlniri și dialoguri ce au sare și piper. Păreți a fi nerăbdători să reluați o relație ori să strângeți legătură cu oameni cu care ați fost apropiați, dar diverse situații sau motive v-au ținut la distanță în...

Horoscopul Zilei, 11 Iulie 2018. Visele romantice au șanse să se transforme în realitate

acum 98 zile

Gemenii nu trebuie să înceapă activități noi. Se vor lovi de obstacole neprevăzute. În prima parte a zilei vor face câteva drumuri scurte care le vor încurca planurile.

Horoscopul zilei 21 Iunie 2018. Gemeni: Prima parte a zilei este favorabilă relaţiilor cu cei apropiati

acum 118 zile

Gemeni: Prima parte a zilei este favorabilă relaţiilor cu cei apropiaţi, în special cu persoana iubită si cu prietenii. Dupa-amiază s-ar putea sa fiţi foarte ocupat cu pregătirile pentru o călătorie în interes personal sau familial.

Feli, primele declarații despre tatăl copilului: "Este în zodia gemeni"

acum 121 zile

E viitoare mămică, dar nu stă locului absolut deloc. Feli este artista din România căreia i s-a rescris viitorul "peste noapte".

Horoscopul Zilei 14/06/2018. Nativii gemeni s-ar putea să aibă probleme cu banii

acum 125 zile

Berbec. Dacă intenționați să demarați o afacere sau un proiect nou, puteți fi optimist. Astăzi aveți șanse să găsiți cea mai bună cale de a vă pune planurile în aplicare.

Doi gemeni pierduți și o fiică bolnavă. Viața nu a fost prea ușoară pentru Magdalena

acum 141 zile

Doi gemeni pierduți și o fiică bolnavă. Viața nu a fost prea ușoară pentru Magdalena.

Şi vedetele plâng... Cristina, fosta membră a trupei Impact, a născut gemeni cu sindromul Down!

acum 146 zile

Cristina şi Gabi sunt împreună din 2011! Relaţia lor a început cu o prietenie ce a durat aproape 11 ani! Cei doi şi-au dorit să devină părinţi, iar după naşterea gemenilor a urmat o perioadă foarte grea pentru ei! Gemenii s-au născut cu sindrom Down!

Marina Dina are probleme cu bonele! Fosta asistentă TV a vorbit despre greutățile din viața privată

acum 166 zile

Marina Dina are probleme cu bonele. Fosta asistentă tv a vorbit despre greutăţile pe care le întâmpină, dar şi despre prima ei vacanţă cu gemenii.

Horoscopul Zilei, 27 aprilie 2018. Gemenii au parte de o zi excelentă în plan profesional

acum 173 zile

Pentru nativii Gemeni se anunţă o zi excelentă în plan profesional cu discuţii fructuoase şi planuri de viitor bine concepute! Având în vedere că traversează o perioadă favorabilă ar trebui să aibă în vedere şi problemele financiare!

Horoscopul Zilei, 25 aprilie 2018. Gemenii riscă să sufere o deziluzie pe plan sentimental

acum 174 zile

Astăzi se recomandă prudenţă şi atenţie! Gemenii riscă să sufere o deziluzie pe plan sentimental, dar sunt capabili să o depăşească destul de uşor! Sunt activi în societate şi simt că prietenii le sunt aproape!

Gemenii nimănui și-au văzut mama, după 30 de ani!

acum 177 zile

Povestea gemenilor care îsi cautã mama a impresionat o tarã-ntreagã. Acum 30 de ani, femeia i-a abandonat în spital și a plecat în lume. De atunci, bãietii n-au mai aflat nimic despre ea. Asta pînã vineri, pe final de emisiune, cînd, cu ajutorul vostru, am reusit sã o gãsim pe mama lor.

Două suflete gemene îşi caută cu disperare mama!

acum 180 zile

Două suflete gemene îşi caută cu disperare mama, care, după ce le-a dat viaţa, i-a abandonat, în spital. Este povestea lui Mihai şi a lui Cristian Păun, doi tineri pe care viața i-a pus la mari încercări. În urmă cu mulţi ani, frații gemeni şi-au pierdut tatăl și bunica,...

Horoscopul Zilei, 19 aprilie 2018. Zi excelentă pentru rezolvarea problemelor amânate până acum

acum 181 zile

Gemenii vor participa la o întrunire cu un grup de persoane cu care aveți preocupări comune. Nativii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu cei apropiați sau cu colegii de serviciu.

Lavinia Goste, despre ce înseamnă să fii mămică de gemeni: ”Nu avem viață ușoară, dar e minuată. De ceva timp domnișoarele vor doar în patul nostru”.

acum 198 zile

Lavinia Goste a venit la Neatza și a vorbit despre gemenii ei.”Nu avem viață ușoară, dar e minuată. De ceva timp domnișoarele vor doar în patul nostru”, a spus artista.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv