Cautare: 624 rezultate dupa tagul "imagine"

Andreea Berecleanu, dincolo de imaginea de vedetă: „Cea mai importantă în cuplu este compatibilitatea”

acum 4 zile

Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de ştiri din România, iar dincolo de pupitrul ştirilor, Andreea Berecleanu este o soţie şi o mamă model! Frumoasa vedetă a făcut o serie de dezvăluiri despre viaţa de familie, dar şi despre începuturile carierei.

Mădălina Ghenea, în depresie

acum 7 zile

Mădălina Ghenea pare să fie în depresie. Vedeta a postat pe un o rețea de socializare o imagine care ar sugera că este macinată de gânduri triste.

Șocant! Cristi din Banat, gol pușcă! Cântărețul, ofarte mândru de ultima sa ispravă

acum 12 zile

Cristi din Banat șochează din nou! Ultima postare a cântărețului de pe o rețea de socializare i-a lăsat mască pe fanii lui. Interpretul a publicat o fotografie unde este complet gol, plin de spuma, iar in cap si-a facut doua coarne.

Imagine de Hollywood pentru Piatra Neamț. Edilii vrea să scrie numele urbei cât mai sus, să fie văzut de toată lumea

acum 30 zile

Tot mai multe oraşe din România vor să semene cu Hollywood-ul, aşa că edilii scriu numele urbei cât mai sus, să fie văzut de toată lumea! Moda a ajuns până la Piatra Neamţ, aşa că primarul i-a anunţat pe localnici că şi-ar dori să vadă numele oraşului sus, pe munte.

Inna, periculos de sexy. Imagine provocatoare pe internet

acum 35 zile

Celebra cântăreață româncă a postat o nouă poză pe o rețea de socilaizare făcută pe o plajă însorită într-un costum de baie galben, provocator.

Imagine spectaculoasă surprinsă în spațiu. Arată precum un ornament colorat, specific sărbătorilor de iarnă

acum 53 zile

Fenomen spectaculoas surprins în spaţiu. Telescopul spaţial Hubble a fotografiat ceva care arată precum un ornament colorat, specific sărbătorilor de iarnă. În realitate este vorba, de fapt, despre o nebuloasă planetară cu şuvoaie strălucitoare de gaze.

Duet. Salvatore Pierluca & Ștefan Bănică - Imagine

acum 57 zile

În marea finală din sezonul VII de la "X Factor", Salvatore Pierluca a cântat, în duet cu Ștefan Bănică, melodia "Imagine".

Cum arăta Gina Matache în tinereţe

acum 102 zile

Mama Deliei este aproape la fel de celebră ca fiica sa şi toată lumea o cunoaşte. Însă puţine persoane ştiu cum arăta Gina Matache în tinereţe. Iar pentru că fiica ei cea mare se mândreşte cu ea, a publicat o fotografie rară cu cea care a facut-o om mare! In fotografie, Gina...

Alex Velea a ieșit în oraș purtând șlapi de 400 de euro. Cât investesc Alex și Antonia în imagine

acum 108 zile

Alex Velea a fost surprins în oraș purtând o pereche de șlapi de 400 de euro. Artistul a fost îmbrăcat lejer și a fost însoțit de Antonia.

Pentru acest sezon, specialiştii în machiaj ne propun să ne întoarcem puţin în timp

acum 115 zile

Imaginea de papuşă din anii '60, cu gene foarte rimelate, este una dintre tendinţele cheie ale acestui sfârşit de an. Însă, nu e singura recomandare inedită.

1
2
3
4
5
»