Cautare: 1448 rezultate dupa tagul "mancare"

Ce trebuie să mănânci dacă suferi de colecist. Alimentele de care nu trebuie să te atingi

acum 1 zile

Bila poate cauza numeroase probleme. Specialistul vorbește despre cum alimentele care trebuiesc evitate pentru a nu avea probleme cu bila.

Crăciunul înseamnă miros de cetină, colinde şi cadouri, dar şi mese îmbelşugate

acum 4 zile

Iar pentru români nu există sărbătoare de iarnă fără carne şi preparate de porc. Mulţi nici n-au mai aşteptat Ignatul ca să taie porcul. Aşa că e deja forfotă mare în gospodăriile de la noi. Doar sacrificarea lui Ghiţă înseamnă şi. pomană. Pomana porcului.

Cum își răsfață Delia colegii de la „X Factor”. Artista vine cu sacoșa plină la filmări

acum 6 zile

Delia face piața pentru Brenciu și Bănică jr! Înainte de fiecare ediție “X Factor”, cântăreața cumpără fructe exotice și fructe de pădure, mixuri de alune și prăjituri, pe care le duce în platoul emisiunii și le împarte cu colegii de juriu.

Ce surprize vă așteaptă la Târgul de Crăciun din Capitală

acum 10 zile

Târgul de Crăciun din Capitală este plin de surprize și anul acesta. Mâncarea tradițională, vinul fiert, bomboanele delicioase sunt doar o parte din delicatesele ce ne așteaptă în Piața Constituției.

Uniunea Europeană nu vrea să interzică shaorma, mâncarea preferată de fast-food a românilor

acum 12 zile

Românii pot sta liniştiţi! Uniunea Europeană nu va interzice shaorma! Toată ţara a vuit ieri când o informaţie venită de la Comisia Europeană atrăgea atenţia că vom rămâne fără shaorma, kebab sau gyros

Iubitorii de şaorma primesc o veste proastă. Mai mulţi parlamentari europeni vor să interzică mâncarea lor favorită

acum 13 zile

"Shaorma cu de toate" ar putea deveni doar o amintire. Iniţiativa vine din Parlamentul European, care vrea să scoată în afara legii fosfaţii folosiţi drept conservanţi în industria fast food, pentru a păstra carnea congelată cât mai mult timp

România, țara mâncării de import

acum 14 zile

De sărbători, peste jumătate din carnea de porc din care românii prepară bucate tradiţionale nu va fi românească, ci din import. Vom avea pe masă alimente din Italia, Spania sau Germania. Nici măcar ursturoiul sau cartofii nu sunt româneşti. Specialiştii din industrie vin cu explicaţii

Porcul de curte nu mai e la căutare, de sărbători. Oamenii cumpără puţin, direct din magazine

acum 20 zile

Până la decoraţiuni, se pregăteşte porcul de Crăciun. Cu o lună înainte de sărbători, în târgul de la Călugăreni, fermierii vând carne proaspătă şi chiar animale vii. Cu toate că marfa e pe alese, producătorii se plâng de vânzări slabe: puţini clienţi mai vin să...

„Ziua Recunoștinței”, sărbătoare de familie pentru americani

acum 21 zile

Ziua Recunoștinței a fost sărbătorită aşa cum se cuvine de americani! Şi pentru că este sărbătoarea familiilor, a dragostei și a mâncărurilor gustoase, starurile de la Hollywood şi-au lăsat tot ce aveau de făcut deoparte şi au petrecut cu mare fast!

Masa de sărbători ne poate trimite la spital! Este avertismentul autorităţilor

acum 22 zile

Masa de sărbători ne poate trimite la spital! Este avertismentul autorităţilor, care au descoperit în magazine produse aparent tradiţionale pline de aditivi periculoşi. Chiar şi slănina, toba şi cârnaţii făcute, teoretic, după reţete ţărăneşti, ascund conservanţi şi...

Obiceiurile din Deltă, metodele de prins peşte, afumătorile şi aroma preparatelor din peşte, toate s-au mutat la Sibiu

acum 24 zile

Şi asta pentru că lipoveni de la Mila 23 au vrut să le arate sibienilor cum se trăieşte în colţul lor de Rai şi, în special, cum se face cea mai bună ciorbă de peşte.

Suntem în plin post al Crăciunului, iar gurmanzii abia fac faţă interdicţiilor ca să îl ducă la bun sfârşit

acum 26 zile

Dar, special pentru cei care nu îşi pot stăpâni pofta de dulce, cofetarii şi patiserii se întrec care mai de care în reţete delicioase cu prăjituri de post!

Zile fără mâncare pentru trei frați, după înmormântarea părinților! Livia: "Nu am apucat să le spun că îl iubesc"

acum 26 zile

Se duc și aprind câte o lumânare la mormântul părinților care au murit acum trei luni, tatăl și acum trei săptămâni mama. E drama a trei frați de 10, 12 și 18 ani care luptă să trăiască, de pe o zi pe alta.

Papa Francisc a invitat la masă 1.200 de oameni săraci şi fără adăpost, într-una din sălile de audienţe de la Vatican

acum 27 zile

Evenimentul a fost prilejuit de prima Zi Mondială a Săracilor, care va fi marcată, de acum înainte, de biserica romano-catolică. Suveranul pontif doreşte să atragă atenţia catolicilor din toată lumea asupra situaţiei celor nevoiaşi.

Secretele lui Lili Sandu: "Fac meditaţie în fiecare zi"

acum 28 zile

Lili Sandu este una dintre acele femei care nu au nevoie de tone de machiaj sau de coafuri speciale pentru a arăta bine. Este admirată de multe femei pentru că are un corp aproape perfect!

Sunt izgoniţi în fiecare seară, dar foamea îi aduce iar şi iar în staţiunile de pe Valea Prahovei

acum 30 zile

Sunt zecile de urşi care fie îi înspăimântă pe localnici, fie stârnesc milă. Problema animalelor sălbatice pare să nu-şi găsească rezolvare, de aceea oamenii lasă pe alocuri resturi de mâncare pentru a-i hrăni.

Tudor Ionescu de la Fly Project: "Am renunțat la carbohidrați"

acum 31 zile

Tudor Ionescu şi soţia lui, Anamaria Stancu Ionescu, au venit la Xtra Nighst Show sa vorbeasca despre fiica lor.

Rețeta zilei: "Coșulețe cu bacon și ouă" şi "Ruladă cu cremă de unt și lapte condensat"

acum 32 zile

Pofticioşilor, vă pregătim un preparat potrivit pentru orice moment al zilei:" Coșulețe cu bacon și ouă". O reţetă uşoară şi delicioasă, care nu vă va ţine prea mult timp în bucătărie.

1
2
3
4
5
»