Cautare: 149 rezultate dupa tagul "horoscopul zilei"

Horoscopul zilei 22 Iunie 2018. Berbec: Aveți șanse de reușită la locul de muncă

acum 120 zile

În prima parte a zilei aveți șanse de reușită la locul de muncă, de asemenea sunt favorizate și întâlnirile cu prietenii.

Horoscopul zilei 21 Iunie 2018. Gemeni: Prima parte a zilei este favorabilă relaţiilor cu cei apropiati

acum 121 zile

Gemeni: Prima parte a zilei este favorabilă relaţiilor cu cei apropiaţi, în special cu persoana iubită si cu prietenii. Dupa-amiază s-ar putea sa fiţi foarte ocupat cu pregătirile pentru o călătorie în interes personal sau familial.

Horoscopul zilei 20 Iunie 2018. Berbec: Nu este momentul să provocați discuții în contradictoriu

acum 122 zile

Berbec: Fiţi prudent şi să nu vă asumaţi niciun risc, fiindcă nervozitatea vă poate pune în situaţii dificile. Dacă este posibil, ar fi bine să evitaţi să conduceţi maşina.

Horoscopul zilei 19/06/18. Taur: Un prieten v-ar putea propune să vă asociați într-o afacere

acum 123 zile

Taur: Un prieten v-ar putea propune să vă asociati într-o afacere care pare rentabila. Deși nu se intrevede nicio dificultate importantă, vă sfătuim să analizati cu atentie propunerea.

Horoscopul zilei 15/06/2018. Taurii vor avea realizări frumoase în afaceri sau la locul de muncă

acum 127 zile

Taur: La locul de muncă sau în afaceri puteți avea realizări frumoase dar nu este exclus să aveți de muncă mai mult decat v-ați asteptat.

Horoscopul Zilei, 12 Iunie 2018. Taur: Aveți idei originale pentru rezolvarea unor probleme profesionale

acum 130 zile

In prima parte a zilei este posibil să fiți indispus din cauză ca o afacere a dat rezultate mai slabe decât v-ați asteptat. Daca analizați situatia cu calm si detasare, puteti descoperi cauza problemei.

Horoscopul zilei 3 Iunie. Discuții aprinse și chiar conflicte. Sunt vizați gemenii. balanța și vărsătorul

acum 139 zile

Nativii berbec primesc un telefon neașteptat sau o invitație întâmplătoate cu o persoana de care îi leagă multe amintiri plăcute.

Horoscopul zilei 2 Iunie. Momentul adevărului! Luna și Saturn din Capricorn scot la iveală tot ceea ce țineam ascuns

acum 140 zile

Amosfera placută și discuții relaxate pentru nativii Berbe Din cele pe care le auziți astazi, rămane un exemplu pe care îl vor vrea să îl realizeze.

Horoscopul zilei 1 Iunie. O zi plină de surprize pentru toate zodiile

acum 141 zile

Nativii berbec sunt într-o formă de zile mari, atât fizic cât și mental. Ideile și glumele se pot transforma în proiecte și alegeri. Aceștia pot afla pe o cale neoficială un rezultat oficial al unei evaluări

Horoscopul zilei 31 Mai 2016. Atenție, e joi și ai parte de noi provocări!

acum 142 zile

O zi neașteptat de aglomerată in pragul acestei minivacanțe pentru nativii berbec: tot felul de situații, rapoarte, chestiuni mai vechi își cer acum o rezolvare imediată

Horoscopul zilei 30 Mai. Taur: Revedere plăcută cu cei dragi

acum 143 zile

Revedere placută pentru nativii Taur, vor face schimb de amabilități.poate chiar și de cadouri. Aceștia se hotărăsc să facă schimbări în alimentația lor, schimbări ce țin de cantități, nu doar ingrediente.

Horoscop 28 Mai. Berbec: Este o zi bună pentru a face schimbări în locuință

acum 145 zile

Este o zi bună pentru a face schimbări în locuța. Nativii berbec sunt sfătuiți să țină cont si de dorintele partenerului de viață. Pot să iși facă planuri de viitor alături de partener.

Horoscopul zilei 25 Mai 2018. O zi de vineri plină de surprize interesante

acum 148 zile

O zi deosebita, în care bunul simț și experiența nativilor Taur ori sfatul unui specialist pot ajuta ca aceștia să facă o alegere judicioasă.

Horoscopul Zilei, 21 Mai 2018. Berbec: Vă lipsește inspirația

acum 152 zile

Se pare că nativii Berbec nu au chef de vorbă cu nimeni și le lipsește inspirația. Ar fi bine să evitate întâlnirile de afaceri, precum și călătoriile lungi.

Horoscopul zilei 18 Mai 2018. Fericire în viața sentimentala! Cine sunt norocoșii

acum 155 zile

Este momentul ca nativii taur să insiste, să își reafirme disponibilitatea. să iși susțină o activitate pentru a se bucura de rezultatele muncii

Horoscopul zilei 16 Mai 2018. Atenție! O zi plină de provocări! Pești: Discuții pline de culoare

acum 157 zile

Și-ar putea anunța revenirea in țară, pentru concediu macăr, rude sau prieteni buni și ar fi un motiv serios de bucurie pentru voi.

Horoscopul zilei 15 Mai 2018. Gemeni: Este posibil să fiți irascibili

acum 158 zile

Nativii Gemeni sunt irascibili în această dimineță. Acesția riscă să provoace o ceartă cu persona iubită și sunt sfătuiți să-și controleze nervii.

Horoscopul zilei 6 Mai. Trecem ușor de la gând la faptă! Berbec: ”Inspirație de moment”

acum 167 zile

Inspirație de moment în ceea ce privește programul zilei. Se poate să incepeți cu o alegare, cu un fotbal sau cu o plimbare.

Horoscopul zilei 5 Mai. Sărgetător: Fiți atenți la ofertele ”de neratat”

acum 168 zile

Nativii Săgetător trebuie să urmărească până la capăt propunerea care li se face. Graba strică treaba astăzi, v-ar putea fi de folos un sfat al unei persoane de incredere.

Horoscopul zilei 3 Mai. Berbec: Partenerul de viață vă susține și este dispus să vă ajute

acum 170 zile

Nativii Berbec se decid să facă schimbări în cămin, partenerii de viața le sunt alături. În luarea deciziilor importante le este recomandat să se bazeze pe intuiție.

1
2
3
4
5
»