Cautare: 299 rezultate dupa tagul "instagram"

Antonia, pe jumătate dezbrăcată pe Instagram!

acum 5 zile

Antonia este una dintre cele mai sexy femei din showbiz, iar Alex Velea are cu ce să se mândrească. Frumoasă cântăreața s-a pozată pe jumătate dezbrăcată.

Dani Oțil încearcă să imite pozele de Instagram ale Flaviei Mihășan

acum 9 zile

După ce a văzut pozele de Instagram ale Flaviei Mihășan, Dani Oțil a încercat să o imite.

Roxana Nemeș a înlocuit-o pe Amalia la Neatza

acum 9 zile

Din motive personale, Amalia va lipsi trei zile de la Neatza. Roxana Nemeș a venit să-i țină locul și să ne aducă vești despre zodii.

Cu filtrele de Instagram la medicul esteticiana: ”Nu am modificat pe nimeni după poza filtrată, însă am ținut cont”

acum 32 zile

Cabinetele doctorilor esteticieni sunt asaltate de cliente care vor să-și transforme fața după filtrele de Instagram și Snapchat. Doctorul Gabriel Mazilu Dj Harra au venit la ”Prietenii de la 11” și au vorbit despre acest trend.

Cu filtrele de Instagram la medicul estetician

acum 32 zile

După ce, ani la rând pacienți din întreaga lume au trecut pragul clinicilor de chirurgie plastică din dorința de a arăta precum Angelina Jolie sau Brad Pitt, astăzi majoritatea clienților sunt dornici să își transforme cjipul după filtrele de Instagram.

Răzvan îl ceartă pe Cătălin Oprișan:„ Ce ai făcut cu Instagramul?”

acum 59 zile

Răzvan îl ceartă pe Cătălin Oprișan. Redactorul șef a1 și-a șters contul de Instagram, iar Răzvan a fost foarte deranjat de ceea ce a auzit.

E oficial! Îl găsim pe Cătălin Oprișan și pe Instagram

acum 60 zile

E oficial! Îl găsim pe Cătălin Oprișan și pe Instagram. În mai puțin de 15 minute, redactorul șef a1 a ajuns la 1300 de urmăritori.

Cătălin Oprișan, chinuit la Neatza! Colegii de platou îi fac cont de Instagram și WhatsApp

acum 60 zile

Cătălin Oprișan, chinuit la Neatza! Colegii de platou îi fac cont de Instagram și WhatsApp. „Nu îmi stricați telefonul, nu vreau așa cea”, a declarat Cătălin.

Cum devii cel mai bun influencer pe Instagram

acum 64 zile

Lucsandra Sandulescu, reporterul Antena 1, s-a întâlnit cu cei mai buni influenceri și a aflat care sunt secretele seccesului pe Instagram. Iată câteva sfaturi de care ar trebui să ții cont când postezi în social media.

Școala pentru influenceri - ”Instacamp”

acum 70 zile

Instacamp, cel mai mare eveniment dedicat Instagram-ului și modalităților pe această rețea de socializare.

Nepoata lui Petre Roman s-a trezit cu Instagram-ul spart! „Este tristuț, dar nu ne descurajăm”

acum 71 zile

Nepoata lui Petre Roman s-a trezit cu Instagram-ul spart! „Este tristuț, dar nu ne descurajăm”, a declarat Calina Roman.

Codin Maticiuc, mare "consumator de suflete"! Pe Instagram cu o domnișoară, în club cu alta

acum 141 zile

Ce a făcut Codin la mare, nu a rămas la mare! Codin Maticiuc şi-a postat imagini cu amicele, dar paparazzii Spynews.ro l-au surprins cu o altă domnişoară.

Se pozează şi încasează! Divele autohtone din mediul online şi jobul perfect!

acum 148 zile

Sunt frumoase sunt la modă şi au foarte mulţi fani! Divele autohtone din mediul online par să aibă jobul perfect! Se pozează şi încasează!

Chef Scărlătescu descoperă tainele Instagramului. Acesta este primul lui live

acum 150 zile

Ajutat de chef Dumitrescu, chef Scărlătescu descoperă tainele Instagramului.

Instagram-live din spaţiul cosmic! Will Smith a stat de vorbă live de pe Pământ cu astronautul care se află la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale

acum 161 zile

Un pas mic pentru om, un salt uriaş pentru.reţelele de socializare! Celebrul actor Will Smith a stat de vorbă live de pe Pământ cu astronautul care se află la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Cei doi au făcut istorie cu primul Instagram-live din spaţiul cosmic.

Ea e noua bunăciune a Instagramului. Are milioane de urmăritori și face ravagii cu fiecare postare

acum 176 zile

E blondă, tinerică şi face ravagii în rândul bărbaţilor. Cum a reuşit o tânără de doar 26 de ani să cucerească inimile a milioane de bărbaţi.

Domnișoarele cheltuie într-un an cât nu câștigă alții în zece. Fac ravagii pe Instagram și pot avea orice bărbat la picioare

acum 222 zile

Fetele de oraş au fost detronate de alte femei care fac senzaţie pe Instagram! Internetul este plin de fashioniste care se dau în stambă cu tot ce au ele mai bun prin dulap şi prin garajuri!

Mira, din ce în ce mai sexy

acum 222 zile

Mira este din ce în ce mai sexy. Vedeta a postat o fotografie provocatoare pe o rețea de socializare. Fotografia a atras aprecierile fanilor.

Cum să faci bani din postările pe Instagram și Facebook

acum 226 zile

Instragramul câștigă tot mai mult teren în mediul online. Pe lângă popularitate, rețeaua de socializare aduce și foarte mulți bani vedetelor internaționale, monetizarea se face în funcție de numărul de followeri.

Oana Radu dă de pământ cu divele "editate" de pe Instagram

acum 232 zile

Invitată în platoul "Răi da buni", Oana Radu a demonstrat, în direct, cum își editează pozele de pe Instagram.

1
2
3
4
5
»