Cautare: 221 rezultate dupa tagul "intrebare"

Mirela Boureanu Vaida nu a putut să citească întrebarea cu ”bulină roșie” de rușine! Și-a chemat în ajutor asistentul!

acum 124 zile

”Nu pot să cred așa ceva. Mă oripilez!”, a fost reacția prezentatoarei atunci când a aflat răspunsul la întrebarea pe care nu a putut să o citească.

”Va râmâne cu sânii la fel de mari și după naștere?”, întrebarea ascunsă pe care și-o pune fiecare bărbat

acum 125 zile

Pe timpul sarcinii viitoarele mămici au parte de tot felul de schimbări fizice, iar partenerii lor de fel de fel de întrebări. Dintre toate se remarcă ”Va râmâne cu sânii la fel de mari și după naștere?”.

"Căsuţa noastră": Care este cel mai dezordonat dintre soţi?

acum 131 zile

Află cine luat punctele dintre cuplurile Oana și Ionuț, Cristina și Marian & Alina și Dan la întrebarea "Care este cel mai dezordonat dintre soţi?"

"Căsuţa noastră": Care este partea de casă pe care soţul ar vrea să o aibă doar pentru el?

acum 131 zile

Află cine luat punctele dintre cuplurile Oana și Ionuț, Cristina și Marian & Alina și Dan la întrebarea "Care este partea de casă pe care soţul ar vrea să o aibă doar pentru el?"

"Căsuţa noastră": Cât la sută din spaţiul din şifoniere este ocupat cu lucrurile soţiei şi cât cu ale soţului?

acum 131 zile

Află cine luat punctele dintre cuplurile Oana și Ionuț, Cristina și Marian & Alina și Dan la întrebarea "Cât la sută din spaţiul din şifoniere este ocupat cu lucrurile soţiei şi cât cu ale soţului?"

Care dintre voi spune primul "îmi pare rău" atunci când vă certaţi?

acum 131 zile

Află cine luat punctele dintre cuplurile Oana și Ionuț, Cristina și Marian & Alina și Dan la întrebarea "Care dintre voi spune primul "îmi pare rău" atunci când vă certaţi?"

"Dragoste şi alte nebunii...": "Cât de des calcă pe bec soţul şi cu ce reuşeşte să te împace?"

acum 131 zile

Află cine luat punctele dintre cuplurile Oana și Ionuț, Cristina și Marian & Alina și Dan la întrebarea "Cât de des calcă pe bec soţul şi cu ce reuşeşte să te împace?"

Cum ar reacţiona soacra mică dacă ar intra în baie peste soţul tău, atunci când acesta face duş?

acum 131 zile

Află cine a luat punctele dintre cuplurile Oana și Ionuț, Cristina și Marian & Alina și Dan la întrebarea "Cum ar reacţiona soacra mică dacă ar intra în baie peste soţul tău, atunci când acesta face duş?"

Care dintre soacre este mai atrăgătoare, cea mică sau cea mare?

acum 131 zile

Află cine a luat punctele dintre cuplurile Oana și Ionuț, Cristina și Marian & Alina și Dan la întrebarea "Care dintre soacre este mai atrăgătoare, cea mică sau cea mare?"

V-aţi uitat vreodată împreună la filme pentru adulţi?

acum 131 zile

Află cine a luat punctele dintre cuplurile Oana și Ionuț, Cristina și Marian & Alina și Dan la întrebarea "V-aţi uitat vreodată împreună la filme pentru adulţi?"

Domeniul "Da/Nu": Dacă soţiei i s-ar ivi ocazia să aibă o aventură cu fostul, iar soţul nu ar afla niciodată, ar accepta?

acum 131 zile

Află cine a luat punctele dintre cuplurile Oana și Ionuț, Cristina și Marian & Alina și Dan la întrebarea "Dacă soţiei i s-ar ivi ocazia să aibă o aventură cu fostul, iar soţul nu ar afla niciodată, ar accepta?"

Prieteni și familie: Care este femeia în preajma căreia nu ți-ai lăsa soțul?

acum 131 zile

Află cine a luat punctele dintre cuplurile Oana și Ionuț, Cristina și Marian & Alina și Dan la întrebarea "Care este femeia în preajma căreia nu ți-ai lăsa soțul?" .

Prieteni și familie: Care este persoana care are cea mai mare influență negativă soției tale și de ce?

acum 131 zile

Află cine a luat punctele dintre cuplurile Oana și Ionuț, Cristina și Marian & Alina și Dan la întrebarea "Care este persoana care are cea mai mare influență negativă soției tale și de ce?" .

Ristei a rămas blocat la întrebarea: Care este probabilitatea să tragi un foc de armă și să nimerești un avion? Răspunsul este mai simplu decât crezi

acum 133 zile

Care este probabilitatea să tragi un foc de armă și să nimerești un avion?. O întrebarea care pare extrem de complicată, dar în realitate nu este.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV