Cautare: 47 rezultate dupa tagul "marius elisei"

Provocarea baloanelor cu porunci! Marius Elisei a cântat "cucurigu" în platoul de la "Prietenii de la 11"

acum 42 zile

Provocarea baloanelor cu porunci! Marius Elisei a cântat "cucurigu" în platoul de la "Prietenii de la 11"

Oana Roman visează noaptea ce i se întâmplă ziua. Cea mai tare premoniție pe care a avut-o vedeta

acum 121 zile

Deşi la început nimeni nu le-a dat o şansă, Oana Roman şi Marius Elisei sunt o familie fericită! Şi, mai mult decât atât, între ei este o legătură atât de puternică, încât comunică telepatic. Oana a vorbit despre asta, dar şi despre mesajele pe care le primeşte în timpul nopţii.

Oana Roman dă cărțile pe față despre căsnicie cu Marius Elisei

acum 121 zile

Oana Roman sărbătorește cinci ani de căsnicie cu Marius Elisei. Vedeta ne spune cum sau cunoscut și cum își trăiesc în cotinuare povestea lor de dragoste.

Oana Roman și Marius Elisei au trecut peste toate greutățile, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată

acum 131 zile

Iubire, certuri, scandaluri. Sunt ingredientele cu care căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei a fost presărată de-a lungul timpului.

Marcel Toader răspunde acuzaţiilor Oanei Roman: "Să îşi vadă de familia ei! Ea şi-a lovit soţul cu geanta în cap!"

acum 178 zile

Marcel Toader răspunde acuzaţiilor Oanei Roman şi o atacă pe vedetă pe care o sfătuieşte să îşi vadă de de problemele pe care le are cu soţul ei, Marius.

Cum a cucerit-o Marius Elisei pe Oana Roman. Dezăvaluiri picante din viața de cuplu a celor doi

acum 189 zile

Oana Roman şi Marius Elisei formează unul dintre cunoscute cupluri din showbiz, dar ceea ce puţini stiu este cum a fost cucerită Oana de soţul său! Dezvăluirile sunt picante!

S-au împlinit trei ani de când Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit

acum 342 zile

Cei doi au sărbătorit într-un restaurnat de fiţe din Bucureşti împlinirea a trei ani de căsnicie. Oana a purtat o rochie albă, la care a asortat sandale de aceeaşi nuanţă, iar pe cap a purtat o coroniţă, în timp ce Marius Elisei s-a îmbrăcat de vară, viu colorat. Fiica lor,...

Oana Roman şi Marius Elisei au reuşit să rămână uniţi în ciuda numeroaselor probleme

acum 432 zile

Chiar dacă au trecut prin numeroase scandaluri şi probleme în ultima perioada, Oana Roman şi Marius Elisei au reuşit să rămână uniţi şi iată-i prezenţi la show-ul despre cupluri 2k1

Oana Roman și Marius Elisei, vacanţă romantică în Scoţia

acum 473 zile

După o perioadă destul de grea Oana Roman și Marius Elisei au fugit departe. Şi-au făcut bagajele şi au plecat într-o vacanţă romantică în Scoţia. Se pare că cei doi soţi încearcă din răsputeri să-şi consolideze din nou relaţia, pentru ca totul să fie doar lapte și miere.

Oana Roman, ca o divă pe aeroport

acum 475 zile

Oana Roman și Marius Elisei au uitat de griji, probleme, scandaluri şi au plecat în excursie. Iar Marius a demonstrat că vrea să şteargă tot cu buretele şi că este un gentleman, care-şi iubeşte foarte mult soţia.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au împăcat după ce soţul vedetei şi-a cerut scuze

acum 493 zile

Oana Roman şi Marius Elisei s-au împăcat după ce soţul vedetei şi-a cerut scuze. Oana a decis să sărbătorească cei patru ani de relaţie într-un mod mai aparte.

După ceartă vine împăcarea? Oana Roman şi Marius Elisei împlinesc patru ani de când s-au cunoscut!

acum 496 zile

Deşi au trecut printr-o ceartă şi au fost aproape de despărţire, Oana Roman şi Marius Elisei sunt din nou ca la început. Astăzi au împlinit 4 ani de când se cunosc, iar bărbatul i-a făcut o surpriză soţiei sale.

Marius Elisei, faţă în faţă cu Oana Roman: "Sper să mă ierţi, iubita mea!"

acum 497 zile

După ce a anunţat pe Facebook că vrea să divorţeze, Marius Elisei şi Oana Roman au fost împreună la Xtra Night Show ca să lămurească secretul problemelor insurmontabile din mariajul lor!

Marius Elisei explică motivele divorţului de Oana Roman: "Din păcate, am făcut un rău!"

acum 497 zile

Căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei stă pe o bombă cu ceas! După ce a anunţat pe Facebook că vrea să divorţeze, soţul Oanei a venit la Xtra Night Show să lămurească secretul problemelor insurmontabile din mariajul cu aceasta!

1
2
3

Observator.TV