Cautare: 936 rezultate dupa tagul "iubita"

Rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus". Mesajul zilei: "Eşti cia mai tare femeie pe gustul meu"

acum 2 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Dani Oţil, o nouă cucerire, în direct! Larisa: "Accept invitaţia"

acum 3 zile

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a făcut o nouă cucerire.

Ben, şocat de gesturile sexy ale iubitei lui cu ispita: ”Trebuie neapărat să vorbesc cu ea”

acum 4 zile

Imaginile indecente de pe insula fetelor fac vâlvă printre bărbați. Ceremonia Focului îl face pe Ben să-și pună multe semne de întrebare în privința iubitei lui.

Ben, umilit de iubita lui!: ”Nu am știut că pe toată durata relației mele a avut un amant!”

acum 4 zile

Ceremonia Focului aduce vești groaznice pentru Ben. Afirmațiile umilitoare îl lasă aproape fără cuvinte de concurentul de pe Insula Iubirii.

Cătălin, permisiune neașteptată pentru iubita lui: ”Pe ispita Robert nu aș fi gelos. Poți să te duci cu el... tot respectul!”

acum 5 zile

Cătălin, permisiune neașteptată pentru iubita lui: ”Pe ispita Robert nu aș fi gelos. Poți să te duci cu el... tot respectul!”

Cristian Boureanu a fost vizitat în arest de iubita și fiica lui

acum 5 zile

Iubita pe care Cristian Boureanu a agresat-o de faţă cu poliţiştii nu şi-a schimbat sentimentele - vrea să se mărite cu fostul politician. Laura Dincă l-a vizitat pe Cristian Boureanu în arest şi i-a făcut şi o surpriză. A venit însoţită de fiica lui, Ioana, care şi-a ferit...

Laura Dincă este trup şi suflet pentru Cristian Boureanu!

acum 7 zile

Laura Dincă este trup şi suflet pentru Cristian Boureanu! Iubita omului de afaceri îl susţine necondiţionat. Chiar dacă nu se ştie ce se va întâmpla cu Boureanu, blondina are alte gânduri cu privire la viitorul ei cu fostul politician.

Dorian Poapa: ”Îmi voi cere iubita în căsătorie într-un mod ieșit din comun”

acum 8 zile

Dorian Poapa vorbește la Răi da buni despre căsătorie. ”Îmi voi cere iubita într-un mod ieșit din comun”, a afirmat artistul.

Karaoke la superlativ! Ruben şi-a cucerit iubita cu vocea

acum 8 zile

Nicoleta & Vali, Oana & Ruben și Ana-Maria & Andrei sunt cuplurile care se luptă să ajungă în ultima probă din această ediție, unde vor avea ocazia să câștige câteva sute de euro.

Dorian Popa, scene fierbinți cu o brunetă focoasă. Ce părere are iubita lui

acum 9 zile

Dorian Popa a apărut în cel mai recent videoclip al său alături de o brunetă focosă. Iar scenele pe care le-au filmat împreună nu sunt deloc cuminţi. Ce părere a avut iubita lui, Claudia, despre apropierea de altă femeie, aflăm chiar de la el.

Cătălin, chitaristul trupei Mahala Rai Banda, dedicație de dragoste pentru Mihaela, iubita sa

acum 9 zile

Cătălin, chitaristul trupei Mahala Rai Banda, îi face o dedicație de dragoste iubitei sale, Mihaela. Concurenta este profund emoționată de gestul iubitului ei.

Logodnica lui Mario Gotze, cea mai sexy iubită de fotbalist

acum 10 zile

Logodnica fotbalistului Mario Gotze a fost desemnată cea mai sexy iubită de fotbalist. Este înaltă, frumoasă şi posesoarea unui corp de invidiat.

Denis Alibec, poveste de dragoste alături de Cristiana, iubita sa

acum 11 zile

Cel mai dorit fotbalist din România nu mai e singur! Denis Alibec iubeşte şi este iubit. Jucătorul de la FCSB trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristiana.

Veste uriașă pentru fotbalistul Gabi Enache! Iubita sa, Lena, este însărcinată

acum 11 zile

Gabi Enache, celebrul fotbalist, în lacrimi! Lena, femeia cu care şi-a înşelat soţia, l-a făcut să plângă de bucurie pentru că este însărcinată.

Iubita lui Cristian Bouresanu vorbeşte pentru prima dată după scandalul cu poliţia: ”Modul în care s-a adresat iubitul meu mie, era un mod de a mă calma”

acum 11 zile

Laura Dincă, iubita lui Cristian Bouresanu vorbeşte pentru prima dată după scandalul cu poliţia. ”Modul în care s-a adresat iubitul meu mie, era un mod de a mă calma”, a afirmat aceasta.

Alin Cocoş, jucat pe degete de cea mai tare fată de oraș

acum 12 zile

Alin Cocoş e îndrăgostit până peste cap! Şi dacă tot a pus mâna pe una din cele mai râvnite fete din lumea bună a Bucureştiului, are grijă să nu o piardă. Cum? Foarte simplu: îi face toate poftele iubitei sale.

Noi imagini compromiţătoare cu Cristian Boureanu! Fostul politician a bruscat-o şi pe iubita lui

acum 13 zile

Ancheta care-l vizează pe Cristian Boureanu se complică după ce în spaţiul public au apărut şi alte filmuleţe ale scandalului. Noile imagini sunt de-a dreptul halucinante şi dovedesc că fostul deputat a fost lovit, la rândul lui, de un poliţist.

Nelu Ploieșteanu, părăsit de parteneră: "Am înșelat-o pe iubita mea cu 200 de femei"

acum 14 zile

Nelu Ploieșteanu a fost părăsit de iubita sa. Relația dintre cei doi a ajuns la final. Cântărețul de muzică de petrecere nu vrea să mai aibă vreo altă relație prea curând.

Macanache: "Iubita mea mă inspiră"

acum 14 zile

Macanache a scris piesa "Diana" pentru iubita sa care îi este și muză în majoritatea melodiilor.

Ionuț, bărbatul acuzat de fosta iubită că a violat fetița de trei ani, vrea să scape de arestul la domiciliu: "Mama fetei știe mai mult decât zice"

acum 16 zile

Unui biet îngeraş de 3 anişori i-a fost terfelit destinul, viaţa, mult prea devreme şi mult prea crud. Când abia a învățat să vorbească și să meargă, fetiţa a fost deflorată. Mama îl acuză pe iubitul ei de o aşa faptă înfiorătoare, dar el, cu disperare, se apăre şi cere...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV