Cautare: 511 rezultate dupa tagul "gemeni"

Horoscopul Zilei, 11 Iulie 2018. Visele romantice au șanse să se transforme în realitate

acum 9 zile

Gemenii nu trebuie să înceapă activități noi. Se vor lovi de obstacole neprevăzute. În prima parte a zilei vor face câteva drumuri scurte care le vor încurca planurile.

Horoscopul zilei 21 Iunie 2018. Gemeni: Prima parte a zilei este favorabilă relaţiilor cu cei apropiati

acum 29 zile

Gemeni: Prima parte a zilei este favorabilă relaţiilor cu cei apropiaţi, în special cu persoana iubită si cu prietenii. Dupa-amiază s-ar putea sa fiţi foarte ocupat cu pregătirile pentru o călătorie în interes personal sau familial.

Feli, primele declarații despre tatăl copilului: "Este în zodia gemeni"

acum 32 zile

E viitoare mămică, dar nu stă locului absolut deloc. Feli este artista din România căreia i s-a rescris viitorul "peste noapte".

Gemenii care au învins destinul! Ciprian și Ionuț și-au văzut mama pentru prima dată la vârsta de 26 de ani

acum 32 zile

Au fost abandonaţi la naştere şi crescuţi opt ani într-un orfelinat, în mizerie şi teroare. La 26 de ani, cu ajutorul Observator, şi-au strâns pentru prima dată mama naturală în braţe. Este povestea emoţionantă a doi fraţi gemeni din Călăraşi, copii ai "Generaţiei Piedute" din...

Au fost abandonaţi la naştere într-un orfelinat şi şi-au cunoscut pentru prima dată părinţii anul trecut, datorită unei campanii marca Observator!

acum 32 zile

Pe vremea aceea, însă, nu ştiam ce turnură va lua viaţa celor doi gemeni. Nu mai stau în România şi trăiesc aşa cum şi-au dorit dintotdeauna.

Horoscopul zilei 16/06/2018. Leilor le place să fie în centrul atenţiei

acum 34 zile

Ziua de sâmbătă vine cu rezerve de energie pentru Gemeni. Se vor implica în fel şi fel de activităţi pentru a-şi antrena creativitatea.

Horoscopul Zilei 14/06/2018. Nativii gemeni s-ar putea să aibă probleme cu banii

acum 36 zile

Berbec. Dacă intenționați să demarați o afacere sau un proiect nou, puteți fi optimist. Astăzi aveți șanse să găsiți cea mai bună cale de a vă pune planurile în aplicare.

Doi gemeni pierduți și o fiică bolnavă. Viața nu a fost prea ușoară pentru Magdalena

acum 52 zile

Doi gemeni pierduți și o fiică bolnavă. Viața nu a fost prea ușoară pentru Magdalena.

Şi vedetele plâng... Cristina, fosta membră a trupei Impact, a născut gemeni cu sindromul Down!

acum 57 zile

Cristina şi Gabi sunt împreună din 2011! Relaţia lor a început cu o prietenie ce a durat aproape 11 ani! Cei doi şi-au dorit să devină părinţi, iar după naşterea gemenilor a urmat o perioadă foarte grea pentru ei! Gemenii s-au născut cu sindrom Down!

Marina Dina are probleme cu bonele! Fosta asistentă TV a vorbit despre greutățile din viața privată

acum 77 zile

Marina Dina are probleme cu bonele. Fosta asistentă tv a vorbit despre greutăţile pe care le întâmpină, dar şi despre prima ei vacanţă cu gemenii.

Horoscopul Zilei, 27 aprilie 2018. Gemenii au parte de o zi excelentă în plan profesional

acum 84 zile

Pentru nativii Gemeni se anunţă o zi excelentă în plan profesional cu discuţii fructuoase şi planuri de viitor bine concepute! Având în vedere că traversează o perioadă favorabilă ar trebui să aibă în vedere şi problemele financiare!

Horoscopul Zilei, 25 aprilie 2018. Gemenii riscă să sufere o deziluzie pe plan sentimental

acum 85 zile

Astăzi se recomandă prudenţă şi atenţie! Gemenii riscă să sufere o deziluzie pe plan sentimental, dar sunt capabili să o depăşească destul de uşor! Sunt activi în societate şi simt că prietenii le sunt aproape!

Gemenii nimănui și-au văzut mama, după 30 de ani!

acum 88 zile

Povestea gemenilor care îsi cautã mama a impresionat o tarã-ntreagã. Acum 30 de ani, femeia i-a abandonat în spital și a plecat în lume. De atunci, bãietii n-au mai aflat nimic despre ea. Asta pînã vineri, pe final de emisiune, cînd, cu ajutorul vostru, am reusit sã o gãsim pe mama lor.

Două suflete gemene îşi caută cu disperare mama!

acum 91 zile

Două suflete gemene îşi caută cu disperare mama, care, după ce le-a dat viaţa, i-a abandonat, în spital. Este povestea lui Mihai şi a lui Cristian Păun, doi tineri pe care viața i-a pus la mari încercări. În urmă cu mulţi ani, frații gemeni şi-au pierdut tatăl și bunica,...

Horoscopul Zilei, 19 aprilie 2018. Zi excelentă pentru rezolvarea problemelor amânate până acum

acum 92 zile

Gemenii vor participa la o întrunire cu un grup de persoane cu care aveți preocupări comune. Nativii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu cei apropiați sau cu colegii de serviciu.

Horoscopul zilei 06/04/2018. Gemenii întâmpină dificultăţi la serviciu

acum 105 zile

Gemenii, ar putea întâmpina dificultăţi la serviciu. E important să rămână încrezători în forţele lor. Doar aşa vor reuşi.

Lavinia Goste, despre ce înseamnă să fii mămică de gemeni: ”Nu avem viață ușoară, dar e minuată. De ceva timp domnișoarele vor doar în patul nostru”.

acum 109 zile

Lavinia Goste a venit la Neatza și a vorbit despre gemenii ei.”Nu avem viață ușoară, dar e minuată. De ceva timp domnișoarele vor doar în patul nostru”, a spus artista.

Horoscopul zilei 2 Aprilie 2018. Început de săptămână plin de provocări

acum 109 zile

O zi destul de aglomerată pentru nativii Gemeni, aceștia nu au timp să se plictisească. Le face plăcere să accepte o invitație la un eveniment cu tentă profesională

După gemeni, a născut tripleți

acum 109 zile

Şase copii, din trei sarcini este performanţa unei tinere din Statele Unite, care a adus pe lume tripleţi, după ce în trecut a devenit şi mamă de gemeni. "Data viitoare fac patru", a promis fericita mămică. Este un caz unic în zona Chicago, spun medicii care au avut grijă de ea.

Iubitul Elenei Udrea, despre pierderea unuia dintre gemeni: „Sper și îmi doresc să aibă o sarcină ușoară”

acum 111 zile

Ştim cu toţii că Elena Udrea trece prin momente grele după pierderea unuia dintre gemeni! La fel de afectat este şi logodnicul ei. Adrian Alexandrov a vorbit despre momentul în care vedeta i-a dat vestea cumplită.

1
2
3
4
5
»