Cautare: 32 rezultate dupa tagul "malul marii"

Râuri de zeci de mii de lei, în cluburile de fiţe de la malul mării. Un multimilionar indian a cumpărat cea mai scumpă șampanie de anul acesta

acum 27 zile

Au curs râuri de şampanie în cluburile de fiţe de la malul mării. Râuri de zeci de mii de lei. Cea mai scumpă şampanie a fost cumpărată de un om de afaceri indian. A costat 60 de mii de lei şi a fost doar cireaşa de pe tort, pentru că a cheltuit într-o noapte, cât nu câştigă...

Spectacol aerian la malul mării. Aeroportul din Tuzla a împlinit 50 de ani de la inaugurare

acum 57 zile

În zi de sărbătoare, piloţii experimentaţi şi-au arătat încă o dată îndemânarea şi au mânuit aparatele de zbor în diverse acrobaţii. Aerodromul poată de ieri numele comandantului Alexandru Podgoneanu, protagonistul primului zbor de la Tuzla.

Primăvara a venit mai devreme la malul mării

acum 99 zile

Primăvara pare să fi venit mai devreme! La malul mării, plajele s-au scăldat în soare. N-a bătut vântul, aşa că părinţii i-au dus pe copii pe plajă şi au luat cu ei şi jucăriile pentru nisip.

Relaxare la malul mării! Sute de oameni au umplut faleza cazinoului de la Constanţa

acum 146 zile

După ce au mâncat şi au băut pe săturate de sărbători, constănţenii au petrecut la malul mării. Faleza Cazinoului a fost plină de soare aşa că nu a dus lipsă de vizitatori, care s-au bucurat din plin de o zi superbă de ianuarie.

Deea și Dinu Maxer, nuntă furtunoasă la malul mării!

acum 207 zile

Deea și Dinu Maxer, nuntă furtunoasă la malul mării. Furtuna le-a dat peste cap pregătirile minuțioase.

Hotelierii de la malul mării au amenajat cluburi de joacă pentru copiii clienților

acum 315 zile

Cazare, masa, plus bonă pentru copii. Este, mai nou, oferta hotelurilor de pe litoralul românesc. Iar hotelierii se întrec în facilităţi pentru părinţii care vor să se relaxeze în concediu, chiar dacă vin la mare împreună cu cei mici.

Zile caniculare și foarte mulți turiști la malul mării

acum 339 zile

Vine primul weekend de vară adevărată. Şi nu că n-a fost foarte cald până acum, dar aşa mulţi turişti care urmează să ajungă acolo nu au mai fost. Hotelierii spun că staţiunile vor fi invadate.

Peste șase mii de oameni au dansat la malul mării Sirtaki

acum 365 zile

Dans de cartea recordurilor pe plaja din Constanţa.Peste şase mii de oameni au încercat aseară să doboare recordul mondial la celebrul dans grecesc, Sirtaki.

Vântul puternic atrage la malul mării tot mai mulți pasionați de kite-surfing

acum 464 zile

Pe unii vântul îi alungă de pe plajă. Alţii în schimb nu se mai lasă duşi atunci când marea e agitată. Câţiva temerari s-au luptat cu valurile ieri lângă Constanţa. Este pasiunea lor. O pasiune costisitoare, dar cu satisfacţii pe măsură.

Spectacol al valurilor la malul mării

acum 503 zile

În 12 regiuni de coastă ale Franţei natura a făcut spectacol la malul mării. Valuri uriaşe de peste 5 metri au lovit plajele şi digurile, iar francezii le-au urmărit cu interes de la distanţă.

Iarna a conturat un peisaj de poveste la malul mării

acum 512 zile

Marea, mereu surprinzătoare, încălzeşte inimi în orice anotimp. La minus opt grade celsius, iarna aduce pe litoral un peisaj mirific. De pe faleza Cazinoului, turiştii înfruntă frigul şi admiră decorul, cu broderii de gheaţă pe stabilopozi.

Altercație între barcagii, pe malul mării

acum 670 zile

Două grupuri rivale şi-au împărţit lovituri sângeroase, la malul mării. Printre zeci de turişti aflaţi pe o plajă din Mamaia, mai mulţi afacerişti care închiriază bărci s-au lovit cu pumni şi cu bâte.

Cherhanale pline, cât ai zice peşte

acum 676 zile

Hamsie mănâncă orice turist la malul mării. În schimb, un borş de peşte bun, mai rar găseşti. Îl gustă doar cei care încearcă restaurantele pescăreşti autentice. Rare, până acum câţiva ani, pe întregul litoralul

Seară orientală la malul mării

acum 731 zile

A fost o noapte orientală la malul mării.Manechine din Turcia au defilat aseară în ţinute tradiţionale, pe ritmuri orientale

Panică la malul mării

acum 760 zile

A fost alertă ieri în staţiunea Mamaia. Un instructor de sporturi extreme s-a panicat după ce a văzut cum un bărbat se răstoarnă cu kite-ul în mare

Un altfel de loc în Vama Veche

acum 1053 zile

Un loc de poveste s-a născut, de curând, la malul mării, în Vama Veche. Proprietarii unui camping au amenajat pe lângă corturi un pian în care au plantat flori, o cafenea plină cu cărţi rare şi un restaurant cu specific italienesc.

Radu Beligan, premiat la malul marii

acum 1207 zile

Maestrul Radu Beligan a jucat, pentru prima dată în acest, în "Lecţia de violoncel" la malul mării. Sute de spectatori l-au admirat şi aplaudat pe cel mai longeviv actor de teatru care încă urcă pe scenă. În semn de recunoştinţă pentru întreaga carieră, minicipalitatea din...

Litoralul a fost aglomerat pana la refuz de turisti

acum 1394 zile

A fost cod rosu de. imbulzeala pe litoral. Cel mai aglomerat weekend din acest sezon a adus aproape 200 de mii de oameni in statiunile de la malul marii. Pentru un loc de parcare sau un sezlong bine pozitionat s-au dus adevarate lupte.

Distractia la malul marii

acum 1434 zile

Marian Duta a realizat un material interesant la malul marii.

1
2

Observator.TV