Cautare: 3905 rezultate dupa tagul "mama"

Marina Dina nu a renunțat la sală. Maternitatea a schimbat-o total pe vedetă

acum 9 ore

Marina Dina a renunţat la carieră doar pentru a deveni mamă. Şi a reuşit! Iar dacă până acum şi-a dedicat tot timpul din lume pentru micuţii ei. acum s-a gândit să facă ceva şi pentru ea!

Marcel și Gina Pavel vorbesc despre părinți: ”Tatălui ii plăcea să îi când romanțe”

acum 10 ore

Marcel și Gina Pavel vorbesc despre părinți. Gina Pavel declară că tatăl ei iubea romanțele. Acesta era un om dur, dar avea o slăbiciune pentru acest gen de muzică.

Dorian Popa şi mama lui au plecat în "Asia Express": "Tremur de emoţie"

acum 11 ore

Pe lângă faptul că sunt mama şi fiu, sunt şi cei mai buni prieteni. Dorian şi Luminiţa Popa şi-au făcut bagajele şi au pornit în provocarea vieţii lor. Înainte să urce în avion, cei doi ne-au dezăvluit de ce se tem cel mai tare.

Surori Gigi şi Bella Hadid, "îngeraşi" Victoria's Secrets, şi-au făcut apariţia însoţite de superba lor mamă

acum 14 ore

"Aşa mamă, aşa fiică". Zicala se potriveşte perfect clanului Hadid. Zilele trecute, cele două surori Gigi şi Bella, "îngeraşi" Victoria's Secrets, şi-au făcut apariţia însoţite de superba lor mamă, la o gală din New York, în cadrul căreia Gigi Hadid a primit premiul Supernova.

Diva de Monaco se înțelege bine cu potențiala soacră. Mama lui Felix are pasiuni comune cu Mihaela

acum 1 zile

Legătură incredibilă între Mihaela Rădulescu şi mama lui Felix! Am aflat cum se înţelege diva de Monaco şi soacra, dar şi care este adevăratul motiv pentru care a trecut peste toate extravaganţele Mihaelei.

Andreea Bănică, petrecere cu repetiție pentru băiețel. Noah, cadouri pentru împlinirea unui anișor

acum 1 zile

Fiul Andreei Bănică a împlinit un an, iar vedeta i-a organizat o petrecere pe cinste. Şi pentru că doar un băiat are mama, Noah Andrei a primit un super cadou!

Lora și Ionuț Ghenu, părinți? Cei doi fac o declarație bomba” ”Noi doi ne tachinăm foarte mult”

acum 1 zile

Lora şi Ionuţ Ghenu şi-au făcut bagajele şi au plecat din ţară pentru că. artista este însărcinată. Nu o spunem noi, a declarat chiar iubitul artistei.

Adina Buzatu, sfaturi pentru bărbați! Ce flori se oferă mamei, iubitei sau soacrei. Diana Munteanu: "Am fost florăreasă"

acum 1 zile

Adina Buzatu oferă câteva sfaturi pentru bărbații care nu știu să ofere flori iubitei, mamei sau soacrei. Toate femeile iubesc florile, așa că nu este greșit în niciun moment să dăruiești un buchet.

Primele declarații despre sarcina Lorei: ”Noi doi ne tachinăm foarte mult

acum 1 zile

Bombă în showbiz.. Ionuț Ghenu face primele declarații despre sarcina Lorei. Cei doi îndrăgostiți au anunțat că s-ar putea să devină părinți curând.

Mădălina Ghenea, primul interviu după despărțirea de Matei Stratan: ”Mi-am dorit foarte mult un copil”

acum 1 zile

Mădălina Ghenea a acordat primul interviu, exclusiv pentru Agenția VIP, după despărțirea de Matei Stratan. Vedeta vorbește despre statutul de mamă dar și despre carieră.

