Cautare: 49 rezultate dupa tagul "malul marii"

Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit cel mai mare festin culinar de la malul mării

acum 47 zile

La Festivalul Gustului Românesc, nu te saturi niciodată. Ceaunele pline cu sărmăluţe, ciulama şi varză călită se golesc cât ai clipi. Şi, din dragoste pentru tradiţie, chef Cătălin Scărlătescu a pregătit cel mai mare festin culinar de la malul mării

Cum se distrează milionarii români

acum 92 zile

Dansuri pe plajă, muzică live de excepţie, chiar pe malul mării şi distracţie într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Cam aşa putem rezuma o zi perfectă din viaţa unui milionar.

Aeromania a adus spectacol pe cerul de la malul mării

acum 95 zile

Rămânem la malul mării, unde a fost show aerian de excepţie pe aerodromul de la Tuzla. Aeromania s-a desfăşurat sub ochii a mii de turişti. Acrobaţiile aeriane şi demonstraţiile de viteză au transformat evenimentul într-un moment de neuitat pentru toţi!

Încă o tragedie la malul mării, un bărbat a murit înecat pe o plajă din Constanţa

acum 96 zile

Se ţin lanţ tragediile la malul mării, în cea mai aglomerată lună de vară. Un bărbat de 43 de ani din Constanţa s-a înecat pe plaja Modern. Salvamarii au avut o zi grea cu multe intervenţii şi în sudul litoralului, acolo unde toată săptămâna a fost arborat steagul roşu.

O nouă misiune de salvare la malul mării. Un bărbat care a sfidat steagul roșu a fost scos inconștient din mare

acum 96 zile

Un bărbat care a sfidat steagul roşu şi. s-a aventurat în valurile uriaşe - a fost scos la ţărm de salvamari. S-a întâmplat din nou, ieri, la Eforie, când, deşi a fost pericol de înec din cauza curenţilor puternici, turiştii şi-au forţat limitele şi s-au aruncat în apă.

Spectacol la malul mării. Mii de oameni au asistat la exercițiile militare

acum 100 zile

Spectacol la malul mării. Ca în fiecare an, de Ziua Marinei, cei care au mers la Constanţa au putut asista la exerciții militare de amploare şi nu numai.

Aglomerație pe litoral! Cei peste 200 de mii de turişti abia şi-au făcut loc la malul mării

acum 102 zile

România s-a mutat pe litoral! Cei peste 200 de mii de turişti abia şi-au făcut loc la malul mării. Cei care n-au mai încăput pe terase, au dansat în apă.

White party la malul mării! Vedetele din showbiz au petrecut în cel mai fiţos club de pe litoral

acum 102 zile

Lumea bună a petrecut în cel mai fiţos club de pe litoral! Şampania de zeci de mii de euro a fost nelipsită, iar focurile de artificii şi muzica bună le-au întreţinut pe vedetele noastre.

#100 de zile de vară. Aventuri în copaci, la malul mării

acum 123 zile

Distracţia de pe litoral nu se rezumă la mare şi plajă! O pădure din Neptun a fost amenajată cu trasee prin copaci, dar şi cu tiroliene. Desigur, dacă aveţi teamă de înălţime, puteţi alege provocări mult mai uşoare. Care sunt, de altfel, perfect şi pentru copii.

La malul mării, gândacii mişună în bucătării şi în frigidere! Mai multe restaurante, unele dintre ele celebre, au fost închise

acum 140 zile

Descoperire istorică în Mamaia, gândacul de frigider. Nu a fost găsit de biologi, ci de inspctorii OPC. În urma controalelor, aceştia au descoperit vietăţile care nu doar că s-au adaptat frigului, ci chiar au prosperat.

Mihai Morar, în direct de la malul mării! Vezi pentru prima dată scena celui mai mare concert Forza Zu

acum 160 zile

În direct de la malul mării, Mihai Morar, a oferit ultimele informații despre cel mai mare concert Forza Zu.

A început vacanţa de vară și se anunţa un weekend aglomerat la malul mării

acum 160 zile

Acolo mereu se găseşte loc de distracţie. Pe scurt, staţiunile vor fi pline de turişti, iar pentru ei a fost făcut deja un program cu multe petreceri şi concerte.

Râuri de zeci de mii de lei, în cluburile de fiţe de la malul mării. Un multimilionar indian a cumpărat cea mai scumpă șampanie de anul acesta

acum 206 zile

Au curs râuri de şampanie în cluburile de fiţe de la malul mării. Râuri de zeci de mii de lei. Cea mai scumpă şampanie a fost cumpărată de un om de afaceri indian. A costat 60 de mii de lei şi a fost doar cireaşa de pe tort, pentru că a cheltuit într-o noapte, cât nu câştigă...

Spectacol aerian la malul mării. Aeroportul din Tuzla a împlinit 50 de ani de la inaugurare

acum 235 zile

În zi de sărbătoare, piloţii experimentaţi şi-au arătat încă o dată îndemânarea şi au mânuit aparatele de zbor în diverse acrobaţii. Aerodromul poată de ieri numele comandantului Alexandru Podgoneanu, protagonistul primului zbor de la Tuzla.

Primăvara a venit mai devreme la malul mării

acum 278 zile

Primăvara pare să fi venit mai devreme! La malul mării, plajele s-au scăldat în soare. N-a bătut vântul, aşa că părinţii i-au dus pe copii pe plajă şi au luat cu ei şi jucăriile pentru nisip.

Relaxare la malul mării! Sute de oameni au umplut faleza cazinoului de la Constanţa

acum 324 zile

După ce au mâncat şi au băut pe săturate de sărbători, constănţenii au petrecut la malul mării. Faleza Cazinoului a fost plină de soare aşa că nu a dus lipsă de vizitatori, care s-au bucurat din plin de o zi superbă de ianuarie.

Deea și Dinu Maxer, nuntă furtunoasă la malul mării!

acum 386 zile

Deea și Dinu Maxer, nuntă furtunoasă la malul mării. Furtuna le-a dat peste cap pregătirile minuțioase.

Hotelierii de la malul mării au amenajat cluburi de joacă pentru copiii clienților

acum 493 zile

Cazare, masa, plus bonă pentru copii. Este, mai nou, oferta hotelurilor de pe litoralul românesc. Iar hotelierii se întrec în facilităţi pentru părinţii care vor să se relaxeze în concediu, chiar dacă vin la mare împreună cu cei mici.

Zile caniculare și foarte mulți turiști la malul mării

acum 517 zile

Vine primul weekend de vară adevărată. Şi nu că n-a fost foarte cald până acum, dar aşa mulţi turişti care urmează să ajungă acolo nu au mai fost. Hotelierii spun că staţiunile vor fi invadate.

1
2
3

Observator.TV