Cautare: 207 rezultate dupa tagul "madalina ghenea"

Fetița Mădălinei Ghenea are un cărucior care costă cât o maşină!

acum 6 zile

Mădălina Ghenea are grijă ca fetiţa ei să aibă parte de confortul suprem! Iar pentru asta, fericita mămică şi Matei Stratan au făcut cele mai bune alegeri. Micuţa are un cărucior care costă cât o maşină!

Mădălina Ghenea se dedică în totalitate fiicei sale

acum 11 zile

Mădălina Ghenea se dedică în totalitate fiicei sale

Mădălina Ghenea a renunțat la tot pentru fetița ei!

acum 11 zile

Mădălina Ghenea a renunțat la tot pentru fetița ei!

Mădălina Ghenea renunță la carieră pentru fetița ei? Matei Stratan face primele declarații: "Ea s-a decuplat cu totul de la profesie"

acum 11 zile

Mădălina Ghenea a renunțat la tot pentru fetița ei! Iubitul ei, Matei Stratan, a făcut primele declaraţii în calitate de tătic.

Tăticul fotomodelelor, dezvăluiri incredibile: ”Mădălina Ghenea a fost exmatriculată”

acum 18 zile

Sunt extrem de frumoase şi atrăgătoare, semnează contracte de mii, dacă nu chiar de zeci de mii de euro pentru o şedinţă foto, viaţa lor se împarte între două avioane, defilează pe cele mai cunoscute podiumuri din capitalele mondiale ale modei şi lista ar putea continua! Aceasta...

Ghenea şi-a revenit repede după naştere

acum 18 zile

Ghenea şi-a revenit repede după naştere

Mădălina Ghenea și fiica s-au externat din spitalul de lux din Capitală

acum 23 zile

Mădălina Ghenea s-a externat cu fiica ei din spitalul de lux din Capitală, deși îi spusese prietenei sale Antonia că o va face mult mai târziu. A părăsit unitatea medicală noaptea şi a fost aşteptată de Matei Stratan, tatăl fetiţei, dar şi de o armată de paparazzi

Cântăreaţa Mira, sosia Mădălinei Ghenea

acum 23 zile

Mădălina Ghenea are o sosie chiar aici, în România. Numele ei este Mira, are 22 de ani şi este din Târgu Jiu. E drept, tânăra nu este actriţă, ci cântăreaţă, iar asemănarea izbitoare a fost remarcată chiar de fanii ei, în cel mai recent videoclip.

Mădălina Ghenea şi-a dus prinţesa nou-născută acasă

acum 23 zile

Proaspăta mămică, Mădălina Ghenea, şi-a dus prinţesa nou-născută acasă. Aşa cum ne-a obişnuit, fotomodelul, dar şi tatăl celei mici, Matei Stratan, au vrut ca totul să se petreacă departe de aparatele de fotografiat şi camerele de luat vederi.

Antonia, şoc în vizita la fetiţa Mădălinei Ghenea!

acum 23 zile

Antonia, şoc în vizita la fetiţa Mădălinei Ghenea!

Mădălina Ghenea s-a externat, și-a dus îngerașul acasă

acum 23 zile

Cei mai vigilenti paparazzii au fost pe faza si au surprins cele mai tari imagini de la externarea Mădălinei Ghenea. Vedeta si a dus îngerasul acasă.

Proaspăta mămică Mădălina Ghenea a primit vizita unei alte mămici

acum 24 zile

Proaspăta mămică Mădălina Ghenea a primit astăzi vizita prietenei sale, Antonia. Cântăreaţa a vizitat-o în secret, în rezerva de lux a maternităţii private, unde actriţa este păzită de bodyguarzi precum un şef de stat.

Mădălina Ghenea, măsuri drastice de securitate!

acum 24 zile

Mădălina Ghenea, măsuri drastice de securitate!

Mădălina Ghenea a devenit mamă. Actriţa a născut, prin cezariană, o fetiţă perfect sănătoasă

acum 25 zile

A fost nevoită să îndure, însă, un travaliu dificil, de nu mai puţin de 11 ore. Mădălina a ales să nască în Bucureşti, ca să fie mai aproape de familie. Fetiţa Mădălinei Ghenea este prima moştenitoare a unui imperiu care, potrivit presei, valorează 300 de milioane de euro.

Mădălina Ghenea şi iubitul ei, Matei Stratan, au devenit părinţi

acum 25 zile

Actriţa a născut aseară o fetiţă perfect sănătoasă la o clinică privată din Bucureşti. Bebeluşul s-a lăsat îndelung aşteptat. Actriţa a vrut să nască natural, dar, după 10 ore de travaliu, medicii au decis să intervină prin cezariană. Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au...

Dani Oțil: "După ce a născut, Mădălina Ghenea s-a umanizat"

acum 25 zile

Dani Oțil, Răzvan și Flavia consideră că după naștere, Mădălina Ghenea s-a umanizat. Cei trei o așteaptă și pe Catrinel Menghia să aibă un copil.

Primele declarații ale Mădălinei Ghenea, după ce a născut: ”Trăiesc o minune. Am plâns de fericire!”

acum 25 zile

Momentul mult aşteptat a venit. Mădălina Ghenea şi Matei Stratan şi-au cunoscut minunea. Vedeta a născut la o clinică privată din Bucureşti o fetiţă perfect sănătoasă. Însă, nu a avut o naştere deloc uşoară.

Mădălina Ghenea, scandal cu un fan

acum 28 zile

Mădălina Ghenea, scandal cu un fan

Codin Maticiuc, mesaj pentru Mădălina Ghenea

acum 33 zile

Codin Maticiuc, declaratie incredibila! I-a urat Madalinei Ghenea viaţă lungă alături de Matei Stratan, dar acum s-a razgandit. Milionarul a dezvaluit care e planul lui pentru a o avea pe olteanca doar pentru el.

1
2
3
4
5
»