Cautare: 615 rezultate dupa tagul "imagine"

Cum arăta Gina Matache în tinereţe

acum 34 zile

Mama Deliei este aproape la fel de celebră ca fiica sa şi toată lumea o cunoaşte. Însă puţine persoane ştiu cum arăta Gina Matache în tinereţe. Iar pentru că fiica ei cea mare se mândreşte cu ea, a publicat o fotografie rară cu cea care a facut-o om mare! In fotografie, Gina...

Alex Velea a ieșit în oraș purtând șlapi de 400 de euro. Cât investesc Alex și Antonia în imagine

acum 40 zile

Alex Velea a fost surprins în oraș purtând o pereche de șlapi de 400 de euro. Artistul a fost îmbrăcat lejer și a fost însoțit de Antonia.

Pentru acest sezon, specialiştii în machiaj ne propun să ne întoarcem puţin în timp

acum 46 zile

Imaginea de papuşă din anii '60, cu gene foarte rimelate, este una dintre tendinţele cheie ale acestui sfârşit de an. Însă, nu e singura recomandare inedită.

Adam Levine, imaginea celui mai nou parfum al casei de modă Yves Saint Laurent

acum 60 zile

Adam Levine este imaginea celui mai nou parfum al casei de modă Yves Saint Laurent. Parfumul "Y" aşa cum a fost numit, este destinat bărbatului modern, inventiv şi creativ, calităţi pe care, conform reprezentanţilor companiei, cântăreţul le întruchipează perfect.

Contesa Frumuseții, apariție răvășitoare. „Sunt imaginea unei firme pentru care prezintă și Shakira”

acum 66 zile

Contesa Frumuseţiie se lansează în afaceri! Aceasta vrea să muncească și sa fie dependentă. Nu se grăbește cu căsătoria de aceea nici nu a acceptat nici inelul de logodnă.

Doinița Oancea e ”Lady in red”! Imaginea a făcut furori pe Internet! FOTO

acum 90 zile

Tu ai vazut noua imagine cu Doinita Oancea?!

Adelina Pestrițu câștigă o mică avere din postările pe rețelele de socializare: "Dacă vinzi imagine, trebuie să ai grijă de imaginea ta"

acum 123 zile

Este frumoasă, nu iese din casă până nu arată bine din cap până în picioare şi este un exemplu pentru multe domnişoare! După ce a plecat din televiziune, Adelina Pestrițu s-a axat pe mediul online

1
2
3
4
5
»

Observator.TV