Cautare: 164 rezultate dupa tagul "madalina ghenea"

Mădălina Ghenea și-a dezvăluit dosarul iubițlor și i-a caracterizat pe toți !

acum 4 zile

Mădălina Ghenea a fost mai sinceră ca niciodată, şi a făcut dosarul iubiților! Frumoasa actriţă a făcut declarații incendiare despre toți bărbații din viața ei!

Mădălina Ghenea și-a făcut singură dosarul iubiților!

acum 4 zile

Despre romanaşii care se laudă cu 'relații ' cu mine, tot ce pot să spun este că, într-adevăr, am avut o singură relație cu un singur roman , dar cred că acest roman a vorbit cu respect şi frumos despre relația noastră de 2 ani si jumătate.

Mădălina Ghenea a postat un mesaj care lasă să se înțeleagă că s-a măritat

acum 4 zile

Mădălina Ghenea e femeie măritată şi fericită! Nu a îmbrăcat încă rochia de mireasă, dar a postat o fotografie sugestivă în mediul online. O invitaţie pentru ea şi iubitul ei Matei pe care scrie cu litere îngrijite "Domnul și Doamna Stratan."

Mădălina Ghenea şi iubitul ei, vacanță de vis în Maldive

acum 5 zile

Mădălina Ghenea şi iubitul ei îşi petrec vacanţa într-un loc în care cuplurile din întreaga lume merg ca să se logodească şi chiar să facă nunţi secrete. Resortul din Maldive are toate ingredientele pentru o lună de miere perfectă.

Mădălina Ghenea îi dă în vileag pe bărbații care au făcut parte din viața ei

acum 5 zile

Viaţa Mădălinei Ghenea a fost comentată şi analizată pe toate părţile, ea a vorbit deschis despre bărbaţii din viaţa ei.

Mădălina Ghenea a vorbit deschis despre viaţa sa amoroasă: ”Despre românaşii care se laudă cu "relaţii" cu mine, tot ce pot să spun este că...”

acum 5 zile

Mădălina Ghenea captivează în continuare imaginaţia bărbaţilor, care au plasat-o pe primul loc într-un top al celor mai sexy femei. În ultimii doi ani, ea s-a afişat la braţul mai multor celebrităţi precum Gerard Butler, Leonardo di Caprio, Philipp Plein şi nu numai.

Mădălina Ghenea reacție după cererea în căsătorie! "Inelul l-am primit la o lună de când eram împreună!"

acum 8 zile

Se mărită sau nu se mărită? Aceasta este marea întrebarea tuturor celor care au văzut ultima postare a Mădălinei Ghenea. Se pare că vedeta a fost cerută în căsătorie.

Mădălina Ghenea a fost cerut în căsătorie? Imaginile care o dau de gol!

acum 8 zile

Se mărită sau. nu se mărită? Aceasta este marea întrebarea tuturor celor care au văzut ultima postare a Mădălinei Ghenea. Se pare că vedeta a fost cerută în căsătorie.

Mădălina Ghenea, cerută în căsătorie. Actrița și-a arătat inelul pe internet

acum 10 zile

Madalina se mandreste cu inelul primit de la iubitul ei.

Mădălina Ghenea a fost cerută în căsătorie

acum 10 zile

Mădălina Ghenea pare mai fericită ca niciodată alături de Matei Stratan, bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în iubire. Deşi sunt împreună doar de câteva luni, fotomodelul a reuşit să îl convingă pe râvnitul milionar să renunţe la burlăcie şi să îşi lege destinul...

Mădălina Ghenea este răsfățată de iubitul ei într-o vacanță de lux

acum 12 zile

Mădălina Ghenea a plecat în vacanţă cu iubitul ei, Matei Stratan! De această dată, cei doi au ales ca destinaţie însoritele Maldive! Noi vă arătăm primele imagini cu ei din vacanţă! Vă spunem doar atât: olteanca este tratată regeşte de iubitul ei.

Mădălina Ghenea poartă haine și accesorii de zeci de mii de euro

acum 14 zile

Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine.

Mădălina Ghenea, accesorii și haine de zeci de mii de euro

acum 14 zile

Mădălina Ghenea reușește să impresioneze cu fiecare apariție şi se pare că nici măcar nu e nevoită să renunțe la haine pentru a face furori. Zilele trecute, actriţa a fost surprinsă într-unul dintre magazinele din Nordul Capitalei, alături de logodnicul ei, acolo unde a reuşit...

Nu se poate abține! Mădălina Ghenea a pozat goală din nou

acum 15 zile

Se afiseaza, din nou, in costumul Evei.

Mădălina Ghenea, goala din nou

acum 15 zile

Fac ce fac şi reuşesc în fiecare zi să ne surprindă. În timp ce Mădălina Ghenea se laudă cu trupul dezgolit pe reţelele de socializare, Cătălin Botezatu mai-mai că ne şochează cu noile sale dimensiuni de după sărbători. Noroc cu Cruduţa care salvează situaţia şi încântă...

Ce s-a întâmplat de Crăciun în apartamentul Mădălinei Ghenea

acum 17 zile

După ce chiar în ziua de Crăciun s-au certat cu reprezentanții unui cunoscut magazin de mobilă deoarece au lăsat-o cu mobila de bucătărie nemontată în mijlocul casei, Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au apucat de amenajări interioare

Mădălina Ghenea, pe locul cinci în topul celor mai apreciate femei

acum 26 zile

Dacă tot e pe ducă şi anul ăsta, am zis să facem un top al celor mai frumoase femei ale lui 2016. Şi ce credeţi?! E şi o româncă printre "superbităţi"!

Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia se bat pe un salariu de sute de mii de euro

acum 29 zile

Meciul anului se joacă la final! Gurile rele spun ca Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia se bat pe un salariu de sute de mii de euro! Au depășit granițele Italiei, iar acum, tind să se întoarcă spre meleagurile natale

Mădălina Ghenea, răsfățată de iubitul milionar

acum 32 zile

Este una din cele mai frumoase românce. Deși viața ei amoroasă nu a fost una liniștită, Mădălina Ghenea pare că și-a găsit alesul. Trăiește o poveste de dragoste de invidiat alături de iubitul milionar în euro. Este tratată ca o prințesă și aparițiile ei ne lasă cu gura...

1
2
3
4
5
»

Neatza cu Razvan si Dani