Cautare: 66 rezultate dupa tagul "jucarii"

Smiley News! Cum strâng tătici jucăriile împrăștiate de copii? Cu lopata

acum 164 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un video cu tăticii care strâng jucăriile împrăștiate de copii cu lopata.

Ce jucării de plajă este bine să le cumpărăm copiilor

acum 188 zile

Ce jucării de plajă este bine să le cumpărăm copiilor. Specialiștii ne dau cele mai bune sfaturi.

Atenție, părinți! Pericolul jucăriilor din comerț

acum 256 zile

Lucsandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, a aflat de la Matei Vaida, director LAREX ( Laboratorul de Încercări FIzico-Chimice și Microbiologice), care sunt cele mai periculoase jucării.

Jucăriile și dezvoltarea motorie la copii

acum 256 zile

Jocul este un element de bază în viața copiilor. Micuții se dezvoltă prin joc, acesta fiind primul stadiu de învățare și activitate creatoare.

3 jucării ce îi țin azi pe puști departe de net și de aplicații

acum 277 zile

Cea mai frumoasă parte din spatele acestor jucării este că reușesc să îi țină pe puști departe de net și aplicații, oferindu-le în același timp șansa unei socializări reale, alături de ceilalți puști. Iată mai jos povestea acestor jucării.

Atenție! Jucăriile copilului tău sunt un focar de infecție! „Există pericol de sufocare”

acum 285 zile

Atenție mare! Jucăriile copilului tău sunt un focar de infecție! Ele trebuie spălate periodic pentru a nu se acumula microbi.

5 idei de jucării pentru oameni mari

acum 297 zile

Idei pentru toți cei care au nevoie de creativitate și pentru părinții care își doresc să se joace împreună cu copiii lor

Copil din Statele Unite, prins în cutia unui automat cu jucării

acum 303 zile

Un băieţel a devenit, fără voia lui, prizonier în cutia unui automat cu jucării, într-un restaurant din statul american Florida. Copilul, care lua masa cu părinţii, a fost fascinat de o jucărie de pluş din automat. Dar în loc să folosească mica macara, a găsit o cale să se...

Cu haine căpătate pe ei, printre jucării primite în dar, îngerașii se hrănesc cu iubire! Pentru că se au doar unul pe altul

acum 312 zile

Într-un sat, uitat de lume, într-o căsuță, la o margine de drum, 6 copilaşi sunt părăsiți de mamă. În pustietate, un tată îi creşte singur pe acești îngeraşii. O căsuță sărăcăcioasă, dar plină de căldură şi de iubire.

Știai că alegerea unei jucării îl poate dezvolta negativ pe copilul tău?

acum 326 zile

Jucăriile pot fi modalitatea ideală de a da start dezvoltării creative a copilului tău. Copilul, însă, s-ar putea să nu aibă nevoie de atât de multe jucării precum îţi imaginezi tu. Cele mai bune jucării pentru copii sunt cele multifuncţionale, care stimulează imaginaţia,...

Jucăriile, pericol pentru copii: ”Jucăriile viu colorate și cu sunete sunt bune pentru micuții până la șase luni”

acum 330 zile

Specialistul vorbește despre alegerea corectă a jucăriilor în functie de vârstă. Copiii de până în 6 luni o să fie atrași de lucruri colorate care produc diverse sunete.

Răsfăţul zilei! Jucăriile Moșului - o rețetă delicioasă

acum 356 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine tubulete, carne tocată, praz, fenicul, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Jucăriile Moșului".

Horia Branciu se pregătește pentru concertele de Craciun. Artistul declară că îi place să se joace cu copii

acum 371 zile

Lui Horia Brenciu îi place să se joace cu păpușile și Lego alături de copiii lui. Artistul pregătește concertul de craciun și își dorește să organize cel mai frumos spectacol de sărbători.

Minodora interpretează piesa ”Ce mult îmi iubesc eu frații”

acum 388 zile

Minodora interpretează una din cele mai apreciate piese ale ei, ”Ce mult îmi iubesc eu frații”. Vedeta a vorbit despre copilărie dar și despre problemele de sănatate.

Minodora vorbește despre copilărie și despre operația care a scăpat-o de diabet: ”La noi în familie are toată lumea diabet”

acum 388 zile

Minodora vorbește despre copilăria ei, despre motivul pentru care colecționează ursuleți de pluș, dar și despre operația care a scăpat-o de diabet.

Un băiețel de doar 10 ani îşi vinde jucăriile pentru haine de iarnă

acum 404 zile

Un băiețel de doar 10 ani, care locuiește împreună cu mama și alte rude în Mioveni, este nevoit să-și vândă jucăriile, copilăria.

Denis Alibec, jucătorul favorit al lui Gigi Becali, are o colecție impresionantă de jucării

acum 474 zile

Denis Alibec, căpitanul echipei de fotbal FCSB, este campion la sportul pe care îl practică, dar și la femei. Pe lângă aceste abilități, fotbalistul mai are și câteva pasiune ascunse. Jucătorul favorit al lui Gigi Becali are o colecție impresionantă de jucării și este mai ceva ca...

Evoluția jucăriilor românești din ultimii 100 de ani

acum 573 zile

La muzeul jucăriilor se pot găsi piese din ultimii 100 de ani. Copiii din țară, din ultimul deceniu, erau nevoiți să folosească doar jucării românești pentru că Nicolae Ceaușescu le interzisese pe cele străine.

Test pentru cuplurile de la 2k1! Cum se mai fac avioanele sau coifurile din hârtie

acum 578 zile

Rovena & Ciprian, Andreea & Cristi şi Florina & Ionuţ sunt cuplurile din ediţia 57-a a emisiunii 2k1!

1
2
3
4

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv