Cautare: 246 rezultate dupa tagul "inselat"

Romelia Elena Dragu, mama celor doi copii părăsiți: "Recunosc că l-am înșelat. Eu îmi vreau doar copiii"

acum 6 zile

Iata ce a declarat mama copiilor, Romelia Elena Dragu, femeia acuzată că şi-a înşelat soţul şi l-a lasat să crească singur micuţii!

Înșelat cu amantul-paznic și lăsat să crească singur doi copii mici

acum 6 zile

A prins-o pe mama copiilor săi cu alt bărbat, după care femeia a fugit de acasă! Acuză Ionuț. Înşelat, părăsit şi lăsat să crească singur doi copii mici, la numai 28 de ani, Ionuţ este nevoit să ţină loc şi de mamă şi de tată pentru îngeraşii săi, de când cea care i-a...

Râzi de te prăpădeşti! Ana-Maria Calița: ”Mi-am înșelat iubitul cu un turc, am avut și orgasm. O limbă străină face diferența!”

acum 7 zile

Ana-Maria Calița vine pe scena iUmor, iar jurații sunt un delir. ”Mi-am înșelat iubitul cu un turc, am avut și orgasm. O limbă străină face diferența!”, spune aceasta.

Cei mai fustangii bărbați ai zodiacului – Sunt ”programați” să înșele și nu pot rămâne cu o singură femeie

acum 11 zile

Femeile trebuie să fie mereu precaute și să știe la ce să se aștepte de la partenerii lor

Ei le înșală și își trăiesc viața la maximum. Alexandra Stan, periculos de sinceră

acum 14 zile

Ei le înșală și își trăiesc viața la maximum. Acestea sunt vedetele care își înșală partenerii, dar și oamenii care le dau nenumărate șanse.

Jay-Z a recunoscut că a înselat-o pe Beyonce: ”Cel mai greu lucru este să vezi durerea pe care i-ai provocat-o tu”

acum 15 zile

Jay-Z şi Beyonce sunt cel mai influent cuplu din industria muzicală, dar cu toate astea şi ei au probleme! Rapperul american a recunoscut că şi-a înşelat soţia.

Jay-Z confirmă că a înşelat-o pe Beyonce

acum 17 zile

După ani de speculaţii, Jay-Z rupe tăcerea. Într-un interviu acordat New York Times, rapperul confirmă că a înşelat-o pe Beyonce. Deşi nu a explicat ce anume l-a împins să facă nefericita alegere, Jay-Z a subliniat că urmează un tratament care dă rezultate.

Elena Gheorghe, 13 ani de dragoste necondiționată: „Niciodată nu m-am găndit că m-a înșelat”

acum 24 zile

Elena Gheorghe este una dintre cele mai fericite artiste. Vedeta ne-a marturist cum îşi menţine relaţia armonioasă dar şi cine a făcut primul pas în relaţia ei cu Cornel.

Elena Merișoreanu despre motivele pentru care bărbații înșală: ”Îți părăsești soțul doar atunci când nu-și vede de familie”

acum 28 zile

Elena Merișoreanu face dezvăluiri incendiare. Vedeta știe că soțul a înșelat-o cu colegele de teatru, dar a ignorat acest fapt deoarece bărbatul din viața ei avea grijă de casă/

Elena Merişoreanu îşi acuză soţul de infidelitate

acum 28 zile

Elena Merişoreanu îşi acuză soţul de infidelitate! Ba mai mult, artista ştie chiar şi cu cine a înşelat-o. Celebra interpretă de muzică populară a dezvăluit tot!

Ce femeie a reușit să-i sufle logodnicul modelului Mădălina Ghenea. Adevărul despre despărțire

acum 29 zile

În cadrul emisiunii Dosarele VIP se vorbește despre Mădălina Ghenea și motivul despărțirii de Matei Stratan. Se pare că bărbatul a înșelat-o pe vedetă iar aceasta a aflat.

Mădălina Ghenea, prima apariție publică după ce a fost înșelată: ”Fetița seamănă cu Matei”

acum 31 zile

Mădălina Ghenea, prima apariţie la un eveniment monden după anunţul că a fost înşelată. Bruneta ne-a vorbit despre comoara vieţii ei, fetiţa care i-a schimbat total existenţa

Nicoleta Voica, viață marcată de dramele personale. A fost înșelată de cei trei soți

acum 31 zile

Nicoleta Voica a vorbit despre cele trei căsnicii euşuate. A avut şansa să trăiască visul american, dar a ales România. Cei trei soţi au înşelat-o, dar artista e gata să iubească din nou.

Mădălina Ghenea vorbește despre bărabatul misterios. Prima reacție după ce a fost surprină în compania unui nou pretendent?

acum 33 zile

Mădălina Ghenea vorbește despre bărabatul misterios cu care a fost surprinsă. Vedeta a oferit câteva clarificări cu privire la bărbatul cu care a fost surprinsă.

Matei Stratan, cu o altă femei la braț: ”S-ar putea ca persoana respectiva să lucreze unde lucrează el”

acum 33 zile

Toate bune şi frumoase, se iubeau ca-n prima zi, până când au apărut probleme între ei. Ba mai mult, Mădălina a spus că a fost înşelată. Iar noi avem informaţii în exclusivitate despre femeia din viaţa lui Matei. Femeia pentru care se pare că a lăsat-o pe Mădălina

Relația Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan, punct critic: ”Totul s-a rupt între cei doi”

acum 33 zile

Relația Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan a ajuns într-un punct critic. Se bănuiește că celebrul afacerist a înșelat-o pe Mădălina cu o colegă de muncă.

Detalii de ultimă oră despre Mădălina Ghenea! Amănunte incredibile ies la iveală! Cine pe cine a înșelat

acum 33 zile

Mădălina Ghenea a fost surprinsă pe teresa unui club alături de un bărbat cu părul vopsit. Se presupune că și Matei Stratan are pe cinevă, iar acesta este motivul separării celor doi.

Cine este femeia cu care Matei Stratan o înşală pe Mădălina Ghenea. Bărbatul nu a declarat nimic

acum 34 zile

O singură întrebare este pe buzele tuturor, Cine este femeia cu care Matei Stratan o înşală pe Mădălina Ghenea? Până acum, Matei Stratan nu a ieșit să facă declarații.

Mădălina Ghenea vorbește despre infidelitate. A înșelat-o Matei Stratan pe mama copilului lui

acum 34 zile

Mădălina Ghenea a vorbit deschis despre infidelitate. Acesta să fie motivul pentru care şi-a luat fetiţa şi a plecat din România? A înşelat-o Matei pe mama copilului său?

Ronaldo și-a înșelat iubita însărcinată? „M-a sedus și m-a abandonat”

acum 36 zile

Cristiano Ronaldo se află în mijlocul unui scandal! Fotbalistul este acuzat că şi-ar fi înşelat iubita gravidă cu o altă bombă sexy, care a spus tot despre relaţia lor.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV