Cautare: 29 rezultate dupa tagul "interdictie"

Parlamentarii vor să interzică steroizii

acum 71 zile

Parlamentarii pregătesc o lovitură pentru cei care folosesc steroizi sintetici şi alţi hormoni de creştere. Vor să interzică folosirea lor şi le introduc, atenţie, în categoria drogurilor de mare risc.

Decizie fără precedent în istoria Jocurilor Olimpice

acum 166 zile

Întreaga echipă a Rusiei a fost exclusă de la Olimpiada de Iarnă din 2018, drept pedeapsă pentru dopajul sistematic al sportivilor. Nu doar atleţii ruşi vor lipsi de la competiţia din Coreea de Sud. Nici oficialii de la Moscova nu vor putea asista la Jocurile Olimpice, iar steagul Rusiei...

Prințul Nicolae, interdicție să intre în locuința în care se află Regele Mihai

acum 192 zile

Nepotul regelui Mihai a primit interdicţie să intre în locuinţa în care Majestatea Sa îşi trăieşte ultimele zile! Şi nu doar de Familia la Regală, ci şi de la poliţiştii elveţieni. Aceştia l-au avertizat să nu încerce să mai forţeze nota. Prinţul dezmoştenit i-a ascultat şi...

Refugiaţilor sirieni şi cetăţenilor din şapte state majoritar musulmane, interzişi în SUA

acum 249 zile

Donald Trump poate pune în aplicare ordinul care le interzice accesul în Statele Unite - refugiaţilor sirieni şi cetăţenilor din şapte state majoritar musulmane. Decizia a fost anunţată de Curtea Supremă, cea mai înaltă instanţă din SUA.

Episcopul de Huşi, interdicție de a mai sluji

acum 303 zile

După mai bine de o lună de la izbucnirea acestui scandal sexual monstru, ieri, toţi înalţii prelaţi din Moldova şi Bucovina s-au întâlnit la Iaşi, în Sinodul Mitropolitan, şi i-au sugerat Episcopului de Huşi să renunţe să mai slujească în altar. Asta înseamnă că Episcopul nu...

Justin Bieber are interdicţie în China

acum 304 zile

Comportamentul inadecvat al super-starului american pare să fie o adevărată problemă pentru chinezi, care cataloghează apariţiile sale publice drept imature şi lipsite de respect.

În următorii cinci ani, Steven Seagal are interdicție de a intra în Ucraina

acum 377 zile

Steven Seagal a primit interdicţia de a intrat în Ucraina în următorii 5 ani! Totul se întâmplă după ce actorul a primit şi cetăţenie rusă. Acum Seagal este considerat o ameninţare la adresa securităţii naţionale a Ucrainei, mai ales în lumina declaraţiilor sale critice la...

Animalele sălbatice vor fi interzise la circ

acum 412 zile

Animalele sălbatice vor fi interzise la circ. Doar caii şi câinii vor apărea în spectacole. Este decizia deputaţilor din comisia de agricultură.

Donald Trump nu renunță la interdicţia de călătorie pentru cetățenii de origine arabă din șapte ţări musulmane

acum 458 zile

Donald Trump a declarat că va emite o un nou ordin menit să protejeze poporul american de valul de imigranţi. Interdicţia de călătorie pentru cetățenii de origine arabă din șapte ţări musulmane va fi emisă chiar săptămâna viitoare.

Preoţii nu mai au voie să le cunune pe fetele care nu sunt virgine

acum 580 zile

O decizie şocantă luată de Mitropolia Bisericii Ortodoxe din Moldova a creat isterie în rândul femeilor! Preoţii nu mai au voie să le cunune pe fetele care nu sunt virgine, iar decizia va intra în vigoare o dată cu publicarea în Monitorul Oficial.

Smiley News: A primit interdicție pe viață de a mai circula pe liniile de transport în comun din cauza.. "vânturilor"

acum 612 zile

O britanică în vârtsă de 48 de ani, Yolande Pogba, a primit interdicție pe viață de a mai circula pe liniile de transport din Bradford din cauza...flatulențelor.

Dani Oțil, aproape de a primi interdicție în America pentru 10 ani: ”Îmi auzeam inima în urechi!”

acum 686 zile

Dani Oțil, îndrăgitul matinal de la Antena 1, a avut parte de o adevărată aventură atunci când a depus actele pentru viza SUA.

VIDEO / A fost iubit pentru celebritate, iar acum lucrurile s-au schimbat! Nicolae Guţă, interdicţie de la cea mai nouă cucerire

acum 764 zile

La doar câteva săptămâni după ce presa a scris că Nicolae Guţă va deveni tătic din nou, iar mai apoi a speculat o despărţire între el şi Cristina, acesta a ţinut să lămurească lucrurile privind povestea de iubire pe care o trăieşte în aceste momente.

SPECIAL! Tot ce e interzis e tentant

acum 810 zile

Încercaţi să spuneţi unui copil că nu are voie să facă un anumit lucru. Ce va face? Exact acel lucru. La fel se întâmplă şi în cazul adulţilor. Pentru că sunt sătui de reguli şi de interdicţii.

Grăsimile nesănătoase vor fi interzise

acum 1069 zile

Mâncarea de zi cu zi ar putea avea alt gust. Americanii au declarat război grasimilor artificiale pe care vor să le interzică pentru că nu ar fi sigure pentru consum.

Roxana Dobre i-a pus interdicţie dansatoarei lui Salam!

acum 1314 zile

S-a rupt lanțul de iubire între dansatoarea lui Salam, Daniela Stan, și manelist! Deşi cândva cei doi parcă erau lipiţi unul de altul, acum nu-şi mai vorbesc. Iată ce s-a întâmplat!

Culisele scandalului dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu

acum 1420 zile

Scandalul dintre Adriana Bahmuţeanu şi soţul ei, Silviu Prigoană, nu a încetat niciodată, dar acum pare să fie mai aprig ca oricând. Afaceristul aduce acuzaţii grave la adresa prezentatoarei TV, iar Adriana are interdicţie în casă la ordinele soţului său.

Polițistele din Rusia au INTERDICȚIE la fuste scurte! Ar trebui să primească amendă pentru INDECENȚĂ!

acum 1425 zile

În Rusia uniforma te schimbă! Sau cel puțin în modifică imaginea printre cetățeni!

Madonna, acuzata de comportament nepotrivit: I s-a interzis accesul la cinema

acum 1680 zile

Celebra diva pop nu mai are voie sa patrunda in niciunul din cinematografele ce apartin de lantul “Alamo Drafthouse”.  Aflata la Festivalul de Film de la New York, artista a trimis mesaje timp de o jumatate de ora, in timpul proiectiei lungmetrajului “12 Years A...

1
2