Cautare: 1102 rezultate dupa tagul "interviu"

Alex Velea, interviu, în premieră, din studioul lui: „Sunt mai împlinit sufletește, m-am mai maturizat”

acum 1 zile

Avem un interviu exclusiv cu Alex Velea! Iubitul Antoniei ne-a primit în locul lui de suflet în care nu a mai filmat până acum nicio televiziune! Şi nu l-am găsit singur, ci cu două persoane foarte importante pentru el! Hai să vedem despre cine este vorba, dar şi ce dezvăluiri ne-a...

Eugen Cristea și soția, interviu inedit în piscină. Cum reușesc să mențină flacăra iubirii aprinsă

acum 6 zile

Eugen Cristea și soția, interviu inedit în piscină. Cei doi ne-au vorbit despre cum reușesc să mențină flacăra iubirii aprinsă.

Puya și Sișu, interviu necenzurat! Cum a început povestea succesului

acum 6 zile

Puya și Sișu au mărturisit cum a fost începutul carierei lor, dar și cum au reușit să depășească momentul în care nu au mai avut același succes de la început.

Interviu în exclusivitate cu fiica Stelei Popescu: "Am avut momente când am visat-o"

acum 7 zile

Interviu în exclusivitate, pentru Antena Stars, cu fiica Stelei Popescu. Pentru prima dată de la moartea ei, familia vorbeşte despre ultimele zile din viaţa marii artiste, dar şi despre ce se întâmplă cu moştenirea ei.

Molly Bloom, interviu exclusiv pentru Antena Stars

acum 10 zile

Femeia care a revoluţionat o lume dominată de bărbaţi, în direct la Antena Stars! A fost sportiv de performaţă, a participat la Jocurile Olimpice, dar s-a accidentat grav şi totul s-a sfârşit.

Crina Abrudan şi Gabi Popescu, interviu la dublu: „Am vrut să facem nunta mai devreme”

acum 16 zile

Se cunosc de mai bine de 10 ani, însă abia anul trecut au ajuns în faţa altarului. Crina Abrudan şi Gabi Popescu au vorbit despre povestea lor de iubire, şi nu numai. Ce spun cei doi îndrăgostiţi.

Anna Roman, vorbește în premieră despre povestea ei de iubire: ”Iubitul meu se întoarce luni în țară”

acum 17 zile

Anna Roman a dat un interviu în exclusivitate despre iubitul ei italian, de la salonul ei preferat, unde se pregătește pentru o vacanță la mare.

Interviu inedit la peste 2000 de metri înălțime, cu ciobanul Ion: ”Ea e Pamela. Ne păzește de lighioanele din munți”

acum 19 zile

Marina Duță a realizat un interviu inedit la peste 2000 de metri înălțime, pe Transfăgărășan, cu ciobanul Ion. ”Ea e Pamela. Ne păzește de lighioanele din munți”, a spus oierul.

Culisele despărțirii cu dintre Nick Rădoi și Mădălina Apostol: ”A intervenit cineva între noi”

acum 20 zile

Este milionar şi multe îl vor, dar de la ea şi-a luat şocul vieţii lui. Nick Rădoi ne-a acordat cel mai sincer interviu şi a dezvăluit culisele despărţirii cu scântei de Mădălina Apostol.

Tristan Tate și Cobratate, interviu, în premieră: „Pe Bianca nu am înșelat-o niciodată”

acum 21 zile

Tristan Tate și fratele lui, Cobratate, interviu EXCLUSIV, filmat la câteva ore de la anunțul despărțirii! Ce spun cei doi despre Bianca, Victor Slav, dar și despre separare.

Interviu exclusiv cu Lora: "Sunt îndrăgostită iremediabil de ceea ce fac"

acum 24 zile

Lora şi-a deschis sufletul în faţa noastră, într-un interviu exclusiv, şi a vorbit despre lucrurile mai puţin ştiute din viaţa ei! Ne-a spus cum era ea în copilărie, cât de greu i-a fost drumul până a ajuns astăzi şi de ce a fost nevoită să fugă de acasă.

Paula Chirilă, transformare incredibilă: ”Vin la sală de trei ori pe săptămână”

acum 26 zile

Am surprins-o pe Paula Chirilă la sală! Transformarea ei este un incredibilă! Ce dietă ţine, de câte ori merge la sală, dar mai ales ce o motivează atât de tare, ne spune chiar ea!

Roxana Nemeș vorbește pe șleau despre scandalurile din viața ei: ”Toată lumea m-a blamat, trei ani nu am vorbit”

acum 26 zile

Roxana Nemeş a acordat un interviu în exclusivitate în care a vorbit pe şleau despre toată viaţa ei! Cum a depăşit unul dintre cele mai urâte momente ale ei, cel care i-a şi marcat viaţa de altfel, cum a ajuns la despărţirea de Radu Groza, dacă se mai vede sau nu într-o relaţie cu...

A trecut aproape un an de la moartea Denisei Răducu, iar familia artistei e în continuare răpusă de durere.

acum 28 zile

Pentru prima dată de la tragedie, tatăl şi sora Denisei au acordat un interviu împreună. Un interviu în exclusivitate, în camera ei. În premieră, familia spune ce s-a întâmplat cu Denisa cu câteva luni înainte de moarte şi cine profită acum de banii ei!

Primul interviu cu iubitul Biancăi Drăguşanu! Vrea să se mute din ţară cu blonda fatală!

acum 39 zile

Avem noi detalii extrem de picante despre despărţirea dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi bineînţeles, noua dragoste a Biancăi. Primul interviu cu iubitul Biancăi Drăguşanu! Vrea să se mute din ţară cu blonda fatală!

Elena Ionescu şi soţul ei, primul interviu împreună

acum 39 zile

Elena Ionescu şi soţul ei, primul interviu împreună! I-am surprins pe cei doi în timpul unei plimbări romantice la malul mării. Cum arată artista în costum de baie, dar şi cum se simte cu doar câteva săptămâni înainte să nască

Fotbalistul Andrei Cristea, lecție de succes: „Am pus cariera pe primul loc”

acum 41 zile

Fotbalistul Andrei Cristea ne-a acordat un interviu în exclusivitate! Ce spune sportivul despre femeia care i-a schimbat viaţa.

Sandu Lungu, ”Muntele Bihorului”, dezvăluie secretele milionarului englez, Tristan

acum 42 zile

Sandu Lungu vorbește despre iubitul Biancăi Drăgușanu, Tristan. Acesta declară că luptătorul este un curajos în ring, dar și un om plăcut în afara ringului.

Interviu exclusiv cu tatăl Andrei: „Întotdeauna mi-a plăcut să fiu aproape de copilul meu”

acum 44 zile

Tatăl Andrei este mereu alături de artistă la concerte și același lucru l-a făcut și aseară. Emoționat ca de fiecare dată când își vede fiica pe scenă, artistul ne-a mărturisit cum a fost drumul spre succes pentru fiica lui, dar și cum s-a implicat în viața și cariera artistei.

Povești Cool - Interviu cu Mihai Ranin

acum 44 zile

Povești Cool - Interviu cu Mihai Ranin

1
2
3
4
5
»