Cautare: 460 rezultate dupa tagul "iumor"

Să vă dea Dumnezeu sănătate și Măicuța Domnului dimpreună cu El! A tăiat mărarul cu toporul, dar i-a făcut să râdă cu lacrimi: Roby Roberto, show la Chefi

acum 8 ore

Să vă dea Dumnezeu sănătate și Măicuța Domnului dimpreună cu El! Dar pe cine avem noi aici? Da, da, ați văzut bine, e chiar Mihai Bendeac. De fapt, e Roby Roberto, care i-a dat curaj lui Bendeac să vină să gătească la ”Chefi la cuțite”.

Bogdan "Casper" Panaite, fost concurent la iUmor, a scris piesa "Pocalul" în timp ce se afla în club

acum 21 ore

Bogdan "Casper" Panaite, concurent la iUmor 2016, face rime pe muzică hip-hop, din aproape orice domeniu.

Un prezentator de ştiri fără inhibiţii a fost declarat marele câştigător al celei mai recente ediţii a emisiunii iUmor

acum 1 zile

Cosmin Tobă sau băiatul cu ochii albastru electrizant a reuşit să îi cucerească pe juraţii de la iUmor, dar şi pe cei de acasă! Şi-a depăşit emoţiile şi a surpins pe toată lumea cu glumele sale perverse. După ce a primit cele trei voturi, publicul a decis. Cosmin Tobă este...

Dacă este duminică, este iUmor. Deşi nu depăşeşte un metru şi 35 de centimetri, are aspiraţii înalte!

acum 2 zile

O tânără din Chişinău a străbătut sute de kilometri, ca să-l impresioneze pe Cheloo. Pe scena de la iUmor, Irina a urcat cu încredere. Deşi nu depăşeşte un metru şi 35 de centimetri, are aspiraţii înalte.

Jurații au rămas mască de îndată ce artiștii au urcat pe scenă. Bucătarii ”Naked Lunch” au dansat goi pușcă pe scena de la ”iUmor”!

acum 2 zile

Callum și Kevin sunt cei mai simpatici bucătari pe care i-ai văzut vreodată. Jurații au rămas mască de îndată ce artiștii au urcat pe scenă!

Asta este cea mai emoționantă scenă la iUmor. Fratele mai mare s-a urcat pe scenă, l-a luat în brațe și l-a pupat ocrotitor!

acum 2 zile

Fratele mai mare s-a urcat pe scenă, l-a luat în brațe și l-a pupat ocrotitor! Cea mai emoționantă scenă la iUmor a avut loc în această ediție.

Misterul melcului de la iUmor a fost elucidat!: ”Am revenit pentru că știu că mă visezi noaptea”

acum 2 zile

Misteriosul melc de la iUmor lovește din nou. De această dată a fost cu succes, jurații apreciend numărul neobișnuit. ”Am revenit pentru că știu că mă visezi noaptea”, a declarat ”melcul”, adresându-se lui Bendeac.

Momentul când Bendeac se pregătea să se bată cu un concurent! Delia a fost agresată verbal de un personaj de la iUmor mult prea nesimțit

acum 2 zile

Delia a fost agresată verbal de un concurent de la iUmor mult prea nesimțit, care i-a scos din sărite pe toți cei prezenți. Mihai Bendeac fiind, chiar gata să sară la bătaie!

Ioan Cojocaru s-a luat de Delia! Bendeac nu a mai rezistat: ”Te rog, ține-mă de mână”

acum 2 zile

Ioan Cojocaru s-a prezentat pe scena iUmor cu câteva glume total neinspirate, spre disperarea juraților. ”Te rog, ține-mă de mână”, a spus nervos Bendeac, după ce concurentul s-a luat de Delia.

Bendeac nu s-a putut abține, s-a pupat din nou la iUmor. De această dată cu o pitică!

acum 2 zile

Chello plătește femeile în muște vii ca să-l pupe pe Bendeac! La final, planul lui a avut rezultat, ”uriașul” Bendeac se pupă pe pitica cu fustă roșie.

Chello a încercat să facă un compliment, dar nu i-a ieșit: ”De obicei mi se spune că sunt un nenorocit”

acum 2 zile

Chello a încercat să facă un compliment Irinei Bardița, o concuretă de la iUmor, însă nu i-a ieșit. ”De obicei mi se spune că sunt un nenorocit”, a spus juratul iUmor.

”Mă umesc Irina și am un metru și 35”. Irina Bardița, număr de stand-up comedy cum nu s-a mai văzut pe scena iUmor

acum 2 zile

Irina Bardița cine din Chișinău cu un număr de stand-up comedy cum nu s-a mai văzut pe scena iUmor. ”Mă umesc Irina și am un metru și 35”, și-a început concurenta nnumărul.

Nici nu-ţi trece prin cap ce fobie are Cheloo: ”Dacă o văd, o omor! Sunt un om practic”

acum 2 zile

Cheloo se simte atacat și reacționează criminal. Cele mai negre fogii ale juratului iUmor și-au făcut apariția în platoul emisiunii. ”Dacă o văd, o omor! Sunt un om practic”, a spus supărat rapperul.

Andrei Crăciun i-a contrariat pe jurații iUmor. L-a șocat pe Cheloo, iar pe Delia a ajutat-o să-i citească mintea lui Bendeac

acum 2 zile

Andrei Crăciun s-a jucat, la propriu, cu mintea juraților iUmor. Pe Cheloo la șocat teribil, iar pe Delia a ajutat-o să-i citească mintea lui Bendeac.

Supereroii cu supervicii au invadat platoul iUmor. Spiderman, confundat cu Carla's Dreams!

acum 2 zile

Componeníi baletului Furnica au venit la iUmor costumați în supereroii cu supervicii. Spiderman a fost confundat cu Carla's Dreams!

Cum s-a schimbat viaţa Doinei Teodoru, după iUmor: "Am primit tot felul de oferte să merg prin ţară să fac stand-up"

acum 7 zile

Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului trei iUmor, de la Antena 1, are foarte multe proiecte de când deține trofeul. Pe lângă teatru, actriţa primeşte numeroase oferte pentru a susţine stand-up-uri în ţară.

Publicul a decis. Ioana State a ajuns în finala iUmor!

acum 8 zile

Dacă ştii gramatică, ai umor. Iar Ioana State o dovedeşte. Tânăra, care până acum și-a făcut prietenii virtuali să râdă, este a patra finalistă a concursului iUmor. Ioana i-a făcut pe juraţi să-i ceară şi prietenia pe Facebook.

Piesa "Mulțumesc pentru fiica mea", senzație pe scena iUmor

acum 9 zile

Andrei Vorocan face senzație cu piesa "Mulțumesc pentru fiica mea" pe scena "iUmor". Concurentul stârnește zâmbete și râsete pe fețele juraților.

Replici acide între Mihai Bendeac și Cheloo: "Te rog frumos să-mi descrii o prostituată"

acum 9 zile

Mihai Bendeac nu este mulțumit de prestația lui Hari Grămoșteanu și a Alexandrei Teodorescu de pe scena iUmor. Cheloo sare în ajutorul celor doi concurenți, astfel polemica între cei doi jurați nu întârzie să apară.

Hari Grămoșteanu și Alexandra Teodorescu, piesă de teatru la "iUmor": "Până și cea mai veche meserie merge prost în țara asta"

acum 9 zile

Hari Grămoșteanu și Alexandra Teodorescu, piesă de teatru la "iUmor". Aplauzele juraților și publicului din sală nu contenesc să se oprească.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV