Cautare: 23 rezultate dupa tagul "interdictie"

Refugiaţilor sirieni şi cetăţenilor din şapte state majoritar musulmane, interzişi în SUA

acum 38 zile

Donald Trump poate pune în aplicare ordinul care le interzice accesul în Statele Unite - refugiaţilor sirieni şi cetăţenilor din şapte state majoritar musulmane. Decizia a fost anunţată de Curtea Supremă, cea mai înaltă instanţă din SUA.

Episcopul de Huşi, interdicție de a mai sluji

acum 92 zile

După mai bine de o lună de la izbucnirea acestui scandal sexual monstru, ieri, toţi înalţii prelaţi din Moldova şi Bucovina s-au întâlnit la Iaşi, în Sinodul Mitropolitan, şi i-au sugerat Episcopului de Huşi să renunţe să mai slujească în altar. Asta înseamnă că Episcopul nu...

Justin Bieber are interdicţie în China

acum 93 zile

Comportamentul inadecvat al super-starului american pare să fie o adevărată problemă pentru chinezi, care cataloghează apariţiile sale publice drept imature şi lipsite de respect.

În următorii cinci ani, Steven Seagal are interdicție de a intra în Ucraina

acum 166 zile

Steven Seagal a primit interdicţia de a intrat în Ucraina în următorii 5 ani! Totul se întâmplă după ce actorul a primit şi cetăţenie rusă. Acum Seagal este considerat o ameninţare la adresa securităţii naţionale a Ucrainei, mai ales în lumina declaraţiilor sale critice la...

Animalele sălbatice vor fi interzise la circ

acum 201 zile

Animalele sălbatice vor fi interzise la circ. Doar caii şi câinii vor apărea în spectacole. Este decizia deputaţilor din comisia de agricultură.

Donald Trump nu renunță la interdicţia de călătorie pentru cetățenii de origine arabă din șapte ţări musulmane

acum 247 zile

Donald Trump a declarat că va emite o un nou ordin menit să protejeze poporul american de valul de imigranţi. Interdicţia de călătorie pentru cetățenii de origine arabă din șapte ţări musulmane va fi emisă chiar săptămâna viitoare.

Preoţii nu mai au voie să le cunune pe fetele care nu sunt virgine

acum 369 zile

O decizie şocantă luată de Mitropolia Bisericii Ortodoxe din Moldova a creat isterie în rândul femeilor! Preoţii nu mai au voie să le cunune pe fetele care nu sunt virgine, iar decizia va intra în vigoare o dată cu publicarea în Monitorul Oficial.

Smiley News: A primit interdicție pe viață de a mai circula pe liniile de transport în comun din cauza.. "vânturilor"

acum 401 zile

O britanică în vârtsă de 48 de ani, Yolande Pogba, a primit interdicție pe viață de a mai circula pe liniile de transport din Bradford din cauza...flatulențelor.

Dani Oțil, aproape de a primi interdicție în America pentru 10 ani: ”Îmi auzeam inima în urechi!”

acum 475 zile

Dani Oțil, îndrăgitul matinal de la Antena 1, a avut parte de o adevărată aventură atunci când a depus actele pentru viza SUA.

VIDEO / A fost iubit pentru celebritate, iar acum lucrurile s-au schimbat! Nicolae Guţă, interdicţie de la cea mai nouă cucerire

acum 553 zile

La doar câteva săptămâni după ce presa a scris că Nicolae Guţă va deveni tătic din nou, iar mai apoi a speculat o despărţire între el şi Cristina, acesta a ţinut să lămurească lucrurile privind povestea de iubire pe care o trăieşte în aceste momente.

SPECIAL! Tot ce e interzis e tentant

acum 599 zile

Încercaţi să spuneţi unui copil că nu are voie să facă un anumit lucru. Ce va face? Exact acel lucru. La fel se întâmplă şi în cazul adulţilor. Pentru că sunt sătui de reguli şi de interdicţii.

Grăsimile nesănătoase vor fi interzise

acum 858 zile

Mâncarea de zi cu zi ar putea avea alt gust. Americanii au declarat război grasimilor artificiale pe care vor să le interzică pentru că nu ar fi sigure pentru consum.

Roxana Dobre i-a pus interdicţie dansatoarei lui Salam!

acum 1103 zile

S-a rupt lanțul de iubire între dansatoarea lui Salam, Daniela Stan, și manelist! Deşi cândva cei doi parcă erau lipiţi unul de altul, acum nu-şi mai vorbesc. Iată ce s-a întâmplat!

Polițistele din Rusia au INTERDICȚIE la fuste scurte! Ar trebui să primească amendă pentru INDECENȚĂ!

acum 1214 zile

În Rusia uniforma te schimbă! Sau cel puțin în modifică imaginea printre cetățeni!

Madonna, acuzata de comportament nepotrivit: I s-a interzis accesul la cinema

acum 1469 zile

Celebra diva pop nu mai are voie sa patrunda in niciunul din cinematografele ce apartin de lantul “Alamo Drafthouse”.  Aflata la Festivalul de Film de la New York, artista a trimis mesaje timp de o jumatate de ora, in timpul proiectiei lungmetrajului “12 Years A...

Deva: Minor, interzis in magazine

acum 1642 zile

La 17 ani se poate "mandri" cu o interdictie cum nu multi au. Un tanar din Deva nu mai are voie sa intre in magazine dupa ce politia l-a tot prins la furat.

Mitropolia Moldovei si Bucovinei a interzis slujbele de inmormantare in cimitirele private

acum 1664 zile

Sefii Bisericii au interzis slujbele in cimitirele particulare. Insa moartea nu poate fi privatizata! Iar drumul spre cer nu poate incepe fara cuvintele sacre ale unui preot.

Capitala, interzisa pentru biciclisti

acum 1714 zile

Unde-i lege e tocmeala! Recent intrat in vigoare, noul Cod Rutier e aproape imposibil de pus in practica atunci cand vine vorba despre biciclisti. Teoretic, au voie sa mearga doar pe pistele special amenajate.

Oana Zavoranu: "N-a existat niciun bodyguard care sa-i interzica lui Pepe sa intre in casa"

acum 1970 zile

Oana Zavoranu sustine ca Pepe minte in legatura cu angajatii firmei de paza care nu l-au lasat sa intre in casa.

1
2