Fratele copilei gravide cu tatăl, mărturiile desfraului

acum 2 zile

E îndrăgostit lulea de fiica pe care a lăsat-o gravidă şi, așa cum l-ați auzit, luptă în continuare pentru ea. Virgil a venit la ei în octombrie 2015, atunci când mama lui s-a îndrăgostit de el, iar sora lui a avortat în iunie 2016. În tot acest timp, Virgil ar fi încercat sa o...

Noi acuzaţii tulburătoare! Tată Vergi face dezvăluiri scandaloase: "M-au atras aspectul și sufletul fetei"

acum 2 zile

E îndrăgostit lulea de fiica pe care a lăsat-o gravidă şi, așa cum l-ați auzit, luptă în continuare pentru ea. Virgil a venit la ei în octombrie 2015, atunci când mama lui s-a îndrăgostit de el, iar sora lui a avortat în iunie 2016. În tot acest timp, Virgil ar fi încercat sa o...

Acuzată de trădare cu 65 de bărbați!

acum 2 zile

E prima declaraţie a bărbatului despre soţia sa. Acesta e singurul gând care nu-i dă pace! Acesta e motivul pentru care, spune el, nu doarme noaptea şi pentru care s-a și. îmbolnăvit.

Acuzată chiar de soțul ei, de amantlâcuri, fără număr, la 62 de ani, doamna Lucia a ajuns la capătul puterilor!

acum 2 zile

Tortură fizică şi psihică, în fiecare zi! Bătăi, violuri, înjurături, suspiciuni şi ameninţări cu moartea! De asta spune că a avut parte doamna Lucia, chiar din partea soțului ei. Motivul? Ei bine, bărbatul o acuză pe femeia sa,ÎN VÂRSTĂ DE 62 DE ANI, că îl înșeală pe...

Cum s-a schimbast viața pentru Gabi Cristea și Tavi Clonda: ”Gabriela are probleme cu alăptarea”

acum 2 zile

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt în culmea fericirii de când au devenit părinţi, dar nu îşi imaginau că viaţa lor se va schimba atât de mult! Tăticul a povestit cu ce probleme se confruntă.

Cum este Andreea Berecleanu ca mamă: Eva: ”Suntem cele mai bune prietene”

acum 2 zile

O ştiţi ca femeie de succes, dar.cum e Andreea Berecleanu ca mamă? Ei bine, răspunsurile le aflăm chiar de la copiii frumoasei prezentatoare. Eva şi Petru, alături de mama lor, au oferit un interviu în exclusivitate.

Vica Blochina, provocările unei mame singure: „ Am trecut prin anumite povești în viață care m-au schimbat”

acum 2 zile

Vica Blochina, despre relaţia cu fiul ei. De ce peripeţii are parte în viaţa de mămică, dar şi prin ce provocări a trecut de-a lungul timpului, aflăm chiar de la blondină.

Connect-R, lecții de viață și succes: „Mama și-a dedicat viața familiei”

acum 2 zile

A pornit de jos, dar a ştiut că trebuie să lupte pentru visul său. A ştiut că talentul pe care îl are îl poate duce pe culmile succesului, dar că asta nu se va întâmpla peste noapte. Azi e unul din cei mai apreciaţi artişti şi are o familie frumoasă!

Nadir se lasă condus de iubită. Artistul are planuri de nuntă alături de mama copilului

acum 2 zile

Dacă pe scenă și la televizor Nadir pare un bărbat dur, se pare că în viața de zi cu zi artistul este condus de mama copilului său. Acesta are și planuri de nuntă alături de iubita lui.

Dorian Popa și mama sa vor participa la Asia Express, cel mai dur reality show făcut până acum în România

acum 2 zile

Dorian Popa este concurent în cadrul show-ului Asia Express, împreună cu mama sa, Luminița. Celelalte perechi participante sunt: Cătălin Moroșanu și fratele său, Lora și Ionuț Ghenu, Marian Drăgulescu, Daniela Crudu și Vica Blochina, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu...

1
2
3
4
5
»