Cautare: 1684 rezultate dupa tagul "mancare"

Unde găsim cea mai ieftină mâncare

acum 1 zile

Spune-mi unde stai ca să-ţi spun cât de scump mănânci. Poate părea ciudat, dar este real. În România, preţul mâncării se schimbă de la un judeţ la altul. Poate fi de trei sau chiar de cinci ori mai mare, în funcţie de zonă.

Cum i s-a schimbat viața lui Dima Trofim după ce a devenit cunoscut

acum 1 zile

Dima Trofim și-a deschis un restaurant cu specific japonez după ce a avut prima interacțiune cu acest tip de mancare.

Rețeta zilei! Supă de roșii iitaliană

acum 9 zile

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, gătește "supă de roșii iitaliana", o rețetă super delicioasă pe gustul tuturor gurmanzilor.

Peștele, ultimul pe lista românilor

acum 10 zile

Românii nu sunt obişnuiţi să ia micul dejun, dar nici să mănânce foarte des peşte, deşi este cât se poate de sănătos! Primul motiv invocat este preţul. Deşi aici ne aflăm în faţa unui paradox. Somonul - care nu este un peşte ieftin - se numără pe locul al doilea în...

Nea Mărin a renunţat la carnea de porc de 18 ani

acum 11 zile

Nea Mărin a povestit că a trecut printr-un episod care l-a schimbat total, acesta a ajuns la spitalul Fundeni pentru analize, după ce alimentația i-a provocat probleme serioase.

Liviu Vârciu și Jean de la Craiova livrează mâncarea cu peripeții. Au vărsat ciorba în mașină și au încurcat adresele clienților

acum 12 zile

Liviu Vârciu și Jean de la Craiova livrează mâncarea cu peripeții. Au vărsat ciorba în mașină și au încurcat adresele clienților. Ce va spune Nea Marin când va afla ce au făcut cei doi?

Porumb contaminat la vânzare, alertă în țară. ANSVSA a primit notificări de la două firme ce vând porumb congelat din Ungaria

acum 15 zile

E alertă în Europa! E alertă şi în România! Porumbul congelat care a ucis nouă oameni peste hotare şi a îmbolnăvit aproape 50 s-ar putea vinde şi în magazinele noastre.

Mizerie şi mâncare stricată pe Litoral, în localuri unde turiştii vin cu încredere

acum 15 zile

Au fost controale masive în staţiunile de la malul mării, iar inspectorii OPC au găsit o mulţime de nereguli la terase şi restaurante. Ei au oprit, temporar, activitatea a peste 50 de localuri şi au aplicat amenzi totale ce depăşesc 600.000 de lei. Alimentele erau depozitate în...

Mâncare românească în briza mării

acum 21 zile

Dacă vremea de afară nu e tocmai îmbietoare nici la mare, nu înseamnă că turiştii nu au cu ce să îşi ocupe timpul. Şi totul începe cu o masă bună. Restaurantele de pe litoral sunt pregătite. Ca să ne credeţi, am vizitat bucătăriile localurilor româneşti de la malul mării şi...

Anatolian Food Festival 2018 ne așteaptă cu preparate delicioase în Parcul Alexandru Ioan Cuza, în perioada 29 Iunie - 1 Iulie

acum 22 zile

Anatolian Food Festival 2018 ne așteaptă cu preparate delicioase în Parcul Alexandru Ioan Cuza, în perioada 29 Iunie - 1 Iulie.

Gândaci, mâncare expirată, depozitată în condiţii improprii şi multă mizerie asta au descoperit inspectorii OPC în bucătăria unui restaurant din Medgidia

acum 23 zile

Au fost depistate zeci de nereguli, care puneau în pericol sănătatea clienţilor. Este vorba de produse dezghețate și apoi recongelate sau de alimente în afara termenului de valabilitate. Cantități însemnate de mici, cârnați, carne tocată sau brânză - toate stricate - au fost...

Turul lumii în farfuriile de pe litoral. Restaurantele de la malul mării și-au adaptat meniul la bucătăria internațională

acum 24 zile

O călătorie culinară în jurul lumii începe pe litoralul românesc. De la vita sud-americană şi aromele orientale, până la savoarea simplă a bucătăriei tătăreşti, toate îşi fac loc în farfuriile turiştilor.

Finaliștii ”Chefi la cuțite” pregătesc main course-ul: ”Îmi place foarte mult cum a ieșit farfuria”

acum 25 zile

Echipele finaliștilor pregătesc felul principal pentru jurați. Cele trei echipe se întreg în prepararea celor mai rafinate și deosebite bucate.

Vladuț gătește: Pavlova glamour

acum 29 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat delicios. Rețeta poartă numele de ”Pavlova glamour”

Mâncarea gătită, tema duelului din ultima confruntare pe echipe

acum 32 zile

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, anunță tema duelului. Echipa verde și cea galbenă trebuie să facă mâncare gătită.

Cele trei feluri de mâncare pe care trebuie să le prepare motocicliștilor provoacă bătăi de cap concurenților! Florin Dumitrescu: "Pe ai mei i-am pus să facă fiecare câte un preparat"

acum 33 zile

Concurenții trebuie să facă trei feluri de mâncare pentru cei 11 motocicliști care vor juriza preparatele. Chiar dacă au la dispoziție 120 de minute, provocarea este mare pentru cele trei echipe.

Ziua Internațională a Sushi. Cum se prepară această delicatesă

acum 33 zile

De Ziua Internațională a Sushi, Luxandra Săndulescu merge la un restaurant cu specific japonez pentru a învăța cum se prepară o porție.

Mâncare pentru elevi pregătită în mizerie la o patiserie din Constanța

acum 35 zile

Imagini greu de digerat au fost surprinse de inspectorii OPC în laboratorul unei patiserii frecventate de elevii liceului Mihai Eminescu din Constanţa. Ustensile stricate, ruginite şi foarte murdare, mucegai peste tot, pânze de păianjen pe etajerele pe care erau aşezate vasele şi...

Bucătarul Gabi pregătește legume împăturite în foietaj

acum 37 zile

Chef Gabi pretătește coaste si legume împăturite în foietaj. Specialistul descrie pașii prin care se realizează cu succes rețeta.

Cine cânta mai tare primește farfuria mai ușoară

acum 39 zile

Modelele vin să deguste preparatele concurenţilor rămaşi în competiţie. Nu vor fi uşor de mulţumit, având în vedere că moda le dictează viaţa chiar şi când vine vorba de gastronomie. Sub îndrumarea atentă a chefilor Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea, concurenţii trebuie să...

1
2
3
4
5
»