Cautare: 608 rezultate dupa tagul "iumor"

Momente maxime la iUmor. Mihai Bendeac, ”victima” unui joc mai ciudat

acum 3 ore

Un simplu truc cu cărţi de joc i-a băgat în sperieţi pe juraţii de la iUmor. Dar.dintre toţi, cele mai cumplite clipe le-a trăit, cine credeţi? Mihai Bendeac. Obişnuit să fie sărutat de domnişoare, de data asta i-a pierit de tot zâmbetul.

Știrile care l-au făcut pe Cheloo să râdă cu lacrimi: ”Compatrioții noștri de etnie rromă și-au dat întâlnire pentru a lua startul la Maratonul de Haur”

acum 20 ore

La început părea banal. A recunoscut-o și Cheloo. Lucrurile s-au schimbat rapid, deși Dan Cîrstea a apelat la o metodă clasică pentru a-i impresiona pe jurați. Un fel de maestrul Trandafir din „B.D. în alertă” reinventat a reușit să ajungă acolo unde și-a propus. A luat votul de...

Un mentalist din Malaesia bagă frica în juraţii iUmor

acum 21 ore

Magicianul Andrew Lee se foloseşte doar de un truc cu cărţile, ce-i drept, nu unul obişnuit, ci unul în care aruncă şi cu un cuţit. La realizarea momentului, mentalistul are nevoie de Cheloo şi de Mihai Bendeac, însă cel mai tare îl sperie pe ultimul. De ce şi cum se termină...

”Mă supăr rău tare! Sper să rămânem prieteni”. Jurații iUmor nu-i înțeleg deloc glumele lui Daniel Andruș

acum 23 ore

Jurații iUmor nu-i înțeleg deloc glumele lui Daniel Andruș, călărețul care a venit cu calul până București.

Moment de panică! Mihai Bendeac este speriat cu un cuțit de un magician din malaezia!

acum 1 zile

Moment de panică pe scena iUmor! Mihai Bendeac este speriat cu un cuțit de Andrew Lee, un magician din Malaezia.

Andrew Lee, cu cuțitul la gâtul lui Mihai Bendeac: ”Îmi tremură picioarele! M-a frapat distracţia tuturor. Nimeni nu a avut nici măcar o minimă îngrijorare...”

acum 1 zile

Andrew Lee a venit tocmai din Malaezia ca să-i pună cuțitul la gât lui Mihai Bendeac. ”Îmi tremură picioarele! M-a frapat distracţia tuturor. Nimeni nu a avut nici măcar o minimă îngrijorare...”, a spus Bendeac.

Capcană pentru Mihai Bendeac. La ce s-au gândit colegii lui de la iUmor

acum 1 zile

Capcană pentru Mihai Bendeac. Iată la ce s-au gândit colegii lui de la iUmor.

”N-am mai făcut acest număr de 18 ani!” Cuțitarii de la iUmor, în fața juraților: ”Ultima a fost la limită. Mai avea un pic și îi punea silicoane doamnei!”

acum 1 zile

Trupa D'Argento se află în fața juraților iUmor. Iată care a fost decizia lui Bendeac, Delia, și Cheloo

Jurații iUmor, adevărați cuțitari! Cei trei au instaurat un regim de teroare pe scena iUmor

acum 1 zile

Jurații iUmor sunt adevărați cuțitari! Delia, Bendeac și Cheloo au instaurat un regim de teroare pe scena iUmor.

E periculos și nu încurajăm! Trupa D'Argento, tir de cuție la o țintă umană! Bendeac și Delia sunt îngroziți: ”I-a prins eșarfa!”

acum 1 zile

E periculos și nu încurajăm! Trupa D'Argento execută pe scena iUmor un număr de tir de cuție la o țintă umană! Mihai Bendeac și Delia sunt îngroziți.

Cum se deconspiră un manelist. George Tănase: ”Ca să înțelegeți cât de manelist sunt, când mă duc să-mi fac o electrocardiogramă, inima îmi bate fix așa...”

acum 1 zile

Pe scena iUmor, George Tănase vorbeşte despre cum se deconspiră un manelist. ”Ca să înțelegeți cât de manelist sunt, când mă duc să-mi fac o electrocardiogramă, inima îmi bate fix așa...”, a spus acesta.

George Tănase, despre cum se agață în club: ” Am un prieten care îmi zice mereu - dacă mergi în club lovești, dai acolo, atingi sigur”

acum 1 zile

Pe scena iUmor, George Tănase vorbeşte despre cum se agață în club. ”Am un prieten care îmi zice mereu - dacă mergi în club lovești, dai acolo, atingi sigur”, a spus acesta.

George Tănase, despre sujbele din biserică și enoriașii români: ”Preoții cântă de zici că trag de slujbă că să țină mai mult. Poate te țin ca să faci consumație la lumânări...”

acum 1 zile

Pe scena iUmor, George Tănase despre sujbele din biserică și enoriașii români. ”Preoții cântă de zici că trag de slujbă că să țină mai mult. Poate te țin ca să faci consumație la lumânări...”, a spus comediantul.

George Tănase distruge toate tehnicile de supraviețuire ale lui Bear Grylls: ”Eu am trăit la țară. Poate rezist două zile în pădure, dar să te văd pe tine cum reziști trei luni de iarnă cu wc-ul în fundul curții”

acum 1 zile

Pe scena iUmor, George Tănase distruge toate tehnicile de supraviețuire ale lui Bear Grylls. ”Eu am trăit la țară. Poate rezist două zile în pădure, dar să te văd pe tine cum reziști trei luni de iarnă cu wc-ul în fundul curții”, a spus acesta.

George Tănase, despre copilăria la țară, pe sinceritate: ”Eram atât de slab și urât, zici că făceam reclamă la necaz”

acum 1 zile

Pe scena iUmor, George Tănase vorbeşte despre copilăria la țară, pe sinceritate. ”Eram atât de slab și urât, zici că făceam reclamă la necaz”, a spus comediantul.

Despre copilăria la țară, biserică și maneliști. George Tănase: De mic spălam vasele, dar nu cu buretele, cu o bucățică de pâine. Eram adevăratul inamic al grăsimii

acum 1 zile

George Tănase, îi face pe jurații iUmor să râdă cu lacrimi! ”De mic spălam vasele, dar nu cu buretele, cu o bucățică de pâine. Era adevăratul inamic al grăsimii”, a spus acesta.

Ea este Doina Ghițescu, singura femeie care i-a redus la tacere pe jurații iUmor: ”Credeai că te întâlnești cu unu Tico... uite că a venit o betonieră!”

acum 3 zile

Ea este Doina Ghițescu, singura femeie care i-a redus la tacere pe jurații iUmor. ”Credeai că te întâlnești cu unu Tico... uite că a venit o betonieră!”, i-a spus aceasta lui Mihai Morar

Andrei Cojocaru, trimis de telespectatori în finala iUmor

acum 6 zile

Un tânăr de 18 ani a luat la rost showbizz-ul românesc, pe ritmuri rap, şi i-a cucerit pe cei trei juraţi de la iUmor. Cheloo i-a dat nota 10 pentru versuri, iar Bendeac i-a sunat mama s-o felicite. Talentul concurentului a fost apreciat deopotrivă şi de telespectatori. Aceştia l-au...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV