Cautare: 73 rezultate dupa tagul "make-up"

Sfaturi de la Mirela Vescan, make-up artistul momentului: "În fiecare zi trebuie pus fond de ten"

acum 49 zile

Mirela Vescan a luat vedetele la puricat! Specialista în make-up a spus care sunt cele mai mari greşeli pe care le fac femeile din showbiz atunci când se machiază, dar a dezvăluit şi câteva trucuri pentru un machiaj perfect.

Ea este cea care face senzaţie în lumea make-up-ului. Antonia, Lora, Ruby, Anda Adam sau Madălina Ghenea au trecut prin mâna ei

acum 88 zile

Regina transformărilor, Ema Uta, ne spune care este secretul succesului ei şi cum şi-a construit un imperiu din farduri şi pensule.

Lena Preda, soția lui Sony Flame, demonstrație de make-up spectaculoasă

acum 124 zile

Lena Preda, soția lui Sony Flame, demonstrație de make-up spectaculoasă

Patru pași simpli pentru un MACHIAJ perfect de Revelion

acum 176 zile

Simplu si rapid! Asa se face unul dintre cele mai in voga machiaje de Revelion!

Totul sau nimic...sunt cuvintele ce guvernează acest sezon în termeni de make-up!

acum 243 zile

Buzele si ochii sunt punctele principale intr-un machiaj. Sezonul rece deja este prezent iar trendurile in materie de make-up sunt tot mai deosebite.

Ema Uta, femeia care senzaţie în lumea make-up-ului

acum 246 zile

Autodidactă, Ema Uta este un fenomen în lumea make up artiştilor! Machiajul este o provocare fără limite şi o plăcere imensă pentru tânăra.

VIDEO: Înainte, toți râdeau de ea că este urâtă, dar apoi, și-au retras cuvintele! Este INCREDIBIL cum arată tănără, după o ședință de make-up

acum 263 zile

Tânăra din imagine a avut parte de o mare surpriză, după ce a trecut printr-o ședință de make-up.

TRANSFORMARE: ACEASTĂ bunicuță ajunge să arate SPECTACULOS, după o ședință de make-up!

acum 265 zile

Puterea machiajului este impresionantă! Așa cum dintr-un look banal poate face unul spectaculos, tot așa prin elementele potrivite de make-up, poți să arăți mult mai tânără.

Are un ten cu imperfecțiuni, dar după o ședință de make-up, ajunge să arate WOW! Transformarea tinerei este SPECTACULOASĂ

acum 277 zile

Cu siguranță, machiajul este aliatul ideal, atuci când îți dorești să ascunzi unele imperfecțiuni ale chipului tău. Acesta este și cazul tinerei din imagine, care deși se confruntă cu acneea, după o ședință de make-up, problemele estetice îi dispar ca prin minune.

1
2
3
4

Observator.TV