Cautare: 95 rezultate dupa tagul "ghinion"

Surorile de la Bambi, față în față cu omul care le ştie destinul. Îşi vor găsi vreodată marea dragoste?

acum 5 zile

Raluca şi Denisa de la Bambi, faţă în faţă cu omul care le ştie destinul. Îşi vor găsi vreodată marea dragoste sau ghinionul în iubire le va urmări întreaga viaţă?

Oana Roman, ghinion după ghinion. Ce au furat hoții din mașina vedetei

acum 19 zile

Oana Roman nu mai suportă ghinioanele din viața ei. Mașina soțului ei, Marius Elisei, a fost vandalizată în miezul nopții. Hoții au spart un geam al autoturismului, dar nu au furat nimic.

Runda 2. ”Dezastru! Sper să prindem runda a șasea!” Indianul le-a adus ghinion. Suma de bani a scăzut considerabil

acum 23 zile

Pentru Roxana și Cristi suma de bani a scăzut considerabil. ”Dezastru! Sper să prindem runda a șasea!”, au spus la finalul celei de-a doua runde.

Horoscop Vineri, 5 Ianuarie: Zi cu ghinion pentru trei zodii!

acum 51 zile

Previziunile zilei pentru toate zodiile.

Ghinion total în runda a doua pentru Andreea şi Cătălin

acum 57 zile

Cei doi fraţi au început seara cu gândul la copiii sarmani din Africa pe care îşi doresc, din tot sufletul, să îi ajute. Ei vor fi, în această seară, motivul lor cel mai puternic pentru a se duela cu zidul.

Iată ce trebuie să faci în prima zi a anului 2018 ca să îți meargă bine tot anul ce vine!

acum 57 zile

Iata o lista cu lucruri care atrag noroc si altele care aduc ghinion.

Runda a doua a fost cu ghinion pentru Andreea şi Cătălin Ursachi!

acum 58 zile

Sunt doi tineri optimiști care speră să aibă o familie frumoasă, fără lipsuri. Își doresc să obțină un premiu care să constituie baza materială a visului lor, acela de a-și construi o casă suficient de mare pentru o nouă familie extinsă

Nea Mărin și Rona Hartner sparg ghinionul: "Mi-a trecut oboseala"

acum 67 zile

Tabăra lui nea Mărin aduce cele mai frumoase zâmbete pe chipurile a 32 de copii care au parte, pentru prima dată în viața lor, de o vacanță ca la carte.

Ce cadouri să NU faci de Crăciun. Aduc mare ghinion

acum 68 zile

În plină lună a cadourilor, fiecare dintre noi caută cel mai potrivit dar pentru cei apropiați, pe care să îl așezăm sub brad. Pentru că mai este, încă, până la Crăciun, vrem să vă avertizăm că sunt câteva cadouri pe care, se spune din...

Ce ne așteaptă de sărbători. Care sunt cele mai norocoase, dar și cele mai ghinioniste zodii

acum 70 zile

In perioada sărbătorilor, majoritatea zodiilor vor avea o perioadă buna, dar norocul este mai mult de partea unor anumite zodii.

Sunt frumoase, celebre, dar au ghinion în dragoste

acum 77 zile

Sunt frumoase, celebre, dorite și admirate, dar. au ghinion în dragoste! Vă facem cunoștință cu femeile fatale din showbiz, care au o carieră înfloritoare, însă nu și-au găsit jumătatea!

Lui Andrei Versace i-au intrat fițele la apă. Ce sumă fabuloasă a pierdut, în doar câteva ore!

acum 88 zile

Peste Andrei Versace pare că a venit ghinionul! Din băiatul de bani gata cu ieşiri care mai de care mai extravagante şi mai de. bun gust, iată că acum, Regele Fiţelor a dat de necaz!

Horoscop 14 noiembrie. O zodie atrage NUMAI RELE! Pare blestemată! Şi greul abia acum începe...

acum 103 zile

Horoscop 14 noiembrie 2017. Zodia care mâine trebuie să facă multe copromisuri! Horoscop 14 Balanțele sunt sfătuite să lupte pentru principiile în care cred. Află care sunt principalele previziuni ale zilei pentru zodia ta!

A plecat în America, dar a fost lovit de ghinion. Tuncay nu a stat prea mult pe gânduri

acum 114 zile

Tuncay trăieşte visul american. Sau cel puţin încearcă. Şi bineînţeles nu singur, ci alături de asistenta blondă. Fostul soţ al Andreei Marin nu poate sta departe de Sandra nici în timpul zborului. Însă, odată ajuns în America, Tuncay a fost lovit de ghinion.

Odată ajuns în America, Tuncay a fost lovit de ghinion

acum 114 zile

Tuncay trăieşte visul american. Sau cel puţin încearcă. Şi bineînţeles nu singur, ci alături de asistenta blondă. Fostul soţ al Andreei Marin nu poate sta departe de Sandra nici în timpul zborului. Însă, odată ajuns în America, Tuncay a fost lovit de ghinion.

Află dacă numărul casei tale îți aduce noroc sau ghinion

acum 142 zile

Pentru a afla dacă numărul casei tale îți aduce noroc sau ghinion, transformăm literele în numere, fără a ne interesa abrevierile. La final adunăm toate cifrele până când ajungem la un număr de la 1 la 9. Singurul număr pe care nu-l adunam este numărul etajului.

Bancul Zilei! Ai fost mereu alături de mine, iubito!

acum 153 zile

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne spune bancul zilei.

1
2
3
4
5