Cautare: 872 rezultate dupa tagul "imagini"

”Nu este ușor de recunoscut!” Primele imagini din spital cu Denisa Manelista

acum 3 ore

Primele imaginile cu celebra Denisa, de când s-a aflat că este grav bolnavă. Durerea şi suferinţa tinerei cântărețe au răscolit o ţară întreagă! Toată lumea a vrut să ştie cât mai multe despre starea de sănătate a îndrăgitei artiste şi cu toţii au sperat ca ea să fie bine....

Primele imagini cu DENISA la spital! E slăbită, palidă şi nu mai merge

acum 9 ore

Avem primele imagini cu cântăreaţa Denisa Răducu, cunoscută în lumea muzicală sub numele Denisa Manelista, după ce a ajuns în stare critică la spital!

Foto: Cea mai TARE blondă a anilor '90 a trecut printr-o TRANSFORMARE incredibilă! Cum arată, acum, Pamela Anderson

acum 9 ore

In urma cu mai bine de 20 de ani, era una dintre cele mai admirate femei din lume!

Ana Radu, imagini de la petrecerea burlăcițelor

acum 3 zile

Ana Radu nu a ținut cont de tradiții. Chiar dacă ea nu a organizat o petrecere a burlăcițelor inainte de nuntă, prietenele au luat-o prin surprindere.

Gata? S-a stins deja flacăra pasiunii? Jennifer Lopez si iubitul ei, dovada că deja nu se mai suportă! Cum au fost surprinşi cei doi!

acum 6 zile

Au doar câteva luni de relaţie, însă noua apariţie publică a lui Jennifer Lopez şi a iubitului ei, Alex Rodriguez, a dat multe de gândit. Se pare că cei doi au ieşit la un masă pentru a sărbători Ziua Internaţională a Mamei, iar la plecare, paparazzi i-au...

Imagini inedite cu Gheorghe Hagi. ”Regele” a sărbătorit victoria sus pe mese!

acum 7 zile

Viitorul a reuşit imposibilul. După opt ani de la înfiinţarea clubului, a câştigat titlul în Liga I. Tinerii fotbalişti ai lui Hagi s-au bucurat pe teren după obţinerea titlului, dar au continuat petrecerea şi în club. Iată cum s-au distrat, dar şi ce a făcut Hagi.

Imaginile de pe pachetele de ţigări îi sperie din ce în ce mai tare pe români

acum 9 zile

Imaginile de pe pachetele de ţigări îi sperie din ce în ce mai tare pe români. Apelurile de la linia verde STOP FUMAT s-au triplat în ultimele luni.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV