Cautare: 13 rezultate dupa tagul "insoara"

Când are de gând să se însoare celebrul tenor: ”Am de gând să mă însor în următorii doi ani”

acum 53 zile

Cezar Ouatu vorbește despre propria persoană și despre când plănuiește să se căsătorească. Artistul susține că vrea să se însoare până să facă 40 de ani.

Cele trei lucruri care îl irită cel mai tare pe Dani. Răspunsul-întrebare al lui Răzvan: ”Îți mai găsești multe motive să nu te însori?”

acum 102 zile

Dani spune lucrurile de care se sperie cel mai tare. ”Îți mai găsești multe motive să nu te însori?”, a fost răspunsul-întrebare a lui Răzvan.

”Florin Ristei se însoară!”. Artistul confirmă autenticitatea mesajului postat pe Facebook. Când va avea loc nunta

acum 118 zile

Pe pagina oficială de Facebook a trupei FreeStay a apărut mesajul ”Ristei se însoară!”. Artisul a confirmat că mesajul este real și a spus și când are de gând să facă marele pas.

Tuncay se însoară! Ce scandal uriaș a pornit în urma deciziei

acum 227 zile

Tuncay se pregăteşte să treacă la un alt nivel în relaţia cu Sandra! Terapeutul are planuri de însurătoare! Lucrurile pe care le-a făcut pentru a fi alături de Sandra se pare că au deranjat. Și, culmea, nu au deranjat pe oricine, ci chiar pe oamenii lui care au fost atenţi la fiecare...

Florin Salam nu se mai însoară cu Roxana Dobre. Motivele veştii şoc pentru brunetă

acum 254 zile

S-a aflat motivul incredibil pentru care Florin Salam nu o va duce pe Roxana Dobre în fața altarului.

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se însoară

acum 271 zile

Nepotul Regelui Mihai se însoară. Fostul principe Nicolae susţine că a primit chiar şi acceptul Regelui pentru această căsătorie, iar anunţul oficial privind nunta a fost făcut pe pagina lui de facebook. Evenimentul va avea loc anul viitor.

Dani, dezvăluire șoc: ”Șansele ca Răzvan să se însoare a doua oară sunt mai mari ca ale mele!”

acum 395 zile

Dani face o dezvăluire șoc la Neatza care lasă loc interpretărilor. ”Șansele ca Răzvan să se însoare a doua oară sunt mai mari ca ale mele!”, a afirmat prezentatorul TV.

Nicolae Guţă se însoară cu acte!

acum 1032 zile

O femeie a reuşit să-l convingă să îi pună verigheta pe deget, la primărie. Este vorba chiar de Flori, cea mai nouă iubită a manelistului, care-i va dărui şi cel de-al 11-lea copil

Nuntă în stil american, Nick Rădoi se însoară

acum 1380 zile

Bat clopote de nuntă în lumea mondenă. Sunt împreună de aproape un an, dar Nick Rădoi şi Mădălina Apostol au decis să îşi oficializează dragostea. Miliardarul a cucerit-o pe sexoasa brunetă, iar acum a cerut-o în căsătorie

Mihai Mitoşeru se însoară

acum 1455 zile

Încă un Don Juan al lumii mondene e hotărât mai mult ca oricând să renunţe la burlăcie şi să facă nuntă mare. Mihai Mitoşeru, căci despre el este vorba, a decis că a venit vremea să o ducă pe iubita lui, Noemi, în faţa Ofiţerului de la Starea Civilă şi să îi jure iubire...

Dupa doar o luna de burlacie, Dorin Cocos se insoara cu o basarabeanca

acum 1773 zile

Exista nunta dupa divort! Dupa doar o luna de burlacie, Dorin Cocos se insoara. Din nou. A lasat in urma casnicia cu Elena Udrea si vrea sa paseasca iarasi spre altar. De data asta, alaturi de o basarabeanca mult mai tanara decat el.

Pepe se insoara

acum 2279 zile

Pepe a venit la Un show pacatos si a vorbit despre noua lui iubita, Raluca.