Cautare: 186 rezultate dupa tagul "mame"

Mamele celor doi miri, Sandra şi Adrian Mutu, declaraţii emoţionante: "A ieşit exact cum ne imaginam"

acum 6 zile

Nu numai mirii sunt emoţionaţi în ziua nunţii lor, ci şi cele care le-au dat viaţă. Mamele celor doi au făcut câteva declaraţii.

Cum ar trebui să rezolve mamele situaţiile în care copiii intră în crize de plâns

acum 10 zile

Mamele trec mai des decât şi-ar fi închipuit prin episoade în care copiii plând zgomotos. Ce ar trebui să facă în astfel de situaţii?

Daiana și Bogdan sunt dezamăgiți de alegerea mamelor. Nu vor să mai facă nicio nuntă

acum 17 zile

Mamele sunt puse față în față cu mirii. Daiana și Bogdan le reproșează acestora dezastrul creat. Care va fi mama câțtigătoare?

Viitorii miri nu sunt deloc mulțumiți de ceea ce le-au pregătit mamele.

acum 17 zile

Miri sunt dezamăgiți de ceea ce vad. Nu sunt deloc de acord cu nimic din ceea ce au ales mamele. Dezamăgirea lor îi îndeamnă să renunțe la a mai face nunta.

Sunt oare pregătite cele doua mame, Cristina și Maria, să se ridice la așteptările mirilor?

acum 17 zile

Mamele mirilor susțin ca sunt pregătite să organizeze nunta mult dorită de copiii lor. Înainte de a se apuca de treaba, acestea mai dezvăluie câteva secrete despre relația Daianei cu Bogdan.

Ce așteptări au viitorii miri de la mamele lor? Vor reuși să aibă nunta mult visată?

acum 17 zile

Viitorii miri, Daiana și Bogdan, și-au pus toate speranțele în mâinile mamelor. Aceștia au mare încredere în ele și speră ca la final totul să fie așa cum și-au dorit.

Tatiana a câștigat războiul mamelor! Soacra mare se va ocupa de organizarea nunții

acum 44 zile

Mirii au decretat: Tatiana este câștigătoarea luptei dintre mame. Soacra mare este fericită că va putea organiza nunta copiilor după bunul său plac.

Mamele, alături de miri, nu și tații. De ce lipsesc aceștia

acum 46 zile

Mamele sunt alături de miri, nu și tații. Iată motivul pentru care aceștia nu și-au făcut apariția la cel mai important eveniment din viața copiilor lor.

După lungi dezbateri, mamele au ales rochia de mireasă pentru Mihaela

acum 47 zile

Mihaela va purta la nuntă rochia de mireasă aleasă de mama ei venită special din străinătate ca să o ajute cu întreaga organizare.

Se caută rochie de mireasă pentru Rodica

acum 54 zile

Mamele au pornit în căutarea rochiei de mireasă pentru Rodica! Bianca le ajută la alegerea ei!

Viitoarele mame, respinse de angajatori

acum 55 zile

Femeile care vor şi copil, şi carieră se lovesc de calculele cinice ale patronilor. Mulţi nu acceptă să angajeze tinere care plănuiesc să devină mame. Chiar dacă legea le interzice, unii angajatori cer garanţii la limita discriminării.

Fetele vedetelor de la Hollywood care seamănă leit cu mamele lor

acum 58 zile

Cu toții am auzit cel puțin o dată că semănăm foarte tare cu unul din părinții noștri, ori cu bunica, ori cu fratele mai mare. Aceste fete de vedete hollywoodiene, însă, nu doar că seamănă, ci sunt copia mamelor lor când aveau aceeași vârstă şi nu numai

Mamele care au trei copii ar putea ieşi mai repede la pensie

acum 60 zile

Mamele "eroine", care au trei copii ar putea ieşi mai repede la pensie. Anunţul a fost făcut de ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, iar hotărârea s-ar putea aplica de la începutului anului viitor.

Sămânță de discordie între mame! Soacrele nu se înțeleg la alegerea pantofilor miresei

acum 61 zile

Război între soacre la Nuntă cu Scântei! Cele două mame merg să găsească perechea de pantofi potrivită pentru mireasă, dar replicile acide și încăpățânarea își fac apariția din primele minute.

Mamele caută rochie de mireasă pentru Andreea

acum 61 zile

Ana Morodan le duce pe mame să caute rochia potrivită de mireasă pentru Andreea. Pretențiile celor două soacre sunt mari, astfel decizia se lasă așteptată.

Probă de foc pentru mamele îndrăgostiților! Soacrele caută rochia ideală de mireasă

acum 69 zile

Ana Morodan trimite mamele să caute rochia de mireasă ideală, deoarece Cristina își dorește să arate splendid în cea mai importantă zi a vieții sale.

Prima bătălie între mame se dă în bucătărie! Soacrele pregătesc meniul pentru nuntă

acum 69 zile

După ce au acceptat provocarea Anei Morodan, mamele trec la fapte. Cele două rivale trebuie să pregătească meniul de la nunta lui Andrei și Cristina.

Mamele sunt pregătite pentru luptă! Cine va deveni soacra șefă?

acum 69 zile

Ana Morodan le pune în temă pe cele două mame despre ce urmează să facă. Soacrele sunt încrezătoare în propriile forțe, așa că acceptă cu bucurie provocarea.

Andrei și Cristina, foști concurenți la "Mireasă pentru fiul meu", acceptă ca mamele lor să le organizeze nunta

acum 69 zile

Andrei și Cristina, foști concurenți la "Mireasă pentru fiul meu", s-au cunoscut în urmă cu patru ani, iar acum au decis să facă nunta!

Mirii și mamele caută meniul ideal pentru nuntă

acum 74 zile

Meniul de nuntă, noua provocare a lui Raymond, Constantina și cele două mame. Soacra mare are decizia finală în alegerea bucatelor de la cea mai importantă zi din viața mirilor.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV