Cautare: 1455 rezultate dupa tagul "iubit"

Marios Casas, cel mai râvnit actor

acum 6 ore

El este cel mai iubit actor! Îl veţi recunoaşte imediat după ce veţi afla filmul în care a jucat. Oriunde apare, fanele o iau pur şi simplu razna! Priviţi!

Ce mai sexy ispita de la Insula Iubirii i-a spus "ADIO" iubitului

acum 7 ore

E tânără, frumoasă şi trezeşte imaginaţia bărbaţilor cu formele ei atunci când apare. Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii i-a spus "ADIO" iubitului. Care a fost motivul despărţirii, în videoul de mai sus!

Kamelia, vacanță de vis în Portugalia, alături de iubitul ei!

acum 1 zile

Artista a fost și într-o croaziera in intreaga regiune Algarve.

Sandra, mesaj din Londra pentru Tuncay: "Vreau doar să strig numele tău"

acum 1 zile

Sandra s-a apucat de cântat, amintirile au năpădit-o şi a devenit din ce în ce mai melancolică. Să fie oare mesaj pentru fostul soţ al Andreei Marin?

Otilia Bilionera renunță la religie pentru a se putea căsători cu bărbatul iubit

acum 1 zile

Îndrăgostită până cap, vedeta nici n-a stat pe gânduri ca să ia o astfel de decizie. Dar cum să nu vrei atunci când iubitul tău e milionar!?! Aşa că îşi asumă toate riscurile. Iar printre acestea ar fi şi faptul că, dacă va respecta tradițiile musulmane la modul strict, așa...

Betty și iubitul, în vacața de câteva mii de euro

acum 1 zile

Betty și-a luat iubitul și au fugit în străinătate, într-o vacanță de câteva mii de euro. Iată cum se distrează aceștia.

Brigitte Sfăt a fost surprinsă, în club, în tandreţuri cu alt bărbat!

acum 3 zile

Între Brigitte şi Ilie Năstase nu pare a mai fi cale de împăcare. Focoasa brunetă pare că s-a decis să îl înlocuiască pe celebrul tenismen şi a fost surprinsă deja în compania unui alt bărbat.

O asistentă a Serviciului de Ambulanţă Satu-Mare a fost bruscată de iubitul poliţist

acum 4 zile

Scandalurile în care sunt implicaţi oameni în uniformă par să fie din ce în ce mai dese. O asistentă a Serviciului de Ambulanţă Satu-Mare a fost bruscată de propriul iubit, el însuşi un apărător al legii.

Dee Dee, amenințări și umilințe la adresa lui Robert, iubitul ei

acum 5 zile

Considerând că parcursul partenerului pe insulă îl poziționează într-o postură inferioară, Dee Dee se folosește de amenințări, ironii și umilințe la adresa lui Robert.

Milionarul Dragoş Săvulescu, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, și-a găsit fericirea în brațele unei foste Miss

acum 6 zile

Mai îndrăgostiţi şi liniştiţi ca niciodată! Milionarul Dragoş Săvulescu şi Miss Albania petrec de minune într-o vacanţă la care visează orice cuplu.

Iubitul Rihannei a fost căsătorit

acum 6 zile

Rihanna continuă să-şi uimească fanii.În prezent artista are o relaţie un un om de afaceri arab. Cei doi au fost vazuţi în ipostaze tandre într-o piscină în Spania, însă surpriza este că bărbatul, care spunea că a avut o relaţie şi cu Naomi Campbell, a fost căsătorit înainte...

Nicole Cherry își caută iubitul perfect! Pepe și Dorian Popa o ajută să-și găsească alesul inimii

acum 17 zile

Pepe și Dorian Popa fac casting de băieți pentru Nicole Cherry. Artista vrea să găsească acel bărbat care o va face fericită toată viața.

Alexandra Stan a făcut anunțul: ea și iubitul ei sunt părinți ”Am decis să îl adoptăm”

acum 19 zile

Alexandra Stan a anuntat pe retelel de socializare ca i se mareste familia.

De ce ţi-e frică, nu scapi! Nicoleta îşi vede iubitul sarutandu-se cu ispita

acum 25 zile

Nicoleta (28 de ani) casier, și Cătălin (26 de ani), manager la o firmă de jocuri de noroc, sunt din Cluj Napoca, au o relație de doi ani, dar se cunosc și sunt prieteni de 12 ani.

Dezvăluiri din trecutul părintelui Cristian Pomohaci! Un tânăr a avut o relaţie timp de 9 luni cu părintele Cristian Pomohaci!

acum 26 zile

Claudiu, un tânăr din Cluj vine cu mărturii ŞOC despre părintele Cristian Pomohaci! Bărbatul susţine că un prieten de-al său, homosexual, ar fi avut o relaţie timp de 9 luni cu părintele Cristian Pomohaci!

Lili Sandu, despre sarcină și iubitul mult mai tânăr: "Îmi doresc o familie, îmi doresc un copil"

acum 26 zile

Lili Sandu a vorbit pentru prima dată despre sarcină şi despre iubitul tinerel. Artista își dorește o familie frumoasă.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV