Cautare: 169 rezultate dupa tagul "madalina ghenea"

Cea mai sexy! Cea mai frumoasă! Cea mai fericită româncă din lume!

acum 4 zile

Româncele dau palpitații bărbaților din întreaga lume cu formele lor! Este și cazul designerului Philip Plein! Fostul iubit al Mădălinei Ghenea face ce face şi se iubeşte tot cu românce. De data aceasta, cea care l-a cucerit este o moldoveancă focoasă care duce o viaţă de film...

E pregătită Mădălina Ghenea să facă un copil cu Matei Stratan?

acum 4 zile

Frumoasa româncă va deveni anul acesta mămică, lucru ținut la mare secret de cei doi. De teamă să nu se afle de sarcină, Mădălina nu a mai venit de ceva timp în România, ca nu cumva cineva să îi vadă burtica de gravidă. De când a aflat că va fi tată, Matei Stratan își...

Consuela Di Monaco a înlocuit-o pe Mădălina Ghenea? "Voi fi pe aceeaşi scenă cu Ricky Martin"

acum 17 zile

Consuela di Monaco a inlocuit-o pe Madalina Ghenea? A ajuns pe primele pagini ale ziarelor din intreaga lume, iar primele amanunte le aflam chiar de la ea!

Mădălina Ghenea și-a mutat părinții în Capitală, într-un apartament de lux

acum 18 zile

Madalina Ghenea a gasit solutia pentru a nu-si lasa gol apartamentul de lux din buricul Bucurestiului.

Mădălina Ghenea nu a uitat de unde a plecat

acum 18 zile

Olteanca a investit în jur de 250.000 de euro într-o locuință din buricul capitalei. Cu toate acestea, nu a stat în el mai mult de câteva nopți. Mai nou, Mădălina Ghenea și-a adus părinții în capitală pentru a-i putea vedea mai des

Mădălina Ghenea și-a dezvăluit dosarul iubițlor și i-a caracterizat pe toți !

acum 34 zile

Mădălina Ghenea a fost mai sinceră ca niciodată, şi a făcut dosarul iubiților! Frumoasa actriţă a făcut declarații incendiare despre toți bărbații din viața ei!

Mădălina Ghenea și-a făcut singură dosarul iubiților!

acum 35 zile

Despre romanaşii care se laudă cu 'relații ' cu mine, tot ce pot să spun este că, într-adevăr, am avut o singură relație cu un singur roman , dar cred că acest roman a vorbit cu respect şi frumos despre relația noastră de 2 ani si jumătate.

Mădălina Ghenea a postat un mesaj care lasă să se înțeleagă că s-a măritat

acum 35 zile

Mădălina Ghenea e femeie măritată şi fericită! Nu a îmbrăcat încă rochia de mireasă, dar a postat o fotografie sugestivă în mediul online. O invitaţie pentru ea şi iubitul ei Matei pe care scrie cu litere îngrijite "Domnul și Doamna Stratan."

Mădălina Ghenea şi iubitul ei, vacanță de vis în Maldive

acum 35 zile

Mădălina Ghenea şi iubitul ei îşi petrec vacanţa într-un loc în care cuplurile din întreaga lume merg ca să se logodească şi chiar să facă nunţi secrete. Resortul din Maldive are toate ingredientele pentru o lună de miere perfectă.

Mădălina Ghenea îi dă în vileag pe bărbații care au făcut parte din viața ei

acum 35 zile

Viaţa Mădălinei Ghenea a fost comentată şi analizată pe toate părţile, ea a vorbit deschis despre bărbaţii din viaţa ei.

Mădălina Ghenea a vorbit deschis despre viaţa sa amoroasă: ”Despre românaşii care se laudă cu "relaţii" cu mine, tot ce pot să spun este că...”

acum 35 zile

Mădălina Ghenea captivează în continuare imaginaţia bărbaţilor, care au plasat-o pe primul loc într-un top al celor mai sexy femei. În ultimii doi ani, ea s-a afişat la braţul mai multor celebrităţi precum Gerard Butler, Leonardo di Caprio, Philipp Plein şi nu numai.

Mădălina Ghenea reacție după cererea în căsătorie! "Inelul l-am primit la o lună de când eram împreună!"

acum 38 zile

Se mărită sau nu se mărită? Aceasta este marea întrebarea tuturor celor care au văzut ultima postare a Mădălinei Ghenea. Se pare că vedeta a fost cerută în căsătorie.

Mădălina Ghenea a fost cerut în căsătorie? Imaginile care o dau de gol!

acum 39 zile

Se mărită sau. nu se mărită? Aceasta este marea întrebarea tuturor celor care au văzut ultima postare a Mădălinei Ghenea. Se pare că vedeta a fost cerută în căsătorie.

Mădălina Ghenea, cerută în căsătorie. Actrița și-a arătat inelul pe internet

acum 40 zile

Madalina se mandreste cu inelul primit de la iubitul ei.

Mădălina Ghenea a fost cerută în căsătorie

acum 40 zile

Mădălina Ghenea pare mai fericită ca niciodată alături de Matei Stratan, bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în iubire. Deşi sunt împreună doar de câteva luni, fotomodelul a reuşit să îl convingă pe râvnitul milionar să renunţe la burlăcie şi să îşi lege destinul...

Mădălina Ghenea este răsfățată de iubitul ei într-o vacanță de lux

acum 42 zile

Mădălina Ghenea a plecat în vacanţă cu iubitul ei, Matei Stratan! De această dată, cei doi au ales ca destinaţie însoritele Maldive! Noi vă arătăm primele imagini cu ei din vacanţă! Vă spunem doar atât: olteanca este tratată regeşte de iubitul ei.

Mădălina Ghenea poartă haine și accesorii de zeci de mii de euro

acum 44 zile

Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine.

Mădălina Ghenea, accesorii și haine de zeci de mii de euro

acum 44 zile

Mădălina Ghenea reușește să impresioneze cu fiecare apariție şi se pare că nici măcar nu e nevoită să renunțe la haine pentru a face furori. Zilele trecute, actriţa a fost surprinsă într-unul dintre magazinele din Nordul Capitalei, alături de logodnicul ei, acolo unde a reuşit...

Nu se poate abține! Mădălina Ghenea a pozat goală din nou

acum 45 zile

Se afiseaza, din nou, in costumul Evei.

1
2
3
4
5
»

Neatza cu Razvan si Dani