Cautare: 128 rezultate dupa tagul "horoscopul zilei"

Horoscopul zilei 22 Aprilie. Dă norocul peste o zodie. Berbec: Familia vă aduce satisfacții

acum 1 zile

Nativilor berbec le face plăcere să se pună la dispoziția familiei, să lase pe mâine grijile și preocupările personale. Vor putea descoperi cu încântare progrese recente ale copilului pe plan sportiv sau artistic.

Horoscopul zilei 20 Aprilie. Zodia care face o mutare majoră! Cea mai afectată zodie a zilei

acum 3 zile

Nativii taur depășesc o perioadă în care s-au simțit ca într-un con de umbră, ca și cum nimeni nu a observat strădaniile lor. Vor aprecia un sfat primit sau o ofertă

Horoscopul zilei 19 Aprilie. Patru zodii sunt în pericol! Ai grijă ce decizie iei

acum 4 zile

Nativii rac află un rezultat sau bifează un succes de etapă și își permit să reducă turația motoarelor, eventual sărbătoresc cu cei implicați. Oricum devine evidentă nevoia de odihnă

Horoscopul zilei 18 Aprilie 2018. O zodie își schimbă viața complet!

acum 5 zile

O sansa profesionala pentru nativii Leu: apare o activitate, o urgență, o sarcină pe care aceștia o pot rezolva foarte bine și pentru care sunt apreciați de superiori. Acest lucru s-ar putea să devină un argument pentru promovare.

Horoscopul zilei 16 Aprilie. Zodiile care iau decizii de ultimă oră. Berbec: Descoperiți cheia succesului

acum 7 zile

Nativii Berbec se gândesc, se răzgândesc și întorc pe toate fețele o situațieo situatție. O idee de ultim moment ar putea fi cheia succesului pentru depășirea unui impas.

Horoscopul zilei 7 Aprilie 2018. Berbec: Nu vă abateți de la drumul trasat!

acum 16 zile

Este posibil ca nativii berbec să își facă o promisiune lor. Să se țină departe de lucrurile care i-au convins că nu sunt bune pentru ei

Horoscopul zilei 6 Aprilie 2018. Fecioarele au parte de o surpriză

acum 17 zile

Nativilor fecioraă le sunt confirmate rezultatele. Aceștia se privesc cu mai multă încredere spre viitor. Se pregătesc să primească oaspeți noi.

Horoscopul zilei 25 Martie 2018. Schimbări interioare! Astrele au luat-o razna

acum 29 zile

Un ragaz binevenit: Nativii Berbec își trag sufletul și își ordonează ideile înainte reluării unui proiect care reprezintă o provocare împortantă.

Horoscopul zilei 23 Martie 2018. Zodiile care se confruntă cu probleme de sănătate

acum 31 zile

Nativii Taur se hotărăsc să înceapă să facă economii și pun niște bani deoparte pentru orice eventualitate. O grămadă de lucruri îi preocupă. Taurii vor să găsească o nouă direcție, dar se pare că aceste căutări vor dura mai mult.

Horoscopul zilei 22 Martie 2018. Astrele au pregătit o zi plină de provocări

acum 32 zile

Momente de ințelepciune sau de inspirație pentru nativii Berbec: Aceștia iau pulsul evenimentelor, însa vor amâna luarea unei decizii până când vor fi siguri de datele pe care le au la îndemana.

Horoscopul zilei 21 Martie 2018. Zodiile care întâmpină dificultăți financiare

acum 33 zile

Dinamism accentuat pentru nativii Berbec. Aceştia iau iniţiativa şi se oferă voluntari pentru o sarcină dificilă. Fac paşi hotărâti spre o afacere pe cont propriu.

Horoscopul zilei 20 Martie 2018. Zodiile care se confruntă cu probleme majore

acum 34 zile

Posibile schimbari in sfera profesionala pentru nativii Berbec: apar sarcini, responsabilităţi şi chiar poziţii noi si, dacă vă convin şi condiţiile financiare, nu veţi sta prea mult pe gânduri.

Horoscopul zilei 19 Martie 2018. Zodile care încep săptămâna cu probleme

acum 35 zile

Nativii Gemeni au parte de o zi animată, plina de contacte cu prieteni mai noi sau mai vechi. Acestora li se solicită un sfat sau s-ar putea să-și renegocieze salariu.

Horoscopul zilei 12 Martie 2018. Zodiile care au parte de schimbări dramatice! Despre cine este vorba

acum 42 zile

Incet-incet nativii Leu au devenit un punct de rezistență al echipei, al colectivului din care fac parte. Este o perioadă încărcată în care își pot arăta din plin calitățile și au libertatea să improvizeze.

Horoscopul zilei 11 Martie 2018. Aliniere de planete în semne cardinale. Taur: O excursie de neuitat

acum 43 zile

Impresii deosebite cu ocazia unui drum. Nativii Taur rămân cu amintiri din locurile vizitate. Vor avea la ce să se gândească în perioada urmatoare.

Horoscopul zilei 10 Martie 2018. Ce nativi primesc o sumă neașteptată de bani

acum 44 zile

Nativii Berbec au o dimineață animată. Aceștia sunt pregătiți de plecare sau daca se află deja într-o stațiune sau la rude, la prieteni, abia așteaptă începerea activităților.

Horoscopul zilei 09 Martie 2018. Trei zodii sunt în impas! Nu lua decizii radicale

acum 45 zile

Pentru nativii Taur apar situatii în care va trebui să-și apere interesele, mai ales cele de natură financiară. Trebuie să verifice acte, cifre, condiții de livrare sau de garanție.

Horoscopul zilei 08 Martie 2018. O zi plină de surprize frumoase” Cele mai norocoase zodii

acum 46 zile

Nativii Berbec au pofta de viata, de aventura, chef de duca: se poate să facă acum o rezervare pentru sfârșitul deaptamana și va fi una dintre surprizele pentru fiinta iubita.

Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

acum 47 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

Horoscopul zilei 07 Martie 2018. Câștiguri considerabile pentru patru zodii

acum 47 zile

Nativii taur găsesc poate că a sosit momentul să facă curățenie prin lista de prieteni virtuali, dar și printre prietenii din realitate. Vor rămâne doar cu cei care au trecut proba timpului.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV