Cautare: 4168 rezultate dupa tagul "mama"

Misty, cea mai fericită mămică: „Este prima mea zi de naștere alături de fetița noastră”

acum 7 ore

Misty, una dintre cele mai împlinite mămici din showbiz! Astrăzi are dublu motiv de sărbătoare! Clipele alături de fiica ei şi ziua de naştere! Cum sărbătoreşte iubita lui Keo printre scutece şi biberoane cu lapte?

Viorel Pop: „Cel mai rău blestem este cel al unei mame”

acum 8 ore

Clarvăzătorul vedetelor, Viorel Pop, vorbeşte despre blesteme. Acesta spune că cel mai rău blestem este cel al unei mame.

Imaginile măcelului! Desfigurată, umilită și tunsă cheală în fața propriilor copii!

acum 12 ore

A bătut-o până a rupt parul de capul ei, iar apoi a pus-o în genunchi și a tuns-o cheală, chiar în fața copiilor săi. O mamă de 35 de ani povestește cum, de ziua ei, în loc să aibă parte de o surpriză, ar fi fost atrasă într-o capcană. sângeroasă. Lovită, cu o brutalitate...

Maria Marinescu a născut al doilea copil în cel mai mare secret!

acum 14 ore

La doi ani de la nunta cu Alin Petrache, Maria Marinescu a decenit din nou mămică şi este în culmea fericirii.

Ileana Ciuculete, deshumată. Ce le-a ascuns Cornel Galeș rudelor artistei

acum 18 ore

Mama şi fratele Ilenei Ciuculete nu au linişte! Au decis să deshumeze trupul neînsufleţit al artistei şi susţin că blonda Vivi a fost prezentă la înmormântare şi vor să afle ce ascunde Cornel Galeş.

Cum arată mama celui mai dur chef bucătar din România

acum 21 ore

Chef Patrizia Paglieri a postat o fotografie alături de mama ei. Se poate observa că vedeta seamănă mult cu cea care i-a dat viață

Elena Udrea se pregăteşte să devină mamă!

acum 1 zile

Elena Udrea se pregăteşte să devină mamă! Ar fi deja însărcinată în patru luni şi ar urma să aducă pe lume primul ei copil în această vară. De un an şi jumătate, Elena Udrea trăieşte o poveste de dragoste cu un fost model.

Visul Oanei Lis de a deveni mamă pare tot mai greu de împlinit

acum 1 zile

Visul Oanei Lis de a deveni mamă pare tot mai greu de împlinit. Soțul ei, Viorel Lis, și-a făcut deja testamentul.

Mama Anei, adolescenta devenită mamă la 17 ani: "Iubitul fiicei mele avea un copil de 14 ani"

acum 3 zile

O adolescentă fără apărare, fără o cale dreaptă pe care să meargă. Cu o voce tremurată şi cuprinsă de frică, fata a început să povestească cum a ajuns în braţele unui bărbat de 33 de ani. Ea îl iubea nebuneşte, el urma să se folosească de trupu-i firav.

La doar 17 ani, Ana a devenit victima traficanților. De șase luni, adolescenta este și mamă

acum 3 zile

La doar 17 ani, a fost victima unei rețele de traficanți de carne vie, iar acum are nevoie de ajutor! Adolescenta a devenit mamă acum 6 luni, poate aceasta a și fost șansa ei să scape din mâinile bărbaților fără inimă. Doar că acum, fata neajutorată nu știe încotro s-o apuce.

Sora Deliei, prima apariție după ce a devenit mamă: „Când o văd plângând, mi se rupe suflețelul”

acum 3 zile

Prima apariţie a surorii Deliei după ce a devenit mamă. Oana a povestit că stă tot timpul alături de micuţa Jessie şi abia dacă mai are timp pentru ea.

Simona Gherghe întrebare fără răspuns pentru femeia care și-a abandonat pruncii: ”Dacă acești copii sunt în pericol, de ce sunteți la mii de kilometri distanță de ei?”

acum 4 zile

Simona Gherghe are întrebare fără răspuns pentru femeia care și-a abandonat pruncii. ”Dacă acești copii sunt în pericol, de ce sunteți la mii de kilometri distanță de ei?”, a întrebat vedeta tv.

Marcel Pavel are soluția! Cum își ține familia aproape. Mama a avut o viață chinuitî, tata a fost un tip dur”

acum 5 zile

Marcel Pavel vorbește despre soluția pe care a găsit-o pentru a își ține familia aproape. Celebrul cântăreț vorbește despre felul în care este luată fiecare decizie.

O mamă a murit după ce a fost plimbată între două spitale din Craiova şi Calafat, fără ca nimeni s-o trateze!

acum 5 zile

O femeie din Dolj a fost plimbată între două spitale până a murit. Avea hipertensiune şi probleme cu inima, iar medicii din Calafat, unde a ajuns iniţial, au decis să o trimită la un spital mai mare. La cel de urgenţă din Craiova. Dar de acolo a fost trimisă înapoi de unde a venit.

Mama, sac de box, în fața copiilor?: ”Mi-a dat cred că vreo 10 palme puternice, că nu mai îmi simțeam capul”

acum 5 zile

Vrea să-și salveze fiii de bărbatul pe care-l acuză că a bătut-o atât pe ea, cât și pe unul dintre copiii ei! O mamă de 33 de ani spune că nu mai suportă să trăiască sufocată de frică, așa că a fugit de acasă. Cu tot cu cei mici. Femeia vrea să le ofere băieților, în...

Laurette, momente de panică. Mama mulatrei internată în spital

acum 6 zile

Laurette dă dintr-o problemă într-alta. După ce în căsnicia ei s-au liniştit apele, bruneta a trecut, din nou, prin momente cumplite. Mama sa a avut probleme serioase la coloana vertebrală, iar durerile nu îi mai dădeau pace, aşa că fiica sa a decis că trebuie să o ducă la medic.

Bătută și folosită ca pe-o bucată de carne, mama Andreea își urlă disperarea: ”Când eram însărcinată m-a ars cu ţigara pe burtă”

acum 6 zile

Ar fi fost traficată, bătută, sechestrată şi ameninţată cu moartea de către. soţul ei! Este drama prin care susține că trece, la doar 19 ani, o tânără mămică, ce abia a reuşit să fugă de acasă, din ghearele bărbatului ei, care ar fi trimis-o să se şi prostitueze. Acum,...

Andreea, adolescenta care muncește de la vârsta de 14 ani, și-a sacrificat copilăria pentru mama pe moarte

acum 7 zile

Andreea, o fată frumoasă, cu părul bălai, dar cu un munte de tristețe în priviri. Pentru mama ei însă e totul! E eroina ei! Un om care vrea cu orice preţ să câştige războiul cu boala mamei sale.

Andreea, adolescenta care muncește ca să-și salveze mama: "Viața, dacă aș putea să i-o dau, i-aș da-o!"

acum 7 zile

Și-ar da și viața, dacă astfel ar putea să o salveze, de la moarte, pe cea care a născut-o! E drama pe care e nevoită s-o trăiască o fată care munceşte încă de la vârsta de 14 ani, doar ca să o mai ţină pe mama ei în viaţă! O mamă care simte că are zilele numărate.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV