Cautare: 396 rezultate dupa tagul "mihai bendeac"

Au început audițiile X Factor! Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor prezenta show-ul la Antena 1

acum 9 zile

Audiţiile noului sezon X Factor au început! Chiar dacă juraţii au rămas în aceeaşi formulă, show-ul va avea prezentatori noi. Mihai Bendeac şi colegul lui, din Băieţi de Oraş, Vlad Drăgulin sunt cei care îi vor întâmpina pe concurenţi în culise.

Scrisoarea lui Mihai Bendeac despre lupta cu boala: ”Depresia m-a împins la întrebări și căutări

acum 57 zile

Mihai Bendeac vorbește despre boala cu care se lupăt. Artistul susține că suferă de depresie, iar acest lucru la împins să caute răspunsuri la întrebări.

Mario Șandru, număr de magie la iUmor! Mihai Bendeac: "A folosit sigla emisiunii în spectacolele lui"

acum 69 zile

Mario Șandru vine la iUmor la invitația lui Mihai Bendeac. Juratul vrea să vadă cât de bun este numărul de magie al iluzionistului, deoarece și-a permis să folosească sigla emisiunii în spectacolele sale.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo oferă interviuri pentru televiziunea japoneză

acum 69 zile

Alături Keiichi Iwasaki au venit și cei de la o televiziune japoneză. După numărul concurentului, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au oferit interviuri pentru toți japonezii.

Vlad Grigorescu îi face o farsă lui Mihai Bendeac

acum 69 zile

Vlad Grigorescu pune la cale o farsă pentru Mihai Bendeac. Prezentatorul îi pune un gândac de plastic în mâncare. Juratul este oripilat de ceea ce găseste în spaghete.

Mihai Bendeac, despre lupta cu depresia: „Mă lupt cu o boală sinistră”

acum 74 zile

Mihai Bendeac este un actor foarte cunoscut in romania, insa putini stiu ca el se lupa de ani de zile cu o boala. Bendeac a dezvaluit insa intr-o postare pe de pagina lui de Facebook care este boala care il macina.

Ce trebuie să faci ca să-l îl ai pe Mihai Bendeac la nuntă

acum 79 zile

Mihai Bendeac spune clar singura situație în care va participa la o nuntă. Doar dacă mirii îi vor înmâna un contract prin care promit că nu vor divorța niciodată, altfel nu va fi prezent la fericitul eveniment.

Mihai Bendeac s-a apucat de cântat manele!

acum 87 zile

Mihai Bendeac ne surprinde de fiecare dată cu o prestație fără egal! Actorul ne-a demonstrat că știe să cânte pe manele! Dar el nu e singurul care ne cântă și ne încântă!

”De profesie, am finisat regia! Ce!?” Mihai Bendeac nu a mai rezistat și a plecat din patoul emisiunii iUmor

acum 97 zile

Mihai Bendeac nu a mai rezistat și a plecat din patoul emisiunii iUmor. Iată de ce.

Mihai Bendeac a făcut studii intense ca să ajungă cel mai bun la pat din lume: ”Mă interesează plăcerea doamnelor, domnișoarelor. Mi-am făcut și un caiet în acest sens”

acum 97 zile

Mihai Bendeac a făcut studii intense ca să ajungă cel mai bun la pat din lume. ”Mă interesează plăcerea doamnelor, domnișoarelor. Mi-am făcut și un caiet în acest sens”, a spus juratul iUmor.

Mirela Buhuș, dansatoarea la bară care l-a șocat pe Mihai Bendeac: "De meserie sunt actriță corporatistă"

acum 100 zile

În viața personală, Mirela Buhuș, dansatoarea la bară care l-a șocat pe Mihai Bendeac, lucrează într-o corporație, iar de meserie este actriță.

Bogdan Neacșu a iscat un scandal uriaș între Bendeac și Cheloo!

acum 104 zile

Neacșu Bogdan a venit la emisiunea „iUmor” cu un număr inedit de teatru, doar că lucrurile au luat-o complet razna!

Mihai Bendeac i-a spoit maşina Deliei Matache cu frişcă!

acum 104 zile

Mihai Bendeac i-a spoit maşina Deliei Matache cu frişcă!

Dumitru i-a făcut pe toți să râdă cu lacrimi! „Când m-a întrebat nevasta de ce am venit aici, mi-am amintit de făcăleț...”

acum 104 zile

Dumitru Negulescu și-a făcut apariția pe scena emisiunii „iUmor” într-o ținută neașteptată! Cu o atitudine de milioane, concurentul a făcut show de zile mari!

Un urs polar gigant a invadat scena de la „iUmor”! Vadik i-a lăsat pe toți cu gurile căscate!

acum 104 zile

Pe scena de la „iUmor” a venit un artist cu adevărat special, ce a demonstrat că meseria de clovn nu e una deloc ușoară!

Tanța a făcut instrucție cu mopul la „iUmor”! Isabela Iacupov și-a aruncat hainele și s-a lăsat cu show de zile mari!

acum 104 zile

Plină de încredere, Isabela Iacupovici a pășit pe scena emisiunii „iUmor” îmbrăcată într-o uniformă de femeie de serviciu și dotată cu un mop!

Şoferul din parodiile lui MIhai Bendeac continuă să-şi facă de cap!

acum 108 zile

Şoferul care a devenit celebru după ce s-a certat cu un motociclist continuă să-şi facă de cap! De data aceasta, bărbatul a fost filmat în timp ce încălca toate regulile de circulaţie, pe o stradă din Bucureşti.

Mihai Bendeac cântă melodia "Astăzi e joi"

acum 110 zile

Mihai Bendeac cântă melodia "Astăzi e Joi"

MIhai Bendeac și Delia, dans la bară

acum 118 zile

Mirela Buhuș face stand up comedy combinat cu dans la bară. Jurații sunt puși să facă câteva scheme la bară. MIhai Bendeac reușește cu succes să ajungă în vârf.

Anunț la matrimoniale! Mihai Bendeac își dorește o parteneră: "Bărbat matur, caut cunoștință de gen feminin, pentru prietenie"

acum 118 zile

Mihai Bendeac dă anunț la matrimoniale. CU ajutorul unui trandafir, juratul încearcă să-și găsească partenera, dar din păcate nu are noroc.

1
2
3
4
5
»