Cautare: 315 rezultate dupa tagul "madalina ghenea"

Noi imagini de la nunta fostului iubit al Madălinei Ghenea. Dragoș Săvulescu, fermecat de frumusețea partenerei

acum 1 zile

Dragoș Săvulescu a postat noi imagini de la nunta din Las Vegas. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a fost fermecat de rochia partenerei.

Săvulescu, deschizător de drum pentru Mădălina Ghenea. Afaceristul își duce trail printre milionarii de la Hollywood

acum 3 zile

Succesul în afaceri a fost notabil şi a atins a nivel important. Timp de opt ani a fost acţionar al clubului Dinamo şi aproape doi ani preşedinte delegat.

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea s-a căsătorit în Las Vegas Imagini de la nunta lui Dragoș Săvulescu

acum 3 zile

Vestea bombă din showbiz vine tocmai din Las Vegas! Unul dintre cei mai râvniţi burlaci, dar şi fostul iubit al Mădălinei Ghenea, Dragoş Săvulescu, s-a căsătorit.

Mădălina Ghenea a părăsit România. Vedeta a postat un clip cu îngerașul acesteia

acum 4 zile

Mădălina Ghenea a părăsit România. Vedeta a plecat peste hotare pentru lucra la un nou proiect. Frumoasa brunetă a postat un clip cu îngerașul acesteia.

Ei le înșală și își trăiesc viața la maximum. Alexandra Stan, periculos de sinceră

acum 12 zile

Ei le înșală și își trăiesc viața la maximum. Acestea sunt vedetele care își înșală partenerii, dar și oamenii care le dau nenumărate șanse.

Mădălina Ghenea i-a iertat infidelitățile lui Matei Stratan. Cei doi au fost văzuți împreună și păreau mai fericiți ca niciodată

acum 18 zile

Mădălina Ghenea i-a iertat infidelitățile lui Matei Stratan. Cei doi au fost văzuți împreună ,în mașina tânărului, și păreau mai fericiți ca niciodată

Interviu, în premieră pentru Antena Stars cu profesorul starurilor. Bernard Hiller a lucrat cu cele mai mari vedete de la Hollywood

acum 18 zile

Bernard Hiller este profesorul vedetor de la Hollywood. Acesta i-a ajutat pe Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz și Mădălina Ghenea să se pregătească pentru numeroase roluri importante.

Sute de trandafiri pentru Mădălina Ghenea. Vedeta s-a împăcat cu Matei Stratan?

acum 19 zile

Sute de trandafiri pentru Mădălina Ghenea. Vedeta s-a a postat o poză pe o rețea de socializare cu numeroși trandafiri. Se pare că frumoasa bruneta s-a împăcat cu Matei Stratan.

Mădălina Ghenea, momentul adevărului. De ce a ținut vedeta sarcin ascunsă?

acum 19 zile

Mădălina Ghenea a șocat întreaga lume atunci când a rămas însărcinată. Vedeta a ținut sarcina ascunsă timp de opt luni.

Mădălina Ghenea, adevăruri dureroase: „Am încercat să adopt un copil, dar nu am reșit”

acum 23 zile

Mădălina Ghenea a vorbit pentru prima dată despre tot ce s-a ferit să spună până acum. Ce secrete dureroase a ascuns vedeta, prin ce chinuri a trecut până a atins celebritatea, cu câtă durere a dus cele nouă luni de sarcină, dar şi cine este lângă ea în cel mai dificil moment al...

Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au împacat. Detaliu care a atras atenția tuturor

acum 23 zile

Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au împacat? Modelul a postat pe o rețea de socializare o imagine în care își prezintă copilul. Vedeta a încheiat postarea cu semnatura celor doi părinți ai copilului, Matei și Mădălina. Este acesta oare un semn că cei doi s-au împăcat?

Mădălina Ghenea își arată pentru prima dată fetiță. Matei Stratan a ales numele de Charlotte

acum 24 zile

Mădălina Ghenea își arată pentru prima dată fetiță și dezvăluie cum o cheamă pe micuța! Cine a ales numele mostenitoarei imperiului Stratan, ne-a spus chiar proaspăta mămică.

Adevărul despre cele mai recente certuri din showbiz. Vor ajunge la despărțire?

acum 26 zile

Viaţa nu este tot timpul roz, căci încurcate sunt caile iubirii. Până mai ieri își jurau iubire veșnică, iar acum țin primele pagini ale ziarelor.

Ce femeie a reușit să-i sufle logodnicul modelului Mădălina Ghenea. Adevărul despre despărțire

acum 27 zile

În cadrul emisiunii Dosarele VIP se vorbește despre Mădălina Ghenea și motivul despărțirii de Matei Stratan. Se pare că bărbatul a înșelat-o pe vedetă iar aceasta a aflat.

Sexy Mădălina Ghenea, dezvăluiri după zvonurile despărțirii

acum 28 zile

Zvonurile despre separarea Mădălinei Ghenea de tatăl fiicei sale, dar și despre faptul că ar fi fost înșelată, au umplut ziarele mondene.

Adevărul despre Mădălina Ghena: ”În 16 ani am construit o poveste frumoasă”

acum 29 zile

Lucrurile nespuse şi neştiute până acum. Cine e de fapt Mădălina Ghenea! Vedeta vorbește despre faptul că nu a fost dezamagită și speră să nu dezamăgiască.

Mădălina Ghenea, răspunsurile așteptate de toată lumea: ”în acest moment, ea e forța mea”

acum 29 zile

Mădălina Ghenea ne-a oferit un interviu în exclusivitate! Cine e cu adevărat bruneta dincolo de celebritate!? Lucrurile care nu s-au ştiut niciodată au fost spuse, chiar de ea!

Mădălina Ghenea spune adevărul durerors: ”E cea mai frumoasă perioadă din viața mea pentru că o am pe micuță”

acum 29 zile

După ce a recunoscut că a fost înșelată, Mădălina Ghenea spune adevărul durerors. Vedeta consideră că și ea are partea ei de vină în relația cu Matei Stratan.

Mădălina Ghenea, primul interviu după despărțirea de Matei Stratan: ”Mi-am dorit foarte mult un copil”

acum 29 zile

Mădălina Ghenea a acordat primul interviu, exclusiv pentru Agenția VIP, după despărțirea de Matei Stratan. Vedeta vorbește despre statutul de mamă dar și despre carieră.

Mădălina Ghenea, prima apariție publică după ce a fost înșelată: ”Fetița seamănă cu Matei”

acum 29 zile

Mădălina Ghenea, prima apariţie la un eveniment monden după anunţul că a fost înşelată. Bruneta ne-a vorbit despre comoara vieţii ei, fetiţa care i-a schimbat total existenţa

1
2
3
4
5
»