Cautare: 37 rezultate dupa tagul "iarba"

Laura Cosoi a dat luxul pe viața la țară. Mirosul de iarbă verde îi aduce aminte de copilărie

acum 13 ore

Laura Cosoi iubeşte vacanţele! Vedeta a ales să-și petreacă zilele libere în Maramureș alături de soțul ei.

Eveniment inedit în Târgu Mureş. Cum s-au distrat localnicii la Festivalul "Cu picioarele în iarbă"

acum 15 zile

La Târgu Mureş a fost relaxare organizată, am putea spune, la Festivalul "Cu picioarele în iarbă". Mai bine de o mie de oameni s-au adunat pe insula din oraş şi fie că au stat pe iarbă, în hamac sau în balansoare atmosfera nu putea fi decât de invidiat.

Iarba de lângă șinele de tren nu a fost tăiată, iar cei cinci tineri, din Bistrița Năsăud, au murit pentru că nu au văzut calea ferată

acum 47 zile

Iau totul în derâdere. Moartea celor patru frățiori și a verișorului lor, îi face pe cei care ar trebui să taie iarbă de lângă șinele de tren, să râdă.

Fetiţa crescută cu iarbă şi bătaie! La 14 ani, are statura unui copil de 6!

acum 56 zile

La 14 ani, are statura unui copil de 6! O adolescentă care locuieşte cu familia într-un sat din Tulcea este tratată ca o Cenuşăreasă. Munceşte cât e ziua de lungă, primeşte rareori mâncare, însă mult mai des bătaie.

Caz şocant în judeţul Tulcea. O copilă de 13 ani ar fi ajuns să mănânce iarbă. De foame

acum 56 zile

Iar acuzaţiile îndreptate chiar împotriva părinţilor ei sunt mai grave de atât. Fata ar fi tratată mai rău ca o sclavă. Tatăl şi mama o pun la muncă, o bat şi o înfometează. O femeie a povestit despre chinul adolescentei, pe Facebook. Înfiorător este că primarul din localitate...

România este din nou pe locul întâi la cositul ierbii

acum 59 zile

Titlul este câştigat la Campionatul European din Slovenia ce a avut loc weekendul trecut de. o femeie din Bihor. Maria Morar este mândră de premiul obţinut, mai ales că bărbaţii români din concurs s-au clasat abia pe locul patru, la echipe

Au ajuns speriaţi la spital după ce au petrecut minivacanţa de 1 mai la iarbă verde

acum 82 zile

În judeţul Buzău, 13 persoane, printre care nouă copii, s-au prezentat la medic muşcaţi de căpuşe. Unul dintre copii fusese pişcat de 13 ori.

La schi, în mijlocul verii

acum 340 zile

Dacă vara, aparent este sezonul plajei, mării şi al piscinelor, pentru unii este o perioadă numai bună pentru schi! Şi asta chiar în lipsa zăpezii! Pentru că adevăraţii pasionaţi au găsit o soluţie de a schia pe iarbă!

SPECIAL! Împământarea, cum să ne relaxam desculţi prin iarbă

acum 361 zile

Să aruncăm deoparte pantofii incomozi şi să ne plimbăm prin iarbă, fără nicio grijă. Iar treaba asta are şi o denumire: împământare. Cei care practică yoga o cunosc de foarte mult timp.

Cine nu a ieşit la iarnă verde, a dat fuga la piscină. În sfârşit, după atâtea zile ploiase, soarele a ars cu putere

acum 428 zile

Românii au ieşit în parcuri şi la piscine. La iarbă verde, petrecăreţii au încins grătarele şi s-au pierdut în fumul gros. După mesele copioase cu mititei şi carne bine rumenită au ciocnit pahare cu bere, cât să le ajungă toată săptămâna. La Băile Felix, doamnele şi...

Soţul Israelei: "Am fost alcoolist"

acum 507 zile

Bolnavă, Israela plânge neîncetat, iar Liviu, extrem de agitat, intră în tot felul de încurcături ciudate. Psihologul Nicoleta Vascan încearcă imposibilul. Să vadă dacă cei doi soţi se mai iubesc şi dacă le poate salva mariajul.

Găeşti: Cu oile la păscut, în curtea grădiniţei

acum 762 zile

Veniţi cu oile la grădiniţă! Să le vadă şi copiii şi să nu crească prea mare iarba din curte. E invitaţia pe care conducerea unei grădiniţe din Găeşti i-a făcut-o unei crescătoare de animale.

În Mediaş gropile se asfaltează cu iarbă

acum 861 zile

Starea foarte rea a drumurilor i-a exasperat pe şoferi, care îşi rup maşinile în cratere. Aşa că, peste noapte, un bărbat a găsit soluţia. A astupat gropile într-un mod original. Şi a ataşat şi un steguleţ, odată cu verdeaţa proaspăt plantată, pe care scrie: "NU CĂLCAŢI IARBA".

VIDEO! Aproape că nu îl vezi în iarbă! Cel mai mic porcușor din lume știe cum să-și facă loc în inima ta

acum 1054 zile

Unii sunt înnebuniți după pisoi, alții după cățeluși, dar un utilizator de Vine nu rezistă în fața porcușorilor mici. Așa se face să și-a filmat micuțul prieten țopăind prin iarbă!

Cea mai fericită văcuță! Uite-o cum zburdă prin livadă (VIDEO)

acum 1106 zile

Ei, asta-i bună! Așa ceva mai rar întțlnești. Văcuța din imagini este asemenea unui cățeluș de cuminte, iubitoare și... ascultătoare

Vremea frumoasă din prima zi de Paşte i-a scos pe români din case

acum 1190 zile

Mulţi români au preferat să petreacă sărbătorile departe de casă. Majoritatea s-au bucurat de apariţia soarelui la iarbă verde, în staţiunile montane sau chiar la malul mării.

10 ierburi care te ajută să slăbești

acum 1238 zile

Ierburile pot fi benefice atunci când vrei să pierzi în greutate, însă toate acestea trebuie combinate cu o dietă sănătoasă și exerciții.

Episod nou cu Dorel! Spaţiu verde, fix în mijlocului trecerii de pietoni

acum 1355 zile

Dorel loveşte din nou! De această dată, la Ploieşti, unde o trecere de pietoni traversează şi un spaţiu verde, prin care pietonii ar fi nevoiţi să treacă.

Proba de foc a masinilor de tuns iarba

acum 1441 zile

Competitiile de anduranta, in care automobilele de sport se intrec timp de 12 sau chiar 24 de ore, au o replica mai modesta intr-un sat din Anglia. Cursa de aici dureaza tot 12 ore, dar la start se aliniaza masini de tuns iarba. .

1
2

Observator.TV