Cautare: 7 rezultate dupa tagul "mat"

Special! Machiaj de club în culori mate

acum 1102 zile

Contrar părerii generale, machiajul de club nu trebuie să fie tot un sclipici! Dacă aveţi mână bună şi fardurile potrivite, vă puteţi face un machiaj mat care va atrage toate privirile.

Poți menține un ten mat, fără extra luciu, toată ziua! Trucul nr 1 al experților de make-up

acum 1294 zile

Make-up artistul Talia Shobrook, cea care a creat look-ul cu eyeliner adorat de Amy Winehouse, are trucul perfect și ieftin pentru a-ți menține tenul proaspăt și mat toată ziua!

Perfectă toată ziua: Trucul vedetelor pentru un ten mat și sănătos

acum 1315 zile

Te-ai săturat ca la câteva ore de la aplicarea machiajului fața să-ți strălucească mai ceva ca soarele? Uită de această problemă investind (puțini) bani într-un produs esențial!

Ce fond de ten ar trebui să folosești?

acum 1424 zile

Vara te obligă să apelezi la alt machiaj decât cel cu care ai fost obișnuită. Tenul tău poate să devină peste noapte gras, iar tu să constați că fondul de ten cremă doar accentuează strălucirea. Înainte să-ți schimbi produsul de make-up, descoperă ce fel de acoperire ai nevoie!

Cum să îți faci unghii glossy-mate

acum 1575 zile

Când vrei să te joci cu contrastele, încearcă să realizezi o manichiură uimitoare. Luciul și matul se îmbină într-o armonie perfectă.

Sah Mat de 525 de ori

acum 2769 zile

Un sahist israelian vrea sa stabileasca un nou record. El isi propune sa joace sah cu peste 500 de oameni, si nu oricum, ci simultan. Si pentru a intra in Cartea Recordurilor trebuie sa castige aproape toate partidele.

Observator.TV