Cautare: 914 rezultate dupa tagul "interviu"

E celebru, are o carieră de succes, dar totuşi este singur! Cătălin Botezatu a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit până acum!

acum 1 zile

E celebru, are o carieră de succes, dar totuşi este singur! Cătălin Botezatu ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv de ce nu s-a căsătorit până acum!

Lora, copilărie chinuită! Mărturii, în lacrimi: ”Tata a murit când eu aveam patru ani”

acum 1 zile

Artista a spus adevărul într-un interviu emoţionant. Lora a primit numeroase lovituri de la viață. Tatăl vedetei a murit când ea avea doar 4 ani.

Tuncay lămurește toate controversele: ”Nu știu cum să folosesc chitara”

acum 1 zile

Tuncay a acordat un interviu în exclusivitate! Fostul sot al Andreei Marin a dezvăluit cum este viaţa lui fără asistentă.

Tuncay Ozturk, interviu în exclusivitate: „De când a plecat asistenta mea, nu prea m-am descurcat”

acum 2 zile

Tuncay Ozturk a oferit un interviu în exclusivitate! Fostul sot al Andreei Marin ne-a dezvăluit cum este viaţa lui fără asistentă, dar şi despre ultima sa vacanţă.

Ceata lui Zâmbilici pentru cei mici. Trupa urmează să colinde în întreaga țară

acum 2 zile

Ceata lui Zâmbilici și grupul Victorioșii se pregătesc de colindat. Cele două trupe de copii urmează să colinde în întreaga țară.

Speak nu scapă de altoială nici la interviu: "Bă, v-am zis că e bipolar!"

acum 3 zile

Face ce face şi Speak ajunge tot sub nuiaua lui nea Mărin. Vedeta n-are pace nici măcar la interviul din timpul show-ului!

Lucruri mai puțin știute despre Ilie Năstase: „Atunci când ești cel mai bun toți vor să te bată”

acum 4 zile

Ilie Năstase ne-a dezvăluit ce sacrificii a trebuit să facă pentru a ajunge numărul unu mondial. Un interviu sincer despre presiunea titulaturii "de cel mai bun", dar şi despre renunţarea la viaţa de familie.

Corina, interviu periculos de sincer: „Eu mi-am dorit de mică să fiu cântăreață și actriță”

acum 5 zile

Corin Bud este o "lolită", aşa cum ea se alintă! Artista a oferit un interviu periculos de sincer: a vorbit despre cea mai mare pasiune a ei, despre ţinutele ei extravagante, dar şi cu cât timp înainte se pregăteşte atunci când iese din casă!

Maticiuc, primul interviu după ce s-a aflat de relația cu Flavia: „Eu sunt pe site-uri tabloide cu femei, cu asta mă ocup”

acum 5 zile

Codin Maticiuc a oferit, în exclusivitate, primul interviu după ce s-a aflat că are o relaţie cu frumoasa Flavia! Sunteţi curioşi să aflaţi cum a comentat "Craiul de Dorobanţi"? Maticiuc a mai spus şi ce planuri are pentru 2018.

Delia, interviu emoționant despre părinți: „Sunt fata lui tata, dar și a mamei”

acum 7 zile

Delia a acordat un interviu emoţionant în care a vorbit despre părinţi, dar şi despre sărbătorile de iarnă. Deși tatăl Deliei s-a călugărit și a plecat la Muntele Athos, artista încă îi simte lipsa mai ales acum în preajma sărbătorilor.

Andreea Bănică - „Ce vrei de la mine”

acum 8 zile

Andreea Bănică interpretează piesa ”Ce vrei de la mine”. Vedeta a acordat un interviu în care a vorbit despre peripețiile prin care a trecut.

Bitang și Bellu, interviu la dublu. Bellu: „Fiecare medalie are în spate multă muncă”

acum 8 zile

Octavian Bellu şi Mariana Bitang, un interviu despre performanţă şi reuşită! Cum au ajuns antrenori de succes, dar şi care este secretul lor, a spus chiar el.

Bogdan Stelea și „Generația de Aur”: „Am avut norocul să petrec o copilărie cât mai frumoasă”

acum 9 zile

A fost fotbalist mai bine de două secole şi a adunat o mulţime de poveşti alături de colegii sau de adversarii faimoşi. Bogdan Stelea ne-a acordat un interviu, în exclusivitate! Ce meserie ar fi ales dacă nu se făcea fotbalist, dar şi alte picanterii din viaţa lui, a dezvăluit chiar el.

Bianca Filip, interviu senzațional din postura de mămică: „Am slăbit 28 de kilograme într-o lună”

acum 10 zile

Bianca Filip, soţia fotbalistului Steliano Filip, este o mămică model. A slăbit 28 de kilograme, la doar o lună de la naştere şi arată senzaţional.

Diana Bișiniciu, prin ce a trecut, dar și cum a reușit să slăbească

acum 11 zile

Diana Bișiniciu acordă un interviu celor de la Star Matinal în care vorbește despre cum a slabit, dar și despre cariera ei muzicală

Cea mai tare trupă de dans, ”Fabis Dancer”, în platoul Star Matinal.

acum 11 zile

Membrii formației ”Fabis Dancer” vorbesc despre trupă și despre ce doresc. Formația a facut un show intredibil în platoul Star Matinal.

Maria Simion și Cosi vorbesc despre cea mai recentă colaborare a lor, piesa ”Inger”

acum 11 zile

Maria Simion și Cosy interpretează piesa ”Inger”. Piesa este cea mai nouă colaborare a Mariei Simion. Cei doi artiști vorbesc despre piesă dar și ce plănuiesc în cariera lor muzicală

Carla's Dreams, omul din spatele măștii: Sunt un bărbat destul de cuminte”

acum 14 zile

Carla's Dreams, interviu despre cum e să priveşti lumea. de sub mască. Artistul a vorbit şi despre preţul pe care trebuie să îl plătească zi de zi pentru modul în care a ales să facă muzică.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, primul interviu în calitate de cuplu

acum 16 zile

Prinţul Harry şi Meghan Markle au dat deja primul interviu în calitate de cuplu. Asta la doar câteva ore de la anunţarea logodnei. Au vorbit. aţi ghicit, despre începutul relaţiei lor. Şi despre ce urmează. Un lucru este cert. Sunt amândoi vizibil îndrăgostiţi

Cristina Spătar și Nicușor Iodan cântă în platoul Star Matinal

acum 16 zile

Cristina Spătar a acordat și un scurt interviu în care a vorbit despre cariera muzicală, dar și despre schimbările din viața ei.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV