Cautare: 419 rezultate dupa tagul "gemeni"

Horoscopul Zilei, 29 septembrie 2017. Gemenii sunt puţin indispuşi din cauza problemelor financiare

acum 17 zile

Nativii din zodia Gemeni sunt puţin indispuşi din cauza problemelor financiare. Au un randament foarte bun mai ales în activităţile individuale

Horoscopul zilei 23/09/2017. Gemenilor le merge bine pe toate planurile

acum 23 zile

Gemenilor le merge bine atât în plan profesional cât şi în cel emoţional. Sunt foarte pozitivi iar asta le aduce numai lucruri bune.

Marina Dima s-a retras din lumina reflectoarelor, dar arată mai bine ca niciodată

acum 26 zile

Marina Dima a născut doar de câteva luni, dar putem spune că este una dintre cele mai sexy mămici şi poate defila chiar şi pe podiumul de modă. Cu toate acestea, fericita mămica a lăsat gemenii acasă şi a ieşit în oraş.

Horoscopul Zilei, 14 septembrie 2017. Gemenii sunt chibzuiţi cu banii

acum 32 zile

Gemenii sunt chibzuiţi cu banii şi asta se resimte din plin în buget. Mai bine să fie economi decât risipitori.

Horoscopul Zilei, 11 septembrie 2017. Gemenii îşi vor întâlni sufletul pereche

acum 35 zile

După lunii întregi de aşteptare, astăzi, Gemenii îşi vor întâlni sufletul pereche. Este posibili ca această persoană să fie tot ce şi-au imaginat sau chiar mai mult.

Horoscopul zilei 23/08/2017. Gemeni îşi fac planuri legate de o călătorie

acum 54 zile

Gemeni încep din nou să îşi facă planuri legate de o călătorie. Şi, cum Geamănul este unul dintre cei mai mari amatori de deplasări din tot zodiacul, câteva zile nu o să mai vorbească despre altceva.

Monica vrea să-i facă lui Mr. Pink gemeni

acum 58 zile

Relaţia dintre Monica şi Mr. Pink devine din ce în ce mai serioasă. Diva din România se pregăteşte să aibă gemeni cu iubitul ei. Deja cei doi s-au gândit ce nume vor purta copiii lor!

Imaginile care au făcut înconjurul internetului! Nu au aceeaşi mamă, dar seamănă că două picături de apă

acum 59 zile

Surori gemene da, însă verişoare mai rar! Se îmbracă la fel şi seamănă ca două picături de apă cu toate că nu sunt născute de aceeaşi mamă!

Primele imagini cu gemenii lui George Clooney au generat un imens scandal

acum 78 zile

E scandal după ce o revistă franceză a publicat în premieră fotografii cu gemenii cuplului Amal şi George Clooney. Actorul e hotărât să dea în judecată publicaţia.

Gemenii abandonați acum 26 de ani și-au găsit familia

acum 85 zile

La 26 de ani, Ionuţ şi-a strâns pentru prima oară în braţe mama. După 5 ani de căutări, şi-a găsit familia şi a venit din Malta să o cunoască. El şi fratele lui geamăn, erau doar nişte bebeluşi când au fost abandonaţi.

Horoscopul zilei 23/07/2017. Gemenii iau decizii importante cu privire la cariera lor

acum 85 zile

Berbecii îşi încep ziua cu schimbări importante. Este posibil să renunţe la gândirea negativă şi se vor încărca de optimism.

Horoscopul Zilei, 22 iulie 2017. Investiție inspirată pentru gemeni

acum 86 zile

Berbec. Ar fi niste chestiuni de pus la punct impreuna cu partenerul de viata insa, daca nu ajungeti acum la o intelegere, se pare ca o veti lasa pe mai tarziu. Va veti bucura din plin in perioada care urmeaza de o pasiune, de un sport sau de un gen de activitate fizica ce v-a atras recent.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV