Cautare: 61 rezultate dupa tagul "malul marii"

Vreme rece la malul mării

acum 11 zile

Dacă în ţară temperaturile vor ajunge, astăzi, şi la 30 de grade Celsius, nu la fel de prietenoasă este vremea de la malul mării! În acest weekend, pe litoral nu sunt mai mult de 15 grade, dar cu toate acestea au fost şi turişti care au dat o fugă în Constanţa şi în staţiuni.

George Ciubotaru, totul despre cele mai tari petreceri din cluburile de elită

acum 14 zile

George Ciubotaru vorbește despre tot ce trebuie știut de cei care vor să petreacă 1 Mai în cluburile de lux la Mare.

Vacanța de Paște, pe litoral! Hotelierii de la malul mării au pregătit pachete speciale

acum 48 zile

Vacanţele perfecte şi ieftine se rezervă din timp. După regula asta s-au ghidat şi hotelierii de la malul mării. Acolo, restaurantele, centrele SPA, dar şi pensiunile s-au pregătit deja pentru Paşte cu pachete turistice care mai de care mai atractive.

8 Martie, la malul mării! Hotelierii s-au pregătit cu pachete speciale pentru Ziua Femeii

acum 50 zile

Dacă nu ştiţi cum să vă surprindeţi partenera de 8 martie, aţi putea arunca o privire spre litoral. La malul mării, hotelierii s-au pregătit cum se cuvine şi vă aşteaptă cu petreceri care mai de care mai tentant.

Malul mării a devenit un regat îngheţat

acum 55 zile

Vremea polară a adus şi peisaje spectaculoase. Malul mării a devenit un regat îngheţat. Balustradele din zona falezei arată ca nişte stalactite îngheţate, iar în danele portului Tomis, ambarcaţiunile au răms încremenite într-o banchiză.

Neversea 2018, spectacol uriaș la malul mării

acum 79 zile

Neversea 2017 a fost un succes deplin pe toate planurile. Aşă că era inevitabil sa nu existe şi o ediţie 2018 la malul Mării Negre. Organizatorii promit mai multă distracţie. Vor fi patru zile şi patru nopţi de petrecere continuă.

Iarnă grea la malul mării

acum 102 zile

Nici la malul mării nu mai e vreme de primăvară. Dacă zilele trecute faleza cazinoului era plină de oameni, acum, nu mai vezi pe nimeni la plimbare. Sâmbătă au căzut şi primii fulgi, iar temperaturile sunt scăzute. În plus, din cauza vântului puternic, toate porturile rămân închise.

Boboteaza la malul mării! Preoții și credincioșii au pornit în procesiune pe faleză

acum 110 zile

Şi chiar dacă anul acesta, gerul Bobotezei e istorie, tradiţia merge mai departe! La Constanţa, după slujba de la Catedrala Sf. Apostoli Petru și Pavel, toată lumea a pornit în procesiunea de Bobotează. Iar după ce preoţii au oficiat Sfinţirea Mare a apei. Apoi, potrivit tradiţiei,...

Vreme de primăvară la malul mării

acum 120 zile

Crăciunul cu peisaje albe pare să fie doar o amintire! De sărbători, turiştii au avut parte de zăpadă numai pe pârtii pentru că, în restul ţării, vremea a fost parcă de primăvară. Inclusiv la malul mării.

Gestul dramatic pe care l-a făcut Marcel Toader la malul mării

acum 128 zile

Marcel Toader a decis să meargă la Constanța, acasă la mama sa pentru a se liniști și pentru a scăpa de toate problemele.

Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit cel mai mare festin culinar de la malul mării

acum 201 zile

La Festivalul Gustului Românesc, nu te saturi niciodată. Ceaunele pline cu sărmăluţe, ciulama şi varză călită se golesc cât ai clipi. Şi, din dragoste pentru tradiţie, chef Cătălin Scărlătescu a pregătit cel mai mare festin culinar de la malul mării

Cum se distrează milionarii români

acum 246 zile

Dansuri pe plajă, muzică live de excepţie, chiar pe malul mării şi distracţie într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Cam aşa putem rezuma o zi perfectă din viaţa unui milionar.

Aeromania a adus spectacol pe cerul de la malul mării

acum 249 zile

Rămânem la malul mării, unde a fost show aerian de excepţie pe aerodromul de la Tuzla. Aeromania s-a desfăşurat sub ochii a mii de turişti. Acrobaţiile aeriane şi demonstraţiile de viteză au transformat evenimentul într-un moment de neuitat pentru toţi!

Încă o tragedie la malul mării, un bărbat a murit înecat pe o plajă din Constanţa

acum 250 zile

Se ţin lanţ tragediile la malul mării, în cea mai aglomerată lună de vară. Un bărbat de 43 de ani din Constanţa s-a înecat pe plaja Modern. Salvamarii au avut o zi grea cu multe intervenţii şi în sudul litoralului, acolo unde toată săptămâna a fost arborat steagul roşu.

O nouă misiune de salvare la malul mării. Un bărbat care a sfidat steagul roșu a fost scos inconștient din mare

acum 250 zile

Un bărbat care a sfidat steagul roşu şi. s-a aventurat în valurile uriaşe - a fost scos la ţărm de salvamari. S-a întâmplat din nou, ieri, la Eforie, când, deşi a fost pericol de înec din cauza curenţilor puternici, turiştii şi-au forţat limitele şi s-au aruncat în apă.

Spectacol la malul mării. Mii de oameni au asistat la exercițiile militare

acum 254 zile

Spectacol la malul mării. Ca în fiecare an, de Ziua Marinei, cei care au mers la Constanţa au putut asista la exerciții militare de amploare şi nu numai.

Aglomerație pe litoral! Cei peste 200 de mii de turişti abia şi-au făcut loc la malul mării

acum 256 zile

România s-a mutat pe litoral! Cei peste 200 de mii de turişti abia şi-au făcut loc la malul mării. Cei care n-au mai încăput pe terase, au dansat în apă.

White party la malul mării! Vedetele din showbiz au petrecut în cel mai fiţos club de pe litoral

acum 256 zile

Lumea bună a petrecut în cel mai fiţos club de pe litoral! Şampania de zeci de mii de euro a fost nelipsită, iar focurile de artificii şi muzica bună le-au întreţinut pe vedetele noastre.

#100 de zile de vară. Aventuri în copaci, la malul mării

acum 277 zile

Distracţia de pe litoral nu se rezumă la mare şi plajă! O pădure din Neptun a fost amenajată cu trasee prin copaci, dar şi cu tiroliene. Desigur, dacă aveţi teamă de înălţime, puteţi alege provocări mult mai uşoare. Care sunt, de altfel, perfect şi pentru copii.

La malul mării, gândacii mişună în bucătării şi în frigidere! Mai multe restaurante, unele dintre ele celebre, au fost închise

acum 294 zile

Descoperire istorică în Mamaia, gândacul de frigider. Nu a fost găsit de biologi, ci de inspctorii OPC. În urma controalelor, aceştia au descoperit vietăţile care nu doar că s-au adaptat frigului, ci chiar au prosperat.

1
2
3
4