Cautare: 3564 rezultate dupa tagul "mama"

Mama eroină din Iaşi, care ştia că poartă în pântece gemeni, a născut cvadrupleţi

acum 4 ore

Cu patru copii acasă, barza a mai adus încă patru fraţi. Mama eroină din Iaşi, care ştia că poartă în pântece gemeni, a născut cvadrupleţi. Se pregăteşte acum să-i ia acasă. Copiii mai mari au desenat bebeluşii pe o foaie de hârtie.

Mama adoptivă a Gabrielei Cristea şi-a văzut nepoţica

acum 9 ore

Mama adoptivă a Gabrielei Cristea este în al nouălea cer! Imediat dupa ce vedeta adus pe lume o fetiţă, doamna Paula a şi început să se pregăteasca pentru postura de bunică.

Petrecere mare în familia Elenei Gheorghe! Mama artistei este naşp de botez

acum 9 ore

Astazi este o zi importanta pentru toata familia Elenei Gheorghe. Mama artistei,doamna Marioara Gheorghe este nasa de botez.

O copilă de nici doi ani din Galaţi a fost bătută fără milă de iubitul mamei. Deşi a fost martoră a abuzului, femeia nu a intervenit

acum 2 zile

O fetiţă de nici doi ani a fost bătută luni în şir de mamă şi de iubitul ei pentru că plângea prea mult. A fost salvată de o vecină care nu a mai suportat să o audă plângând şi a luat-o la ea acasă. Apoi, a dus-o la spital şi a chemat poliţia. Mama şi iubitul ei au fost...

Mamă la 14 ani! Căzută şi lovită cu brutalitate! Petronela, sora lui Vasile: "Eu te ajut!"

acum 2 zile

A demonstrat cine e tatăl fiicei de doi ani, dar tot nu are liniște! Ancuța, tânăra mamă care a rămas însărcinată la doar 14 ani, primește azi încă o lovitură de la tatăl celei mici.

Deși testul ADN a arătat clar cine e părintele copilei! Bărbatul nu mai vrea să audă de vechea lui familie!

acum 2 zile

Spune tare și răspicat că el are pe altcineva în viața lui! Nici vorbă ca Ancuța, mama copilului său să mai facă parte din viața lui tata Vasile, bărbatul care până mai ieri putea să jure că fetița de doi ani NU e a lui! Însă ieri rezultatele testului ADN, au dovedit...

Mamă la 14 ani! Căzută şi lovită cu brutalitate! Ancuța: "Când eram însărcinată am dormit la poartă"

acum 2 zile

A demonstrat cine e tatăl fiicei de doi ani, dar tot nu are liniște! Ancuța, tânăra mamă care a rămas însărcinată la doar 14 ani, primește azi încă o lovitură de la tatăl celei mici.

Caz revoltător în Galaţi. Fetiţă de un an şi nouă lui schingiuită de mamă

acum 2 zile

Caz revoltător în Galaţi. O fetiţă de un an şi nouă luni a ajuns la spital cu răni crunte pe aproape tot corpul, în special în zonele vitale. Mai grav e că agresorii sunt propria mamă şi iubitul acesteia. Cei doi au fost reţinuţi imediat de anchetatori pentru tentativă de omor.

Adina de la Heaven, gata să devină mamă!

acum 2 zile

O celebră cântăreaţă de la noi se pregăteşte să devină mamă. Adina de la Heaven a decis că e momentul să aibă un copil.

Diana Munteanu a copilărit la țară: "Când venea mama să mă ia după vacanță, nu mă recunoștea deloc"

acum 2 zile

Diana Munteanu, amintiri plăcute din copilărie. Vedetei îi plăcea să meargă cu vecinii din sat la cositul fânului. Prezentatoarea era complet schimbată după o vacanță la bunici, mama ei nu o recunoștea.

Oana Zăvoranu, prima reacție după zvonurile că așteaptă un copil: "Am sterilet"

acum 2 zile

După ce s-a spus că ar fi însărcinată, Oana Zăvoranu a lămurit misterul şi a declarat că nu aşteaptă un copil şi nu îşi doreşte momentan.

