Cautare: 60 rezultate dupa tagul "make-up"

Patru pași simpli pentru un MACHIAJ perfect de Revelion

acum 21 zile

Simplu si rapid! Asa se face unul dintre cele mai in voga machiaje de Revelion!

Totul sau nimic...sunt cuvintele ce guvernează acest sezon în termeni de make-up!

acum 88 zile

Buzele si ochii sunt punctele principale intr-un machiaj. Sezonul rece deja este prezent iar trendurile in materie de make-up sunt tot mai deosebite.

Ema Uta, femeia care senzaţie în lumea make-up-ului

acum 91 zile

Autodidactă, Ema Uta este un fenomen în lumea make up artiştilor! Machiajul este o provocare fără limite şi o plăcere imensă pentru tânăra.

VIDEO: Înainte, toți râdeau de ea că este urâtă, dar apoi, și-au retras cuvintele! Este INCREDIBIL cum arată tănără, după o ședință de make-up

acum 108 zile

Tânăra din imagine a avut parte de o mare surpriză, după ce a trecut printr-o ședință de make-up.

TRANSFORMARE: ACEASTĂ bunicuță ajunge să arate SPECTACULOS, după o ședință de make-up!

acum 110 zile

Puterea machiajului este impresionantă! Așa cum dintr-un look banal poate face unul spectaculos, tot așa prin elementele potrivite de make-up, poți să arăți mult mai tânără.

Are un ten cu imperfecțiuni, dar după o ședință de make-up, ajunge să arate WOW! Transformarea tinerei este SPECTACULOASĂ

acum 122 zile

Cu siguranță, machiajul este aliatul ideal, atuci când îți dorești să ascunzi unele imperfecțiuni ale chipului tău. Acesta este și cazul tinerei din imagine, care deși se confruntă cu acneea, după o ședință de make-up, problemele estetice îi dispar ca prin minune.

Special! Machiajul care încalcă regulile

acum 127 zile

La orice curs de machiaj aţi participa, prelegerea va începe cu Regula de Aur a make-up-ului! Dacă vă machiaţi intens ochii, vă coloraţi discret buzele.

VIDEO: Pistruii îi dispar ca prin minune, după o ședință de make-up. TRANSFORMAREA tinerei este ULUITOARE

acum 128 zile

Această tânără ajunge să arate incredibil, după ce trece printr-o ședință de make-up. Cu toate că are fața acoperită cu pistrui, la sfârșit, aceștia dispar ca prin minune de pe chipul ei. Nu mai rămâne nici măcar unul!

VIDEO: Are niște ochi SUPERBI, dar după ce este machiată, devine WOW! TRANFORMAREA este incredibilă

acum 131 zile

Nu o s-o mai recunoști așa ușor pe această tânără, după ce ea va trece printr-o ședință de make-up. Transformarea ei este incredibilă, iar în urma acestui proces, fata te va cuceri iremediabil.

WOW! Transformarea este INCREDIBILĂ! După ce trece printr-o ședință de make-up, ACEASTĂ tânără ajunge să arate BESTIAL

acum 132 zile

Puterea machiajului este incredibilă! Un chip banal poate fi transformat într-unul wow! Sigur, te vei convinge și tu de asta, după ce vei vedea cum ajunge să arate această tânără, în urma unei ședințe de make-up.

AȘA arată acum, dar după ce trece printr-o ședință de make-up, se TRANSFORMĂ într-o PĂPUȘĂ! Este IREAL DE FRUMOASĂ!

acum 133 zile

O ședință de make-up îți poate acoperi imperfecțiunile estetice și te poate ajuta să arăți fabulos. Aceasta este și cazul tinerei din imagine, care trece printr-o transformare incredibilă.

VIDEO: Diferență ca de la cer la pământ. Cum se TRANSFORMĂ această femeie, după o ședință de make-up. Arată WOW!

acum 142 zile

Un look banal poate fi transformat cu ușurință într-unul wow! Prin acest proces, trece și femeia din imaginea de mai sus. După ce se lasă pe mâna specialiștilor, care nu fac decât s-o aranjeze puțin, ea ajunge să arate bestial.

IREAL: AȘA arată BINE, dar după, vei rămâne ȘOCAT! Cum se TRANSFORMĂ această tânără, în urma unei ședințe de machiaj

acum 156 zile

Cu puțină îndeletnicire și cu ajutorul unor trucuri, poți obține o transformare incredibilă. De asta a avut parte tânăra din imagine, pe care nici nu o vei mai recunoaște, iar totul se datorează unei simple ședințe de machiaj.

FOTO: AȘA arată nemachiată, dar trebuie s-o vezi apoi! După o ședință de make-up, TRANSFORMAREA tinerei este IREALĂ

acum 161 zile

O ședință de make-up bine realizată te poate transforma într-o adevărată divă demnă de covorul roșu! Iar, dacă ai trăsături frumoase, cu siguranță, rezultatul va fi unul spectaculos!

Ești curios să vezi cum arată un bărbat, după o ședință de machiaj? ATENȚIE! Transformarea este SPECTACULOASĂ

acum 165 zile

Ce s-ar întâmpla oare, dacă și bărbații ar petrece timp îndelungat, în fața oglinzii, ca și femeile? Te-ai întrebat, oare, cum ar arăta ei, dacă ar trece zilnic prin procesul de make-up, așa cum obișnuiesc să facă partenerele lor?

FOTO: Îngrozitor! Așa se întâmplă când exagerezi cu machiajul. Și-au dorit să fie frumoase, dar s-au TRANSFORMAT în adevărate sperietori

acum 171 zile

Ce e prea mult strică! Asta ar trebui să realizeze tinerele din aceste imagini, care în dorința de a arăta cât mai bine, au ajuns de râsul tuturor.

TRANSFORMAREA acestei tinere a devenit virală. Cum a ajuns ea să arate, în urma unei ședințe de make-up. Este IREAL!

acum 202 zile

Fără îndoială, cu puțină îndeletnicire și cu produse adecvate de machiaj, poți reuși fără nici o problemă să te transformi în cu totul altă persoană! Asta va fi și părerea ta, după ce vei vedea cum a ajuns să arate tânără din această imagine, în urma unei ședințe de make-up.

1
2
3

Neatza cu Razvan si Dani