Cautare: 37 rezultate dupa tagul "maia morgenstern"

Magda, o apariţie care tulbură apele în casa Caragea

acum 3 zile

Cel mai aşteptat personaj al sezonului intră în scenă în episodul patru al serialului Fructul Oprit. Maia Morgenstern o interpretează pe Magda, o apariţie care tulbură apele în casa Caragea

Maia Morgenstern și-ar fi dorit să devină balerină. Cine și de ce nu a lăsat-o să își împlinească visul?

acum 11 zile

În clipul de mai jos, vă invităm să o descoperți pe Maia Morgenstern, într-un interviu de excepție, acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Maia Morgenstern, emoționată de scrisoarea fiului ei pentru Moș Crăciun. Copilul cerea Moșului să îi aducă fericire mamei lui

acum 12 zile

Seria celor 61 de întrebări pentru marea actriță Maia Morgenstern continuă. După ce a mărturisit că îi place foarte mult cum este viața sa acum, Maia Morgenstern continuă seria mărturisirilor, la emisiunea ”CulTOUR”, la Happy Channel.

Maia Morgenstern, interviu de excepție, la ”CulTOUR”: "Îmi place cum arată viața mea acum, în clipa asta"

acum 12 zile

Maia Morgenstern, una dintre puținele actrițe din România care a lucrat alături de nume mari din cinematografia mondială, a acordat un interviu de excepție emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30. Ea a acceptat să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii.

INTERVIU în exclusivitate, la Happy Channel, cu îndrăgita actriță. Maia Morgenstern, la “CulTOUR”: “Mi-ar fi plăcut să fiu balerină”

acum 13 zile

Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, deschide seria interviurilor oferite de “CulTOUR”, emisiunea de la Happy Channel, telespectatorilor săi. Lucruri neștiute din viața îndrăgitei actrițe ies la iveală în cadrul ediției care se va...

Maia Morgenstern, împlinită și pe scenă și acasă: ”Și responsabilitatea este o bucurie pentru că te ambiționează”

acum 17 zile

Maia Morgenstern a fost decorată de Președintele României și a primit titlul de cetățean de onoare al Bucureștilor. Aceasta a venit la Prietenii de la 11, alături de Ioan Cristescu, Directorul Muzeului Literaturii Române din Capitală, ce a vorbit despre Festivalul Capitalelor...

Maia Morgenstern, în noul sezon ”Fructul Oprit”: ”Nu știu dacă m-a cucerit personajul pe mine sau îl voi cuceri eu pe el”

acum 34 zile

Maia Morgenstern spune că la baza deciziei sale de a juca în ”Fructul Oprit” stă o întâmplare frumoasă, o întâlnire cu o altă mare actriță, Carmen Tănase, cea pe care telespectatorii au urmărit-o și în primul sezon, în rolul Roxanei.

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, despre ”Profesiunea Domnei Waren”

acum 118 zile

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor vorbesc despre cea mai nouă comedie neplăcută în care joacă Profesiunea Domnei Waren”. În piesă se tratează subiectul moravurilor vremii.

Actriţa Maia Morgenstern pregăteşte noi spectacole interesante

acum 164 zile

Marea actriţă Maia Morgenstern, actualmente director al Teatrului Evreiesc de stat a fost invitată la "Prietenii de la 11"

Maia Morgenstern, ”mama” lui Kitty din serialul ”Mr. Selfridge”

acum 184 zile

”Mr. Selfridge” poate fi văzut, în exclusivitate, la postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 14.30.

Maia Morgenstern, despre perioadele dificile din carieră: ”M-au încercat disperări și spaime”

acum 197 zile

Maia Morgenstern vorbește despre perioadele dificile din carieră, dar și despre copiii acesteia. Vedeta susține că aceștia și-au croit drumul lor în viață.

Maia Morgenstern, prima apariție după ce s-a accidentat pe scenă. ”Elixir este o comedie romantică”

acum 197 zile

Maia Morgenstern vorbește despre spectacolele sale și publicul de teatru. Marea actriță este recunoscătoare tuturor celor care vin la spectacolele de teatru.

Protagonista din ”Mr Selfridge”, colegă de platou cu românca Maia Morgenstern

acum 688 zile

Una dintre protagonistele serialului ”Mr Selfridge” a jucat in acelasi film cu Maia Morgenstern.

Happy Day îţi aduce "Visul unei nopţi de vară", un interviu cu Maia Morgenstern şi, evident, un concurs COOLtural

acum 912 zile

Pe o asemenea vreme ploioasă, o piesă de teatru nu are cum să nu îţi însenineze ziua. La asta pare să se fi gândit şi Criss şi Vlad, când au ales să vadă "Visul unei nopţi de vară".

Scene fierbinţi cu actori ai teatrului de păpuşi! Maia Morgenstern se află printre ei!

acum 1446 zile

Am trăit s-o vedem şi pe asta! Pe pagina oficială a unui teatru de păpuşi, care părea că este destinaţia copiilor, au fost postate fotogafii cu actori în ipostaze indecente. Părinţii nu-şi pot crede ochilor! Printre actori se numără şi Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern: ”Eu i-am cerut soțului meu să mă ceară în căsătorie”

acum 1547 zile

Maia Morgenstern nu se teme sa recunoasca. Cererea in casatorie a fost initiata de ea insasi.

Maia Morgenstern: ”Nimeni nu poate împăca și familia și cariera”

acum 1547 zile

Maia Morgenstern are trei copii. De fiecare data cand a primit vestea ca este insarcitnata, momentul era unul nepotrivit. Recunoaste ca s-a gandit la avort.

1
2