Ancuța, mamă la 14 ani: "Am vrut să mă sinucid. Dar dacă eu mor, fata ce face?"

acum 3 zile

Ancuţa are 17 ani şi o fetiță de aproape 2 ani. Un înger de copil despre care bărbatul, cu care fata spune că l-a făcut, susține că nu este al lui! Așa că adolescenta luptă în fiecare zi să supravieţuiască şi să-i pună ceva de mâncare pe masă fiice sale.

Mesajul sfășietor al unui copil de cinci ani către mama lui: "Mami, de ce vrei să mă dai, pentru viața asta așa urată?"

acum 3 zile

Teama că ziua în care va trebui să spună "mamă" unei persoane străine se aproprie, iar el nu are cum să oprească acest lucru. Cu ochii mari, albaștri ca cerul, inundați în lacrimi, băiețelul o privește pe femeia care i-a dat viață. O strânge în brațe. O sărută. Și o imploră...

Mirela Vaida, în lacrimi! O mamă vrea să-și dea copilul de cinci ani: "Mă pupă și îmi spune că nu vrea să mă piardă"

acum 3 zile

"Mami, nu vreau sa te pierd!" Sunt cuvinte simple, dar sincere, rostite de un copilaș de numai 5 ani. Cuvinte care arată durerea imensă din sufletul său plâpând.

"Mami, de mă dai?" Cea mai dureroasă despărțire dintre o mamă și fiul ei de cinci ani

acum 3 zile

"Caut mamă pentru fiul meu", așa sună cea mai tragică propoziție pe care o mamă o poate rosti vreodată. Pare ceva ireal de dureros, dar este realitatea pe care mama Ionela o trăiește. După ce s-a zbătut 5 ani să își crească copilul, acum, femeia spune că a ajuns la capătul...

O paște închisoarea?! Dezvăluiri din ce în ce mai ȘOCANTE despre încă soția lui Marcel Toader! Maria vrea să-i ia fostului soț COPILUL

acum 4 zile

Riscă să ajungă după gratii? Dezvăluiri din ce în ce mai scandaloase despre încă Soția lui Marcel Toader! Ciprian Tapotă, fostul ei bărbat, spune că Maria nu va ieşi basma curată din scandalul în care a intrat! Mai ales dacă va încerca să obţină custodia copilului lor. Primul...

Răsturnare de situaţie în cazul mamei care s-a fotografiat în ipostaze indecente, în faţă fiicei sale! Georgiana: "Am făcut pozele doar pentru soţul meu"

acum 4 zile

Este acuzaţia gravă adusă chiar de soţul femeii! Cea cu care s-a căsătorit, se pare că nu ar fi nici pe departe uşă de biserică. Femeia ar fi plecat la amant, cu tot cu copiii ei. Iar acum, tata Mihai vrea cu orice preţ să-şi salveze fetiţa, ca să nu ajungă mâine- poimâine să...

De necrezut! Mama despuiată! Show deocheat în faţă fiicei! Soacră: "Fiica mea şi-a luat bătaie de la sora ei după ce a văzut pozele"

acum 4 zile

De necrezut! Tata Mihai vrea cu orice preţ să-şi salveze fiica din casa mamei care s-a fotografiat în ipostaze indecente, chiar în faţă celei mici!

S-a fotografiat în ipostaze indecente în faţă fiicei sale! Este acuzaţia gravă adusă chiar de soţul femeii!

acum 4 zile

ea cu care s-a căsătorit, se pare că nu ar fi nici pe departe uşă de biserică. Femeia ar fi plecat la amant, cu tot cu copiii ei. Iar acum, tata Mihai vrea cu orice preţ să-şi salveze fetiţa, ca să nu ajungă mâine- poimâine să facă și ea ce o vede pe mama ei că face....

Marina Dima s-a retras din lumina reflectoarelor, dar arată mai bine ca niciodată

acum 4 zile

Marina Dima a născut doar de câteva luni, dar putem spune că este una dintre cele mai sexy mămici şi poate defila chiar şi pe podiumul de modă. Cu toate acestea, fericita mămica a lăsat gemenii acasă şi a ieşit în oraş.

1
2
3
4
5
»