Cautare: 262 rezultate dupa tagul "lidia buble"

Lidia Buble se transformă în Pepe - "Sentimente intense"

acum 2 zile

În a șasea ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Lidia Buble a cântat melodia interpretată de Pepe - "Sentimente intense".

Culise: Lidia Buble se pregăteşte să devină Pepe

acum 2 zile

Pepe este personajul pe care îl interpretează Lidia Buble în cadrul celei de-a șasea ediţii a sezonului XII de la "Te cunosc de undeva!".

Ai auzit, Răzvan? Lidia Buble vrea să devină o mamă eroină: "Vreau să am cel puţin patru copii"

acum 4 zile

Lidia Buble a făcut un anunţ şoc la Prietenii mei! Artista spune vrea să devină o mamă eroină şi îşi doreşte cel puţin patru copii!

Videoclip nou! Lidia Buble - "Cămaşa"

acum 4 zile

Lidia Buble a cântat la Prietenii de la 11 noul single, "Cămaşa". Piesă are parte şi de un videoclip incendiar. La filmările care au avut loc la sfârșitul lunii septembrie, solista a fost nevoită să îndure frigul de la malul mării, căci a stat mai mult goală decât îmbrăcată.

Lidia Buble îşi dezvăluie secretele: "Nu reuşesc să ies des cu prietenii"

acum 6 zile

Lidia Buble a vorbit despre problemele cu kilogramele. Artista spune că a slăbit atât de mult încât şi-a speriat toată familia. În plus, Lidia a vorbit despre cea mai mare temere a tatălui ei.

Lidia Buble - „Cămașa”

acum 7 zile

Lidia Buble a cântat la Răi da` buni piesa „Cămașa”

Lidia Buble: ”Răzvan mă imită foarte des. Îmi spune fratele Vasile!”

acum 7 zile

Lidia Buble a dezvăluit că e foarte băiețoasă de fel și îi place foarte mult să imite vedetele. Vedeta mai spune și că acasă, iubitul ei, Răzvan, îi spune „Vasile” și o imită mereu.

Lidia Buble: „Mi-am pus sufletul pe tavă. Suntem foarte fericiți””

acum 7 zile

Lidia Buble nu se mai ascunde și face dezvăluiri despre relația ei cu Răzvan. Vedeta spune că ceea ce s-a scris în presă nu este adevărat și între cei doi nu a existat nicio despărțire.

Lidia Buble - ”Cămașa”

acum 7 zile

Lidia Buble a filmat, de curând, cel mai senzual şi îndrăzneţ videoclip din cariera sa. Noua ei piesă "Cămașa" a devenit, se pare, un hit al talentatei artiste.

Lidia Buble: ”Răzvan este un răsfățat”

acum 7 zile

Este mândră de tot ce a realizat, dar până să ajungă celebră, Lidia Buble nu îndrăznea să viseze la succesul de azi. Împlinirile pe plan profesional, dar și pe plan personal au făcut din artistă o femeie fericită. Vedeta trăiește o mulțime de momente frumoase și totul i se pare...

Lidia Buble se transformă în Sia - "Never give up"

acum 10 zile

În a cincea ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Lidia Buble a cântat melodia interpretată de Sia - "Never give up".

Culise: Lidia Buble se pregăteşte să devină Sia

acum 10 zile

Sia este personajul pe care îl interpretează Lidia Buble în cadrul celei de-a cincea ediţii a sezonului XII de la "Te cunosc de undeva!".

Mesajul uneia dintre surorile Lidiei Buble pentru Răzvan: ”Tu cânți bine, doar că se aude prost!”

acum 10 zile

Răzvan Simion a primit un mesaj despre calitățile lui vocale din partea uneia dintre surorile Lidiei Buble. ”Tu cânți bine, doar că se aude prost!”, i-a transmis aceasta.

Lidia Buble și Răzvan Simion, declarații de senzație. Lidia:„Am așteptat ziua asta, parcă mă căsătoresc, așa simțeam”

acum 12 zile

Lidia Buble şi Răzvan Simion, prima apariţie în public după ce s-a zvonit că s-au despărţit. În ciuda gurilor rele, par mai îndrăgosiți ca niciodată. Cei doi ne-au vorbit despre relaţia lor şi nu numai.

Lidia Buble, videoclip nou: ”Este cea mai bună piesă a mea și cel mai bun clip de pănă acum”

acum 12 zile

Lidia Buble vorbește la Neatza despre videoclipul melodiei ”Cămașă”. ”Este cea mai bună piesă a mea și cel mai bun clip de pănă acum”, a afirmat artista.

Lidia Buble, dedicație pentru Răzvan: ”Da’ poți lăsa la mine o cămașă - Când te întorci să știi că ești acasă - Să am ce lua în grabă dimineața - Eu te-aș purta pe mine și o viață!”

acum 12 zile

Lidia Buble îl ia prin surprindere pe Răzvan. ”Da’ poți lăsa la mine o cămașă - Când te întorci să știi că ești acasă - Să am ce lua în grabă dimineața - Eu te-aș purta pe mine și o viață”, îi cântă aceasta prezentatorului de la Antena 1.

Lidia Buble - ”Cămașă”

acum 12 zile

Lidia Buble cântă în premieră la Neatza melodia ”Cămașă”.

Lidia Buble se transformă în Delia - "Inimi desenate"

acum 16 zile

În a patra ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Lidia Buble a cântat melodia interpretată de Delia - "Inimi desenate".

Culise: Lidia Buble se pregăteşte să devină Delia

acum 16 zile

Delia este personajul pe care îl interpretează Lidia Buble în cadrul celei de-a patra ediţii a sezonului XII de la "Te cunosc de undeva!".

1
2
3
4
5
»

Observator.TV