Cautare: 1290 rezultate dupa tagul "iubit"

O tânără a sfârşit sub roţile trenului după o ceartă cu iubitul

acum 4 ore

O ceartă cu iubitul urmată de gest nebunesc pentru a-l împăca au costat-o viaţa pe o tânără de 16 ani. Iza, aşa cum îi spuneau prietenii, a sfârşit sub roţile trenului din care a încercat să sară din mers.

Un tânăr de 19 ani şi-a înjunghiat fosta iubită elevă de liceu în grădina publică din Bârlad

acum 3 zile

Fata se plimba pe o alee când a fost atacată din spate cu un cuţit. Agresorul a lovit-o de 3 ori. S-a întâmplat acum 3 zile, dar poliţiştii l-au lăsat liber. Adelina Anei ne spune mai multe

Scrisoarea de dragoste a unui român către sufletul său pereche

acum 6 zile

Dani Oţil şi Răzvan Simion, simpaticii prezentatori de la "Neatza cu Răzvan şi Dani, au intrat în rolul lui "Cupidon".

O tânără de 27 de ani, din județul Maramureș, a ajuns la spital după ce a fost lovită cu pumnul de fostul iubit

acum 11 zile

Clipe de coşmar pentru o tânără din Borşa, judeţul Maramures! Aceasta a fost bătută de fostul iubit, chiar la locul de muncă. Situaţia putea deveni mult mai dramatică, dacă şeful femeii nu i-ar fi sărit în ajutor.

Tânărul care şi-a lăsat iubita de 17 ani să conducă, fără să ştie că va fi ultima ei dorinţă, regretă amarnic

acum 13 zile

Cu ochii în lacrimi, a povestit că ar fi făcut orice pentru ea. În noaptea de Înviere, tânăra l-a rugat să o lase la volan. N-a avut inimă s-o refuze. Pe drumul pietruit, a pierdut controlul, iar maşina s-a răsturnat. După accident, iubitul ei a fost reţinut pentru 24 de ore.

Replici de agățat! Gina Pistol și iubitul Elenei Udrea, pe aceeași canapea

acum 20 zile

Singurul punct comun dintre Elena Udrea și Gina Pistol despre care se știa până acum era familia Cocoș. Chiar dacă cele două și-au încheiat socotelile cu familia de afaceriști, se pare că cele două mai au ceva în comun: actualul iubit al Elenei Udrea.

Cine o ajută pe Mădălina Ghenea să-și crească îngerașul

acum 20 zile

Madalina Ghenea, ajutata de mama ei.

Fostul iubit al Crinei Matei, Bogdan Zamfir, în tandrețuri cu o bombă sexy

acum 22 zile

Fostul iubit al Crinei Matei, Bogdan Zamfir, a bifat o nouă cucerire. După ce a lăsat-o cu ochii în soare pe artistă, bărbatul a început să facă ravagii printre domnişoarele senzuale din showbiz

Smiley News: Lecții de baschet! Un copil își arată măiestria la acest sport iubit de milioane de oameni

acum 23 zile

Cătălin Oprișan, redactorul de la A1.ro, vine cu un clip ieșit din comun. Un copil, invitat într-o emisiune, demonstrează că poate băga mingea în coșul de baschet de la orice distanță.

Mădălina Ghenea şi iubitul ei, Matei Stratan, au devenit părinţi

acum 25 zile

Actriţa a născut aseară o fetiţă perfect sănătoasă la o clinică privată din Bucureşti. Bebeluşul s-a lăsat îndelung aşteptat. Actriţa a vrut să nască natural, dar, după 10 ore de travaliu, medicii au decis să intervină prin cezariană. Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au...

Când esti obosită și îl rogi frumos, la ce treburi casnice (în care în mod normal nu le-ar face), îl pui pe iubitul tău? Emanuiel: "Gunoiul îl duc și când nu e obosită"

acum 26 zile

Cuplurile din a 27-a ediție 2k1 care și-au făcut apariția în platou și sunt pregătite pentru marele test sunt Andreea și Manuiel, Daniela şi Mihai & Raluca şi Claudiu.

Diana Gureşoaie trece printr-o adevărată dramă! E îndrăgostită de un bărbat care s-ar purta cu ea înfiorător!

acum 30 zile

Ştiţi vorba aia că. orice naş îşi are naşul. Ei bine, Diana Gureşoaie o înţelege cel mai bine, pentru că se pare că trece printr-o adevărată dramă. Ar fi îndrăgostită de un bărbat care s-ar purta cu ea înfiorător!

Dragoste cu năbădăi. El, 67 de ani, ea, 27! Daniela ar fi putut să-i fie fiică, însă i-a devenit iubită!

acum 32 zile

”Eu cred că se merită. E o mică nepotrivire, dar. una, e şi diferenţă de vârstă între mine şi ea, al doilea. asta n-ar fi nimic, dar este prea sărmană şi cu atâţi copii, trebuie ajutată”. Dar pe lângă ajutor, bărbatul care s-a îndrăgostit la 67 de ani, îi oferă și...

1
2
3
4
5
»