Cautare: 11 rezultate dupa tagul "iubire si razbunare"

Septembrie începe la Happy Channel cu super producții. Fii cu ochii pe Happy!

acum 293 zile

Happy Channel se pregătește să le ofere telespectatorilor o toamnă happy, cu premiere de top!

Poate fi urmărită în “Iubire și răzbunare”, de luni până joi, la Happy Channel. Tuba Büyüküstün, despre personajul ei: “Suhan este destul de fițoasă”

acum 301 zile

In serialul, care poate fi urmarit de telespectatori de luni pana joi, de la ora 20.00, Tuba o interpreteaza pe Suhan, o femeie obisnuita sa detina controlul.

Happy Channel, lider de audiență în Prime Time, pe nișa posturilor pentru femei. “Iubire și răzbunare” și “Elif” au fost, marți seara, la putere

acum 306 zile

"Iubire si razbunare" si "Elif" au condus Happy Channel pe primul loc, pe nisa posturilor de televiziune dedicate femeilor.

Serialul care a cucerit Spania-“Iubire și răzbunare” se lansează, astăzi, la Happy Channel

acum 308 zile

Cel mai nou blockbuster turcesc - “Iubire si razbunare” (“Brave and Beautiful” aka “Cesur ve Güzel”) incepe, luni-14 august, la Happy Channel cu un maraton special de trei ore.

În “Iubire și răzbunare”(“Brave and Beautiful”), Kıvanç Tatlıtuğ este un om cu sânge rece

acum 309 zile

Serialul de mare succes il aduce in fata telespectatorilor pe Kıvanç Tatlıtuğ, castigatorul Best Model of Turkey si Best Model of The World.

Recunoaștere. Protagonista din ”Brave and beautiful” a fost premiată la Vatican

acum 313 zile

Pentru activitatile sale caritabile, Tuba Büyüküstün a primit una dintre cele mai inalte distinctii de la Vatican.

Kıvanç Tatlıtuğ este protagonist în blockbusterul turcesc “Brave and Beautiful”. Cel mai frumos bărbat din lume vine, din 14 august, la Happy Channel

acum 313 zile

Telespectatorii il vor putea urmări pe Kıvanç Tatlıtuğ, de luni pana joi, de la ora 20.00, in cel mai nou blockbuster turcesc – “Brave and Beautiful” (“Iubire si razbunare”).

Observator.TV