Cautare: 57 rezultate dupa tagul "hartie"

Nebunie în platoul Neatza! Concurs de avioane de hârtie

acum 60 zile

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au organizat organizat un concurs de avioane de hârtie.

Test pentru cuplurile de la 2k1! Cum se mai fac avioanele sau coifurile din hârtie

acum 76 zile

Rovena & Ciprian, Andreea & Cristi şi Florina & Ionuţ sunt cuplurile din ediţia 57-a a emisiunii 2k1!

Cum să îți faci un coșuleț pentru depozitare din... ziare și reviste. Nici nu zici că este din hârtie la cât de frumos arată!

acum 97 zile

Un cos in plus in casa e mereu binevenit. Intotdeauna se gaseste ceva de pus in el.

Origami, arta plierii hârtiei colorate în modele de creaturi vii

acum 127 zile

Numele de origami a fost adoptat în anul 1880, până atunci arta plierii hârtiei fiind denumită orikata. Formele care pot fi realizate prin această artă sunt legate de imaginația celui care pliază hârtia, dar există și categorii de forme tradiționale care includ flora și fauna.

Geo și-a așternut sentimentele pentru Edith pe hârtie!

acum 151 zile

Inspirat de spiritul Dragobetelui, dar și de întârzierea lui Moș Ene la întâlnirea din fiecare seară, Geo s-a apucat să-i pregătească lui Edith o surpriză demnă de afecțiunea pe care i-o poartă.

Tutorial origami. Cum să faci o inimă din hârtie

acum 166 zile

Alexandra Gabriela Baranyi, meșter de origami, a venit la Neatza și a vorbit despre pasiunea ei. Origami, (din japoneză, hârtie împletită) constituie arta plierii hârtiei colorate în modele de creaturi vii, obecte neînsuflețite sau forme decorative abstracte.

Incendiu la un centru de colectare a hârtiei

acum 240 zile

Fum şi flăcări puternice, ieri dimineaţă, la un centru de colectare a hârtiei din Codlea. Au ars mai multe tone de deşeuri din hârtie şi din plastic. Incendiul a mistuit o suprafaţă de aproape 500 de metri pătrați, iar fumul înecăcios a acoperit imprejurimile.

Special! Prosoapele din hârtie, minune în bucătărie

acum 285 zile

Prosoapele de hârtie, dar şi tubul de carton din interior, sunt o invenţie minunată. Gândiţi-vă doar că trebuie să vă aspiraţi maşina, evident că nu aveţi niciun accesoriu la îndemână şi vreţi să curăţaţi şi cele mai înguste spaţii.

AȘA poți face o umbrelă DIN HÂRTIE. Durează mai puțin de 5 minute

acum 329 zile

Nu trebuie sa fii priceput din cale afara in a manui hartia pentru a reusi sa faci o umbrela din hartie. Ptiverste cu atentie clipul si nu ai cum sa dai gres.

Analizele gratuite se fac fără bani doar pe hârtie

acum 470 zile

În România analizele gratuite se fac fără bani doar pe hârtie. În realitate, indiferent în ce perioadă a lunii ai merge la doctor, plăteşti dacă vrei să te cauţi de boli. Motivul: fondurile acordate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate sunt prea puţine.

Ai folosit toată viaţa GREŞIT post-it-urile! Descoperă modalitatea corectă

acum 498 zile

Să recunoaştem - de ficare dată când dezlipim un post-it, observăm că partea de jos a bucăţii de hârtie se îndoaie mereu. Ei bine, asta se întâmplă pentru că faci mereu aceeaşi greşeală.

Vezi un urs polar? Mai privește o dată! Imaginea ascunde un secret greu de ghicit

acum 536 zile

Deși la prima vedere pare cât se poate de real, ursul polar din prima imagine este realizat din hârtie, la fel și restul sculpturilor din galeria foto de mai sus, de un artist extrem de talentat din Canada.

SPECIAL! Hârtia, diamant pentru bijuterii

acum 552 zile

O tânără din Cluj a transformat hârtia în bijuterii. Nu e vorba de bijuterii stilistice ca cele lăsate de scriitori sau de artişti pe hârtie. Ci de hârtia banală care este transformată într-o bijuterie.

Până acum ai procedat GREŞIT! Acesta este modul corect în care trebuie să ţii HÂRTIA IGIENICĂ în baie

acum 564 zile

În 1821, afaceristul american Seth Wheeler, cel care a fondat Albany Perforated Wrapping Paper Company a realizat o schiță a modului în care ar trebui să fie așezată roal de hârtie igienică pe suportul din baie

Împachetează cadourile precum o profesionistă! Japonezii au descoperit TRUCUL perfect pentru a economisi hârtia!

acum 599 zile

Cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar Moșul trebuie să fie încărcat de cadouri, ați face bine să învățați să împachetați cutiile pregătite pentru cei dragi

6 întrebuințări INEDITE ale prosoapelor de hârtie! Și TU ar trebui să le folosești!

acum 616 zile

Momentul în care rămâi fără prosoape de hârtie în bucătărie este unul teribil pentru orice gospodină. Până la cumpărarea unei noi role vei fi nevoită să folosești prosoape obișnuite pentru a curăța bucătăria

Origami, arta care nu cere talent special

acum 617 zile

Origami este arta plierii hârtiei. Apărut în Japonia acum câteva sute de ani, origami e o artă și o joacă, un mod de relaxare şi de socializare, dar mai ales e un antrenament al minții. Cu o foaie de hârtie putem crea o lume întreagă.

INEDIT! Află ce spun despre tine DESENELE MÂZGĂLITE în grabă pe hârtie

acum 628 zile

Psihologii spun ca desenele pe care le faci în grabă îţi trădează sentimentele şi emoţiile, ba chiar şi secretele personalităţii tale

Folosește o coală de hârtie și biluțe argintii. Ce se întâmplă când începe să taie este absolut SPECTACULOS

acum 651 zile

Una dintre principalele tendințe ale sezonului de toamnă în materie de accesorii este, fără doar și poate, gulerul cu pietre.

Și-a trasat conturul palmei pe o bucată de hârtie! La final a realizat ceva uimitor!

acum 695 zile

Fie că îți dorești o activitate de recreere sau o metodă de a-ți petrece timpul cu cei mici în mod creativ, puteți încerca trucul folosit de tânăra din imagini

1
2
3

Observator.TV