Cautare: 219 rezultate dupa tagul "madalina ghenea"

Mădălina Ghenea şi soţul, petrecere ca-n Veneţia

acum 1 zile

Mădălina Ghenea şi soţul, petrecere ca-n Veneţia

Mădălina Ghenea are la dispoziție un yacht luxos care costă cât un întreg cartier de vile din Capitală!

acum 10 zile

Mădălina Ghenea a tras lozul norocos! Băiatul lui Mr. Cash are tot ce îi trebuie pentru a o face fericită. Matei Stratan i-a pus oltencei la picioare un yacht luxos. Şi nu vă gândiţi că e închiriat! Ambarcaţiunea aparţine familiei Stratan şi a costat cât un întreg cartier de vile...

Mădălina Ghenea, cea mai frumoasă vacanță alături de Matei Stratan și fetița lor

acum 11 zile

Mădălina Ghenea are parte de cea mai frumoasă vacanță, pe un iacht, alături Matei Stratan și fetița lor.

Mădălina Ghenea, prima vacanţă în trei. Nu au ales vreun resort de lux, ci un iacht

acum 11 zile

Mădălina Ghenea şi iubitul ei milionar şi-au luat fetiţa şi au plecat în prima vacanţă în trei! Nu au ales vreun resort de lux, ci au preferat liniştea mării şi se relaxează pe un iacht.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan se vor muta într-o vilă de 10 milioane de euro

acum 13 zile

Mădălina Ghenea, Matei Stratan și bebelușul lor se pregătesc să se mute în casă nouă, una în valoare de 10 milioane de euro.

Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de la Cannes. Deşi au trecut abia două luni de la naştere, vedeta arată senzaţional

acum 28 zile

Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de la Cannes. Vedeta a şocat lumea mondenă cu fizicul său de invidiat. Deşi au trecut abia două luni de la naştere, Mădălina arată senzaţional. Pe covorul roşu modelul a purtat o rochie verde smarald, foarte sexy, care a atras toate...

Mădălina Ghenea și Matei și-au lăsat fetița acasă și au plecat să se relaxeze

acum 49 zile

Mădălina Ghenea arată extraordinar, la doar o lună de la naştere. Vedeta şi tatăl copilului său, Matei, se răsfaţă de fiecare dată când prind ocazia

Fetița Mădălinei Ghenea are un cărucior care costă cât o maşină!

acum 61 zile

Mădălina Ghenea are grijă ca fetiţa ei să aibă parte de confortul suprem! Iar pentru asta, fericita mămică şi Matei Stratan au făcut cele mai bune alegeri. Micuţa are un cărucior care costă cât o maşină!

Mădălina Ghenea se dedică în totalitate fiicei sale

acum 67 zile

Mădălina Ghenea se dedică în totalitate fiicei sale

Mădălina Ghenea a renunțat la tot pentru fetița ei!

acum 67 zile

Mădălina Ghenea a renunțat la tot pentru fetița ei!

Mădălina Ghenea renunță la carieră pentru fetița ei? Matei Stratan face primele declarații: "Ea s-a decuplat cu totul de la profesie"

acum 67 zile

Mădălina Ghenea a renunțat la tot pentru fetița ei! Iubitul ei, Matei Stratan, a făcut primele declaraţii în calitate de tătic.

Tăticul fotomodelelor, dezvăluiri incredibile: ”Mădălina Ghenea a fost exmatriculată”

acum 73 zile

Sunt extrem de frumoase şi atrăgătoare, semnează contracte de mii, dacă nu chiar de zeci de mii de euro pentru o şedinţă foto, viaţa lor se împarte între două avioane, defilează pe cele mai cunoscute podiumuri din capitalele mondiale ale modei şi lista ar putea continua! Aceasta...

Ghenea şi-a revenit repede după naştere

acum 73 zile

Ghenea şi-a revenit repede după naştere

Mădălina Ghenea și fiica s-au externat din spitalul de lux din Capitală

acum 78 zile

Mădălina Ghenea s-a externat cu fiica ei din spitalul de lux din Capitală, deși îi spusese prietenei sale Antonia că o va face mult mai târziu. A părăsit unitatea medicală noaptea şi a fost aşteptată de Matei Stratan, tatăl fetiţei, dar şi de o armată de paparazzi

Cântăreaţa Mira, sosia Mădălinei Ghenea

acum 78 zile

Mădălina Ghenea are o sosie chiar aici, în România. Numele ei este Mira, are 22 de ani şi este din Târgu Jiu. E drept, tânăra nu este actriţă, ci cântăreaţă, iar asemănarea izbitoare a fost remarcată chiar de fanii ei, în cel mai recent videoclip.

Mădălina Ghenea şi-a dus prinţesa nou-născută acasă

acum 78 zile

Proaspăta mămică, Mădălina Ghenea, şi-a dus prinţesa nou-născută acasă. Aşa cum ne-a obişnuit, fotomodelul, dar şi tatăl celei mici, Matei Stratan, au vrut ca totul să se petreacă departe de aparatele de fotografiat şi camerele de luat vederi.

Antonia, şoc în vizita la fetiţa Mădălinei Ghenea!

acum 78 zile

Antonia, şoc în vizita la fetiţa Mădălinei Ghenea!

Mădălina Ghenea s-a externat, și-a dus îngerașul acasă

acum 79 zile

Cei mai vigilenti paparazzii au fost pe faza si au surprins cele mai tari imagini de la externarea Mădălinei Ghenea. Vedeta si a dus îngerasul acasă.

Proaspăta mămică Mădălina Ghenea a primit vizita unei alte mămici

acum 79 zile

Proaspăta mămică Mădălina Ghenea a primit astăzi vizita prietenei sale, Antonia. Cântăreaţa a vizitat-o în secret, în rezerva de lux a maternităţii private, unde actriţa este păzită de bodyguarzi precum un şef de stat.

1
2
3
4
5
»