Cautare: 169 rezultate dupa tagul "mame"

Probă de foc pentru mamele îndrăgostiților! Soacrele caută rochia ideală de mireasă

acum 5 zile

Ana Morodan trimite mamele să caute rochia de mireasă ideală, deoarece Cristina își dorește să arate splendid în cea mai importantă zi a vieții sale.

Prima bătălie între mame se dă în bucătărie! Soacrele pregătesc meniul pentru nuntă

acum 5 zile

După ce au acceptat provocarea Anei Morodan, mamele trec la fapte. Cele două rivale trebuie să pregătească meniul de la nunta lui Andrei și Cristina.

Mamele sunt pregătite pentru luptă! Cine va deveni soacra șefă?

acum 5 zile

Ana Morodan le pune în temă pe cele două mame despre ce urmează să facă. Soacrele sunt încrezătoare în propriile forțe, așa că acceptă cu bucurie provocarea.

Andrei și Cristina, foști concurenți la "Mireasă pentru fiul meu", acceptă ca mamele lor să le organizeze nunta

acum 5 zile

Andrei și Cristina, foști concurenți la "Mireasă pentru fiul meu", s-au cunoscut în urmă cu patru ani, iar acum au decis să facă nunta!

Mirii și mamele caută meniul ideal pentru nuntă

acum 10 zile

Meniul de nuntă, noua provocare a lui Raymond, Constantina și cele două mame. Soacra mare are decizia finală în alegerea bucatelor de la cea mai importantă zi din viața mirilor.

Ana Morodan îi invită pe Constantina și Raymond să vadă ce le-au pregătit mamele la nuntă

acum 12 zile

Ochii soacrelor intră în acțiune, iar privirile mirilor spun totul. A sosit momentul ca cei doi îndrăgostiți să vadă ce le-au pregătit mamele.

Prima bătălie a mamelor are loc în bucătărie

acum 12 zile

Războiul soacrele a început! Ana Morodan le supune la prima probă. Mamele trebuie să gătească meniul de la nunta celor doi îndrăgostiți.

Unele vedete din showbiz-ul românesc, devenite mame, se simt panicate atunci când nu se află în preama bebeluşilor

acum 12 zile

Rolul de mămică le-a adus multă bucurie vedetelor de la noi, dar şi o grămadă de responsabilităţi. De aceea, multe dintre ele se simt extrem de panicate, atunci când nu se află în preama bebeluşilor.

Doar o treime din mamele din România alăptează în primele șase luni

acum 17 zile

Mai puţin de o treime din mamele din România îşi alăptează bebeluşii în primele şase luni de viaţă. Iar două din zece românce aflate la primul copil renunţă la alăptat chiar din prima lună. Deşi e în creştere în ultimii ani, la noi în ţară, rata alăptării rămâne...

Organizarea nunții a luat sfârșit! Reacțiile mirilor la ceea ce au ales mamele pentru ei

acum 19 zile

Soacrele urmăresc cu înfrigurare reacțiile mirilor. Cei doi îndrăgostiți ascund multe lucruri sub masă ca să nu le mai vadă.

Mamele eroine din România. Confesiunile unor mame dispuse să facă orice micuţii lor

acum 57 zile

Au copii speciali şi sunt mame eroine celebre în România. Cristina Bălan şi Adele Chirică, confesiunile unor mame dispuse să facă orice micuţii lor.

Două mame din Constanța s-au bătut în fața copiilor, în parc

acum 72 zile

Spiritul civic se plăteşte cu bătaia. Mai ales când atragi atenţia cuiva că face mizerie lângă un loc de joacă pentru copii. Este păţania unei mămici din Constanţa. Tânăra spune că a rugat o altă mămică să nu mai scuipe coji de seminţe pe jos. Acesta i-ar fi răspuns cu...

34 de fete dintr-o mie devin mame în România, la vârsta de 15-19 ani

acum 75 zile

De la păpuşi, la bebeluşi. Este drama a mii copile din România care devin mame în fiecare an. Cea mai frumoasă experienţă din viaţa unei femei, pusă pe umerii unor fetiţe, le transformă şi le marchează. Iar noi avem, în acest moment, cel mai mare număr de naşteri din Uniunea...

50 de mii de mame românce au încercat să păcălească statul prin declararea unor venituri fictive

acum 91 zile

Este ancheta la Ministerul Muncii după ce mai multe femei au încasat indemnizații uriașe pentru creșterea copilului. Se pare că 50 de mii de românce au încercat să păcălească statul prin declararea unor venituri fictive.

Indemnizaţii mai mici pentru mamele cu drepturi de autor

acum 94 zile

Un nou scandal stă să izbucnească în legătură cu indemnizaţiile pentru creşterea copilului. Mamele care au contracte de drepturi de autor nu primesc 85% din venit, ci mult mai puţin. Şi asta pentru că din venitul întreg se scade venitul forfetar de 40%, iar din cei 60% rămaşi se mai...

Dispute pe plafonarea indemnizaţiilor. Decizia de a stabili o sumă maximă ar putea intra în vigoare în mai puţin de două luni

acum 98 zile

Plafonarea indemnizaţiilor iscă vii controverse printre părinţii direct afectaţi. Decizia de a stabili o sumă maximă ar putea intra în vigoare în mai puţin de două luni. Asociaţiile care luptă pentru drepturile mamelor consideră hotărârea o lipsă de respect şi cer o perioadă de...

Tatuaje speciale pentru mamele care au născut prin cezariană

acum 100 zile

Un artist din Shanghai şi-a propus să facă ceva pentru mamele care au născut prin cezariană! Mai exact artistul crează tatuaje care să acopere cicatricele de pe abdomenul acestora. Chinezul a urmat, astfel, exemplul unei brazilience care tatuează gratuite victime ale violenţei domestice,...

Vin veşti de la Guvern care le vizează direct pe mame

acum 103 zile

Ar putea fi stabilit un plafon pentru indemnizaţia de creştere a copilului şi, încă o noutate, s-ar putea prelungi acordarea acestei indemnizaţii de la 2 la 4 ani

Mame celebre care au slăbit spectaculos după ce au născut

acum 106 zile

Unele vedete parcă topesc kilogramele în plus acumulate după naştere. Fie că a fost vorba despre diete sau sport, mămicile au slăbit spectaculos după ce şi-au adus copilaşii pe lume.

Importanţa activităţilor sportive pentru mămici şi viitoarele mămici

acum 107 zile

Sportul are un rol foarte important pentru femeile care au devenit mame sau care urmează să devină mame!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV