Cautare: 73 rezultate dupa tagul "hartie"

Arta decoraţiunilor din hârtie câştigă tot mai mult teren şi în România

acum 26 zile

Tehnica a fost creată şi perfecţionată de călugăriţele din Franţa şi Italia. Acum a ajuns şi la Oradea, acolo unde două profesoare şi soţii de preot creează adevărate capodoperă din hârtie răsucită.

O tânără din Deva reuşeşte să facă artă din hârtie!

acum 102 zile

Totul a început din clipa în care şi-a dorit un buchet de nuntă unic şi niciuna dintre propunerile designerilor florali nu i-a fost pe plac. Aşa că a luat bucăţele de hârtie şi a învăţat cum să le transforme în flori. Buchetul a fost apreciat de toată lumea şi a reprezentat...

Luminița Popa pierde lista cu indicațiile spre destinația: "Nu știu unde e hârtia din plicul roșu"

acum 124 zile

Luminița Popa, momente de panică la Asia Express. Mama lui Dorian Popa pierde lista cu indicațiile spre destinația dată de Gina.

Mâncare caldă pentru elevii din Arad, doar pe hârtie

acum 139 zile

400 de copii din Arad aşteaptă de mai bine de un an ca promisiunea unui prânz oferit de şcoala în care învaţă să devină realitate! Unitatea lor de învăţământ a intrat în programul-pilot, alături de alte 50 de instituţii din întreaga ţară.

Planurile grandioase pentru metroul din Otopeni arată optimist doar pe hârtie. În realitate, de la aeroport se va circula cu metroul abia prin 2025, spun specialiştii

acum 153 zile

Metroul spre Otopeni ar putea fi gata cel mai devreme în 2025, spun specialiştii. Ei îl contrazic cu exemple concrete pe ministrul Transporturilor, care încă mai crede că vom circula pe noua linie în doi ani. Drept dovadă stă magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei, o lucrate...

Beneficiile origami-ului în educaţia copiilor

acum 266 zile

Origami este artă japoneză a împăturirii hârtiei, modelării şi colorării ei prin imitarea diferitelor forme abstracte, obiecte înconjurătoare sau chiar creaturi vii.

Aţi auzit de nunta de piele, hârtie sau de bumbac? Ce înseamnă fiecare an de căsnicie

acum 286 zile

Dani Oțil prezintă la Neatza ce înseamnă și cum se numește fiecare an de căsnicie.

Bebeluș mort, tratat de medici doar pe hârtie

acum 324 zile

Un copil abia născut s-a stins în spital, fără ajutor, iar medicii ar fi minţit când, nu doar că au spus, dar au şi scris în foaia micului pacient, că au încercat să oprească infecţia cu antibiotice. La 10 luni de la moartea lui Luca, medicii legişti au un raport şocant

Nebunie în platoul Neatza! Concurs de avioane de hârtie

acum 388 zile

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au organizat organizat un concurs de avioane de hârtie.

Test pentru cuplurile de la 2k1! Cum se mai fac avioanele sau coifurile din hârtie

acum 404 zile

Rovena & Ciprian, Andreea & Cristi şi Florina & Ionuţ sunt cuplurile din ediţia 57-a a emisiunii 2k1!

Cum să îți faci un coșuleț pentru depozitare din... ziare și reviste. Nici nu zici că este din hârtie la cât de frumos arată!

acum 425 zile

Un cos in plus in casa e mereu binevenit. Intotdeauna se gaseste ceva de pus in el.

Origami, arta plierii hârtiei colorate în modele de creaturi vii

acum 455 zile

Numele de origami a fost adoptat în anul 1880, până atunci arta plierii hârtiei fiind denumită orikata. Formele care pot fi realizate prin această artă sunt legate de imaginația celui care pliază hârtia, dar există și categorii de forme tradiționale care includ flora și fauna.

Geo și-a așternut sentimentele pentru Edith pe hârtie!

acum 478 zile

Inspirat de spiritul Dragobetelui, dar și de întârzierea lui Moș Ene la întâlnirea din fiecare seară, Geo s-a apucat să-i pregătească lui Edith o surpriză demnă de afecțiunea pe care i-o poartă.

Tutorial origami. Cum să faci o inimă din hârtie

acum 494 zile

Alexandra Gabriela Baranyi, meșter de origami, a venit la Neatza și a vorbit despre pasiunea ei. Origami, (din japoneză, hârtie împletită) constituie arta plierii hârtiei colorate în modele de creaturi vii, obecte neînsuflețite sau forme decorative abstracte.

Incendiu la un centru de colectare a hârtiei

acum 568 zile

Fum şi flăcări puternice, ieri dimineaţă, la un centru de colectare a hârtiei din Codlea. Au ars mai multe tone de deşeuri din hârtie şi din plastic. Incendiul a mistuit o suprafaţă de aproape 500 de metri pătrați, iar fumul înecăcios a acoperit imprejurimile.

Special! Prosoapele din hârtie, minune în bucătărie

acum 612 zile

Prosoapele de hârtie, dar şi tubul de carton din interior, sunt o invenţie minunată. Gândiţi-vă doar că trebuie să vă aspiraţi maşina, evident că nu aveţi niciun accesoriu la îndemână şi vreţi să curăţaţi şi cele mai înguste spaţii.

AȘA poți face o umbrelă DIN HÂRTIE. Durează mai puțin de 5 minute

acum 657 zile

Nu trebuie sa fii priceput din cale afara in a manui hartia pentru a reusi sa faci o umbrela din hartie. Ptiverste cu atentie clipul si nu ai cum sa dai gres.

Analizele gratuite se fac fără bani doar pe hârtie

acum 797 zile

În România analizele gratuite se fac fără bani doar pe hârtie. În realitate, indiferent în ce perioadă a lunii ai merge la doctor, plăteşti dacă vrei să te cauţi de boli. Motivul: fondurile acordate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate sunt prea puţine.

Ai folosit toată viaţa GREŞIT post-it-urile! Descoperă modalitatea corectă

acum 826 zile

Să recunoaştem - de ficare dată când dezlipim un post-it, observăm că partea de jos a bucăţii de hârtie se îndoaie mereu. Ei bine, asta se întâmplă pentru că faci mereu aceeaşi greşeală.

1
2
3
4

Observator.TV