Cautare: 349 rezultate dupa tagul "mihai bendeac"

Mihai Bendeac a venit la iUmor îmbrăcat cu haina bunicului său: ”Are 50 de ani”

acum 4 zile

Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, cei trei jurați de la iUmor, s-au pregătit ca la carte marea finală. Dacă Delia a strălucit într-o rochie multicoloră și strălucitoare, Bendeac a îmbrăcat cu haina bunicului său: ”Are 50 de ani!” Haina, căci bunicul e mult ma veteran!

Mihai Bendeac, exasperat de cuvintele vulgare

acum 18 zile

Mihai Bendeac a părut enervat la culme de debitul de cuvinte vulgare ale colegului Cheloo, așa că vine la el cu o rugăminte!

Alin Damian, concurentul care l-a enervat pe Mihai Bendeac

acum 18 zile

„Am venit să vă vorbesc despre femei și stand up”, a început concurentul numărul de comedie. Totuși, lucrurile nu au mers atât de bine precum se aștepta toată lumea, fiindcă Mihai Bendeac cu greu a mai reușit să își înfrâneze starea de nervi.

Mihai Bendeac, superstiţii din popor

acum 18 zile

Simpaticul jurat a povestit ce i s-a întâmplat într-una dintre zile, atunci când a vrut să meargă acasă. Coborând pe scări, acesta s-a întâlnit cu femeia de serviciu.

Lorena, alături de Enver, interpretează piesa ”Remember”

acum 22 zile

Lorena, alături de Enver, interpretează piesa ”Remember”. Vedeta a vorbit despre cum a ajuns în sketch-urile lui Mihai Bendeac.

Lorena Luchian, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Totul despre relația cu Mihai Bendeac

acum 22 zile

Lorena Luchian, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Actrița vorbește despre cum a ajuns să joace în sketch-urile lui Bendeac.

Mihai Bendeac s-a îndrăgostit de o japoneză: „Cât de frumoasă e!”

acum 24 zile

Mihai Bendeac s-a reîndrăgostit din nou. O concurentă japoneză de la emisiunea la care este el jurat i-a furat inima. Actorul i-a spus: „Ești cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată”

Mihai Bendeac: "Vreau să fiu ca Dorian Popa. E perfect şi extraordinar de fericit"

acum 25 zile

Mihai Bendeac şi-a găsit un nou model: Dorian Popa!

Mihai Bendeac, despre lupta cu depresia: ”Am sacrificat toul pentru meserie”

acum 27 zile

Mihai Bendeac vorbește despre lupta grea cu depresia. Vedeta a vorbit despre sacrificiile făcute pentru a avea o carieră de succes.

Francezul care l-a sărutat pe Mihai Bendeac revine pe scena iUmor!

acum 32 zile

Pe scena de la iUmor, urcă în această seară un prieten vechi al celor trei juraţi. Francezul care l-a sărutat pe Mihai Bendeac în sezonul doi se întoarce cu un nou număr de comedie. Patrick Cottet a pregătit un personaj ieşit din tipare, care îi lasă fără cuvinte pe Cheloo, Delia...

Moment emoționant pe scena iUmor! Mihai Bendeac primește vizita bunicului său: "Sunt foarte fericit"

acum 39 zile

Mihai Bendeac împlinește 15 ani de când și-a început carieră actoricească în mod profesionist. Cu această ocazie, bunicul său îi dăruiește un tort, chiar în timpul filmărilor de la iUmor.

Mihai Bendeac: "Eu aș vrea să mor scenă într-un moment în care personajul moare. Ar fi sublim!"

acum 39 zile

Mihai Bendeac știe ce în ce moment ar vrea să plece din lumea celor vii. Juratul este atât de dedicat actoriei încât își dorește să moară într-un moment în care personajul lui de pe scenă moare.

Dilema lui Mihai Bendeac: "Încerc, de ceva timp, să-mi dau seama dacă eu sunt bețiv"

acum 39 zile

Mihai Bendeac are o mare problemă care necesită rezolvare imediată. Pentru că sunt cei mai buni colegi, Cheloo și Delia îi sar în ajutor în rezolvarea dilemei sale.

Gogu, Mița și Marița, piesă de teatru pe scena iUmor! Mihai Bendeac: "Opriți planeta! Vreau să cobor!"

acum 39 zile

Gogu, Mița și Marița au venit la iUmor cu o piesă de teatru ca să-i impresioneze pe cei trei jurați, dar păcate nu reușeșc.

Lume, lume! Mihai Bendeac s-a îndrăgostit a patra oară: "M-am îndrăgostit de tine, Ramona"

acum 46 zile

Mihai Bendeac, juratul „iUmor”, Mihai Bendeac s-a îndrăgostit a patra oară: "M-am îndrăgostit de tine, Ramona".

Ana Maria Calița, femeia pe care a sărutat-o Mihai Bendeac: ”Am crezut că o să mă îmbrățișeze”

acum 50 zile

Ana Maria Calița vine in platoul Răi da' buni și vorbește despre sărutul lui Mihai Bendeac. Artista a crezut că Bendeac urma să o îmbrățiseze si nu s-a asteptat la un sărut.

Mihai Bendeac i-a lăsat fără cuvinte pe juraţii "Chefi la cuţite"

acum 57 zile

Mihai Bendeac a făcut cea mai tare omletă din viaţa lui! Şi nu oriunde, ci chiar în faţa juraţilor de la Chefi la Cuţite. Aflaţi ce a mai făcut actorul, dar şi cu cine a mers mai departe în concurs.

Să vă dea Dumnezeu sănătate și Măicuța Domnului dimpreună cu El! A tăiat mărarul cu toporul, dar i-a făcut să râdă cu lacrimi: Roby Roberto, show la Chefi

acum 58 zile

Să vă dea Dumnezeu sănătate și Măicuța Domnului dimpreună cu El! Dar pe cine avem noi aici? Da, da, ați văzut bine, e chiar Mihai Bendeac. De fapt, e Roby Roberto, care i-a dat curaj lui Bendeac să vină să gătească la ”Chefi la cuțite”.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV