Cautare: 1108 rezultate dupa tagul "iubita"

Mircea Eremia, momentul adevărului: "Ţin cont de părerea mamei când îmi aleg o iubită"

acum 18 ore

Cântăreţul Mircea Eremia răspunde numeroaselor întrebări picante primite în cadrul Star Matinal. Acesta lansează la rândul său câteva provocări inedite.

Răzbunarea cruntă a unui bărbat părăsit de iubită a fost la un pas să secere trei vieţi de copil

acum 23 ore

Individul a dat foc casei în care femeia se refugiase, ca să scape de el. Flăcările i-au surprins înăuntru pe cei trei micuţi, cu vârste între 5 şi 10 ani. Proprietara locuinţei a reuşit în ultima clipă să-i salveze pe cei trei copii. Au rămas însă cu toţii pe drumuri, în prag...

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva s-au căsătorit în mare secret!

acum 1 zile

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia au făcut pasul cel mare în mare secret, departe de ochii curioșilor. Cei doi artiști au decis să se căsătorească după șase ani de iubire.

Cosmin Tobă știe cele mai tari glume pe care nu i le-ai spune iubitei: ”Când vine vorba de sex, mie îmi place să dau totul pe față”

acum 2 zile

Cosmin Tobă știe cele mai tari glume despre sex. Este un adevărată enciclopedie a glumelor perverse, însă de bun gust...

Costin Mărculescu renunță la burlăcie: „Ne-am cunoscut pe Facebook”

acum 4 zile

Costin Mărculescu vrea să renunțe la burlăcie. Actorul și-a cunoscut actuala iubită pe Facekook și stau împreună de aproape un an.

Italianul căruia fosta iubită i-a tăiat organul genital, salvat de medicii români

acum 4 zile

Un italian, căruia fosta iubită i-a tăiat organul genital, va putea avea o viaţă normală datorită medicilor români. Bărbatul a trecut prin două operaţii de reconstrucţie, premieră în România. Ambele au fost un succes. Şi, în scurt timp, pacientul se va căsători, iar în...

Dumitru, tatăl părăsit, declarații despre fosta iubită: "De când s-a despărțit de primul bărbat, ea doar s-a prostituat"

acum 5 zile

Detalii care schimbă cursul poveștii de dragoste, la 180 de grade! Mama Mariana împreună cu noul său iubit vor să arate care e de fapt adevărul.

Una dintre fostele iubite ale lui Dani Mocanu: ”Aș putea să-l dau în judecată, este un nesimțit!”

acum 7 zile

Una dintre fostele iubite ale lui Dani Mocanu a ieșit la atac. ”Aș putea să-l dau în judecată, este un nesimțit!”, a afirmat aceasta.

Una dintre fostele iubite ale lui Dani Mocanu iese la atac: ”Mi-a spus că fotografiile le folosește pentru un videoclip”

acum 7 zile

Ziua şi scandalu' pentru Dani Mocanu! Aflat sub control judiciar în urma acuzaţiilor, numele cântăreţului apare din nou pe prima pagină a ziarelor, tot din cauza femeilor! Una dintre fostele iubite iese la atac! Dovezi şi mărturii incredibile, imediat!

Își cere iubita în căsătorie! Marius a venit la ”Chef la cuțite” cu inima cât un purece

acum 7 zile

Următorul concurent se numește Cățiu Marius, este din Arad și a venit la emisiune alături de iubita sa, căreia i-a pregătit o surpriză de zile mari!

O nouă ediție incendiară "Chefi la cuțite"! Un concurent își va surprinde iubita cu o cerere în căsătorie

acum 7 zile

Surpriză de proporţii, în această seară, la Chefi la Cuţite. Doi iubiţi au venit împreună, în concurs, pregătiți să fie rivali. Însă, planul bucătarului din Arad nu include doar obținerea râvnitelor cuțite, ci și promisiunea unei căsătorii.

Care este secretul lui Tuncay? Ce are turcul de ascuns!

acum 7 zile

Prietenii lui îşi dau coate, toată lumea vorbeşte în jurul lui, el încearcă să păstreze aparenţele. Şi chiar dacă neagă relaţia cu asistenta blondă, prea multe lucruri îl dau de gol.

Alex Pițurcă și-a sărbătorit iubita

acum 8 zile

Trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi şi după mai multe despărţiri şi împăcări, se pare că şi-au găsit liniştea. Alex Piţurcă şi Iulia Pârlea se iubesc din nou, iar acum fiul lui Victor Piţurcă face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi vedea iubita fericită.

Gianluca şi iubita lui s-au despărțit! Iubirea lor a durat o vară

acum 10 zile

Gianluca şi iubita lui au decis să pună capăt relaţiei. În ultima perioadă au fost mai mult separaţi decât împreună, şi acesta a fost primul semn că lucrurile nu mai merg între ei.

Cristian Daminuţă face totul pentru iubita lui

acum 10 zile

Cristian Daminuţă nu mai este ce a fost! De la crai de Dorobanţi, a ajuns să facă totul pentru iubita lui! După ce i-a promis că o ia de soţie, acum a făcut un alt gest care le va oftica, cu siguranţă, pe toate fostele lui.

Dorian Popa, despre casă şi căsătorie: "Până pe 20 octombrie, casă va fi gata la roşu"

acum 12 zile

Ne-am obişnuit să-l vedem pe Dorian Popa pe şantier, dar de data asta am aflat chiar de la el cât a investit şi cum va arăta casa visurilor lui

Mihai Trăistariu, gata de nuntă. „Eu am iubit de trei ori”

acum 14 zile

Mihai Trăistariu se însoară! După atâta ghinion în dragoste, răsare soarele şi pe strada lui! Artistul declară că este gata de nuntă deoarece și-a găsit deja sufletul pereche. Iubita lui este o animatoare de artă și o dansatoare perfectă.

Ristei, probleme cu iubita geloasă: ”Uneori am glume mai deplasate în emisune cu anumite domnișoare... îi vine să-mi ia gâtul!”

acum 14 zile

Florin Ristei are probleme cu iubita geloasă. ”Uneori am glume mai deplasate în emisune cu anumite domnișoare... îi vine să-mi ia gâtul!”, a afirmat artistul.

A fost săracă lipită, iar acum duce o viaţă de prinţesă la braţul unui bărbat putred de bogat! Moldoveanca lui Justin Biber şi-a înnebunit fanii cu formele sale!

acum 17 zile

De când a apărut în videoclipul lui Justin Bieber, Xenia Deli a devenit din ce în ce mai cunoscută, ba mai mult, frumoasa moldoveancă în vârsta de 27 de ani şi-a găsit şi marea iubire, un egiptean putred de bogat, cu care s-a şi căsătorit şi a organizat o nuntă ca-n poveşti. Şi...

Stelian Ogică, asaltat de femei: "De când iubita mea locuiește la mine, casa arată mult mai aranjată"

acum 21 zile

Stelian Ogică face dezvăluiri din viața de familie alături de iubita sa. Vedeta spune că are o casă mult mai aranjată de când aleasa inimii sale s-a mutat la el.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV